Találatok a következő kifejezésre: Mi az vastagság ami már megfelelő (1 db)

Mi az a vastagság ami már megfelelő egy lánynak?

Arról kérdez itt mindenki, hogy elég hosszú-e a pénisze.

Legjobb válasz: Legtöbben csak dobálóznak a cm-ekkel, anélkül, hogy tudnák mennyi pl 10cm. Ezzel csak az elõzõ vlaszadóra célzok aki valószínûleg életében nem látott még 16cm hosszú, és 5cm átmérõjû szerszámot, csak hasraütés-szerûen írt valamit ami nagynak tûnik.:) Egyébként egyénfüggõ, hiszen a lányoknál is van akinek jobban kitágul, van akinek nem. Amelyik lánynak nem tágul ki annyira az nem igazán élvezne egy vastagabb (6-8cm) szerszámot. Mondjuk a 8cm már extrém. 4-5cm az európai átlag, ezzel többnyire már lehet mit kezdeni.

Legtöbben csak dobálóznak a cm-ekkel, anélkül, hogy tudnák mennyi pl 10cm. Ezzel csak az elõzõ vlaszadóra célzok aki valószínûleg életében nem látott még 16cm hosszú, és 5cm átmérõjû szerszámot, csak hasraütés-szerûen írt valamit ami nagynak tûnik.:) Egyébként egyénfüggõ, hiszen a lányoknál is van akinek jobban kitágul, van akinek nem. Amelyik lánynak nem tágul ki annyira az nem igazán élvezne egy vastagabb (6-8cm) szerszámot. Mondjuk a 8cm már extrém. 4-5cm az európai átlag, ezzel többnyire már lehet mit kezdeni.
Errõl beszéltem, amikor "leszóltam" az egyik válaszadót. Sokan dobálóznak itt a 20-25cm hosszú, és 6-8cm vastag méretekkel különbözõ válaszokban, anélkül, hogy egyáltalán tisztában lennének, hogy kb az mekkora lehet. Ezért nem is érdemes ilyen kérdéseket feltenni, mert tuti elõkerülnek a lányok akiknek a barátjuknak 20cm-es van, és a fiúk, akik maguk rendelkeznek ekkora mérettel (álmukban esetleg). Az átlag nem több, mint 12-13cm hosszú, és kb 4cm vastag. A legkisebb ami még használható 8cm hosszú. Vastagságban nincs akkora eltérés, mint hosszúságban, 3-5cm az emberek 99%-nak. Nem a szexfilmekbõl a feltúrbózott farkakat kell átlagnak venni...
Bár a válaszadó lányok válaszait várta, de muszáj hozzászólnom fiú létemre az eddigi válaszok miatt. Elõször is talán fogjatok egy vonalzót és nézzétek meg mennyi 6-8 centi. Ha megnéztek egy átlagos gumit az 3.5 centi átmérõjû..tudom tágul, de annyit azért nem hogy ekkorákra jó lenne. Tapasztalat, ugyanis rám a kisebb "csak" alapból 3 centi átmérõjû(gyk:ami még nem nyúlt egy centit sem, épp kivéve a dobozból..) már nem jó. A gumikat pedig átlagos méretekre tervezték, különben nem venné a kutya se. Az persze megtéveszthet bárkit, hogy a gumikra az van írva, hogy névleges szélesség 54 mm...persze..annyi..névlegesen..megmértem..az bizony csak mint már írtam 3.5. Még egy kis hozzáfûzés a 6-8hoz. Kíváncsiságnak megnéztem neten mekkora egy szexboltban az óriás vibrátor/mûpénisz átmérõje...a "mega/óriás" kategóriában 5-7ig volt, illetve volt egy, nem a reklám helye, "realisztikus kéz" néven futó 8 centis átmérõvel. Hát akinek az öklözs jön be...mindenkinek a saját dolga, de ne rémisztgessétek el a válaszok olvasóit, hogy az õ 3-4 centisük apró, így is elég nagy problémát okoz ez alap nélkül sok férfinak. Akit megbántottam annak bocs.
Az elõzõ fiú vagyok..elírtam..kérdésfeltevõ..nem válaszadó.
Ha konkrét választ akarsz akkor nekem elég ha 2 ujjnál vastagabb:D Centibe meg nem tudom mondani hogy az mennyi.
