Találatok a következő kifejezésre: Mi az vízum (22 db)

Mi az a vízum?

Legjobb válasz: A vízum belépési engedély. ez arra jogosít fel hogy az adott ország határát átlépd, de arra nem hogy ott tartozkodj, arra plussz tartozkodási engedélyt kell kapnod a határon. pl kapsz egy vízumot amerikába 3 hónapost, egyszerit. ez azt jelenti hogy 3 hónapig léphetsz be az államok területére , de csak egyszer, ha elhagytad utánna nem érvényes már, és ha lejár a 3 hónap akkor sem. DE mikor belépsz a tartozkodási engedélyt akár évekre is megkaphatod vagy hosszabíthatod, Vagy a határnál vissza fordítanak hogy peléphettél de tartozkodásit már nem adnak, mehetsz haza a következö géppel.

A vízum belépési engedély. ez arra jogosít fel hogy az adott ország határát átlépd, de arra nem hogy ott tartozkodj, arra plussz tartozkodási engedélyt kell kapnod a határon. pl kapsz egy vízumot amerikába 3 hónapost, egyszerit. ez azt jelenti hogy 3 hónapig léphetsz be az államok területére , de csak egyszer, ha elhagytad utánna nem érvényes már, és ha lejár a 3 hónap akkor sem. DE mikor belépsz a tartozkodási engedélyt akár évekre is megkaphatod vagy hosszabíthatod, Vagy a határnál vissza fordítanak hogy peléphettél de tartozkodásit már nem adnak, mehetsz haza a következö géppel.
itt kulon kell valasztani kategoriakat. Turista vizum: Mo-nak vizum kotelezettsege van pl Ausztralia, Amerika fele. ez arra szolgal h atleped az orszgahatart, mondjuk Ausztraliaba adnak tobbszori beleptetesre szolo turista vizumot abban az esetben ha az illetonek szervezett utja van pl Uj Zealand-ra es utana vissza Ausztralia, de ez nagyon ritka altalaban egyszeri beleptetesre szolo turista vizumot adnak 3 honapig tartozkodhatsz az orszagban. lehet kerni 6 honaposat is de ahhoz nagyon jo anyagi hatter kell. azt nem adnak csak ugy. Ezen a vizum alatt nem dolgozhatsz!!! nem hosszabbithato mert az ausztral bevandorlas belerakja a NO Further stay feliratot h meg veletlenul se ragadj itt. Munkavallalsi vizum: ez feljogosit h max 4 evig az adott orszagban lakj es dolgozhatsz. ide ausztraliab angyon nehez ilyet kapni es csak ugy lehet ha egy munkaltato kisponsoral es a munkaltatonak nagyon sok feltetelnek meg kell felelnie. Letelepedesi vizum: allando lakhatasi engedely... ez a bevandorlas ilyet kulonleges feltetelek meglete eseten adnak pl Ausztraliaba. Amerikai rendszert nem ismerem. Jo magam is evvel a vizummal kerultem ide ki... eleg nehez es hosszadalmas folyamat... Remelem segitettem.
egy uborkaféle.: D
3 hónapra gondoltál csak kimenni lakni nem?
Turistaként 3 hónapra kaphatsz vízumot, ennek beszerzésére ajánlom a Külügyminisztériumot vagy az USA nagykövetségét a Szabadság téren. Csak "úgy" kimenni lakni életvitelszerûen úgy tudsz hogy meghívnak hogy ott dolgozz. Hogy kimenj és utána keresel munkát, az illegális bevándorlásnak minõsül.
A kérdező hozzászólása: azt hogy tehetném, hogy "meghívjanak "??
Nagyon jónak kell lenned a szakmádban, és jelentkezni amerikai állásinterjúkra.
A kérdező hozzászólása: és a Külügyminisztérium az hol van? Mennyibe kerül a vízum?

Mi az oka hogy a magyaroknak nem kell vízum az USA-ba ha 90 napnál kevesebb időre mennek?

Valamiféle tagsága van az országban?Mert az angoloknak kell vízum még hogyha 90 napnál rövidebb időre is mennek , viszont a magyaroknak nem.Ez miért van?Az angolok ugyanúgy EU tagok mint mi.

