Találatok a következő kifejezésre: Mi bajom Mikor (16036 db)

Mit tegyek? Mi bajom lehet? 25/F

Sziasztok. Az én bajom elég hosszú történetű. Úgy kezdődött az egész hogy 1 évvel ezelött elkezdtem rosszul lenni homályosan láttam időnként mintha valaki istenesen tarkónvágott volna.. 2 hét utánár nembírtam tovább elmentem dokihoz. Egyből megmérte a vérnyomásom és 180/100-at mért akkor. Kérdezte hogy mikor voltam utoljára vérvételen..mondom még soha.. Akkor itt az ideje..adott vérnyomáscsökkentőt és hazaküldött. Elmentem vérvételre ami alapján minden teljesem rendben volt a húgysav szintem magasabbb 1 picitaz átlagnál de ezenkívül rendben. Aztmondta a doki h valószínű sokat stresszelek mostanában és attól van ez most. Hazaküldött és mondta hogy szedjem a csökkentöt. Ami 3 hét után sem használt..továbbra is 180 körüli maradt a vérnyomásom. Ráadásul még a szivem is eljezdett érdekes dolgokat csinálni. Összevissza vert meg néja mintha szorongatták volna. Ilyenkor levegőt sem kaptam rendesen.. Visszamentem a dokihoz aki egyből beutalt a kardiológiára..ahol ekg,szívultrahang,24 órás hollter. Aztmondták semmi gond nincs a szívemmel.. a 24 órás holtter kimutatta a ritmuszavaromat meg a plussz ütéseimet de aztmondta a dokinő hogy ez nem kóros nem kell gyógyszeres kezelés mivvel csak időnként tör rám ez a dolog.. ettől kicsit nyugodtabb lettem de nem lettem jobban..azt ajánlotta csináltassak egy tsh vérvételt. Meg is történt..ahol kiderült hogy pajzsmirigy túlműködésem van.. vagyis volt mert már fél éve kigyógyultam belöle.. Nade... a ritmuszavarom meg a plusszütéseim megmaradtak amik mára már eléggé elviselhetetlenné váltak.. pedig szervi bajom nincs.. Azt tudom hogy szorongásos bajaim vannak régóta(elég durva családi gondokat éltem meg kiskoromban) meg az egyik doki aztmondta h valószínű pánikbeteg is vagyok.. ezzel magyarázta a néhavrámtörő elviselhetetlen..már néha azthiszem meghalok..pedig nem rohamokat. Hozzáteszem hogy a pajzsmirigytúlműködésem is autoimmun alakult ki..szóval idegi eredetű... Ugyhogy aztmondta a magándokim miután minden leletemet átolvasott újra, hogy ha mögénézünk a dolgoknak akkor minden az idegeimre vezethető vissza. Akkor aztmondta hogy jólenne megnézetni magam egy pszichiáterrel. De én nem mentem el mert attól félek hogy telenyomnak mindenféle antidepresszánssal meg nyugtatóval..amit én nem igazán szeretnék. Szóval nemtudom mit tegyek.. Nagyon elvagyok keseredve.. Természetesen megakarok gyógyulni. Elmerjek menni a pszichiáterhez? Volt már valakinek hasonló gondja/baja Segítséget előre is köszönöm. 25/F

Legjobb válasz: Nem nyom tele gyógyszerrel, ha nem akarod. Szerintem menj el, baj nem lehet belõle, ha meg használ, akkor nyertél a dologgal.

Nem nyom tele gyógyszerrel, ha nem akarod. Szerintem menj el, baj nem lehet belõle, ha meg használ, akkor nyertél a dologgal.

Help . Tavaly kilövettem a fülemet, de begyulladt, úgyhogy nem raktam bele fülbevalót. Begennyesedett, és benőtt, szóval most egy hólyagocska meg egy nagy kemény púp van rajta. Mit csináljak? Mi bajom lesz, ha úgymarad?

Legjobb válasz: Semmi. Nekem már lassan 10 éve átlõtték a Westendbe, és a bal fülembe 7 fülbevaló van. Hetente szoktam kiszedni és fertõtleníteni õket. Legalább 3 pukli van nekem is, de semmi bajom nincs tõle.

