Találatok a következő kifejezésre: Mi az vastagság (33 db)

Natúr faforgácslapból ( pozdórija ) lapból lehet hangfalat építeni? Ha igen akkor mi az a minimum vastagság?

Hangfal, pozdórija

Legjobb válasz: Lehet, persze bár jobb a rétegelt lemez. A pozdorja vastagsága elsõsorban attól függ mekkora lesz a dobozod. Általában 20 mm vastagság jó szokott lenni.

Lehet, persze bár jobb a rétegelt lemez. A pozdorja vastagsága elsõsorban attól függ mekkora lesz a dobozod. Általában 20 mm vastagság jó szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ.
Nincs mit!

Mi az átlagos pénisz méret? Mi a kicsi? És mi számít nagynak? Vastagsága? Hosszúsága?

Legjobb válasz: Lovaknál 50-60cm, szamaraknál egy kicsit kisebb. Állítólag egy csigafajtának van a legnagyobb a testhez viszonyítva.

Lovaknál 50-60cm, szamaraknál egy kicsit kisebb. Állítólag egy csigafajtának van a legnagyobb a testhez viszonyítva.
Nem lehetne, hogy minden farokméret-kérdést eleve törölnének????
Nem hiszem el, hogy minden hülye gyerek a pocsérõl küldözget adatokat meg arról kér tanácsot, hogy mi a nagy meg a kicsi. Amúgy meg én is fiatal vagyok, de ha ennyire unatkoztok akkor nézzetek pornót vagy fasomtudja.
30 alatt elõ se vedd..ha 10 centinél kisebb a kerülete, levághatod.
Az átlagos Magyarországon tudtommal 15-17 körül van... Kicsinek pl nekem a 15 alatti számítana, nagynak a 20 cm fölötti. Vastagságban passz.
Szerintem: kicsi:13 alatt átlag:13-15 nagy:15 felett
Átlag 14, 99. Igen csak bebaszna ha 17 lenne az átlag magyarok közt. feketéknél az átlag 17-18 igen.
A kérdező hozzászólása: bocs de kihagyom
Megmutassam az én kukimat? :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó köszönöm az értelmes választ!
olyan itt nincs hogy ''átlagos'' mindenkinek más fajta jön be :)
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Miért?Mert kiváncsi vagyok?
A kérdező hozzászólása: Köszi de én az emberekre gondoltam :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat

Mi az a vastagság ami már megfelelő egy lánynak?

Arról kérdez itt mindenki, hogy elég hosszú-e a pénisze.

Legjobb válasz: Legtöbben csak dobálóznak a cm-ekkel, anélkül, hogy tudnák mennyi pl 10cm. Ezzel csak az elõzõ vlaszadóra célzok aki valószínûleg életében nem látott még 16cm hosszú, és 5cm átmérõjû szerszámot, csak hasraütés-szerûen írt valamit ami nagynak tûnik.:) Egyébként egyénfüggõ, hiszen a lányoknál is van akinek jobban kitágul, van akinek nem. Amelyik lánynak nem tágul ki annyira az nem igazán élvezne egy vastagabb (6-8cm) szerszámot. Mondjuk a 8cm már extrém. 4-5cm az európai átlag, ezzel többnyire már lehet mit kezdeni.

