Találatok a következő kifejezésre: Mi baj Pár (384 db)

Mi bajom lehet? Pár éve kezdődött. Elalváskor a keze/karom mindig összerándult és a párom megijedt hogy mi a bajom Ez pár év alatt odáig fajult hogy elalváskor már akkorákat rándul a kezem/karom hogy én magam is felébredek/felijedek!

Nagyon rossz mert kell min.1 óra mire elalszom mert mindig "elalszom-rándulok-felébredek". Az alvással nincs problémám napi 5-8 órát alszom

Legjobb válasz: Jaj ne hozd rám a frászt!! Egyébként csak szembehunyás és az elalvás közti idõben jelentkezik!

A kérdező hozzászólása: Jaj ne hozd rám a frászt!! Egyébként csak szembehunyás és az elalvás közti idõben jelentkezik!
szija! ettõl nem kell megijedni!! nekem is pont ez a "problémám" ez nem más, mint az izmok indirekt mozgása, amit te nem tudsz koordinálni. én már hozzászoktam és észrevettem , hogy leginkább akkor rándulok nagyokat, ha valamilyen problémám van, pl ideges vagyok valamitõl, valami aggaszt. nálad nem áll fent ez a helyzet valamitõl??
A cikkbõl idézve: "Az izmok az alvást megelõzõ percekben fokozatosan ellazulnak, míg egyszer csak annyira lazák lesznek, hogy az agy úgy értelmezi, hogy a test zuhan. Ezért következik be a hirtelen izomfeszítés, mintegy a becsapódás erejét felfogni. Ezt az elméletet támasztja alá az is, hogy az elalvás kezdetén sokan álmodnak (hallucinálnak) zuhanással kapcsolatos élményt." ezt én is tapasztalom, sõt itt volt errõl egy kérdés is. Arra ébredek elalvásnál hogy összerándulok, de nagyon mert olyan érzésem van mintha zuhannék.
Egyszer a viasat3-on volt egy mûsor aminben olyan embereket mutattak akiknek a keze "magától" mozog. Tehán, hogy a személy nem tudja ezt a mozgást befolyásolni. Lehetséges, hogy veled is ez a helyzet.
A stressz jele. Valószínûleg nem vagy nyugodt. Lazíts, gondolkodj pozitívabban! Mindenre van megoldás, de ha negatívan állsz a dolgokhoz, akkor sokkal nehezebb megoldani a legkisebb problémákat is, mint higgadtan. Persze, könnyû mondani, de hidd el, nem olyan nehéz, lehet gyakorolni, minden tanulható.
Velem hasonló akkor szokott lenni ha órán alszok, olyan érzés mintha belémbaszna a villám:D én is rándulok 1et de szerintem ez normális
Azért én mégis ajánlanmám a neurológust, mert epilepsziás vagyok, és gyakran ez az elõjele a reggeli grand malomnak (nagy roham). Mégiscsak jobb megnyugodni, hogy neked nem ettõl van. Mellesleg szép meg jó, ez a nat.geós cikk, csakhogy azt nem veszi bele, hogy ez egy petit mal (kis roham). Persze mindenkinek vannak élete folyamán kis rohamai, de van aki hajlamos rá (és a petit malokra való hajlamosság), azt jelenti, hogy hajlamos az epilepsziára is. Én tényleg nem ijesztgetésnek szántam, de benne vagyok a témában, és sokkal kevesebben ismerik az epilepsziát, mint betegséget, mint azt ti tájékozott emberek gondolnátok.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak hihetetlenül köszönöm az infot!!! Teljesen megnyugodtam!!
nekem is szokott ilyen lenni, azt mondták, ha valaki nagyon hirtelen jut a mély alvás fázisba, mert túl fáradt, vagy jól esik neki az elalvás, attól van.
Ha nagyon zavar akkor menjél el egy neurologushoz õk foglalkoznak ilyen problémákkal.
Nekem kb. fél éve van rendszeresen. Többször összerándulok, de nekem az egész testem, hasam, gyomrom, arra ébredek, hogy hanyattfekvésbõl szinte felülök, akkorát rándul mindenem. Nagyon zavaró, és félek, hogy nem lesz jó vége. Lehet ezt valamivel gyógyítani? 42/F
Nem baj az! :-)
Nincs nagyon oda érte.....már mint a fenekelõs részért. a durva szexért igen.
Az én párom is szereti ha néha "rendesen megdugom" Nem csak szeretkezésbõl áll az élet. :-)

Hasfájás (a köldöktől pár centire feljebb), hányinger, szédülés, álmosság. Már megint mi bajom lehet? Visszaestem?