Legjobb válasz: Nem, Magyarország nem USA tagállam! :XD Az angoloknak sem kell vízum.

Nem, Magyarország nem USA tagállam! :XD Az angoloknak sem kell vízum.
az angoloknak sem kell
Az angoloknak sem kell vízum. A magyaroknak és az angoloknak is csak az ESTA kell.
honnan vetted, hogy angoloknak nem kell???:O ugyanúgy ESTA mint nekünk....
Az esta nem vizum, csak egy utasregisztracio . A kerdesekre adott valaszokbol es alami mazlifaktorbol donti el egy szamitogep, hogy engedelyezi-e az utazasod . De ez persze meg nem jelent garanciat arra, hogy be is engednek az orszagba, ezt minden esetben a repuloteren a bevandorlasi tiszt donti el egyenileg . Ha gyanus vagy neki, akkor visszafordit es semmifele jogod nincs reklamalni

MI történik, ha a túrista vízum lejárta után illegálisan maradsz New Yorkban. Mi a tapasztalatotok, hazavágják hamar az embert?

Legjobb válasz: Lehet, én hülye vagyok, de minden média tele volt vele, hogy 2008. november 17-tõl NEM KELL VÍZUM az USA-ba!!! http://hungarian.hungary.usembassy.gov/vwp_hu.html Szóval, ha turistaútra mész, akkor vízum nélkül 90 napig tartózkodhatsz az USA-ban. :D Ha 90 napnál tovább maradsz, akkor hazatoloncolnak, és utána nem engedélyezik többé a belépésed az USA területére.