Legtöbben csak dobálóznak a cm-ekkel, anélkül, hogy tudnák mennyi pl 10cm. Ezzel csak az elõzõ vlaszadóra célzok aki valószínûleg életében nem látott még 16cm hosszú, és 5cm átmérõjû szerszámot, csak hasraütés-szerûen írt valamit ami nagynak tûnik.:) Egyébként egyénfüggõ, hiszen a lányoknál is van akinek jobban kitágul, van akinek nem. Amelyik lánynak nem tágul ki annyira az nem igazán élvezne egy vastagabb (6-8cm) szerszámot. Mondjuk a 8cm már extrém. 4-5cm az európai átlag, ezzel többnyire már lehet mit kezdeni.
Errõl beszéltem, amikor "leszóltam" az egyik válaszadót. Sokan dobálóznak itt a 20-25cm hosszú, és 6-8cm vastag méretekkel különbözõ válaszokban, anélkül, hogy egyáltalán tisztában lennének, hogy kb az mekkora lehet. Ezért nem is érdemes ilyen kérdéseket feltenni, mert tuti elõkerülnek a lányok akiknek a barátjuknak 20cm-es van, és a fiúk, akik maguk rendelkeznek ekkora mérettel (álmukban esetleg). Az átlag nem több, mint 12-13cm hosszú, és kb 4cm vastag. A legkisebb ami még használható 8cm hosszú. Vastagságban nincs akkora eltérés, mint hosszúságban, 3-5cm az emberek 99%-nak. Nem a szexfilmekbõl a feltúrbózott farkakat kell átlagnak venni...
Bár a válaszadó lányok válaszait várta, de muszáj hozzászólnom fiú létemre az eddigi válaszok miatt. Elõször is talán fogjatok egy vonalzót és nézzétek meg mennyi 6-8 centi. Ha megnéztek egy átlagos gumit az 3.5 centi átmérõjû..tudom tágul, de annyit azért nem hogy ekkorákra jó lenne. Tapasztalat, ugyanis rám a kisebb "csak" alapból 3 centi átmérõjû(gyk:ami még nem nyúlt egy centit sem, épp kivéve a dobozból..) már nem jó. A gumikat pedig átlagos méretekre tervezték, különben nem venné a kutya se. Az persze megtéveszthet bárkit, hogy a gumikra az van írva, hogy névleges szélesség 54 mm...persze..annyi..névlegesen..megmértem..az bizony csak mint már írtam 3.5. Még egy kis hozzáfûzés a 6-8hoz. Kíváncsiságnak megnéztem neten mekkora egy szexboltban az óriás vibrátor/mûpénisz átmérõje...a "mega/óriás" kategóriában 5-7ig volt, illetve volt egy, nem a reklám helye, "realisztikus kéz" néven futó 8 centis átmérõvel. Hát akinek az öklözs jön be...mindenkinek a saját dolga, de ne rémisztgessétek el a válaszok olvasóit, hogy az õ 3-4 centisük apró, így is elég nagy problémát okoz ez alap nélkül sok férfinak. Akit megbántottam annak bocs.
Az elõzõ fiú vagyok..elírtam..kérdésfeltevõ..nem válaszadó.
Ha konkrét választ akarsz akkor nekem elég ha 2 ujjnál vastagabb:D Centibe meg nem tudom mondani hogy az mennyi.
A "leszólt" válaszadó lennék. Sajnálattal hallom h te még nem láttál ilyen átlagos méretût... de talán egyszer megadatik neked h a párod ilyennel rendelkezzen! A másik h nem is tudom ki az aki az extrém méretekkel cm-rekben dobálódzik. Légyszives hasznos válaszokat írj, mert valószínûleg a kérdésfeltevõ komoylan gondolta amit kérdezett és illik úgy iis válaszolni! én ezt tettem. több hozzáfûznivalóm nincs.