Ma kb 17 óra óta fáj a hasam. Akkor erősen fájt, de már azóta csillapodott valamennyit. Hányingerem is van. Ebédre egy kis spagettit ettem, és vizet ittam, de az már "kiürült" belőlem (vagyis voltam már azóta wc-n..). Kb félórája szédülés tört rám, olyan 5 percig tartott, de azt hittem, hogy összeesek.. Kb 2,5 hete is szinte ugyanilyen panaszaim voltak. Akkor 1 hétig fájt hasam, napról napra jobb lett. Most visszaestem volna? Holnap menjek el orvoshoz, vagy menjek suliba? De mégis hogyan eshettem vissza? Nem vagyok az a beteges fajta, mert a múltkorin kívül legutoljára kb 2011 tavasszal voltam beteg. Terhesség kizárva, mielőtt még valaki ezt írja.

Legjobb válasz: lázam nincs, enni azóta nem ettem semmit. a mellem egy kicsit fáj, mert pár nap múlva kell majd megjönnie, de akkor is csak 1-2 óráig szokott fájni, és csak a hasam, semmi más bajom nincs.

A kérdező hozzászólása: lázam nincs, enni azóta nem ettem semmit. a mellem egy kicsit fáj, mert pár nap múlva kell majd megjönnie, de akkor is csak 1-2 óráig szokott fájni, és csak a hasam, semmi más bajom nincs.
Pszichés oka is lehet. Orvoshoz menj mindenképpen! Nekem serdülõkoromban (14-15) voltak ilyen tüneteim, édesanyám szerint akkor a hormonok miatt volt.
Neki van valami gondja. Miért õ kérdezze meg, hogy neked mi bajod?
Kérdezted tõle mi baja ?
Miért kellene megkérdezni, hogy van-e valami bajod! A terhesség nem betegség, legfeljebb kellemetlen mozogni az utolsó idõkben. Ha van valami bajod, akkor mond meg neki. Nem gondolatolvasó senki! Soha nem vártam el a férjemtõl, hogy körül ugráljon, amikor terhes voltam.
És van vaslami bajod? Te mikor kérdezted meg tõle utoljára hogy van e valami gondja?
Juj, ne kombinálj! Már lelkiekben készíti fel magát a szülésre! Titkon már azon jár az agya, minden rendben lesz. Nagyon érzékenyek ám a kispapák, mi meg ezt nem értjük :)
Kérdezõ! Te terhesen itt a gyikon taglalod idegeneknek hogy a párod egy bunkó. Tehát szerinted mi a baja? Lehet õ meg egy másik fórumon fikáz téged. Minek nektek gyerek? Egyikõtök itt netezik, a másik meg máshol. Ahelyett hogy egymással foglalkoznátok.
Nem mondott semmit, hogy mi baja lehet? Az én párom akkor szokta ezt csinálni, amikor valami hülyeséget csinál, titkolni akarja, de tudja, hogy úgyis kiderül (pl. legutóbb vett egy drága pc játékot és rájött, hogy játszani csak úgy tud vele, ha én is meglátom), vagy amikor a családjából valaki felhúzza. Egyébként a páromnak is sokszor volt nyûgös hangulata a gyerek születése elõtt, gondolom az izgalom ezt hozta ki belõle. Túl kevés információt írtál. Lehet, hogy csak fáradt vagy nyûgös vagy egyszerûen most tudatosodott benne, hogy jön a pici.
Te vagy a hibás, minek kellett egy bunkóval összeállnod, ja biztos tetszett hogy õ "rosszfiú", hát úgy kell neked.
A kérdező hozzászólása: Nem az hogy körbe ugráljon. Néha velem is foglalkozhatna ne csak a laptoppal meg az apjával, mert akkor minek vagyok itt? Ennyi erövel otthol is tudnák lenni a családommal.
Itt szerintem az a probléma, hogy nem veszed észre, hogy neki problémája van. Szerintem õt már az is zavarja, hogy te meg sem kérdezed tõle, hogy mi a baja. Másrészt viszont, legtöbb férfi nem szeret panaszkodni. És már bocs, had legyen neki is ilyen napja. Nálad az a probléma, hogy elvárod veled törõdjön a nap 24 órájában. Attól, hogy terhes vagy, neki még kell egy kis kikapcsolódás. Én is voltam már várandós, a férjemre attól nem morogtam rá. 13 órás mûszak után kellett neki is a kikapcsolódás, ami nála a számítógépes játékot jelenti. Ettõl függetlenül foglalkozott és a mai napig foglalkozik velem, csak tudni kell elfogadni, hogy a férfiaknak is vannak nehezebb napjai, és õk a terhességet nem úgy élik át mint mi nõk!
