Találatok a következő kifejezésre: Mi baj akkor, ha (539 db)

Baj ha nem időben viszem a lányomat a 2éves státuszvizsgálatra? Mi van akkor ha el sem viszem?

Legjobb válasz: Megteheted, hogy nem viszed. Nagy dolgok ott nem történnek. De ha mégis van valami problémája, amit laikus anyukaként te nem látsz, akkor arra a doktornéni felhívja a figyelmet. Az, ha csak késõbb mész, az sem baj. Mi is 1-2 hónap csúszással mentünk, mert épp a szülinapja környékén nem is voltunk itthon.

Megteheted, hogy nem viszed. Nagy dolgok ott nem történnek. De ha mégis van valami problémája, amit laikus anyukaként te nem látsz, akkor arra a doktornéni felhívja a figyelmet. Az, ha csak késõbb mész, az sem baj. Mi is 1-2 hónap csúszással mentünk, mert épp a szülinapja környékén nem is voltunk itthon.
Az, hogy nem idõben viszed nem gond, mert tényleg semmi extra nincs ott, de neked kötelességed elvinni!!!Ha nem viszed, akkor ne lepõdj meg egy felszólító levelen elsõ körben, ez a szabály, ezekre a státuszokra el kell vinni.Max 20 perc az egész egyébként.
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam hogy nem akarom elvinni csak kíványcsiság! 1hete töltötte 2évet, de pont nem vagyunk itthon, és egy darabig nem is leszünk.
Szia!en se vittem meg mi 23-an toltottuk a ket evet!mindenki azt hangoztatja h meenyi beteg gyerek van meg h skarlat jarvany meg egyeb finomsagok!meg sem tudom mondani hala istenek h mikor volt utoljara beteg nemh oda vigyem es ossze szedjen vmit!majd 1-2het mulva elviszem!Semmi gond nem lesz csak azert majd vidd el te is!!!
Én sem vittem ebbe a nagy járványos idõszakba, felhívtam a védõnõt, hogy tudjon rólunk, hogy nem vesztünk el, nálunk minimum egy délelõtt a státusz, mert a doki késik, aztán kávézgatnak, meg van ezer gyerek, nagyon rosszul mûködnek a dolgok, és nem ülünk ott ezer nyavalya között. Semmi gond nem volt belõle, majd megyünk ha lecseng a járvány.

Mi történik akkor, ha valaki alvás közben esik hypoglikémiás kómába és a rokonai csak reggel veszik észre, hogy baj van?

Legjobb válasz: Szerintem ha egész nap megfelelõen étkezik,akkor olyan nincs,hogy éjszaka van baj.Meg kell ennie az elõírt szénhidrát adagot.Esetleg ha mégis lenne ilyen,akkor felébred rá,hogy rosszul van,és legyen a keze ügyében szõlõcukor,amibõl párat bekap.

Szerintem ha egész nap megfelelõen étkezik, akkor olyan nincs, hogy éjszaka van baj.Meg kell ennie az elõírt szénhidrát adagot.Esetleg ha mégis lenne ilyen, akkor felébred rá, hogy rosszul van, és legyen a keze ügyében szõlõcukor, amibõl párat bekap.
Az ilyen kómát fokozatosan kialakuló és súlyosbodó tünetek elõzik meg, lehetetlen nem felébredni rá.
Ha mégis megtörténik, akkor reggel már nem fog felkelni. A rokonok halva találják.

Mi a baj akkor, ha felteszek képeket a gépre, és itt úgy mutassa ahogy benne van, de ha másik géphez megyek, akkor sötétebben?

nah elmesélem!!

Legjobb válasz: Nincs baj, csak nem egyformán van beállítva a két gép monitorja.

Nincs baj, csak nem egyformán van beállítva a két gép monitorja.
A kérdező hozzászólása: de hol? nem értem :O
A kérdező hozzászólása: jaaaa nem MagicBriht a neve?
A kérdező hozzászólása: köszi :)
A kérdező hozzászólása: köszi... és hol lehet beálltani a monitort?
A kérdező hozzászólása: de csak az én képeimet mutatta sötétebbnek:O am az én gépem a laptop!!! és amikor mentem anyám gépéhez, megnéztem myvipen a képemimet, és ott vettem észre h olyan sötétek:O hol lehet beálltani a monitort?
A monitoron vannak gombok azzal.
pl. az elején, oldalán, alján, tipustól függõen.
Szerintem semmi bajod nem lesz tõle.
A kérdező hozzászólása: úgy értem a babásodás szempontjából...