Lehet, én hülye vagyok, de minden média tele volt vele, hogy 2008. november 17-tõl NEM KELL VÍZUM az USA-ba!!! http://hungarian.hungary.usembassy.gov/vwp_hu.html Szóval, ha turistaútra mész, akkor vízum nélkül 90 napig tartózkodhatsz az USA-ban. :D Ha 90 napnál tovább maradsz, akkor hazatoloncolnak, és utána nem engedélyezik többé a belépésed az USA területére.
semmi. illegális bevándorló leszel. vannak egy páran, de nem túl kényelmes státusz, nem csinálhatsz hivatalosan semmit, úgy kell csinálnod mintha nem is léteznél.
Úgy siettem lemaradt egy t , szóval a disznó evésrõl már érdemes iTThon leszoknod, jó utat.
Már az elsõ hónap után jelentkezz egy suliba-munka mellett-, úgy, hogy a 3.hónap lejárta elõtt kezdõdjön, de ne sokkal, mondjuk két héttel-ez lehet nyelviskola is, olcsó. Ezt odaérkezésed után két héttel szervezd le, majd 1 hónap után menj el a konzulátusra és kérj tanuló vízumot 1 évre a tanfolyamra hivatkozva-munkát ne említs!!!Inkább azt, hogy utána mindenképp hazautazol, mert võlegényed van Pesten...:- )Meg fogod kapni, a 3 hónap lejárta elõtt a tanuló vízumot.suli mellett dolgozhatsz is Ha tényleg zsidókhoz mész indulás elõtt az internetrõl tanuld meg az ünnepeiket, és a "koscher"konyha titkait, a disznó evésrõl már ithon szokj le, úgysem egészséges :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, nyilván a vágyam az az, hogy legálisan élhessek és dolgozhassak az USA-ban.AZ összes létezõ vízumtipust megnéztem, de egyikben sem tudom magam beleszuszakolni sajnos. Viszont ez igaz, hogyha egy család meghív magához dolgozni, akkor valóban megkaphatom a munkavállalói engedélyt? Ez nagyon érdekelne. :) Akkor nekiállok családot keresni! :)
"Köszönöm a válaszokat. Azért kérdezem, mert készülök ki, nem legálisan bébiszitternek. PErsze 3 hónapig, amíg a turistavízum él, addig legaálisan utána viszont már nem." Itt szerintem van egy kis bibi már eleve. 3 hónapig turistavízummal lehetsz kint. Aminek a nevébõl talán kitûnik, hogy ez nem munkavállalói. Szóval ezzel dolgozni szintén illegális. Ha 3 hónap, ha több... Miért nem csinálod legálisan?
maradj amig csak lehet.99%, hogy nem csipnek el en mar 11 eve nyomom
Ha van konkrét címed, ahol babyszitter lennél, akkor miért nem váltod ki a munkavállalói vízumot?! Ha van család, ahol dolgozol, akkor simán megadják, nem kellene illegálisan bujkálnod...
megnosulsz vagy ferjhezmesz!
Azt kell tudnod, hogyha 180 napnál több az illegális tartózkodásod 10 évre, ha annál kevesebb (azt hiszem, ha 90 és 180 nap közötti), akkor 3 évre tiltólistára kerülsz, ami azt jelenti, hogy arra az idõre semmiféle vízumot nem kaphatsz, de te rád utána sem vonatkozik majd a vízummentesség, mindig vízumot kell igényelned. Nem biztos, hogy elkapnak, de utazni nem fogsz tudni. Ha egyszer már illegális leszel, nem tudsz úgy elmenni az USA-ból, hogy utána vissza tudj menni. Amúgy ha elkapnak, deportálnak az országból, de amúgy börtönbe nem zárnak érte és nincs is más büntetés. Munkát azt nem nagyon fogsz tudni kapni, hacsaknem WC-t akarsz pucolni vagy hasonlók...miért nem dolgozol az EU-ban legálisan?
A probléma ott van "utána hazajövök". Amikor ki akarsz lépni az USA-ból akkor a határon szépen megmondják neked, hogy 3 hónapig maradhattál volna, most látják, hogy 1 évig maradtál, többé nem utazhatsz be az országba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azért kérdezem, mert készülök ki, nem legálisan bébiszitternek. PErsze 3 hónapig, amíg a turistavízum él, addig legaálisan utána viszont már nem. Ezér tis kérdeztem, hogy vajon mekkora az esély, hogy kb. egy évig kihúzom ott, anélkül, hog elkapnának. Ha eltelik az egy év, akkor ha hazajövök, utána vissza tudok e menni. Köszönöm a válaszokat!
01.42-nek.Én írtam, hogy a barátom nem kapta meg a vízumot amikor újra menni akart..De hozzátettem, hogy akkor még kellett..Én is tudom, hogy 2008 óta nem kell, de ettõl függetlenül ahogy írtad ha 90 napnál tovább marad valaki akkor illegálisan tartózkodik kint!!
Egy jó barátomnak is lejárt a vízuma, és egy darabig"feketén" dolgozott egy fakitermelõ cégnél..Állandó ellenõrzések voltak, és ilyenkor mindig mennie kellett..Ezt fél évig tudta csinálni, majd valami miatt orvoshoz kellett mennie..Na itt volt a gond..Késõbb úgy oldotta meg, hogy inkább hazajött magától(finoman jelezték neki, hogy így jár a legjobban).Nemrég újra ki akart menni , de nem kapta meg a vízumot(persze akkor még kellett)azóta nem próbálkozott, mert szerinte Õ tiltó listán van...
Elég hamar megtalálnak, és haza küldenek, de utána soha a büdös életben nem teheted a lábad Amerika földjére..Hidd el, tudják a hozzá értõ emberek, hogy kell az illegális ott tartózkodókat elkapni..
nincs olyan, hogy nem kell vízum. Vízum mindig kell, az a rendelet csak a megkönnyebbítésre szól. Ha chippelt útleveled van akkor tartozik rád a megkönnyebbítés. Ha még régi útleveled van akkor menj el okmányirodába és csináltass egy új chipeset. max8000Ft.

Mi a különbség a turista vízum és az ESTA között?

Legjobb válasz: Ismertem egy ausztrál srácot akit a határon visszafordítottak és kellett vízumot kérnie utána. Az igazság az hogy vízummal könnyebb az élet (ha egyszer megkaptad) mert a bevándorlási tiszt tudja hogy alaposan leellenõriztek.

