Találatok a következő kifejezésre: Mi az tv-tuner (13 db)

Mit vegyek? Az a kérdésem: szeretném a pc-t a Tv-vel összekötni, (fényképek videók nézegetése céljából. ) Tv tuner kártya van benne (Leadtek winfast tv2000 xp)

Legjobb válasz: A TV tuner az azt jelenti, hogy antenna kábellel a számítógépen is tudsz TV-t nézni. Meg kell nézd milyen csatlakozók vannak a számítógépen és milyenek a TV-n. pl ha mindkettõn van VGA, akkor egy sima VGA kábel kell. Ha újabb a TV, akkor HDMI kábel jó lehet. Keres rá ezekre a google-n és hasonlítsd össze azzal ami az eszközökön van.

A TV tuner az azt jelenti, hogy antenna kábellel a számítógépen is tudsz TV-t nézni. Meg kell nézd milyen csatlakozók vannak a számítógépen és milyenek a TV-n. pl ha mindkettõn van VGA, akkor egy sima VGA kábel kell. Ha újabb a TV, akkor HDMI kábel jó lehet. Keres rá ezekre a google-n és hasonlítsd össze azzal ami az eszközökön van.

LED tv-knél mi az a C tuner? Milyen szerepe van? Mihez kell?

Legjobb válasz: Kábel TV tuner. Pl. a MindigTV adását a másik tuner egység fogja.

Kábel TV tuner. Pl. a MindigTV adását a másik tuner egység fogja.
DVB-C: digitális kábeltévé vétele DVB-T: földfelszíni (antennával fogható) digitális adás vétele (pl. Mindig TV)

X3MPlayer TV Tuneremmel lenne a gond. Szóval az a baj, hogy Windows 7 - em van, de a TV Tuner gondolom, hogy nem kompatibilis vele. Nos ez nem biztos, mert a program ugyan elindul, de mikor elinditom a csatornák keresését, nem kap semmit. Mit tegyek?

Windows csere kizárva, kébellel minden rendben, csak kereséskor semmit sem kap

Legjobb válasz: Szerintem így installáld fel a drivert :http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/Make-older-.. természetesen ölette távolíts el minden ezzel kapcsolatos progit stb dolgot a géprõl, majd Win XP SP2 módban próbád. Szeretnék írásos vissza jelzést kapni ha nem gond.

Szerintem így installáld fel a drivert :http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/Make-older-.. természetesen ölette távolíts el minden ezzel kapcsolatos progit stb dolgot a géprõl, majd Win XP SP2 módban próbád. Szeretnék írásos vissza jelzést kapni ha nem gond.
A kérdező hozzászólása: A problémát így sem sikerült orvosolnom, a program ugyan ahogy eddig is, elindul, de egy adót sem talál ...


Van egy TV-tunerem a laptophoz és a gond az, hogy a HD-és műsorokat szaggatva és enyhén foltos-kockásan játsza le. Mi lehet ennek az oka? A proci 2.4-es.

Legjobb válasz: Elsõ lépésben a tuner és laptop pontos típusa kellene. A processzor gondolom 2.4GHz-es, de korántsem mindegy, hogy egy vagy többmagos...egymagos processzortól ne várj folyamatos HD lejátszást, fõleg ne folyamatos felvételt.

Elsõ lépésben a tuner és laptop pontos típusa kellene. A processzor gondolom 2.4GHz-es, de korántsem mindegy, hogy egy vagy többmagos...egymagos processzortól ne várj folyamatos HD lejátszást, fõleg ne folyamatos felvételt.
A kérdező hozzászólása: A gép: HP625 1magos proci. TV-tuner: EVOLVEO Mars HD A videokártya milyensége okozhatja a problémát?
Elsõ lépésben azt érdemes megnézni, hogy HD mûsor nézés közben a processzor mennyire leterhelt. (Feladatkezelõ -> Teljesítmény) Esetleg próbáld ki a tunert többmagos processzorral szerelt gépen is, ha tudod.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam alkohollal, de nem meny.
Nekem is van egy Mercury, de nincs hozzá progi amivel nézhetem, mivel úgy kaptam, tudnál segíteni? küldeni egy progit, vagy mi a pontos neve, hogy letölthessem ha lehet? kérlek?! - írj privit
Tipp: >Telepítés után feltettétek a géped összes drivereit, különös tekintettel az alplapit-chipsett-et? >Vedd ki a kártyát, tisztogasd meg a csatl.felületet, és dugd vissza, lehet, hogy csak nincs érintkezése!
A kérdező hozzászólása: gy

Nekem van egy Mercury TV Tuner Card-om, amit ha beteszek gépbe, akkor tudok rajta TV-t nézni(persze az antennát is rá kell kötni), régebben jó volt, most vírusos lett a gép, újra lett telepítve, és ha beteszem a TV-kártyát, nem érzékeli. Mit tegyek?