A kérdező hozzászólása: De akkor se legyek jó ha valami kell neki
Látod, ha szüksége van a segítségére akkor te sz*rsz rá, ha neked kellene, de pont nem segít vagy akármi akkor meg elgondolásom szerint csapod a hisztit. De végül is akárki akármit ír, a fõ szempont, hogy csak azok véleménye a mérvadó aki neked ad igazat. Csak a saját véleményedet akarod vissza hallani!!!
A kérdező hozzászólása: Ha a pontozásra gondolsz? Én nem szoktam pontozni. Amugy én miért segitenék neki hogy ö nem foglalkozik velem? Amugy meg segitek neki ha megkér mert nem vagyok olyan mint ö. Ja ha akarod pontozok
Tudod, hogy valami miatt most befelé fordult de ahelyett, hogy megkérdeznéd inkább itt hisztizel, hogy akkor márpediglen te sem szólsz hozzá.. Ezaz!! Szülj egy ilyen kapcsolatba csak gyereket!! Átkozottul jó páros vagytok-.- Leszarod a másik problémáit és meg sem próbálod kideríteni, hogy mi nyomja a szívét. Nem!! Inkább azon nyafogsz, hogy nem kérdezte meg, hogy vagy?! Ha neked valami bajod van, úgyis tudatod vele- a pasik másmilyenek. Nem leszel értékesebb vagy több a párodnál mert terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászolo kedvéért pontoztam mindenkit (zöld kéz ment mindenkinek). Amugy az egyik hozzászolonak miért csak 29%-a van?
A kérdező hozzászólása: Bocs a 22es kedvéért
Annyi, hogy ha õ akar valamit, te se foglalkozz vele!
Veled kéne megbeszélnie. Ha érdekel, kérdezd meg, ha szeretnéd, hogy újra beszéljetek, nyiss felé óvatosan. Neki van valami problémája nem neked; te babát vársz, õ gondterhes. Már miért kéne rosszabb napjain is téged körbe ugrálnia?? Nem nagyon mûködik nálatok a kommunikáció...
A kérdező hozzászólása: Egész nap vagy az apjánál van vagy a laptopnál. Nem azt mondom hogy ne legyen az apjával csak néha velem is foglalkozhatna egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Ne csak akkor ha kell neki segitség
Már nem azért, de lehet neki van rossz napja. Ha ugyanezt hetek, vagy hónapok óta csinálná, akkor [email protected] lenne. De ahogy írtad:ma. Hagyd békén, vagy beszélj vele, de ne akadj már ki
Mindenki!a kérdezõ egy hormonoktól szétfeszülõ kismama.Túl érzékeny rosszul esik neki a mellõzés.Ne essetek már neki.Nektek is igazatok lehet abban hogy a férjének vmi baja van, izgul stb.De azért ilyeneket írni hogy minek nektek gyerek, meg hogy [email protected] csávót választott......Kérdezõ!ülj az ölébe és mond el hogy egy kis kényeztetésre vágysz!
Ja, akaszkodj rá. Ha xar napja van, tuti örülni fog ha még te is rátapadsz.
A Kérdezõ a kismama, neki vannak testi/lelki problémái, nem a pasinak. Az a minimum, hogy nem vagyok bunkó a kedvesemmel, aki a közös gyerekünket várja.
Ha már babát vártok, akkor gondolom elég jól ismered már õt (kivéve ha 17 éves vagy) nem tegnap jöttetek össze. Amúgy nem gondolkoztál még azon, hogy a párodnak van valami problémája? Talán megkérdezhetnéd, hogy mi a baja, tudsz e segíteni neki. Nõ vagyok, de attól függetlenül olyan sok nõ társam van akik elvárják, hogy körbe udvarolja a párja, de õ nem tesz semmit érte. Aztán csodálkoznak ha probléma van a kapcsolatával.
A kérdező hozzászólása: Ja és ha van valami baja azt nem velem kéne megbeszélnie. Na mindegy
Kedves kérdezõ! Bocs, de teszek magasról a százalékokra, nem azért írogatok ide!