Ismertem egy ausztrál srácot akit a határon visszafordítottak és kellett vízumot kérnie utána. Az igazság az hogy vízummal könnyebb az élet (ha egyszer megkaptad) mert a bevándorlási tiszt tudja hogy alaposan leellenõriztek.
ESTA-t online lehet kerni, 14 dodo es bordo utlevel kell hozza. Boldog boldogtalan megkapja, aki turistaskodni akar az USAban es meg nem volt kitiltva, nincs buntetett eloelete stb. Vizumot a kovetseg adja ki, egy szep szines ize, amit az utlevelbe nyomtatnak/ragasztanak, es olyanok kerik, akiknek ESTA-juk nem lehet. Vizumert be kell menni es valoszinuleg kikerdezik az illetot. ESTAval max 90 napig lehet az orszagban tartozkodni, es 2 evig ervenyes. Vizummal (altalaban 10 evre adjak, vagy adtak anno) lehet 6 honapig tartozkodni, vagy tobb vagy kevesebb, ezt a bevandorlasi tiszt donti el, amikor belepsz az orszagba. ja es a vizum anno aszem tizen/huszon ezrekbe kerult
"Vizumot a kovetseg adja ki... es olyanok kerik, akiknek ESTA-juk nem lehet." ezt te sem gondoltad komolyan... Nekem a második 10éves vízumom van! Természetesen bent voltam interjún a követségen, ahol leellenõriztek és ujjlenyomatot vettek. Viszont cserében, semmiben nem vagyok korlátozva, azaz annyiszor megyek ki-be, ahányszor csak jól esik. Természetesen betartom az elõírásokat és eszemben sincsen kint felejtkezni!!

Angliában-Londonban szeretnék élni, dolgozni azt tudom hogy hosszabb időtöltésre kell vízum stb. de ahhoz mi szükséges hogy lehetek állampolgár vagy legalább hogy élhetek kint sokáig?

Akiknek van tapasztalata azok írjanak légyszi de ha valaki tud valamit az is köszi(:

Legjobb válasz: Vízum?????? Szerintem Nagy Britanniába soha nem kellett vízum, de most hogy EUs ország szerintem már útlevél sem. Sõt az egyik olyan ország, ahol Eus állampolgárok szabadon vállalhatnak munkát, korlátozás nélkül. Bár ebben nem vagyok biztos, de emlékeim szerint igen.

Vízum?????? Szerintem Nagy Britanniába soha nem kellett vízum, de most hogy EUs ország szerintem már útlevél sem. Sõt az egyik olyan ország, ahol Eus állampolgárok szabadon vállalhatnak munkát, korlátozás nélkül. Bár ebben nem vagyok biztos, de emlékeim szerint igen.
Ne haragudj, de miért is kellene vízum EU-n belül??? Ahhoz hogy a Britt Állampolgárságot megkapd nyelvtudás és min. 5 év regisztráltan (munkában) eltöltött idõ kell hogy legyen. Bõvebben itt olvashatsz: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/britishcitizenship/
Elsõ vagyok, régen kellett vízum, annak aki dolgozni akart biztosan.
Vízum nem kell, de útlevél igen, anélkül sehogy sem engednek be. A munka mellett pedig 5 évre visszamenõleg meg kell adnod angol lakcímet is. Elég sok a macera, ha pl. dokihoz akarsz menni, egy csomó papírt hozni kell. De megéri. :)
Már miért ne engednék be útlevél nélkül? :D Személyivel is jöhet.

Ha beadom az O vizum kérelmet, az ügyintézés alatt kaphatok-e ESTA engedélyt? Illetve, ha ESTA-val kimegyek ott beadhatom-e az O vízum kérelmet? Ha beadom mi történik?

Legjobb válasz: ESTA-val utazók semmilyen státuszmódosítást nem kérhetnek! (Kivéve amerikaival kötött házasság esetén)Kizárólag turista beutazásra jogosít!

ESTA-val utazók semmilyen státuszmódosítást nem kérhetnek! (Kivéve amerikaival kötött házasság esetén)Kizárólag turista beutazásra jogosít!

1. Milyen vizumot kell kerelmezni az USA-ba.... Hazassag celjabol? Vagy mi a menete? MINDEN INFONAK / TANACSNAK ORULOK!

2. Hazassag utan mennyi ido utan kaphato meg a zoldkartya??

Legjobb válasz: Házasság céljából nem kell vízum, ESTA-val ki tudsz menni. Meg kell házasodni és utána lehet zöldkártyát igényelni. Ha viszont túltartózkodásod van, vagy ki vagy tiltva, akkor azon a házasság sem segít.