Semmi. Nekem már lassan 10 éve átlõtték a Westendbe, és a bal fülembe 7 fülbevaló van. Hetente szoktam kiszedni és fertõtleníteni õket. Legalább 3 pukli van nekem is, de semmi bajom nincs tõle.
Ne vedd ki a fülbevalót, az már biztos...Nekem is volt már ilyenem, sõt, nekem be is keményedett....csaksimán áztasd a füledet, és kezeld 70%-os alkohollal.nekem is bevált, mert nekem az orvos ajánlotta...mindennap áztasd és ne fogdosd a füled!kezeld le, amikor csak érzed.majd mikor meggyóyult akkor várj plussz 2hetetés már jöhet is a fülbevaló..ennyi..:)
Telepítsd újra a progit, valószínûleg megoldja a problémát, ha eddig mûködöt...
Nekem is ilyen hibát ír ki, de ha újra telepíted akkor sem konvertálja át. Nem tudom mitõl lehet ez... eddig tökéletesen mûködött.
Felmész erre az oldalra: http://ffmpeg.zeranoe.com/builds/ majd kikeresed és rálépsz arra hogy FFmpeg git-04bf2e7 32-bit Static (Latest), Mented, megnyitod és a bin mappából azt a 3 fájlt behúzod C:\Program Files\Nuclear Coffee\VideoGet mappába, felülíród a régit és mûködni fog :)


Mi a baj? Mik ezek? Mit jelentenek? Hogyan kerültek ide? Vírusok? Mit kezdjek velük?

Tegnap amikor zenét halgattam a telefonomon (samsung monte) újraindult, nem nyomtam meg semmit. ma meg amikor nézegetem a fájlaimat olyanokat is kiad, amikr?l nem is tudom, mi az, törölni meg nem tudom... van usb-m hozzá, csatlakoztattam a géphez a mappáknak ez a neve:m“£sÍ{÷.¼ÿ; meg ez: Q”IRÇAèI.-s a fájloknak ez: 6ÎÖ1ŴÝ (ez valamilyen S fájlban van) vagy ez a neve: ׄÖwŽ ( ez meg UU fájlban van) meg ez is a neve: ÚEÙMÛEwM ( 1 ti)

Legjobb válasz: Nem tudom de szerintem egy szoftverfrissítés segítene.

Nem tudom de szerintem egy szoftverfrissítés segítene.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok büszke rá, de nem igen értek az ilyenekhez... le tudnád írni hogy hogyan is kell ezt. :$
Boccs, keírnám de Samsungoknál nem tudom, hogy hogyyn kell szoftvert frissíteni eddig egy Nokia 5800 XM -on meg rgy Nokia N8 -on frissítettem, szerintem vidd el valami közeli GSM -be ott biztos tudnak segíteni é lehet, hogy nem is kell frissíteni a szoftvert, ha leírod, hogy hol laksz (nem kell pontosan elég annyi, hogy pl: Zugló, ) szóval ha leírod keresek neked közeli GSM -et ahól megoldják ha szeretnéd. Bocss de nem tudok mást segíteni.
A kérdező hozzászólása: okés, köszi

Most mi lesz? Mi bajom? Jart igy vki?

Julius 7-en volt meg utoljara. Azota sehol semmi.Szeretnenk babat. Csinaltam par tesztet, de negativ. Ma meg borzasztoan fajt a derekam.

Legjobb válasz: ha terhes nem vagy,akkor ciszta,de mi itt nem vagyunk orvosok,ezért tanácsolom,hogy menj el orvoshoz

ha terhes nem vagy, akkor ciszta, de mi itt nem vagyunk orvosok, ezért tanácsolom, hogy menj el orvoshoz

Mire számíthatok, mi baj lehet a pajzsmiriggyel, Mi a legvalószínűbb betegség?

A háziorvos göböt tapintott ki a nyakamban és azt javasolta menjek ultrahangra.22/L

Legjobb válasz: Legrosszabb esetben kiveszik a pajzsmirigyet, és a hormont, amit termel, gyógyszer formájában szeded életed végéig. De ez a legrosszabb eset. Ha nincs panaszod, valószínûleg semmit nem fognak csinálni. A pajzsmirigy az egyetlen, ahol a göb soha nem lehet rosszindulatú, legalábbis nekem ezt mondta a doki.