21 eves lany vagyok. Soha nem volt rendszeres a menstruaciom, allando kimaradasok, aztan par honapig megint rendszeres stb.. Mi bajom lehet? Mi okozhatja ezt?

sokszor hittem h esetleg terhes vagyok allandoan aggodok emiatt....a tesztek mindig negativak, es olyankor az orvosom injekciot vagy orvossagot szokott adni amitol megjon 10 napon belul.Olyankor altalabn a kovetkezo honapban sncs gond.

Legjobb válasz: Sztem a súlyingadozáasok miatt rendszertelen a mensesed. az, hogy jojószerûen egyik héten 5 kilót fogysz, hogy a köv héten visszahízd, nagyon rossz hatással van a hormonháztartásodra. elõször ezt a problémát kéne rendezned. tehát ez tuti, hogy a hormonokkal függ össze. én akkor voltam ilyesmi helyzetben amikor pár éve sürgõsségi fogamzásgátló gyógyszert kellett bevennem. 1 évembe telt, mire rendezõdött a ciklusom. amúgy a megszakításos módszer elég kockázatos. óvszerrel kéne inkább próbálkozni.

Sztem a súlyingadozáasok miatt rendszertelen a mensesed. az, hogy jojószerûen egyik héten 5 kilót fogysz, hogy a köv héten visszahízd, nagyon rossz hatással van a hormonháztartásodra. elõször ezt a problémát kéne rendezned. tehát ez tuti, hogy a hormonokkal függ össze. én akkor voltam ilyesmi helyzetben amikor pár éve sürgõsségi fogamzásgátló gyógyszert kellett bevennem. 1 évembe telt, mire rendezõdött a ciklusom. amúgy a megszakításos módszer elég kockázatos. óvszerrel kéne inkább próbálkozni.
Figyi, az óvszer sokkal olcsóbb, mint az egyenként ezer forintba kerülõ terhességi tesztek! Ez kééész: nem akarsz gyereket, de nem védekezel? Aztán meg parázol, hogy "jajjjj, csak nehogy terhes legyek", veszed a teszteket tízes multipakkban, közben nem eszel, aztán zabálsz, sportolsz, aztán elengeded magad... Szerintem te magadis tudod, hogy ez nem egy jó életszemlélet! A bulimiádat mindenképpen kezeltetned kellene, mert ezzel csak azt fogod elérni, hogy teljesen megkavarodik a hormonháztartásod, és a végén még egyáltalán nem jön meg. Ez nem vicc: ha így haladsz, tényleg meddõvé válhatsz! Szóval összefoglalva: orvos, óvszer (vagy egyéb alternatíva pl. hüvelykúp, hüvelytabletta - ezek hormonmentes cuccok, nem fogsz tõlük hízni), egészséges táplálkozás, és rendszeres (nem kampányszerû) sport. Így rendben lesz az alakod, nem fogod szétparázni magad, hogy "jajj, ugye nem vagyok terhes?", és még teszteket sem kell heti rendszerességgel csinálnod.
Szia! Én hasonló problémákkal küzdök, 20 éves vagyok. Sosem szedtem fogamzásgátlót, semmi hormontartalmú ketyerét, és mint kiderült, nem is lett volna ajánlatos soha. Nálam is fennáll minden, amit leírtál, súlyingadozás, stressz, izgulás, hogy terhes vagyok-e, de semmi köze nem volt az én esetemben ezeknek a rendszertelen menzeszhez. Kiderült, hogy nagyon ritkán van peteérésem, van amikor normális idõben, és olyankor megjön normálisan a menzesz is. Van, amikor sokkal késõbb, mint kellene, és olyankor teljesen eltolódik akár heteket is (vagy lazán kimarad egy hónap), de olyan is volt, hogy egy hónapban kétszer jött meg. Nekem ajánlottak olyan gyógyszert, amivel rendszeressé tudnák tenni a peteérést, így menzeszt is, de nem éltem vele, gondoltam ráérek ezzel, majd ha gyereket akarok. Hormonos fogamzásgátlást pedig azért nem ajánlanak (bár rendszeressé tenné a menzeszemet), mert annak elsõdleges célja a peteérés megszüntetése. Ami kis számú peteérés esetén akár meddõséget is okozhat, ha még azt a keveset is gátolják, ami megérne. Legalábbis nekem ezt mondták. Mi is megszakítással védekezünk, de sosem izgulok. Mikor sejtem, hogy peteérésem van (néha hõmérõzõk is), akkor veszek valamilyen hüvelytablettát, vagy hasonló egyszer használatos dolgokat (gumit nem, azt utáljuk :) ), és el van intézve.
Utolsó válaszoló: én is hasonló problémával küzdök, nyílván nekem is ritkábban van peteérésem, de ettõl még nem leszek meddõ ugye?
Szia! Én velem is ez a próbléma ami veled!Én is 21éves vagyok, nem jön meg rendesen, hol lefogyok hol vissza hízom.Néha én is azt hiszem, hogy terhes vagyok de nem.Sajnos hormon problémára utal.Elöször kéne csináltatni hormon vizsgálatott vérbõl hogy kiderüljön melyik hormonnal van gond. Én szeretnék babát nagyon de 3éve nem sikerül és elkeztem orvoshoz járni és márciúsban megyek Szegedre az endokrinológiára ott a hormonokat nézzik és teszik helyre legalább is ezt halottam.És utána még meddõségire.Ha késõbb szeretnél babát én azt ajánlom hogy menj el dokihoz és kérd meg vizsgáljanak ki mert meddõséget okoz ha nem jön meg rendesen.Minél hamarabb!!!!!!Az is lehet, hogy pcos vagy!