Szia ami számomra elfogadható az az 5 ami jó az a 6 :) persze ez egyénfüggõ. De én úgy szeretem ha érzem h bennem van és persze nem utolsó szempont az sem h így arányos.. és ha lehet iylet mondani akkor szép.. szebb mintha hosszú és vékony lenne... Inkább legyen közepes méretû hosszúságban(16 vagy felette inkább) és az elõbb írt vastagság:) Én megtaláltam az igazi pasim :) :) :)
Szia! Én másfél éve vagyok együtt a võlegényemmel, és tökéletes a nemi életünk..Kérdésedre a válaszom pedig, nem a méret a lényeg..persze egy kis alapnak kell lennie.Én pl nem szeretem ha túl hosszú, vagy ha túl vékony.A páromnak átlagos hosszúságú, inkább vastag mint vékony, és tökéletesen megvagyok vele.Sztem a bnõd már szólt volna ha gáz lenne a péniszeddel, ha pedig ezt nem tette, minden rendben:D Amúgy véleményem szerint a megfelelõ a 16cm felett van.. Sok sikert!Szia
Szerintem felesleges dolog haszontalannak ítélni egy választ, amiben valóban segíteni akart a felhasználó. Véleménynyilvánításról van szó, amit szabadon megtehet bárki. Én osztom a véleményét az útóbbi felhasználóval és azével is akit leszavaztatok. Tökéletesen igaza van abban hogy ha õ úgy gondolja h a vastagabb méretet kedveli! Valószínû nem egy 13 éves lánynak a szükségletére kérdezett. Ja és ha nem cmben hasononlít valaki (amit mindenki így tett) akkor mégis mihez? Hogy körülbelül egy unorka vagy egy répa vagy egy cukkini? Menj ki a piacra és akkor nézd meg hogy cukkini cukkini közt véletlen se találsz pont akkorát és ugyanolyat.
Nem az a baj, ha cm-ekben írnak, hanem az, hogy láthatóan nincsenek tisztában azzal, hogy mennyi is az a 16cm... Csak leírják, mert szerintük nekik, vagy a barátjuknak nagy van (ami nem biztos, hogy nagyobb mint az átlag), és találomra leírnak hozzá tényként egy számot, hogy pl nekem 20cm-es. Holott ha annyi 20 (de akár csak 16) cm-es farokkal mászkáló ember van, mint amennyien itt írják akkor bizony nagyon elszaporodtak a feketék, mert kb náluk ez a megszokott méret. Az emberek 99-a túlbecsüli a hosszúságot, mert az 1cm-t kisebbnek gondolják mint amennyi. Barátnõmön teszteltem is. Megkérdeztem tõle, hogy szerinte nekem mekkora van. Mivel elmondása szerint az enyém nagyobb valamivel mint amivel eddig dolga volt, kapásból vágta rá a 20cm-t, pedig "csak" 15-16.
Sziasztok, van egy mûsor esténként, ahol egy sexológus szokott kérdésekre válaszolni, nagyon érdekes dolgokat tárgyal meg a telefonálókkal és sok okosságot is, pl azt is elmondta többször is, hogy az átlagos penisméret 16 cm körül van, de fontos, hogy a nõk hüvelye csak az elsõ harmadában érez egyáltalán, ami naggyából 10cm, tehát 10cm fölött már gyakorlatilag mindegy mi van =)