Legrosszabb esetben kiveszik a pajzsmirigyet, és a hormont, amit termel, gyógyszer formájában szeded életed végéig. De ez a legrosszabb eset. Ha nincs panaszod, valószínûleg semmit nem fognak csinálni. A pajzsmirigy az egyetlen, ahol a göb soha nem lehet rosszindulatú, legalábbis nekem ezt mondta a doki.

Elkezdtük a hozzátáplálást. Baj ha nem 12 körül kóstolgatunk, hanem mikor 2-, mikor 3, -mikor 4 órakor? Függ attól, hogy érünk haza a sétából?

Legjobb válasz: Ha gyümivel kezded akkor mindenképpen délelõtt kóstoltass vele, mert ha esetleg fáj a pocija valamitõl akkor estére megnyugszik. Tehát inkább délelõtt adjál gyümit. Meg a gyümi rohad a belekben, és erjed, tehát célszerûbb így tenni. Ám ha zödséggel kezdtél akkor szerintem nem olyan nagy gond. De vigyázz mert a kislányom székletét megkeményítette az alma, körte, banán, répa. Ezeket mindíg barackkal keverem mert az meg hajt, így van rendes széklete. Sok sikert

Ha gyümivel kezded akkor mindenképpen délelõtt kóstoltass vele, mert ha esetleg fáj a pocija valamitõl akkor estére megnyugszik. Tehát inkább délelõtt adjál gyümit. Meg a gyümi rohad a belekben, és erjed, tehát célszerûbb így tenni. Ám ha zödséggel kezdtél akkor szerintem nem olyan nagy gond. De vigyázz mert a kislányom székletét megkeményítette az alma, körte, banán, répa. Ezeket mindíg barackkal keverem mert az meg hajt, így van rendes széklete. Sok sikert

VW GOLF 4 1.9 TDI 110LE autóm van és olyan munkám, hogy futkozni kell városba, de meleg motorral, mire figyeljek, mi baj lehet a rövid távoktól?

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz, csak nem gazdaságos, ennyi. Ott vannak azok a futárok, a sok fehér meg ilyen-olyan színû autókkal. De azért a legtöbb fehér. Azok is városba futkosnak, egész nap és semmi bajuk sincsen. A legjobb barátomnak van ilyen kocsija. Állandóan csak városban használja rövid távokra, mert nem teheti meg, hogy sokat kocsikázzon. Semmi baja nincsen emiatt a kocsijának. Ha rendesen van szervizelve, nincs elhanyagolva akkor nem lesz baja. Meg ne pár deci üzemanyaggal járkálj állandóan a tankban. Arra kényes amúgy.

Semmi baja nem lesz, csak nem gazdaságos, ennyi. Ott vannak azok a futárok, a sok fehér meg ilyen-olyan színû autókkal. De azért a legtöbb fehér. Azok is városba futkosnak, egész nap és semmi bajuk sincsen. A legjobb barátomnak van ilyen kocsija. Állandóan csak városban használja rövid távokra, mert nem teheti meg, hogy sokat kocsikázzon. Semmi baja nincsen emiatt a kocsijának. Ha rendesen van szervizelve, nincs elhanyagolva akkor nem lesz baja. Meg ne pár deci üzemanyaggal járkálj állandóan a tankban. Arra kényes amúgy.
Ha egész nap meleg a motor, tehát nem hagyod 20-30 percnél tovább leállítva akkor igazából csak a turbóra érdemes jobban figyelni, indulásnál a meleg olaj miatt nem kell nagyon óvatoskodni, de leállítás elõtt ha hajkurászva volt akkor mindenképp egy fél-1 percet érdemes járatni alapjáraton. Az sokkal jobban kínozza ezeket a motorokat hogyha mindig teljesen visszahûlt állapotból indulnak velük addig amíg épphogy csak bemelegszenek.
Persze télen hamarabb visszahûl a motor, de ezekben szerintem már van hõvédõ/zajcsillapító szigetelés a motorháztetõ alján, és motortér védõ mûanyag a kocsi alján. Ezek nagyon tudnak segíteni hogy ne hûljön ki olyan hamar a motor.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Sos! Mi bajom? Mi segithetne? Ugy felek!