Mi baj lehet? Pár nepja azt vettem észre hogy nagyon sok fehér folyásom van, mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Szerintem akkor hamarosan megjön a menszid. Nekem legalábbis elõtte pár nappal, meg kicsit még utána is viszonylag erõs, fehér folyásom van. Ha neked nem ezt jelzi, akkor nem tudom mi lehet az oka.

Szerintem akkor hamarosan megjön a menszid. Nekem legalábbis elõtte pár nappal, meg kicsit még utána is viszonylag erõs, fehér folyásom van. Ha neked nem ezt jelzi, akkor nem tudom mi lehet az oka.
A kérdező hozzászólása: a mensim majd 2 hetet késet, de megjött, most mensi után 1 héttel vagyok és ezt észlelem egy párnapja
Hormonális is lehet, idegesebb nõknél gyakoribb, ill. lehet gomba is , ha viszket, vagy bármi mást tapasztalsz , járj utána az a biztos.
Szerintem peteérésed is lehet! Ha nyákos és nyúlós vagy olyan lesz, akkor most vagy a legtermékenyebb napjaidban! Olvass utána a neten is megtalálod sok helyen! Elinte én sem tudtam nekem sem volt!

Mi bajom lehet? 7 hónapja van párkapcsolatom, 5 hónapja élek nemi életet a párommal (nekem ő az 1. , 18 éves vagyok), azóta rendszeresen. A leírásom elég hosszúra sikerült, de szeretném ha elolvasnátok és véleményeznétek!

Orgazmusom még sosem volt, bár mikor orálisan kényeztet, minden alkalommal az orgazmus közelében járok, aztán az egyszercsak elmúlik. Viszont szex közben még sose éreztem. Mostanába (1-2hónapja) pedig már nem is gondolok a szexre, nem is hiányzik, nem is kívánom. Mikor a párommal szeretkezek sírni tudnék, annyira nem akarom, semmit nem érzek közbe, teljesen kedvetlen vagyok. Ezt mostanába már ? is észrevette, hogy olyan mintha ott sem lennék. Utána pedig piszkosnak érzem magam, és örülök, hogy végre végeztünk (közben is azt kívánom, hogy minél hamarabb vége legyen). Tudom, hogy vele kell megbeszélnem, meg is fogom, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy vajon ez mit?l lehet.