Mi van akkor, ha egy 40 éves pasinak nincs barátja, haverja? Mi lehet vele a baj?

Legjobb válasz: Nekem sincs egyik sem, és én sem tudom hogy miért :( Az ismerõseim szerint sok jó tulajdonságom van és nincs velem semmi baj, úgyhogy nem értem :( 15/L

Nekem sincs egyik sem, és én sem tudom hogy miért :( Az ismerõseim szerint sok jó tulajdonságom van és nincs velem semmi baj, úgyhogy nem értem :( 15/L
talán csak nem hisz a felszínes kapcsolatokban amibõl manapság rengeteg van, mind párkapcsolat mind barátság terén elég ritka hogy õszinte, érdek nélküli legyen, ne csak arról szóljon h jól eldumálgatunk néha v kihasználjuk a másikat, mindesetre 40 évesen elég kiábrándító lehet így élni, mibõl gondolod h méh haverjai sincsenek?azok általában mindenkinek vannak?nem áll szóba senkivel a családján kívül?
Mentális defekt? Szociális probléma? Ez valami vicc? Én 39 éves, párkapcsolatban élõ fickó vagyok és nekem sincsenek kimondottan "barátaim". Csak. Mert nem engedek túl közel magamhoz senkit. És semmi mentális és szociális problémám nincs. Lehet a kérdésben szereplõ illetõ is egyszerûen csak zárkózott, "magának való" vagy bizalmatlan.
apám is ilyen volt és most is az. egyszerûen csak zárkózottabb, bizalmatlanabb, mint a többiek. illetve még egyéni baja az, hogy néha nem jut túl azon, hogy a másik pl. szereti a rockzenét és a sört, õ pedig nem. és akkor onnantól kezdve hiába jófej a másik egyébként, nem érdekli.. ez van. embere válogatja.
Tapasztalataim alapján valami mentálisan nincsen rendben az emberrel, ha haverja sincs. És nem azért, mert kötelezõ, hanem mert az ember magára szed havert, ismerõst, ha nem is akarja. Azt, hogy a párkapcsolat mellett nincsen haver, más helyzetnek tartom, de elég kockázatosnak is, mert mi történik, ha valami miatt még sem sikerül a kapcsolat? Egyedül marad az ember, és ilyen helyzetben be lehet csavarodni. A kérdezõ negyvenévesének nem valószínû, hogy személyiségének kiforrása vezetett el egy olyan tudatos döntéshez, hogy nem kell senki. Mert én úgy gondolom, idõnként nagyon jól jön valaki, pedig én sem vagyok egy nagy közösségi ember. De idõnként kell egy emberi kapcsolat, ami visszarángat a valóságba, nekem ez a tapasztalatom.
nem tudom , de az nem túl jó ha valakinek nincs egy barátja se. mind1 hogy hány éves.
Szerintem biztos szociális probléma lehet. Lehetséges, hogy sosem volt olyan barátkozós típus fiatal korában sem, így magába zárkózott az évek alatt és senivel sem akart kapcsolatot kialakítani. Vagy valami rossz tapasztalata miatt maradt egyedül.
Azt nem tudom, mi lehet a baj, de szerintem kerüld el, ne akard egy mentálisan defektes emberre pazarolni az idõd.
Jesszus az eszetekben sem jutott, hogy esetleg sokat dolgozik és azért nincs lehetõsége, hogy baráti kapcsolatokat ápolgasson? Miért kell rögtön mentális bajokra gondolni??? Akárki akármit mond, a barátság kialakítása, megtartása rengeteg munka és ez idõigényes. A haverok korszakából pedig meg már lehet, hogy kinõtt és nincs szüksége felszínes kapcsolatokra akik a legtöbb esetben csak kihasználják az embert. L/19
A kérdező hozzászólása: Gyakorlatilag csak a kollégáival beszél, vagy a családjával, és ennyi. Tudom, hogy nincs, õ mondta.
méh-még*
valóban belelehet õrülni ha az ember magára marad kérdés mi a jobb...emberek közt egyedül lenni vagy "valóban egyedül senki nélkül.Nekem is vannak haverjaim de mit érnek egyszer kétszer összefutunk eldumálgatunk sokszor érdektelebbnél érdekteleneb dolgokról.Tûzbe egyik sem menne értem.nem mondom hozzászoktam már de nem olyan egyszerû ez.nagy szó ma már ez hogy barátság.Szerintem a kérdezõ ismerõse is ezen megy keresztül nem nevez akárkit a barátjának de biztosan van akikkel eltrécsel néha ott vannak pl a kollégái.:)

Mi van akkor, ha terhes vagyok, de még nem tudok róla, és mégis megjön a bajom, és tampont használok? Nem árt?

