Találatok a következő kifejezésre: Mi baj akkor, (1102 db)

Ez baj, vagy nem? Ha baj, akkor mitõl lehet? ¢¢

Van egy oroszlánfejû törpenyulam, és olyan, mintha a szájában valamilyen fog keresztben állna... :// És egész nap valamitõl vizes a "bajusza és az orra" és eddig nem volt, de most igen. Mitõl lehet???

Legjobb válasz: Nézdd meg a száját,szerintem túlnõtt a foga,ez elég nagy baj.Az állatorvos le tudja vágni,de ha nagyon túlnõtt akkor az is lehet,hogy el kell altatni.Ha sikrrül levágni a fogát,akkor rakj be neki valami koptatót,fadarabot vagy a boltban kapható rágcsát.

Nézdd meg a száját, szerintem túlnõtt a foga, ez elég nagy baj.Az állatorvos le tudja vágni, de ha nagyon túlnõtt akkor az is lehet, hogy el kell altatni.Ha sikrrül levágni a fogát, akkor rakj be neki valami koptatót, fadarabot vagy a boltban kapható rágcsát.
Én a helyedben elvinném egy hozzáértõ állatorvoshoz.

Nem tudom mi a bajom. Rossz a mensesem. Fáj a hasam és az már ki hat másra is. Mi bajom lehet? Kérlek segítsetek! Priviben írjatok kérlek, aki ért ezekhez segíteni! Itt nem szívesen írok ki kérdést több ezer felhasználó elõtt!

Legjobb válasz: Inkább ne priviben kérj tanácsot, hiszen nem tudhatod, hogy ki az aki tényleg ért hozzá, hanem menj egy igazi orvoshoz, aki tényleg segíteni akar és tud!

Inkább ne priviben kérj tanácsot, hiszen nem tudhatod, hogy ki az aki tényleg ért hozzá, hanem menj egy igazi orvoshoz, aki tényleg segíteni akar és tud!
A kérdező hozzászólása: Csak nem tudom ezzel milyen dokihoz kellene menni...
Elsõ vagyok. Ha a menstruációddal van baj, akkor nõgyógyászhoz kell menni. [link] Írhatsz neki is, és õ majd megmondja mit tegyél! Õ biztos, hogy igazi orvos!
Valamivel többet kellene írnod, mert így nem nagyon fognak neked irogatni...

Elsősorban pasiktól kérdezem. Most akkor mondjam el, hogy mi bajom van, vagy ne?

Gondolok itt arra, hogy amikor észrevehet?en "duzzogok", rossz kedvem van, általában megkérdezi a párom, hogy mi a baj. Ha azt mondom semmi, azért morog. Ha elmondom hogy mittudomén, rosszul esett hogy megígért valamit és elfelejtette, akkor meg az a baj, hogy én ezen "mit izélek". Most akkor mit csináljak? Talán ehhez kapcsolódik az is, hogy ha féltékeny vagyok valakire, azt elmondjam, vagy inkább tartsam magamban?

Legjobb válasz: Szerintem alapvetõen az a baj, hogy ilyenkor biztosan támadó jelleggel szólsz a párodhoz, nekirontasz, hogy ezt meg ezt elfelejtette stb. Próbáld meg, hogy nyugodtan, higgadtan elmagyarázod neki, hogy mi a bajod, és meglátod, hogy õ is jobban meg fog hallgatni, és nem egybõl visszatámad.

