Találatok a következő kifejezésre: Mi baja a (14076 db)

Mi baja a hörcsögömnek?

Már elmult ketto eves a him aranyhorcsogom es mostanaban a hazan kivul alszik....nem megy be XD

Legjobb válasz: nemtom h ezen mit kell röhögni...am szerintem semmi baja sincs.csak most épp nincs kedve bent lenni ennyi

nemtom h ezen mit kell röhögni...am szerintem semmi baja sincs.csak most épp nincs kedve bent lenni ennyi
Mér' ha te az ágyad helyett a földön alszol akkor máris bajod van????

Mi baja a pandaegérnek?

Húgomnak van egy ilyen pandaegere, vagy mi és eléggé szarul néz ki. Csak össze van gubózva és alig reagál. Olyan, mint mikor alszik, de olyankor, ha rákoppintottunk az üvegre már rohant is ki, meg szaladgált, de most 2 napja semmi. Néha átmászik az akvárium egyik oldalából a másikba, de nagyon inaktív lett. Lehet a tél az oka, vagy valami betegség?

Legjobb válasz: állatorvosra nem gondoltál? valszínleg könnyebben meg tudná mondani, h. mi baja lehet, mint mi. Sztem még fel is lehet hívni, ha nem akarjátok egybõl elvinni. Nem olvastál utána a neten, h. pl télen változhat-e az egérke szokása?

állatorvosra nem gondoltál? valszínleg könnyebben meg tudná mondani, h. mi baja lehet, mint mi. Sztem még fel is lehet hívni, ha nem akarjátok egybõl elvinni. Nem olvastál utána a neten, h. pl télen változhat-e az egérke szokása?
A kérdező hozzászólása: Nem velük élek, én mondtam is nekik az állatorvost, csak gondoltam megkérdezem hátha van, aki ért hozzá, van ilyenje, vagy tudom is én. Neten nem igazán találtam semmit róla, vagyis arról, hogy van-e náluk ilyen "téli álom".
Rengeteg oka lehet. Akár valami betegség, megfázás, vagy a foga túlnövése miatt nem tud enni, ezt ellenõrizhetik, Az is lehet, hogy depressziós (az egerek társas lények, egy azonos nemût, fiatalt nem ártana beszerezni mellé, és összeszoktatni õket). Az is lehet, hogy megsérült. Szimplán attól, hogy jön a tél, nem változna meg a viselkedése.
Nekem is van panda egerem . Ez betegség . Nekem ebbe belehalt .:'(
A kérdező hozzászólása: Sajnos azóta húgomé is :( Arra gyanakszok, hogy mikor nem volt otthon nem ment a fûtés és olyankor akár 15 fok, vagy szerintem még kevesebb is volt a szobájában. Lehet kihûlés volt a baj. Nem baj, majd karácsonyra veszek neki valami strapabíróbb rágcsálót. :)


Ez normális? Vagy mi baja a hörimnek? :O

Néha folyton rohangál, le fel mászkál rajtam. De amikor ez a 'valami' rátör, egyszer?en csak ül, és néz ki a fejéb?l. Alig lehet arrébmozdítani? mi lehet ez?

Legjobb válasz: az enyém ilyet nem csinál...de nem hinném hogy baja lenne,te is szoktál elbambulni,elgondolkozni

az enyém ilyet nem csinál...de nem hinném hogy baja lenne, te is szoktál elbambulni, elgondolkozni
ha megáll és nm mozdul akkor valamit észrevett/figyel/megijedt/fél ezért mozdulatlanul figyeli mi történik, ha úgy érzi nincs veszély megy tovább
A kérdező hozzászólása: de akár 10-15 percig is képes, ha nem piszkálom
ne piszkáld, majd magához tér
nekem is szokott ilyet csinálni, szerintem megijed valamitõl, és olyankor halottnak teteti magát, mert komoly nem mozdult akármit csináltam neki, és eltelt vagy 5perc és elkezdett szimatolni és magához tért... Elsõbb nagyon megijedtem hogy mi lehet vele, aztán magához tért, és rohangált össze vissza, szokás szerint :D

Mi baja a xperia solámnak?

laggol,lefagy,kiírja néhányszor hogy várakozás.. szerintetek mi baja?

Legjobb válasz: "szerintetek mi baja?" Az hogy laggol, lefagy és kiírja néhányszor hogy várakozás. Próbáld meg frissíteni SUS -al vagy PC companionnal frissíteni, és válaszd, majd a teljes vissza állítását.

"szerintetek mi baja?" Az hogy laggol, lefagy és kiírja néhányszor hogy várakozás. Próbáld meg frissíteni SUS -al vagy PC companionnal frissíteni, és válaszd, majd a teljes vissza állítását.
Topic Fail!;)
Azt leszámítva, hogy rossz témába írtad, komolyan ennyire hülye vagy? "Bad video card drivers". Beírod fordítóba(ha magadtól nem tudod lefordítani) és rájössz, hogy a videó kártyáddal lesz a gond.
A kérdező hozzászólása: ennyire hülye h lehetsz ha beírod teljesen más szokott kijönni ha már te hiszel ebbe a szar fordítókba
Hat ez tiszta hulye...
ez akkor is FAIL. de csak mert lehülyézted a kommentelõt...xD
Próbáldd meg esetleg feltenni a videó kártyád driverét és lécci ne a sport hoz ird a kockulást
A kérdező hozzászólása: egyébként Counter Strike 1.6 már három verzió van fenn de mindegyiknek ez a baja

Mi baja a hullámos papagájomnak?