Csak elgondolkodtatott, mert a barátn?m 2 hónapos terhes volt, és még mindig megjött neki, de ? betétet szokott használni. Csak gyanús volt neki, hogy hányt, stb. Meg is lep?dött mikor a doki mondta neki hogy terhes, de persze nagyon örült neki.

Legjobb válasz: Nem a méhedbe helyezed fel a tampont hanem a hüvelyedbe. Sokan szexelnek is amikor még nem tudják,hogy terhesek.Egy átlagostól nagyobb pénisz el is éri a méhszájat szex közben.Mégse történik baj. Terhességben(egészséges) zárt a méhszáj és az embrió is jól beágyazódik mélyen a méhben. Szóval semmi probléma a tamponnal,csak higiénikusan használd.Idõben cseréld,ne érj hozzá ha már kicsomagoltad csak a végénél egy ujjal nyomd fel.Ja és elötte kézmosás:))

Nem a méhedbe helyezed fel a tampont hanem a hüvelyedbe. Sokan szexelnek is amikor még nem tudják, hogy terhesek.Egy átlagostól nagyobb pénisz el is éri a méhszájat szex közben.Mégse történik baj. Terhességben(egészséges) zárt a méhszáj és az embrió is jól beágyazódik mélyen a méhben. Szóval semmi probléma a tamponnal, csak higiénikusan használd.Idõben cseréld, ne érj hozzá ha már kicsomagoltad csak a végénél egy ujjal nyomd fel.Ja és elötte kézmosás:) )
Semmi bajod nem lesz a tampontól, sem a babának. Viszont, nem szeretnél tesztet csinálni?
Szia, Az elõzõ válaszolóval annyiban nem értek egyet, hogy nekem zárt a méhszájam, mégis eltiltottak a szextõl, mert bármikor bevérezhetek. Én a várt mensi elõtt pár héttel éreztem a mellfeszülést, ami eddig sosem volt, s megjön érzést. 25 naposak a ciklusai, azért megvártam a 28. napot, de nem jött meg, s kíváncsiságból vettem egy tesztet s pár nap múlva amint megcsináltam pozitív lett. 7 napra rá elkezdtem vérezni. Elsõ kérdése az orvosnak, hogy éltünk-e nemi életet, mert az beindíthatja. Persze nem mindenkinél, de állítólag elsõ gyereknél megeshet, s ezért is vetélnek el sokan. A tamponról nekem az a véleményem, régen én is használtam, esténéként is, de cystám lett tõle. Én a helyedben, míg nem vagyok biztos a terhességben, persze ha meg akarod tartani, nem használnám, de ez az Én véleményem. Csinálj tesztet. Nekem akkor is kimutatta amikor véreztem a teszt akkor is pozítivat mutatott.
Tampontól ciszta??Ilyet még nem hallottam.Ezt az orvos mondta neked??

Mi van akkor ha szőkitőpor ment a számra és megnyaltam véletlen, és kicsit marja a nyelvem, ki öblitettem a számat, lesz valami bajom?

Legjobb válasz: Valószínû, nem lesz bajod.A szõkítõpor gondolom, hidrogén peroxidból van, azzal pedig fogorvosok fogat is szoktak öblíteni,ami rámehet az ember nyelvére, én úgy tudom, de még senki sem halat bele.Azért öblítsd le a szád alaposan.

Valószínû, nem lesz bajod.A szõkítõpor gondolom, hidrogén peroxidból van, azzal pedig fogorvosok fogat is szoktak öblíteni, ami rámehet az ember nyelvére, én úgy tudom, de még senki sem halat bele.Azért öblítsd le a szád alaposan.