Szerintem alapvetõen az a baj, hogy ilyenkor biztosan támadó jelleggel szólsz a párodhoz, nekirontasz, hogy ezt meg ezt elfelejtette stb. Próbáld meg, hogy nyugodtan, higgadtan elmagyarázod neki, hogy mi a bajod, és meglátod, hogy õ is jobban meg fog hallgatni, és nem egybõl visszatámad.
Mondj el mindig mindent.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a sok választ! :) 1. válaszoló Ezt már próbáltam, sajnos nem mûködik.. =/ 2. Nem, ha támadnék, akkor legalább érteném mi a gond. Nem vagyok egy támadó típus, inkább olyan, aki soha senkirõl nem akar rosszat mondani, senkit nem akar bántani. Terhelni sem szeretnék senkit a problémáimmal, viszont erre már sok kapcsolatom ráment, gondoltam na most õszinte leszek. A kapcsolat elején konkrétan az volt, hogy vezettünk egy hülye kis füzetet, beleírtuk ha valami zavart minket, aztán heti egyszer megnéztük együtt és megbeszéltük. Vagyis megbeszéltük volna.. :) De nagyon ritkán ismerte el a hibáit, általában csak kiakadt hogy ez se igaz meg az se.. Vagy ha pl az zavart, hogy megjelent egy új játék és éjjel-nappal kockult, akkor is mi közöm hozzá, miért szólok bele, nekem minden baj.. Pedig nem 1-2 nap után szóltam érte, és érdekes módon ha nincs gépközelben, mindig azt mondja, hogy igen, szeretne velem többet foglalkozni és igazam van. Csak én a veszekedés részt szeretném kihagyni és egybõl a probléma megoldására törekedni.. Szóval mostanában inkább kerülöm a konfliktust, csak akkor mondom el hogy baj van, ha konkrétan rákérdez, de akkor is veszekedés lesz belõle.. 4.válaszoló Így van, én is utálom ha rosszat mond rólam, nehéz összeegyeztetnem, hogy ha valaki szeret hogy lehet az hogy néhány dolgot mégis utál bennem? De már rájöttem, hogy ez így mûködik. Általában elvonulok egy kicsit magamnak, eldöntöm hogy tényleg rosszul csináltam-e valamit, ha igen akkor odamegyek hozzá és szépen megbeszélem vele, hogy lehetne változtatni. De neki az az elsõ, a második és a harmadik reakcioja, hogy leordítja a fejemet. Aztán esetleg átgondolja és igazat ad nekem. 5. válasz "A pasikat zavarja a duzzogás, de nem érdeklik õket az okok." - oh igen, ezt sokszor nagyon is így látom.. 7. válaszoló Detto :) Szólj kérlek ha tudsz megoldást.. Én már azt is próbáltam, hogy írok neki, nem személyesen mondom. Aztán gondoltam mire hazaérek, lesz ideje lenyugodni. De csak annyit értem el vele, hogy hazajöttem és hozzám se szólt.. :D 8. válasz Tényleg ennyire reménytelen lenne? Van akivel lehet beszélni, van akivel nem? Én hiszem, hogy valahogy nála is el lehet érni, hogy ahelyett hogy egybõl veszekedni kezdene, átgondolja a dolgot.. Van ilyen, csak nagyon ritkán..