Házasság céljából nem kell vízum, ESTA-val ki tudsz menni. Meg kell házasodni és utána lehet zöldkártyát igényelni. Ha viszont túltartózkodásod van, vagy ki vagy tiltva, akkor azon a házasság sem segít.
El kell menni a nagykövetségre, és meg kell mondani, hogy házasság miatt akarsz az USA területére belépni, és ehhz akarsz vízumot. (Csak, hogy a nagykövetség munkatársainak is legyen egy vidám napja.)
Egyáltalán megvan már a házastárs jelölt? Mert ha még nincsen meg konkrétan a võlegény/menyasszony, akkor a kettes ablakhoz állj...
A ferj idejon es kervenyezi neked a nagykovetsegen a vizumot. De ha mar a ferjed, akkor nyilvan megvan a hat honapnal m regebbi engedely az amerikai hatosagtol, hogy teged akar elvenni. Ezt mar korabban kertetek szinten a kovetsegen. Majd az engedely a kozigazgatsi hivataltol es az osszes forditas a Bajza utcabol valamint ax orvosi vizsgalat / HIV teszt / oltasi kiskonyvet vidd magaddal a vizumkereskor. Egyebkent bevandorlasi vizum kell, ami hat honapig ervenyes.
Ha mar megvolt a lagzi az amcsi allampolgival, akkor IR1 vizum kell. Ha meg csak eljegyzest volt, akkor K1 vizum kell. Ezekre keress ra a guglin tovabbi infoert.
A kérdező hozzászólása: VAN ITT VALAKI AKI EZEN AZ "USA-HAZASSAGON" VEGIG MENT??? VAGY MOST VAN FOLYAMATBA???
Én végigmentem. Kb. az a menete, amit a negyedik leírt. Elsö lépés, a férjjelōlt jöjjön ide, mindenféle magyarra lefordított dokumentummal és a nagykövetségen tegyen személyesen egy nyilatkozatot, hogy téged akar elvenni. Ez pénzbe kerül és 6 hónapig érvényes. Szükséges dokumentumok: igazolás a munkahelyéröl, hogy dolgozik és van pénze, igazolás a föbérlötöl vagy a lakás szerzödése, hogy van hol laknia, igazolás a bankból, válási papír, ha már volt házas. Kb.ezek kellenek. A Bajza utcai fordítóirodában kell lefordíttatni magyarra minden papírt. A többit majd ott elmondják személyesen a követségen.

Ukrajnába hogyan kell ellátogatni vonattal, egy napra, mondjuk Ungvárra? Útlevélen kívül mi kell? Igaz, hogy van valami "napi vizum", meg X mennyiségű hrivnyára át kell váltani pénzt a határnál és tilos hrivnyát bevinni az országba?

Legjobb válasz: Csak az útlevél kell, meg esetleg némi aprópénz (100, 200, 500 Ft-os). Nem kell vízum, hrivnyát bárhol válthatsz. A határnál szoktak lenni "mobil" pénzváltók (fõleg ha kocsival megy az ember), jelzik, hogy van náluk pénz. Ezt így képeld el: áll a kocsi mellett a fekete bõrkabátos férfi (3-4 fõ) és mutatják a kezükkel a váltást.:-) Milyen vonattal mennél? A Tiszával? Egyébként Ungvár gyönyörû, a vasútállomás is. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.

Csak az útlevél kell, meg esetleg némi aprópénz (100, 200, 500 Ft-os). Nem kell vízum, hrivnyát bárhol válthatsz. A határnál szoktak lenni "mobil" pénzváltók (fõleg ha kocsival megy az ember), jelzik, hogy van náluk pénz. Ezt így képeld el: áll a kocsi mellett a fekete bõrkabátos férfi (3-4 fõ) és mutatják a kezükkel a váltást.:-) Milyen vonattal mennél? A Tiszával? Egyébként Ungvár gyönyörû, a vasútállomás is. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
hú, én meg itt lakom! :) Záhonynál tudsz átmenni, Csap, az ukrán oldala, és onnan busszal Ungvárra, 1000 forint a mai váltás mellett 39 grivnya. mindenképpen ajánlom az ungvári várat megnézni, és a falumúzeumot, ami ott van közvetlenül mellette, nagyon szép, nekem ez a kedvenc részem. :)
Szia! Ha minden áron vonattal akarsz menni, akkor Budapestrõl el kell menned Záhonyba, onnan át egy másik vonattal Csapra, onnan pedig elektricskával tudsz menni Ungvárra. A Tisza-expressz nem megy Ungvár fele, csak Csapig visz el, ráadásul valamikor éjjel 1-2 között érkezik meg Csapra.