Legjobb válasz: Vagy nem bízol még eléggé ebben a pasiban - 7 hónap azért nem olyan hosszú idõ (2 meg fõleg nem az); lehet, hogy nem tudsz feloldódni vele. A másik lehetõség, hogy nem vagy belé szerelmes... Az elsõnél még nem árt :D. Amúgy nyugi, nincs semmi bajod, ez egészen biztos. Ezt is tanulni kell, még nem maradtál le semmirõl. Nekem közel egy évnek kellett eltelnie, hogy szeretkezés közben is legyen orgazmusom. 21/L

Vagy nem bízol még eléggé ebben a pasiban - 7 hónap azért nem olyan hosszú idõ (2 meg fõleg nem az); lehet, hogy nem tudsz feloldódni vele. A másik lehetõség, hogy nem vagy belé szerelmes... Az elsõnél még nem árt :D. Amúgy nyugi, nincs semmi bajod, ez egészen biztos. Ezt is tanulni kell, még nem maradtál le semmirõl. Nekem közel egy évnek kellett eltelnie, hogy szeretkezés közben is legyen orgazmusom. 21/L
Önkielégítesz? Mert ha nem, akkor a tested (meg te) sem fogja soha megtudni, hogy mi kell neki az orgazmushoz. Ha már élvezésig tudod simogatni magad/párnához dörgölõzni/zuhannyal masszírozni/ahogy tetszik, akkor a párodnak is sikerülni fog, ha rávezeted, hogy kell. De amíg te nem tudod, addig õ is tanácstalan lesz.
Nem voltál még elég érett a szexre. Minél több kellemetlen élmény ért, annál inkább nem volt kedved hozzá. Ez törvényszerû. Nem hagytatok idõ arra, hogy ismerkedjenek egymással, pettingeljetek. Túl gyors volt ez neked. Hagyjátok el a szexet, és egy darabig csak csókolódzatok. Csak akkor és csak annyit lépjetek elõre, ammennyire te szeretnéd. Persze ehhez a párodnak is tudnia kell dologról, és partnernek kell lennie. Ez elég hosszú folyamat lesz, de ha az eddigieket nem hagyjátok abba, késõbb még nehezebb lesz helyrehozni a nemi életedet.
Hát ez nagyon érdekes... Az hogy nem kívánod a szexet velem is elõfordul, bár 3 év után. De mocskosnak semmiképpen nem érzem magam ha mégis megtörténik. Az hogy nem élvezel el talán kicsit lecsillapította a vágyad ami érthetõ, bár ha megmutatod a párodnak mit hogy csináljon ezen tudtok segíteni. Sok nõ sem élvez el szex közben... Talán lehet valmi olyat tett ami miatt kiábrándultál belõle ezért is érzed magad rosszul ha lefexel vele. Ezt így nem lehet megmondani... De nem normális hogy nem kívánod a szexet fõleg hogy elvileg most vesztetted el a szüzességed. Ilyenkor álltalában azért a lányok is rázsonganak a dologra.
Ha már jártál az orgazmus közelében akkor nem vagy frigid. Sztem csak az a problémád h el vagy keseredve h nem sikerül sehogy se és azért nem akarsz a szexre még csak gondolni sem mert jön az újabb csalódás h már megint nem sikerült. Szánjátok rá az idõt, adjátok meg a hangulatot és mondd a párodnak h kezdjen el kényeztetni orálisan. Próbáld meg élvezni és nem arra gondolni h már megint nem fog sikerülni, mert így tutira nem fog. Ha elsõre nem megy akkor majd kövileg is próbálkoztok. Biztos h menni fog ne aggódj! Csak engedd el magad. Tudom min mész keresztül nekem is volt hasonló problémám. Ne add fel!
Vagy csak egyszerûen a párod nem kívánod már? Miért ne lehetett volna felkészülve? 5hónapig elvileg nem volt vele gond csak mostanában. Valószínûbb hogy a párod nem kívánod, vagy éppen azért nem kívánod mert kudarc ér hogy nem tudsz elélvezni! Ez a tény nagyon meg tudja keseríreni a nemi életet. Tudom mert nekem is sokáig nem sikerült, és én sem voltam egy idõ után lelkes! Probálj beszáélni a pároddal, mutasdd meg neki hogy élveznéd igazán a szexet. Biztos hogy visszajönne a kedved a dologhoz..