Jó a kérdés :) Én sokszor azért nem mondom, hogy bajom van, mert nem akarok házsártoskodni, hisztizni. Az is elõfordult már, hogy elmondtam, hogy mi a gond, de a barátom egyszerûen közölte, hogy neki ezen nem áll módjában változtatni - pedig jogos volt a dolog részemrõl. Szóval szerintem van olyan ember, akivel lehet beszélni ezekrõl a dolgokról, meg van akivel felesleges. 21/L
Ahham, hát ez jó kérdés. :D Én barátomnak mindig elmondtam teljesen normálisan, hisztimentesen, hogy zavar ha bizonyos lánnyal beszél, mert a csaj fúr minket. Mindig elmondtam, semmi hiszti nélkül stb stb, de lesz.rta és kb én voltam a hülye féltékeny barátnõ, aki hagyja már ezt a témát. Amikor nem mondtam el, csak rosszkedvem volt miatta, akkor meg az volt a gond, hogy nem mondok semmit, csak sokkal késõbb, hogy ugyanez, még mindig. És akkor megint én voltam a hülye féltékeny barátnõ. Szóval igazából kvára fogalmam sincs, hogy mit csinálj, de ha a pasid olyan, mint az enyém, akkor tökmindegy, mert te vagy a hibás. :D
Számolj tízig, hogy lehiggadj, aztán mondd el, mi bánt. Ne vádaskodóan, hanem nyugodtan közöld, hogy xy dolog téged bánt, és meg szeretnéd beszélni. De mindenképp mondd el.
A pasikat zavarja a duzzogás, de nem érdeklik õket az okok. Ha valami bajod van, jobb, ha egyenesen megmondod duzzogás helyettt. Amúgy is, ez egészségesebb, mint duzzogni, de én pasi vagyok :-)
Engem kevés dolog idegesít jobban, mintha a feleségemnek láthatóan baja van, de azt mondja: áááá, semmi :) Ha már kérdezi, mondd meg neki - remélve, hogy õszintén érdekli. Azt pedig megértheted, hogy ha vele van kínod, nyilván nem egy felvillanyozó érzés ezzel szembesülni, de azért vagytok egymás mellett, hogy a konfliktusokat elrendezzétek. Ilyenkor üljetek le, tisztázzátok le, hogy kit mi zavar, és minden mehet tovább. Ami fontos, hogy neki is legyenek ilyen lehetõségei, amikor elmondhatja - és te nyitottan meghallgatod, és változtatsz is rajta - hogy õt mi zavarja. Sok boldogságot!
Kitalálni egész biztosan nem fogja. Még ha nem is tartja komoly problémának a duzzogásaid okát próbálhat úgy viselkedni a jövõben, hogy ezt elkerülje, feltéve, ha tud róla, hogy mitõl vágod be a durcát.
Mindig mondd el! MINDIG! Mert az a legidegesítõbb a világon, amikor valami gáz van, de az ember még azt sem tudja, hogy mi...kérdezem tõled, ha te nem tudod, hogy mi a probléma, arra hogyan is tudnál megoldást találni vagy magyarázatot? Mindig mondd el a gondodat, még ha ki is akad rá, mert a bizonytalanságnál semmi sem kiakasztóbb...és ha nem beszélsz egy férfival egyenesen, egyszerûen, akkor sosem fogja megérteni és a büdös életben nem jön helyre a dolog...csak söprögetitek a szõnyeg alá a gondokat, te a lelked mélyére, hogy aztán egyszer majd egy nagy adagban kirobbanjon, ami sokkal rosszabb...kell ez neked?