A fiam a nevemen van. A felesegemnek semmi papirja (vizum tartoszkodasi) feketen tartoszkodik az orszagba. Semmie sinncsen. Mien esejem van hogy nekem iteljek a gyermeket 4 honapos?

A felesegemmel 2012 hazasodtunk o Harmadik orszagbeli tag es Magyarorszagon hazasodtunk osssze naszut kulfold ahol bortonbezaratat 8 honapra kozbe Menedeket ker az orszagtol mert nagyon jo a szocialis halo a terhes noknek es jo anyagi tamogatast kapnak ezt a naszuton az o orszagjabol valo emberek vilagositotak fel vagy a baratai akirol en nem tudtam eddig ezek kozosen kiterveltek hogyan szabaduljanak meg tolem egy felorara bezartam a hazba 8 honap borton, hiaba mondtam veletlenul maradt nalam mind ket kulcs nekem nem hitek mert ferfi vagyok neki meg igen mert terhes no. Kozbe megszuletet a fiam is es a bortonbuntetesem alat 5 es fel honapig egy levelet sem irt a terhesegroll vagy magarol es senkivel se akart kapcsolatot tartani a csaladomal vagy a kozos baratainkal.5 es fel honap utan irt levelet es aztan kiderult hogy kiutasitotak az orszagbol nem kap menedek jogot ezert most szuksege van ram es ujbol egyutt elunk. Soha nem artotam neki szeretem tiszteltem de nem vagyok jo neki ezert most valni fogunk de ugy akarja ha nem sikerul neki rendbe hoza az eletet akkor vegyem vissza az eletembe es a fiamat is magaval akarja vinni. Ja Muszlim valasu volt es most kereszteny mert a keresztenyek segitetek mig en bortonbe ultem.Es amikor irt levelet nem bocsanatot kert vagy ijenek hanem kovetelte hogy segitsem mert a gyerek az enyem es apa vagyok.Es persze en segitetem meg a bortonbol is.100% Palimadar de a gyereket nezem es o a legfontosab szamomra.De a fiamat nem akarom elvesziteni vagy hogy vele eljen mert nem kepes egyedul felnevelni a gyermeket es nagyon feltem mert ez a no mindenre kepes, meg el is adna talan a gyereket kitudja.Vagy mit tegyek mert elso perctol fogva csak kihasznalt papirokra jacot bizonyitani is tudom tanuk meg minden.

Legjobb válasz: Kedves #4, ne haragudj, nem kioktatásként mondtam. :) De teljesen igazad van, mi köze van a vallásnak ehhez az egészhez?