A "leszólt" válaszadó lennék. Sajnálattal hallom h te még nem láttál ilyen átlagos méretût... de talán egyszer megadatik neked h a párod ilyennel rendelkezzen! A másik h nem is tudom ki az aki az extrém méretekkel cm-rekben dobálódzik. Légyszives hasznos válaszokat írj, mert valószínûleg a kérdésfeltevõ komoylan gondolta amit kérdezett és illik úgy iis válaszolni! én ezt tettem. több hozzáfûznivalóm nincs.
Szia ami számomra elfogadható az az 5 ami jó az a 6 :) persze ez egyénfüggõ. De én úgy szeretem ha érzem h bennem van és persze nem utolsó szempont az sem h így arányos.. és ha lehet iylet mondani akkor szép.. szebb mintha hosszú és vékony lenne... Inkább legyen közepes méretû hosszúságban(16 vagy felette inkább) és az elõbb írt vastagság:) Én megtaláltam az igazi pasim :) :) :)
Szia! Én másfél éve vagyok együtt a võlegényemmel, és tökéletes a nemi életünk..Kérdésedre a válaszom pedig, nem a méret a lényeg..persze egy kis alapnak kell lennie.Én pl nem szeretem ha túl hosszú, vagy ha túl vékony.A páromnak átlagos hosszúságú, inkább vastag mint vékony, és tökéletesen megvagyok vele.Sztem a bnõd már szólt volna ha gáz lenne a péniszeddel, ha pedig ezt nem tette, minden rendben:D Amúgy véleményem szerint a megfelelõ a 16cm felett van.. Sok sikert!Szia
Szerintem felesleges dolog haszontalannak ítélni egy választ, amiben valóban segíteni akart a felhasználó. Véleménynyilvánításról van szó, amit szabadon megtehet bárki. Én osztom a véleményét az útóbbi felhasználóval és azével is akit leszavaztatok. Tökéletesen igaza van abban hogy ha õ úgy gondolja h a vastagabb méretet kedveli! Valószínû nem egy 13 éves lánynak a szükségletére kérdezett. Ja és ha nem cmben hasononlít valaki (amit mindenki így tett) akkor mégis mihez? Hogy körülbelül egy unorka vagy egy répa vagy egy cukkini? Menj ki a piacra és akkor nézd meg hogy cukkini cukkini közt véletlen se találsz pont akkorát és ugyanolyat.
Nem az a baj, ha cm-ekben írnak, hanem az, hogy láthatóan nincsenek tisztában azzal, hogy mennyi is az a 16cm... Csak leírják, mert szerintük nekik, vagy a barátjuknak nagy van (ami nem biztos, hogy nagyobb mint az átlag), és találomra leírnak hozzá tényként egy számot, hogy pl nekem 20cm-es. Holott ha annyi 20 (de akár csak 16) cm-es farokkal mászkáló ember van, mint amennyien itt írják akkor bizony nagyon elszaporodtak a feketék, mert kb náluk ez a megszokott méret. Az emberek 99-a túlbecsüli a hosszúságot, mert az 1cm-t kisebbnek gondolják mint amennyi. Barátnõmön teszteltem is. Megkérdeztem tõle, hogy szerinte nekem mekkora van. Mivel elmondása szerint az enyém nagyobb valamivel mint amivel eddig dolga volt, kapásból vágta rá a 20cm-t, pedig "csak" 15-16.
Sziasztok, van egy mûsor esténként, ahol egy sexológus szokott kérdésekre válaszolni, nagyon érdekes dolgokat tárgyal meg a telefonálókkal és sok okosságot is, pl azt is elmondta többször is, hogy az átlagos penisméret 16 cm körül van, de fontos, hogy a nõk hüvelye csak az elsõ harmadában érez egyáltalán, ami naggyából 10cm, tehát 10cm fölött már gyakorlatilag mindegy mi van =)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Srácok titeket is felizgat, ha a lány nyalogatja a mellbimbótokat, vagy ez csak minket lányokat?