Lányok, mi az a minimális méret, amivel még élvezhetó a szex számotokra? (hosszúság/vastagság)

Kérek mindenkit, hogy ne azt a közhelyet írja, hogy a méret nem számít... Nyilván van akkora, ami alatt "nem éreztek semmit".

Legjobb válasz: De mielött az adatokat magadra vennéd, azért tedd hozzá a korodat, mert az se mindegy. Mennyi is vagy? Am meg hülyeség, hogy bizonyos méret alatt nem lehet érezni. Elárulom, hogy a hüvely alsó és felsõ harmada érzékeny középen nem lehet érezni. Szal ha nincs, azt tuti megérezzük :)Persze az is nagyon élvezetes tud lenni ha a pénisz megüti a felsõ harmadot, de ha csak az alsót éri, az sem gond, csak tudni kell bánni vele :)

Én is!
10 alatt nagyon kicsi, 18 felett túl nagy.. a kettõ közti intervallumban teljesen mindegy számomra a hossz, a vastagat szeretem.
De mielött az adatokat magadra vennéd, azért tedd hozzá a korodat, mert az se mindegy. Mennyi is vagy? Am meg hülyeség, hogy bizonyos méret alatt nem lehet érezni. Elárulom, hogy a hüvely alsó és felsõ harmada érzékeny középen nem lehet érezni. Szal ha nincs, azt tuti megérezzük :) Persze az is nagyon élvezetes tud lenni ha a pénisz megüti a felsõ harmadot, de ha csak az alsót éri, az sem gond, csak tudni kell bánni vele :)
Én meg azt olvastam, hogy a magyar átlag 14..Eddig nekem még nem volt gondom a méretekkel, ugyhogy hiába...tényleg nem az számít:P
Hát egy 5 cm hosszú péniszt már lehet nem éreznék. 1-2 cm vastag se vmi nagyon átlagos..
Igen, olvastam én is, (ahogy az elõttem szóló mondta)hogy a hüvely alsó része sokkal érzékenyebb és ahogy feljebb megyünk annál kevésbé!Szóval egy 6-7 cm-es pénisz is tud legalább olyan örömet okozni mint egy 30-as:D
Gondolod, hogy a lányok sex elõtt, számonkérik a pasitól, hogy mekkora? Vagy, elõkap egy vonalzót?Szerintem, ez elég buta kérdés...
Valószínûleg azt hiszed, hogy neked kicsi. Ha elfelejtenéd ezt a marhaságot, egybõl rájönnél, hogy alaptalanul irkálsz ide.
attol függ hány éves vagy, meg a testi adottságaidtol. amugy nálam az élvezhetõ kb. 16-18 cm között van ;)
na jó, akkor ne legyünk képmutatóak ... a magyar átlag állítólag olyan 16-17 cm között van, és ez olyan élvezhetõ valóban, de nyilván te is hallod a biozonyos egyéb adottságokat, amelyek alapján nagyjából meg lehet saccolni egy srácnak mekkora :-) Magyar fiúknak egyénbként nemzektközi viszonylatban is elég jó mnéretük van, nem ritka a 19-21 közötti sem, és ezt pl olyantól tudom, aki külföldön él, és mindig mondja, hogy tényleg, a magyar srácoknak általában elég szép a mérete .... :-))) Hidd el, a testfelépítés, alkat, adottságok sokatszámítanak, jó eséllyel ha jártas vagy ezekben, megmondod ránézésre a srácról hogy kb mekkora van neki .... de én azt mondanám, 16-tól felfelé már oké ....
??????, **
Azért a vastagságot tekintve se jók a túlzások .... Egy 16-18 cm-es és átlagos vastagságú sztem sokkal esztétikusabb is mint mondjuk egy kifejezetten vastag.

Lányok, mi az ideális pénisz méret / vastagság?

16 cm hossz / 5,5 cm megfelel?

Legjobb válasz: Barátomnak is ekkora, eddig nem panaszkodtam... :D

Barátomnak is ekkora, eddig nem panaszkodtam... :D
Mindig az aktuális szerelmemé az ideális. Amúgy megfelelhet a tied is / most nem nekem/.
Nem az a lényeg hogy mekkora hanem az, hogy jól használja ;)
Az, amire ha ráülök, kettéállnak a szemeim.

12. heti kombinált teszt eredmény. Szerintetek jó? Vagy mik azok az értékek amik jók -tól . -ig. PAPP-A : 10490 miu/L, 1, 49 MoM Szabad B-hCG : 20, 60 Ng/ml, 0, 59 MoM Tarkóredő vastagság : 1, 60mm, 1, 11 MoM Alacsony kockázat.

Kockázat Down kór előfordulására : 1:12000 Kockázat az Edwards kór előfordulására : 1:31000 Mégis elküldött a doki genetikai vizsgálatra, bár a beutalóra azt írta, hogy az "Anya életkora miatt" 36 éves vagyok....lehet baj???

Legjobb válasz: Ne viccelj ezek igen jó eredmények, szerintem kizárólag a korod miatt küldd el, a biztonság kedvéért. 1:1000 alatt szoktak amúgy küldeni.