Ha odajön az a baj, ha nem jön oda, az a baj. Akkor mi a baj (om)?

Belátom, hogy paranoiásnak t?nhet a dolog, nézzétek el nekem, az önbizalomhiányból fakad. Hangsúlyozom nem nyafogni szeretnék, csak valahogy legy?zni ezt az érzést, ami gyötör.

Legjobb válasz: Neked nem pszichológus, hanem fogyás kell! Útálom, mikor lélekturkásszal akarják megoldani, amit fogyással kéne. A problémát kell kezelni, nem a tüneteket, nem igaz? Kezdj sportolni - keményen és sokat! Lehetõleg valami edzésre járj, irányítással, ne csak futkoss! Fogyni és erõsödni fox, és ártani sem árt. Persze lehet kajálni is kevesebbet kellene és sokáig fog tartani. Ha végképp nincs más hátra esetleg zsírleszívás. Le lehet fogyni, csak nagyon melós. De ez az egyetlen, ami a lelki és a párkapcsolati problémáid is megoldja.

Neked nem pszichológus, hanem fogyás kell! Útálom, mikor lélekturkásszal akarják megoldani, amit fogyással kéne. A problémát kell kezelni, nem a tüneteket, nem igaz? Kezdj sportolni - keményen és sokat! Lehetõleg valami edzésre járj, irányítással, ne csak futkoss! Fogyni és erõsödni fox, és ártani sem árt. Persze lehet kajálni is kevesebbet kellene és sokáig fog tartani. Ha végképp nincs más hátra esetleg zsírleszívás. Le lehet fogyni, csak nagyon melós. De ez az egyetlen, ami a lelki és a párkapcsolati problémáid is megoldja.
A kérdező hozzászólása: aranyosak vagytok:) egyrészt nem számítottam ilyen reakciókra, mert az életben nem ezt tapasztalom, vagy csak a képeken nem látszik aminek kéne, de azért van ott vagy 15-20 kiló. köszi a válaszokat.
Lol. Te mióta vagy duci????Az én párom õ duci volt.De te?Neked komoly önbecsülési problémáid vannak.A duciság máshol kezdõdik.Téged még nõiese teltnek se neveznélek.Van rajtad pár kiló plussz de ez nem duciság.
Te nem is vagy duci, komolyan!! Nekem nagyon bejönnél. Az, hogy nem vagy csontsovány a pasik jelentõs százalékánál elõny, van formás cicid, feneked. Eszed ágába se jusson fogyókúrázni, sportolni szabad, de csak amennyit jól esik. Legyen önbizalmad, jól nézel ki. (28F)
pici husi, azért ez nem vészes!:) te még nem az a ducilány kategória vagy akit titkolni kell sztem. 1-2 jó ruha sé szinte észre sem lehet venni.
A kérdező hozzászólása: 13:47....hmmm...köszi, erre még nem gondoltam, legalább valami más magyarázat, mint amit én adok, még ha a végeredmény ugyanaz is :)
A kérdező hozzászólása: az öcsém mondta ezt egyszer, hogy nincs más bajom, mint le kéne fogyni, eddig mégsem tudtam megvalósítani, kevés a kitartásom. nem vagyok nagyevõ egyáltalán csak a csokoládét szeretem.... egyébként a duci még enyhe kifejezés, 172 centi és 81 kiló (néha 78 - vagy 85, de akkor már pánikolok).
Szóval ezzel csak azt akartam mondani h tut bejössz fiúknak.Csak ugye a haverok és a környezet elõtti felvállalás......nos azon sokat kell gondolkodni.
Duci girls forever!!!!!! Nekem eddigi legnagyobb szerelmem egy duci lány volt. És tudod miért nem mentem hozzá oda a disco-ba? Nem azért mert nem tetszett.Hanem azért(most kicsit gáz lesz amit mondok)mert h a spanok mit szólnak hozzá h én egy molett lánnyl kavarok.Majdnem 1 évig ezen õrlõdtem mert nagyon tetszett a lány és nagyon kedves volt velem minden alkalommal.És egy év után eljutottam oda h lezsarom a spanokat és megtettem az elsõ épést.És minden percre boldogan gondolok vissza. És az én hibámból szakítottunk.Mert szeretem a vicces cigiket.Neki viszont ez nem tetszett. :-((((((
Elsõnek igaza van. De ha nem vagyok indiszkrét, lehet tudni milyen magas, hány kg vagy? Lehet csak te hiszed azt, hogy duci vagy...
Sztem sem vagy duci, csak valami más öltözék kellene és ragadni fognak a pasik:D Ez igy egy kicsit slampos ami a képeken van.

Én ezt nem értem, ha valaki jószívû és normális másokkal, akkor az a baj, ha pedig egyszer megmondja valakinek nyíltan, hogy mi a baj, akkor az már egoizmus és bunkóság?