Mi lesz akkor, ha penészes ételt ettem? Nem vettem észre, hogy penészes a túrórudi, csak a legvégén, és megettem. Lesz tőle bajom? Vagy meg se érzem?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy bajod lesz tõle. Esetleg csikarni fog a hasad, vagy hasmenésed lesz... de ez a szervezetedtõl függ.... vki észre se veszi, vki pedig napokig rosszul van az ilyesmitõl.

Nem hiszem, hogy bajod lesz tõle. Esetleg csikarni fog a hasad, vagy hasmenésed lesz... de ez a szervezetedtõl függ.... vki észre se veszi, vki pedig napokig rosszul van az ilyesmitõl.
Nem lesz semmi bajod, max tényleg egy kis hasmenés, de nekem ennyi se volt, mikor 1x ugyanígy jártam. :) 18L
Igyál kólát, az állítólag jó az ilyesmire (is). Nem tudom, mennyire igaz.
Én penészes kajától már hánytam. pedig nem látszott penészesnek, csak az ízén éreztem a sokadik falat után. Valaki a kukából is ehet, mégse lesz baja, egyéntõl függ. ha nem hányod ki, akkor hasmenés. De lehet, hogy még az se.
terhes leszel
Egy kellemetlen hasmenésen kivûl kétlem h nagyobb baj lehet. Az is lehet h nem lesz semmi baj, biztos az is számit h ez kis mennyiség volt csak, legközelebb figylej jobban.
Valószínûleg semmi bajod nem lesz. Hasmenés elõfordulhat, de nem hinném.

Mi van akkor, ha jó a prolaktin szintem, de mégis szedem a barátcserje kapszulát? Lehet belőle baj?

Elvileg a prolaktin szint csökkentésére van a barátcserje nem? De, ha nekem rendben van a hormonháztartásom, és csak azért szedem, mert babát szeretnénk, lehet bel?le baj?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem nem lehet baj. Nekem is jó volt mindenem, mégis szedem. Igaz, még a babát nem hozta meg, de nem érzek semmi hátrányt sem belõle. Júl-tól szedem.

Szia!Szerintem nem lehet baj. Nekem is jó volt mindenem, mégis szedem. Igaz, még a babát nem hozta meg, de nem érzek semmi hátrányt sem belõle. Júl-tól szedem.
Nem, nem lesz baj. Csak akkor mozgatja a prolaktint, ha azzal baj van. Az alacsonyabb prolaktinszint egyébként sem árt, sõt, az a jobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a válaszokat, megnyugodtam! :) Azt hittem, majd ártok vele. Remélem lesz hatása is elõbb, vagy utóbb. :) Minden jót mindenkinek!

Mi van akkor ha mensztrualok és lefekszek valakivel? Lesz valami baj?

Legjobb válasz: Ez már volt egy párszor. Fokozott fertõzésveszély van, és elég bizarr, ha közben dõl belõled a vér. Ha nem vagy vallásos, vagy nem élsz vallásos országban, más gond nem lehet. Viszont van lány, aki ilyenkor jobban kívánja, és olyan is, akinek erre az idõre eláll a vérzése. Aztán olyan is van, aki ilyenkor kiugrik a bõrébõl, ha hozzáérnek. Vannak alternatív módszerek is, erre az idõre... a kéz és a száj mindig kéznél van :-)

Ez már volt egy párszor. Fokozott fertõzésveszély van, és elég bizarr, ha közben dõl belõled a vér. Ha nem vagy vallásos, vagy nem élsz vallásos országban, más gond nem lehet. Viszont van lány, aki ilyenkor jobban kívánja, és olyan is, akinek erre az idõre eláll a vérzése. Aztán olyan is van, aki ilyenkor kiugrik a bõrébõl, ha hozzáérnek. Vannak alternatív módszerek is, erre az idõre... a kéz és a száj mindig kéznél van :-)
Mi is szoktunk dugni ha megjön sztem tök jo
Szerintem csak simán gusztustalan.
olyankor a méhszájad nyitva van így valóban nagyobb a fertõzésveszély, szóval a srác csak óvatosan mozogjon benned :) de ha neked tetszik akkor hajrá
Nem lesz semmi baj, de rád nézve nagyobb a fertõzésveszély! Egyébként nem ajánlom, én is hittem benne, h háátha így tényleg jobb.. mert azt beszélik.. de nem, semmi különbség. Folyton azon izgulat véres lesz-e a pénisze, mert lehet, h az kínos lett volna...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!