fel van fújódva és eddig nem szerette, ha simogatom és most meg hagyta végig, hogy simogassam meg kiengedtem és nem repült el hanem mászkált az ágyon meg a kezemen ..hoztam neki langyos vizet egy tálba, mert olyankor szokott fürdeni, de most nem akart..meg rengeteget eszik..tegnap teletöltöttem a tálját és ma már nem volt benne szinte semmi és ott ült rajta..kivettem, hogy tegyek bele kaját és fel alá járkált idegesen az ajtó előtt és mióta betettem neki a kaját azóta eszik(elég rég óta)..meg olyan csapzott is..mi baja van?:OO

Legjobb válasz: Vidd el egy megbízható állatorvoshoz aki ért a papagájokhoz, õ majd megmondja mi baja van. Ha sokáig fel van fúvódva és csapzott, akkor valami nem stimmel. Nekem volt már olyan, hogy átmenetileg fel volt fúvódva a hullámos papagáj, de nem tartott sokáig csak 1-2 órát, aztán minden rendben lett. De ha hosszú távon ez van, akkor szerintem mindenképp vidd el egy hozzá értõ dokihoz!

Vidd el egy megbízható állatorvoshoz aki ért a papagájokhoz, õ majd megmondja mi baja van. Ha sokáig fel van fúvódva és csapzott, akkor valami nem stimmel. Nekem volt már olyan, hogy átmenetileg fel volt fúvódva a hullámos papagáj, de nem tartott sokáig csak 1-2 órát, aztán minden rendben lett. De ha hosszú távon ez van, akkor szerintem mindenképp vidd el egy hozzá értõ dokihoz!

Mi baja a tengerimalacomnak?

Elég gyakran vakarózik, és a hátán van egy hely, ahol ki van hullva a sz?re és sebes. Júliusban elvittük állatorvoshoz rutin vizsgálatra, azt mondta a doki hogy egészséges kismalac (fél éves). Azóta sehol nem volt, csak a szobámban. Elkaphatott valamit? Honnan? Meg olyan mintha sokkal kevesebb sz?re lenne mint a másik malacomnak. De ez eleve így volt, lehet ez csak genetika(?). Másik malacomnak semmi baja, egyáltalán nem vakarózik többet mint általában szokott. És ugyan azt a kaját eszik, meg szénát is. Elvigyük megint dokihoz?

Legjobb válasz: Igen vidd el, nehogy atkás legyen vagy más baja legyen.Az én malackámnál is volt régen ilyen, hogy állandóan vakaródzott és már sebesre vakarta magát.Elvittük a dokihoz és mondta, hogy vitaminhiány meg mit tudom én mi és adott neki két szurit meg por alakban vitamin és ásványi anyagokat amit naponta adni kellett neki 2 hétig.Aztán abbahagyta a vakaródzást és kinõtt a szõre is ahol kihullott.Szóval vidd el dokihoz.

Igen vidd el, nehogy atkás legyen vagy más baja legyen.Az én malackámnál is volt régen ilyen, hogy állandóan vakaródzott és már sebesre vakarta magát.Elvittük a dokihoz és mondta, hogy vitaminhiány meg mit tudom én mi és adott neki két szurit meg por alakban vitamin és ásványi anyagokat amit naponta adni kellett neki 2 hétig.Aztán abbahagyta a vakaródzást és kinõtt a szõre is ahol kihullott.Szóval vidd el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: értem. köszi, a héten el is visszük :)
Az meglehet, hogy akkor még nem volt semmi baja, de azóta nyilvánvalóan lett.
A kérdező hozzászólása: aha köszi, sokat segítettél.. erre magamtól is rájöttem.
Akkor miért nem az állatorvost kérdezed arról, hogy mi a baja? :)
A kérdező hozzászólása: fogom is. csak gondoltam elõtte itt megkérdem, hátha valaki találkozott már ilyennel. és az elsõ válaszoló le is írta a tapasztalatát. ment is neki a zöld kéz.

Mi baja a kismacskám combjának?

Van egy 3-4 hónapos kismacskám. Tud rendesen járni és mászni, de ha felveszem vagy megfogom az egyik combját egy bizonyos ponton, akkor nyávog, fájlalja és kicsit olyan álmoskás, de még pici, sokat alszik. Most is alszik. Ahol megfogom a combját azon a ponton, besüllyed és olyan fura tapintása van, nem tudom leírni, milyen... és néha még valami fura hangot is ad ki a combja. Tudom, hogy hülyén hangzik, de... így van.

Legjobb válasz: Állatorvos! Lehet semmi baja sincs, de lehet hogy komoly a baj!

Állatorvos! Lehet semmi baja sincs, de lehet hogy komoly a baj!
Lehet részleges izomszakadás is. Nem igényel különösebb kezelést, de legalább azért kéne dokihoz vinni, hogy fájdalomcsillapítót kapjon.
A kérdező hozzászólása: Reálisnak hangzik. Annyira nem fáj neki egyébként, csak ha hozzányúlunk és akkor azt el fogjuk kerülni. :) Köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Észrevettem, hogy nem is csak egy ponton ilyen. :( Felül szinte az egész izma olyan, mintha valami krémes sütibe nyúlnék és hangja van és picit a combja fölött is. :C Soha nem találkoztam ilyennel, mi baja lehet?
Mondd meg anyukádnak, hogyha bármi baja van a macskának, fáj neki valami, orvoshoz kell vinni. Nem mindig drága, a megnézés meg fõleg nem.
A kérdező hozzászólása: Legfeljebb holnapután tudom rávenni. :( De van valami ötleted rá, hogy mi baja?
A kérdező hozzászólása: Meggyógyult magától a lába! Köszönök minden választ. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!