Sziasztok. Nem tudom mit tegyek, összezvarodtam teljesen. Én alapjában véve mindenkivel nagyon kedves és tisztelettudó vagyok, kivéve akik nem úgy állnak hozzám, ahogy én hozzájuk. Tanácstalan vagyok teljesen, mert valakinek az is baj, hogyha ilyen vagyok. De például volt már olyan nem olyan régen, hogy nem szerettem volna találkozni az egyik ismerõsömmel, de én kerek perec megmondtam neki, hogy sok dolgom van és nem is biztos, hogy akarom ezt a találkozót. Erre õ azt mondta, hogy egy rohadt nagy egoista és hazug ember vagyok. Én nem értem, ha nemet mondasz valakinek, akkor te már rossz ember vagy, vagy hogyis van ez pontosan? És ha valakinek nyíltan megmondod a véleményedet, akkor te már beképzelt, egoista, hazug, utálatos ember vagy és máskor hagynod kellene magadat, hogy tovább alázzanak meg piszkáljanak? Érdekes. Várom a véleményeket. 19/F

Legjobb válasz: Õszinte vagy, és van akinek ez nem tetszik. Sz*rd le. Ha nem bunkó vagy és öntelt, csak van egy bizonyos véleményed, amit elmondasz másnak (normálisan, nem bántón), akkor már az õ dolga hogy megsértõdik-e rajta, vagy sem. Hasonlóan állok a dologhoz mint te, nem kell mindig csendben lenni ha valami nem tetszik ;) 20L

Õszinte vagy, és van akinek ez nem tetszik. Sz*rd le. Ha nem bunkó vagy és öntelt, csak van egy bizonyos véleményed, amit elmondasz másnak (normálisan, nem bántón), akkor már az õ dolga hogy megsértõdik-e rajta, vagy sem. Hasonlóan állok a dologhoz mint te, nem kell mindig csendben lenni ha valami nem tetszik ;) 20L
Itt az a "probléma", hogy jószívû barátságos emberként könyveltek el, olyannak, aki nem tud nem-et mondani. De ha egyszer elõfordul, akkor az borzalmas nagy törés lesz az õ életükben, mert nem ilyennek szoktak meg. De ezt meg kell szokni, meg kell tanulni, mert az ember nem élhet, vagy viselkedhet úgy egész életében, hogy másoknak legyen jó. Már jómagam is átéltem sajnos ezt a helyzetet, de ez az élmény kell is, mivel az erre adandó reakciókból rájössz, hogy vajon tényleg egyenrangú félként van-e kezelve, vagy esetleg balekként.
Neked egy dologra kell törekedned, mégpedig arra, hogy legyél becsületes. Ezen kívül teljesen lényegtelen, hogy kinek mi baja van veled. A legtöbb ember meg amúgy is mindenen csak rinyál, szóval nem lehet a kedvükre tenni és nem is kell. Az ilyen beszólásokon max röhögni szabad. 27 F
Éhes vagy?:-)
A kérdező hozzászólása: Mi köze van a gyomromnak a tüdõmhöz?
Semmi. Ahhoz van köze a gyomrodnak, hogy idegalapon , az éhség miatt köhécselgetsz. A tüdöd nem tud megnyomódni Nincs turelmem a hulyekhez

Pánikbetegség vagy mi bajom lehet? Nincs üldözési mániám. De akkor mi lehet a baj? (többi lent, kicsit hosszú lesz)

Huhhh. Na szóval egészen kicsi korom óta...rohadtul félek, de nagyon. Nem tudom mitől, csak úgy rám jön, ha egyedül vagyok. Valamiféle..rettegés és nem tudom mitől. Olyan mintha figyelne valaki vagy valami és mindentől félek olyankor, pl. a sötét a csend, felkapcsolni a villanyt sötétbenxddd Háttal állni az ablakomnak ami a másik szobától választ el (az ilyen félszoba)kimenni a szobámból a konyhába, ha lelóg az ágyról a lábam.. Tegnap este még azt a mocsok vivát is bekapcsoltam, nem érdekelt, h szar megy rajta, mert nem bírtam a csöndet, féltem, meg fényt is adott. Vagy 6 éves korom óta van ez..és nem tudom, nem hiszem, hogy a depresszió meg a bipoláris zavar behatással lenne rá, mert pl. a pszichológusom semmit sem mondott erre..nagyon nem is érdekelte szerintem, de rohadtul félelmetes. Néha van, hogy hiperventillálok (ami lehet, h sima pánikroham, mert azt nemtudják megmondani..), de azt más váltja ki és azt meg tudom magyarázni..ez meg csak úgy jön egyszerűen elkezdek félni és még megmagyarázni sem tudom mitől vagy miért..valaki akármit tud erről? oO (Mert a pszichológus semmit sem mond és most nem járok hozzá, mert szabin van..) És igen tudom mennyi féle bajom van, beszólás nem kell, mert kaptam eleget. köszi ^^