12

Szerintetek nagy baj ez a lányoknál sikertelen fiúknak, hogy manapság már a lányok is szabadon választhatnak párt, élvezik a szexet és szinte mindennel visszaélnek a fiúkkal szemben?

Régen nem volt ilyen, meg volt szabva, hogy te ehhez, te meg ahhoz mész hozzá és így a ronda fiúk is mindig házasodtak. Most viszont, mint a kisujjam, csúnyán egyedül halnak meg közülük nagyon sokan. Lehet vissza kellene hozni a régi rendszer, mindenki boldogabb lenne.

64

Single Lányok mennyire volt nedves a puncitok ébredéskor?

Tudom, hogy rám gondoltatok -.- :-D

3

Hogy tudnám ezt megcsinálni?

Tesztelni szeretném a drágaságomat, hogy rányomul-e más nőkre, de nincs barátnőm, akit megkérhetnék, hogy segítsen.

6

Hogy lehet megállapítani egy fiúról, hogy meleg-e?

Van a suliban egy végzős srác, aki nagyon tetszik, és valahogy ki kéne derítenem, hogy meleg-e. Ezt hogy lehetne?
(homofóbok kérem kíméljenek, csak értelmes válaszokat kérnék)

18/F

14

Szerintetek is kár minden további percért, amit vele töltök?

A pasim tesztelni próbált, hogy megcsalnám-e, ezért rám küldte egy barátját, akinek egyébként tetszettem, és azt hitte(hiszi), hogy nekem is ő, de nem. A pasi is nyomult, de amin abszolút ledöbbentem, mikor a pasim felhozta a hármas szexet.. engedett neki mindent, mert tudni akarta, hogy mi az, amit esetleg még hagyok. Persze hamar rájöttem mire megy ki a játék, és hagytam, hogy egy kicsit fájjon neki, ezért minimális dolgokat hagytam neki (csók, szex nem volt). Persze kiakadt, féltékenykedett, ezért reméltem felhagynak ezzel a hülyeséggel, de nem. Újra felhozták a hármast, de ő már olyan piti dolgon kiakadt, hogy a másik összevizezett, meg nem is tudom már min.. Mire fogtam magam, hogy otthagyom, de utánam jött, mire ordítoztam vele, hogy milyen szánalmas, gusztustalan alak, meg feljelentem, és amikor próbált visszatartani, arcon köptem. Ez mindent elmondott, ez volt a véleményem róla. El is engedett, visszafordult. Túl mentem a megállón, leültem a fűbe, azt sem tudom mit akartam. Vagy 10 perc után gondoltam visszamegyek a megállóhoz, felszállok egy buszra, és elhúzok onnan. Akkor láttam meg őt a másik oldalon, utánam akart jönni, gondolta még utolér a pályaudvaron, csakhogy nem mentem el. Békülni próbált, hagytam is neki, de ha nem is ilyen durván, de még játszott el hasonlót, szeretem, de elegem van abból, hogy folyton "próbára tesz".

11

A párom szeretné azt hogy 2 csaj 1 pasi. De én nem igazán akarom. Mit tegyek?

azt mondta hogy ha belemegyek ebbe akkor nem kell bizonyítanom,csak ígérnem és betartani..(1x megcsaltam,de már megbántam..de ő is megcsinálta ezt velem).

4

Fiúk! Zavarna ha biszex lenne a barátnőtök és néha eljárna csajozni melletetek?

Nem hiszem hogy örülnétek hogy akit szerettek mással van. Hármasba nem szívesen lennék benne mert nem szeretek osztozkodni ebből kiindulva a csajnak se örülnétek...de azért néha behoznám a csajt, szeretem a jó dolgokat:) Szóval örülnétek plussz egy csajnak egy rendes kapcsolatba vagy megcsalás?

10

Szerintetek ez mitöl van?

Na szóval az van hogy eddig mikor vertem a brèt akkor volt elèlvrzès ès sperma, de most azon kaptam magam ezen a hèten hogy verem ès nincs elèlvezès se sperma. Ez mitöl lehet szerintetek?

2

Milyen egy fullos hölgy?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!