Ne viccelj ezek igen jó eredmények, szerintem kizárólag a korod miatt küldd el, a biztonság kedvéért. 1:1000 alatt szoktak amúgy küldeni.
Teljesen jó eredmény, nem tudom, minek küldött el. Akkor mondjuk elõtte is közölhette volna, hogy ne adj ki x ezer forintot kombinált tesztre, mert úgyis elküld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Igazából a kombinált tesztért a védõnõm erõsködött, de hozzá csak hétfõn megyek. Azért is voltam kiváncsi arra, hogy a doki miért javasolta egybõl a Genetikai vizsgálatot. Lehet, hogy az elõzõ fiatalkori (huszas éveimben) elõforduló 3 vetélésem miatt? De így picit most megnyugodtam! :) Van olyan oldal ahol meglehet nézni ezeknek a teszteknek a -tól, -ig eredményeit?
Ezek teljesen jó eredmények. A MoM-ok mindig 0, 40-2, 50-ig jók. A többinél meg nem is érdemes tól-ig értékeket tudnod, mert a MoM a lényeges, az az ami személyre szabottan a te eredményed. A MoM egy viszonyszám, amit a testsúlyodból, a terhesség korából és az abszolut értékbõl számolnak ki.
teljesen jó! a genetikait nem értem, minek küld el, mármint ilyen adatokkal csak a korod szerintem nem indokolja, de menj el, ha gondolod, baj nem lesz belõle :)
Én 38 vagyok, de a korom miatt nekem is mennem kell genetikai tanácsadásra. Szerintem jó, hogy megcsináltattad a kombinált tesztet, mert az ad neked egy biztos pontot, hogy akármit is mondanak a genetikai tanácsadáson nem szükséges feltétlen az amniocentézis v. chorionbiopszia. Ez rutin, hogy bizonyos életkor felett elküldenek.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam a védõnõnél...õ sem nagyon értette, hogy miért küldött el a doki, de hát mindegy... elmegyek aztán majd ott kiderül! :) De azt mondta, hogy a fiatalkori vetéléseim miatt semmiképpen ne menjek bele az amnióba! Ez a baba erõs...és mindenképp megkell születnie! :)
16 cm hosszú, 4cm vastag
21 L
És mi az a vastagság amit már nem szivesen vállalnál be?
15 fölött nemtudom meddig, ha túl nagy akk max nem rakja be teljesen vastagságra nemtudok mit mondani, szerintem mindenki igazodik ahhoz ami van, maximum egy gyerek méretûhöz:D
20L
kb. 16 cm hosszú, 4 cm vastag nekem is... amit nem vállalnék be a 18 cm feletti hosszúság, inkább kisebb legyen mint fájjon :) 23/L
Ez mekkora... könyörgöm mérõszalaggal pasiztok csajok? Sosem kérdeztem egy barátomat sem szex elött h hé a tied mekkora? 5éve vagyunk együtt a mostanival kb20-22 centi de sosem kérném h plasztikáztassa meg mert nem akkora mint amit elképzeltem... 21/N
Nem hordok magammal centit, de szeretem, ha kitölt. 26/L

Egy régi beton járdára szeretnék új réteget önteni betonból. Mi az a minimum vastagság ami tartós lesz?

Legjobb válasz: A kõmûves iskolában azt tanultam,hogy minimum 6-cm.Én 8 centit szoktam,de sohasem otthon kevert betonból.Száraz betont szoktam rendelni azt egy kis vízzel átkeverem aztán mehet is.Ha mégis otthoni keverésre adod a fejed akkor 4 sóder 1 cement.hali

A kõmûves iskolában azt tanultam, hogy minimum 6-cm.Én 8 centit szoktam, de sohasem otthon kevert betonból.Száraz betont szoktam rendelni azt egy kis vízzel átkeverem aztán mehet is.Ha mégis otthoni keverésre adod a fejed akkor 4 sóder 1 cement.hali
Tatám a régi nagyméretû tégla játdát betonozta le.lemosta gyökérkefével, leslagolta, bezsaluzta, és 1-2 cm-s vastagságban lebetonozta.2-3 évig bírta, már megrepedt, de nem válik darabokra még.Attól jobb még, mint mikor csak tégla volt.
legalább 5-8 cm
Bocsi, de kõmûves vagyok és sok ember rosszul mondja.A Grúz az egy nemzet, amit mondani akartál gúzolás, vagy slígerezés:) amúgy jókat írtál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
8-10 centi . jó erõs beton, hogy el ne fagyjon.