Nem frigid, hiszen nyalás közben élvezi a dolgot...
Frigid vagy
Nagyon késõn kezdted. Talán még menthetõ a dolog de lehet hogy emiatt már soha nem fogod élvezni a szexet. Nagyon veszélyes lehet ha valaki ennyire késõn kezdi mert talán soha nem fogja élvezni mivel hozzászokik az egyedül léthez és azt tanulja meg úgy rögzõdik.
A kérdező hozzászólása: ellenkezõled. "extra" vékony volt a gumi, amúgy meg már egy ideje gyógyszert szedek, szóval gumi sincs.
s gumi nélkül sem érzel semmit? huhh.... akkor túl pici a farka a pasidnak:)
A kérdező hozzászólása: már ha 19 cm picinek számít:D
És az nem jutott senkinek eszébe, hogy a fogamzásgátlótól is lehet?némelyiktõl a libidó a nullára csökken......Lehet érdemes lenne ezen a vonalon elindulni.
Szerintem fordulj szexual pszichologushoz, ö talán többet tudna segiteni, mint itt bárki ebben a témában.
Ne aggódj! ha már élvezed akkor nem jársz messze. én sem tudok elmenni. pedig már 3 nagy szerelmemnek adtam oda magam. a mostani barátommal 8 hónapja vagyok eggyüt és tegnap tudott eljuttatni a csúcsra. életemben elõször. meg sem tudtam szólalni. csak ugymond" félbetört" mert másra figyeltem. Az érzésre figyelj.de nagyon! hidd el nekem is igy sikerült.:)
hányszor feküdtetek le és milyen ovszert használtatok? Mert lehet az is a baj.. pl: az extra vastagban nem érzehetsz semmit :-S
A kérdező hozzászólása: én is erre gondolok, hogy elment a kedvem a folyamatos csalódástól. na de hogy tudnék lelkesebbé válni újra?:S
-egyszerûen elment a kedved a szextõl, mert sorozatosan kudarcba fullad sztem ez természetes h ez a rekciód. - a szextõl viszolyodsz vmi miatt -nem jó a pasid az ágyban, önzõ vagy spontán béna. Frigid nõ nincs, csak sz*r pasi. Beszéld meg vele. aztán lehet ha igazán szerelmes lennél akkor menne ám. Vagy egy másik pasassal.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom. magát a szexet nem kívánom, a barátomat nagyon vonzónak, helyesnek tartom...
a 21:58as dumája totális baromság. egyáltalán nem kezdted késõn, én barátnõm 19 évesen, és nincs gond az orgazmussal. Nálad valami más gond lehet, valami kellemetlen/rossz emlék (nem feltétlenül szexuális), vagy pedig egyszerûen nem kívánod a barátod.
Nem vagy frigid, csak nem kívánod a párod.
Volt barátnõm hasonló cipõben, bár õ orálisan el tudott menni mondjuk.Évek teltek így el aztán idõvel már nem szeretkeztünk szinte soha, én meg elkezdtem csalni , rendszeresen, ugyanazzal a lánnyal.Szemétnek éreztem magam de nem tudtam mást csinálni.Nem tudom hogy a nõi orgazmus tanulható-e de ha igen akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatásokat, megpróbálok vele beszélni, szerencsére, lehet vele ilyenekrõl (is) nyugodtan. Olyan dolgot nem csinált, amitõl elvette volna a kedvem a szextõl. Szerintem is korán kezdtem, mindig így éreztem (csak pont abban a pillanatban és egy ideig utána nem), élvezni pedig igazán sosem élveztem, valószínû az orgazmus hiánya miatt, bár mások írták a fórumon, hogy anélkül is tudják élvezni az aktust...
A fogamzásgátló lehet a gond. Legközelebb mond el a nõgyógyászodnak, hogy mi a helyzet. Lehet, hogy ír másikat.