Szoval tegnap is szedelegtem egy nagyon kicsit, de ki lehetett birni meg nem is egesz nap volt igy. Aztan este hanyingerem lett meg rosszul lettem, de panikbeteg vagyok es a hanyastol is rettegek es ezek a rosszulletek kb. Mindennaposak es altalaban mindig psziches. Majd este is szedultem, de gondoltam a panik meg majd kialszom es lefekudtem. Tobb, mint 10 orat aludtam, de nagyon eros forgo szedulessel es fejfajassal keltem. Azota se mult el es mostmar hanyingerem is letg. Ma csak egy piritost ettem, utana egy almat nemreg meg fott kukoricat, de ennyi..es mar mintha korogna a gyomrom. De egyre jobban hanyingerem van amire megint ratesz a panik es az ijedtseg es felek, hogy hanyni fogok es szornyu ez a szedules. Mi bajom? Mitol lehetne jobb? Segitseeeg!

Legjobb válasz: Ja es most olvastam, hogy ezek gyomorrontas tunetei is lehetnek es azota meg rosszabb. Lehet, hogy az egeszet csak bebeszelem?

A kérdező hozzászólása: Ja es most olvastam, hogy ezek gyomorrontas tunetei is lehetnek es azota meg rosszabb. Lehet, hogy az egeszet csak bebeszelem?
Ha csaj vagy csináltass terhességi tesztet
nyugodj meg, amennyire csak tudsz, menj ki a friss levegõre kicsit!
A kérdező hozzászólása: 15 eves vagyok es szuz!

Mit tegyek? Mi bajom mar megint? Annyira elegem van.

Suliba ebednel nagyon ehes voltam, de olyan kaja volt amit nem szeretek viszont ettem belole, mert utana nem is mentem haza egybol es nem birtam volna ki. Aztan megfajdult a fejem (rengeteget vagyok ideges es gyakran megfajdul) es ehhez hanyinger is jott es mivel rettegek a hanyastol, de annyira, hogy azt el nem tudom mondani nagyon megijedtem. Utana sokat bofogtem meg elkezdett zuborogni a hasam (na itt mar annyira megijedtem, hogy panikrohamom lett) aztan hazajottem. Volt egy pillanat amikor ugy ereztem mintha mar ehes lennek, de a masik pillanatba mar ugy ereztem, hogy hanyni fogok , aztan megint csak zuborgott a gyomrom es az ebedtol elkapott a hanyinger. Ittam szensavasat meg ragoztam. Az elobb mar olyan volt mintha korogna a gyomrom, de mar hangosan hallottam. Es 1 orakkor ettem utoljara. Ettem ilyen babapiskotat, ami amugy jolesett meg minden, de meg mindig zuborog a gyomrom. Az elobb meg anya mondta, hogy 'nem foglalkozok mar veled, hanyd ossze magad nem erdekel csak, hagyjal beken' na itt megjobban megijedtem, mert meg csak meg se nyugtatott es mikor ezt kimondta megint retttento hanyingerem lett. Mit tegyek? Nem eszek ma mar semmit. Barmilyen tanacsot elfogadok, barmit megcsinalok csak ne hanyjak

Legjobb válasz: Azert ettem mert azt hittem mar az ehsegtol ilyen rossz

A kérdező hozzászólása: Azert ettem mert azt hittem mar az ehsegtol ilyen rossz
Az éhségtõl is lehet hányingered, 1 óra már régen volt! Rágóval meg csak a levegõt nyeled, az nem jó. Egyél valamit, hiszen üres a gyomrod! Alma, keksz. Ha van, akkor háztartási keksz. Ha hánysz, az sem tragédia. Lehet, olyat, vagy úgy etted, hogy valami nem stimmelt. Hányástól nem kell félni, én tudok attól is, ha a fogkefe szõre a fogam közzé szorul. :) Nyugodj meg, szépen lassan falatozzál. Jó a babapiskóta is. Rágót meg köpd ki! Jobbulást!
Ne gondolj folyton erre. Ez is befolyasolhatja. Ha rendeszeresen szoktal enni akkor a gyomrod nincs hozza szokva ehhez hogy ilyen keveset egyel hirtelen. A szervezeted legyengul. Probalj enni de persze legeloszor ne olyan sokat, szepen lassan es azt ami jol esik es majd rendbe jossz :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!