Legjobb válasz: Valószínûleg pánikbetegség, és . . . még valami, amihez ez az információ kevés. Nézd meg a Youtube-on, és gondolkozz el rajta. A pszichológusodat felejtsd el, és keress egy kiképzett pszichoterapeutát (aki lehet alap képzettségben pszichológus, vagy más). https://www.youtube.com/watch?v=vzGIQczkwwo

Valószínûleg pánikbetegség, és . . . még valami, amihez ez az információ kevés. Nézd meg a Youtube-on, és gondolkozz el rajta. A pszichológusodat felejtsd el, és keress egy kiképzett pszichoterapeutát (aki lehet alap képzettségben pszichológus, vagy más). https://www.youtube.com/watch?v=vzGIQczkwwo
Valószínûleg valóban az! :) Ezt a legjobb lenne idejében elcsípni! :) Amennyiben van affinitásod van rá, szívesen tudok segítségek nyújtani ez ügyben! :)
A kérdező hozzászólása: Persze, köszi...na de azt valami kiváltja nem? Mint a tömeg pl. zárt helyek, de itt semmi olyasmi kiváltó oka nincs, csak..puff beüt..vagy nem is tudom igazából oO Több információval meg nem szolgálhatok, ugyanis ennyit tudok. Még azt, h mitõl sem tudom megmagyarázni..olyan furcsa de nem minden este, csak idõközönként...jaaajj..
Figyelj rám! A legfontosabb, hogy ne foglalkozz vele egy akármilyen nehéz az elsõ 1 hónap nagyon nehéz lesz de szerintem csak így sikerület, ha jön egy pánikroham mond el magadnak hogy ez csak egy roham és valójában semmi bajod(mert tényleg nincs).Amint elkezdenél vele foglalkozni tereld el a gonolatod és nyugtasd meg magad! kb 2-3 hónap után semmi bajod nem lesz.Jah igen, és ajánlom a citromfû teát. Remélem segítettem /egy gyógyult pánikbeteg/

Baj ha nem időben viszem a lányomat a 2éves státuszvizsgálatra? Mi van akkor ha el sem viszem?

Legjobb válasz: Megteheted, hogy nem viszed. Nagy dolgok ott nem történnek. De ha mégis van valami problémája, amit laikus anyukaként te nem látsz, akkor arra a doktornéni felhívja a figyelmet. Az, ha csak késõbb mész, az sem baj. Mi is 1-2 hónap csúszással mentünk, mert épp a szülinapja környékén nem is voltunk itthon.