Kedves #4, ne haragudj, nem kioktatásként mondtam. :) De teljesen igazad van, mi köze van a vallásnak ehhez az egészhez?
Tehat, pontosan mit szeretnel? El akarod venni a anyjatol a gyereket, mikozben te legalabb egyszer mar bezartad, es erdekes modon, bortonbe is kerultel miatta? Mindekozben fontosnak tartottad megemliteni a vallasi allapotat? (feltetlezem, te muszlim vagy, es ezert ugy tartod, a gyerek az apa tulajdona) Egyebbkent, meg, lathatast kovetelhetsz, o viszont gyerektartast. De nem fogjak neked itelni a gyereket, magyarorszagon 100% hogy nem.
A kérdezõ biztos, hogy nem muszlim. Ha muszlim lenne, akkor nem hiszem, hogy engedte volna, hogy a felesége áttérjen az iszlámra. Muszlim nõként mondom, hogy az ilyen esetek hoznak szégyent az iszlámra. Na meg a terroristák. Nehéz eldönteni, hogy melyikõtöknél lenne jobb helyen... Szegény kisgyerek.
23:50, oke, ezt nem tudtam. Nem ertek igazabol ehez a vallasok dologhoz, csak furcsa, hogy emlitesre melto a vallas, egy ilyen emberi tragediaban...
sajnos a kisbaba is ki lessz toloncolva az orszagbol az tuti mert anya mellett a helye te meg. csak sirhatsz utanuk ha buntetve voltal akkor gyerejet neked nem itelnek.Talan o kerhet a gyerekre valo meltanyossaggal menedeket amig a gyerek 18 lesz .Legkozelebb jol gondold at mielott apa leszel vedekezz konyorgom mert magadat hoztad ebbe a hekyzetbe.
Egyáltalán, biztos vagy benne, hogy a gyerek a te gyereked? Aki így átvágja a párját és ráadásul börtönbe viteti, az hazudik. Akár mindenben.
Attól, hogy büntetve voltál a gyerekedet láthatod, ez biztos! Senki nem fogja elvenni tõled a láthatás jogát Magyarországon. Az én fiam apja is büntetve volt és komolyabb dolog miatt mint te, mindegy az elõéleted, attól még apa vagy akinek vannak jogai. A többibe nem tudok segíteni. Talán abban az országban kellene érdeklõdnöd amelyikben élsz. Gondolom a baba sem Magyarországon született. Milyen állampolgár lett a baba?
Átvágtak, sajnos.
A kérdező hozzászólása: AZ orszag Svedorszag nem Magyarorszagon voltam buntetve es a baba a nevemen van semmi eseje nem volna megvoni a lathatasi jogot es szerintem 70%nekem itelik a babat.Sajnos rengeteg ijen no van aki minden elkovet hogy eus orszagba tartoszkodjon es ezzel nagy szegyent hoz a hazajara es emiat a tiszteseges Muszlimokat elitelik.
Ez ravasz módszer a bevándorlásra. EU-s állampolgárral névházasság, látszat kereszténység, gyerek. Ha már terhes, megszabadul a becsapott férjtõl. Páros lábbal zavarnám vissza a muszlim hazájába.
Itt Magyarországon voltál börtönben?
Az elég valószínû, hogy a gyereket nem fogják neked ítélni, mert büntetett elõéletû vagy...sõt még azt is kérheti, hogy megvonják tõled a felügyeleti jogot, és akkor még hivatalosan sem láthatod a gyereked.A vallási hovatartozást magyarországon nem nézi a bíróság.
Melyik országról van szó?
A kérdező hozzászólása: Amugy eloszor volt gondom a torvenyel es nem magyarorszagon. Ami meg a vedekezest illeti en vedekeztem de o nem akart mert elvegre igy hogy terhes lett igy vetete el magat felesegul velem, mert en nem akartam hazasodni de felhasznalta a gyereket.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagy szerepet jatszik a valas mert ha valaki valast cserel csak ugy akkor mien anya lehet belole?Amugy en kereszteny vagyok es keresztenykent voltam nevelve is.
A kérdező hozzászólása: Egyetertek lehet nem az enyem de nagyon hasonlit a baba ram mindenfele kepen apasagi tesztet csinaltatok, csak nem csinalhatok it csak magyarorszagon.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok muszlim valasu de nagyon nem elfogadhato hogy valast cserelunk harom nap utan mert malaki azt mondja neki az jo.
Svédország a feminizmus fellegvára. Azt az országot férfiaknak tanácsos nagy ívben elkerülni. Iszonyat, hogy mi folyik ott. Amiért ott börtönt kaptál, azért sehol máshol a világon még egy ejnye bejnye sem járna. Ott azért kaptad, mert férfi vagy. Ami viszont szerintem fontos, hogy milyen állampolgárságú a gyerek. Mert ha olyan mint te (nem tudom, hogy magyarok vagytok-e), akkor van esélyed. Az anya mehet haza, de a gyerek marad itt. Mindenképpen harcolj érte, de szerintem a vallást ne emlegesd, mert egyrészt annak semmi jelentõsége, csupán szubjektív tényezõ, másrészt könnyen rasszistának titulálhatnak, mert itt meg ez divat alaptalanul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!