Pozitív teszt után, UH, kóros elváltozás nincs, de a baba sem látszik. Nem mondták, hogy terhes vagyok, a tűneteim megvannak. Az eredményen még az állt, hogy az Endometrium vastagság 19 mm. Lehetek terhes? Endrometrium vastagság 19 mm, mit jelent?

Legjobb válasz: Kb. 4 hetesen csináltak uh-ot nekem, akkor kb. 12 mm volt a méhnyhártya. Pozitív volt a tesztem. A szonográfus szinte kiabált velem, hogy minek megyek ilyen korán... mondtam, hogy csupán az orvos küldött. Dühösen végezte a vizsgálatot, s talán felületesen is. Nagyon rosszul esett a bánásmód... Na de nem is errõl van szó... 5 nappal késõbb elmentem egy magánrendelésre, ahol kellõ figyelemmel és kíméletesen a drbácsi észrevett 2 db petezsákot. Gyönyörûen kivehetõen. A méhnyh. vastagsága nagyon jó, lehet hogy veled sem voltak túl körültekintõek? Attól függ hány hetesnek számítasz.

Kb. 4 hetesen csináltak uh-ot nekem, akkor kb. 12 mm volt a méhnyhártya. Pozitív volt a tesztem. A szonográfus szinte kiabált velem, hogy minek megyek ilyen korán... mondtam, hogy csupán az orvos küldött. Dühösen végezte a vizsgálatot, s talán felületesen is. Nagyon rosszul esett a bánásmód... Na de nem is errõl van szó... 5 nappal késõbb elmentem egy magánrendelésre, ahol kellõ figyelemmel és kíméletesen a drbácsi észrevett 2 db petezsákot. Gyönyörûen kivehetõen. A méhnyh. vastagsága nagyon jó, lehet hogy veled sem voltak túl körültekintõek? Attól függ hány hetesnek számítasz.
Az endometrium a méhnyálkahártya. 19mm a vastagsága ami jó. Talán túl korán mentél azért nem láttak semmit. Menj vissza 1-2 hét múlva.
Szia!Endometrium=méhnyálkahártya, ami belülrõl a méhedet borítja. Ennek a vastagsága a ciklus során folyamatosan változik. A mensi elsõ napjától az utolsóig vastagodik és ha nem történt megtermékenyítés, akkor a ciklus végén leválik és ez okozza a menstruációs vérzést. Az, hogy a 19 mm milyen értéknek számít, attól függ, hogy a ciklusod hányadik napján voltál, peteérés elõtt vagy után. Azt hiszem a be ágyadózáshoz min. 10 mm-es nyálkahártya szükséges.Nagy esély van szerintem a terhességhez.Amikor én mentem dokihoz nekem elõször a megvastagodott nyálkahártyát látta ami a terhességre utal.Most 18 hetes vagyok.Vigyázz Magadra!
Kérdés, hogy az utolsó vérzéshez viszonyítva hány hetes terhes lehetsz. Nagy valószínûséggel túl hamar mentél dokihoz. 6-7 hetes terhesség esetén ha az ultrahangon nem látszik semmit, akkor a terhesség igazolására általában szoktak vérvételt csinálni.
A vastag méhnyálkahártya (19mm endometrium) jót jelent, utalhat terhességre.A korai terhességet, még nem tudja kimutatni az UH.Úgy tudom, csak az 5-6 hetes magzatot tudják már Uh-n is észlelni.Szerintem várj, még pár hetet és utána újra menj el dokihoz.
Mi lenne itt a hasznos válasz? Mert úgy látom senkié nem jó!
Igazat adok az ötödik válaszolónak.Segítõ szándékkal ír az ember aztán meg nem tetszik az illetõnek... no comment
Hasi vagy hüvelyi UH-t csináltak?A hasin még nem látni, mert ez túl korai lenne.A Hüvelyin is csak petezsák lenne látható!Menj vissza késõbb!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!