33 hetes kismama vagyok. Pár napja nagyon alacsony a vérnyomásom 80/40, 60/40 de van mikor meg pár percre felugrik 120-130/80-ra utána megint vissza ez baj lehet? árthat a babának?

Legjobb válasz: Csak megerõsíteni tudom az elsõ hozzászólót. Az ingadozó vérnyomás sajna sokkal rosszabb, mint a magas/alacsony vérnyomás. De ez minden esetre igaz, tehát nem terhes esetén is! Orvosoddal beszélj!

Csak megerõsíteni tudom az elsõ hozzászólót. Az ingadozó vérnyomás sajna sokkal rosszabb, mint a magas/alacsony vérnyomás. De ez minden esetre igaz, tehát nem terhes esetén is! Orvosoddal beszélj!
Hát igen ez nem a legjobb a babának! Szerintem beszélj az orvosoddal, és irnak fel a vérnyomásodra gyógyszert és is igy voltam vele! Nem akarlak megijeszteni de akár koraszülés is lehet belõle ha nagyon ingadozik a vérnyomás!!

18éves vagyok (még szűz). A problémám az, hogy nagyon kívánom a páromat és szeretnék vele lefeküdni, de valamiért sosem sikerül ellazulnom, vagy megállítom vagy nem vagyok képes megtenni. Mi baj van velem?

Legjobb válasz: ne úgy induljatok neki hogy na akkor most lefekszem veled ...abból sose jön össze semmi.az jön magától.vszínû nem vagy még felkészülve rá vagy nem bízol a párodban eléggé

ne úgy induljatok neki hogy na akkor most lefekszem veled ...abból sose jön össze semmi.az jön magától.vszínû nem vagy még felkészülve rá vagy nem bízol a párodban eléggé
Szerintem csak félsz! Nyugodj meg, ki kell lõni mind a 9 pontot, hogy a 10., vagyis a szex létrejöhessen! Nyugalom, ha már belül is fel vagy rendesen készülve, lelkileg is, akkor azt majd a tested is jelezni fogja. Nem tudom, félsz vmitõl az elsõvel kapcsolatban? Itt nyugodtan megkérdezheted. :)
Sztem ez népbetegség a 18-20 év közötti szûz fiataloknál. Egy 13 éves közel nem fél annyira amikor oda kerül a szexhez... De a 18éves szüzekre ez totál jellemzõ. Nem tom ... passz. Ha akarod akkor menni fog, ha nem akarod akkor meg ne erõltessétek.
Én is azt mondom, hogy ne készülj "A" szexre. Bújj oda hozzá, engedd el magad, élvezd... játsszatok! ...és ne akarj "mindent" rögtön. Elõször ismerjétek meg egymás minden rezülését kívülrõl-belülrõl... próbáljátok ki, hogy vajon a simogatás el tud-e juttatni a csúcsra (a fiút biztos - a lánynak ezt is tanulnia kell).
Egyszer ott tartasz majd lelkileg és testileg is.Várjátok ki, akkor csodálatos lesz...Addig is érezzétek jól magatokat.Nem kell magadon erõszakot elkövetni.Lazíts!Nevessetek rajta és játszatok!A játék is csodás tud lenni!És szeressétek egymást!Miért kellene sietni?!Egy nõnek amugy is z odáig vezetõ út a sokszor többet ad.A fiúnak meg , ha komolyan gondolja még inkább megerõsíti az érzéseit.... Olyan lány vagyok, aki az igazit várta.Sokáig. Aztán találkoztam egy fiúval, aki 1 perc után átkarolt, kb. 10 perc mulva a cukrászdában símogatott, és odavitte a kezem, hogy érezzem mennyire kíván...Egy óra mulva már egy fantasztikusan szép hotelszobában voltunk...Többször megkérdezte: biztos vagyok-e, hogy akarom...És egész éjjel újra meg újra.... És, ha nem a mostani fiúval jön össze, akkor se veszítesz semmit....Ha magadat szereted, akkor tudod a másikat is jól szeretni!Csak okosan!!! Sok boldogságot Nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Azért vagyok szûz, mert eddig még nem találtam meg azt akivel megtehettem volna.És nem fogok lefeküdni 13évesen olyannal, aki még csak nem is szeret, azért mert ez a trendi.Most úgy érzem megtaláltam azt akivel szeretném, csak nehezen megy:S
Szia.Ne idegeskedj emiat.Sokaknál "gondot okoz" az elsõ .Pedig ha tudnátok hogy nem is olya nagy szám.Ha tûlleszel rajta azt fogod mondani:-Ezen voltam így beparázva?? Én is így voltam, fõleg hogy a pasi is szûz volt, mindketten féltünk.Ennek 7 éve, és azóta is együtt vagyunk , és párszor eszünkbe jut , akkor jót nevetünk rajta mit össze nem paráztunk, és bénáztunk.De ez mind-mind hozzá tartozik az élethez.Ettõl szép !!
A kérdező hozzászólása: Köszi:-)a válaszokat
Jóhogy nem fogsz már lefeküdni 13 évese senkivel:D Vagy te tudsz visszafele is meni az idõben?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!