Megteheted, hogy nem viszed. Nagy dolgok ott nem történnek. De ha mégis van valami problémája, amit laikus anyukaként te nem látsz, akkor arra a doktornéni felhívja a figyelmet. Az, ha csak késõbb mész, az sem baj. Mi is 1-2 hónap csúszással mentünk, mert épp a szülinapja környékén nem is voltunk itthon.
Az, hogy nem idõben viszed nem gond, mert tényleg semmi extra nincs ott, de neked kötelességed elvinni!!!Ha nem viszed, akkor ne lepõdj meg egy felszólító levelen elsõ körben, ez a szabály, ezekre a státuszokra el kell vinni.Max 20 perc az egész egyébként.
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam hogy nem akarom elvinni csak kíványcsiság! 1hete töltötte 2évet, de pont nem vagyunk itthon, és egy darabig nem is leszünk.
Szia!en se vittem meg mi 23-an toltottuk a ket evet!mindenki azt hangoztatja h meenyi beteg gyerek van meg h skarlat jarvany meg egyeb finomsagok!meg sem tudom mondani hala istenek h mikor volt utoljara beteg nemh oda vigyem es ossze szedjen vmit!majd 1-2het mulva elviszem!Semmi gond nem lesz csak azert majd vidd el te is!!!
Én sem vittem ebbe a nagy járványos idõszakba, felhívtam a védõnõt, hogy tudjon rólunk, hogy nem vesztünk el, nálunk minimum egy délelõtt a státusz, mert a doki késik, aztán kávézgatnak, meg van ezer gyerek, nagyon rosszul mûködnek a dolgok, és nem ülünk ott ezer nyavalya között. Semmi gond nem volt belõle, majd megyünk ha lecseng a járvány.

Segítség!? Már vagy négy napja barnafolyásom van, de kevés. És most akkor valami baj van? De ha nincs baj akkor mikor fog megjönni már?

Legjobb válasz: Azt senki nem fogja tudni megmondani, hogy mikor fogsz menstruálni. A barna folyás lehet menstruáció elõjele, de lehet hormonális dolog miatt.

Azt senki nem fogja tudni megmondani, hogy mikor fogsz menstruálni. A barna folyás lehet menstruáció elõjele, de lehet hormonális dolog miatt.
A kérdező hozzászólása: már nagyon régen volt barna folyásom de most azóa amióta elmúlt már újra fehérfolyásom van.De ez normális?
A kérdező hozzászólása: A barnafolyás kb.6napig tartott, de egyre kevesebb volt.most meg már fehér folyás van azóta mióta elmúlt a barnafolyás.de a barnafolyás elött fehér volt és most is fehér.
szerintem nem gáz, lehet hogy a menstruáció elõjele... Én még várnék egy kicsit , de ha nem múlik mindenképpen orvos
ORVOST!
A kérdező hozzászólása: Orvoshoooz??? Még anyukám sem tud róla. De ti mit javasoltok?
Legjobb lenne ha orvoshoz mennél. Õ biztosat tud mondani.
A kérdező hozzászólása: Igen én azt is használok.De amúgy mikor fog egjönni.Én félek h valami baj van!!!:(
Vattát? Még használ valaki vattát 2011-ben:
A kérdező hozzászólása: D most megfogjönni? Mert szoktam betenni vatátt.
Szia hát már volt velem is ilyen, menstruácio helyett barna folyásom volt-orvos azt mondta, hogy az olyan mint a vér de más állaggal.Szólj anyukádnak, hogy vigyen el orvoshoz, az többet tudd mondani

Mi történik akkor, ha valaki alvás közben esik hypoglikémiás kómába és a rokonai csak reggel veszik észre, hogy baj van?

Legjobb válasz: Szerintem ha egész nap megfelelõen étkezik,akkor olyan nincs,hogy éjszaka van baj.Meg kell ennie az elõírt szénhidrát adagot.Esetleg ha mégis lenne ilyen,akkor felébred rá,hogy rosszul van,és legyen a keze ügyében szõlõcukor,amibõl párat bekap.

Szerintem ha egész nap megfelelõen étkezik, akkor olyan nincs, hogy éjszaka van baj.Meg kell ennie az elõírt szénhidrát adagot.Esetleg ha mégis lenne ilyen, akkor felébred rá, hogy rosszul van, és legyen a keze ügyében szõlõcukor, amibõl párat bekap.
Az ilyen kómát fokozatosan kialakuló és súlyosbodó tünetek elõzik meg, lehetetlen nem felébredni rá.
Ha mégis megtörténik, akkor reggel már nem fog felkelni. A rokonok halva találják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!