Nem tudtok segíteni, már több helyre is próbáltam betenni, de amikor föltelepítem a progiját, kiírja hogy nincs benn a Tuner.

Legjobb válasz: Üdv! Pontos termék nevet tudnál mondani? Próbálj meg frissebb verziójú driver-t feltenni hozzá és akkor háta jó lesz ;) Üdv Aiwa.

Üdv! Pontos termék nevet tudnál mondani? Próbálj meg frissebb verziójú driver-t feltenni hozzá és akkor háta jó lesz ;) Üdv Aiwa.
A kérdező hozzászólása: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.mercury-pc... Ilyen van nekem.
Milyen Op. rendszer van a gépen?(vírus elõtt is ilyen volt?)
Ezt a kérdést inkább a "számítástechnika-hardver" csoportnál tedd inkább fel, hátha több választ kapsz.
A kérdező hozzászólása: Xp Professional Szervizcsomag 3.
Ugyan ezzel az op rendszerrel mûködött a vírus elõtt is hibátlanul?
A kérdező hozzászólása: Persze.

Mi az a TV tuner és mire jó?

Legjobb válasz: Földi tv és rádió csatornákat tudsz nézni/hallgatni pc-én.

Földi tv és rádió csatornákat tudsz nézni/hallgatni pc-én.
Vagyis nem csak földit. A lényeg, hogy tudsz tévézni a számítógépen.
Értelemszerûen TV-adás vételére szolgáló eszköz. Függõen attól, hogy milyen rendszerû, alkalmas lehet: - analóg földfelszíni TV-adás (Magyarországon ez már megszûnt) - digitális földfelszíni TV-adás (DVB-T) - analóg kábeltelevíziós adás - digitális kábeltelevíziós adás (DVB-C) - digitális mûholdas adás (DVB-S/-S2) - analóg FM-rádióadás - digitális rádióadás (DAB) vételére. Számítógépeknél van USB portba csatlakozó illetve bõvítõkártyás (PCI/PCI-E aljzatba) változata is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, fõleg a kielégítõ, bõ információs utolsó választ.

Mi az a TV Tuner? Mire jó?

Legjobb válasz: Számítógép monitorán tudod nézni a kábel tv csatornákat pl

Számítógép monitorán tudod nézni a kábel tv csatornákat pl
A tv adás jeleit tudod a számítógépedbe bevinni. Vagyis nézheted az adást, a mai tunerek mindegyikével rögzítheted is azokat. Lehet kábeltévé, vagy akár földfelszíni digitális adásokat is rögzíteni, attól függõen, milyen a tuner: analóg, digitális (ebbõl is több fajta lehet) vagy akár hibrid. Általában lehet régi felvételek (pl. vhs kazetták) digitalizálására is használni. Lehet az alaplapba csatlakoztatható belsõ kártya, vagy usb csatlakozású külsõ tv tuner is.
A kérdező hozzászólása: és hogyha ps3at rádugom a tvre akkor azt is feltudom vele venni?
Elméletileg nincs akadálya, hogy tunerkártyával rögzítsen valaki konzolos játékot. Maximum a kábelezésbe õröl bele, de az másodlagos. Youtube-on van fenn rengeteg ilyen témájú videó. Egyébként lehet kifejezetten jákékok felvételére szánt kütyüket is, persze jóval drágábban: http://www.avermedia.eu/avertv/HU/Product/ProductDetail.aspx..

Van egy pinnacle 72e usb 1100 tv tunerom és egy hozzávaló antenna . Ez DVB-T formátumban fog. Namármost fogom vele az rtl-t és a tv2-t de hang nincs csak sípolás vagy semmi . Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: nem értek hozzá de nekünk át kellet állítani a hangszínt vagy micsodát amikor új tv-t vettünk és álligattuk be a csatornákat DK I stb-t írt ki nekünk

nem értek hozzá de nekünk át kellet állítani a hangszínt vagy micsodát amikor új tv-t vettünk és álligattuk be a csatornákat DK I stb-t írt ki nekünk

Mi az a tv-tuner?

Mire jó, mi ez egyátalán, mire szolgál?

Legjobb válasz: Olyan kártya vagy külsõ USB csatlakozású eszköz aminek a segítségével a TV mûsor a azámítógépen megjeleníthetõ.

Olyan kártya vagy külsõ USB csatlakozású eszköz aminek a segítségével a TV mûsor a azámítógépen megjeleníthetõ.
A TV tuner nem csak a megjelenítésért felelõs. Azt egy egyszerû, "video-in" bemenetes kártya vagy külsõ eszköz is tudja biztosítani. A tuner képes "behangolni" az adott mûsort (ezért "tuner"). Vagyis a tv tuner segítségével az antennajel közvetlenül jeleníthetõ meg a számítógépen. Míg ha nem tvtuneres videobemenetes kártyád van, akkor egy külsõ tuner (amely lehet egy videomagnó pl.) segítségével tudod a programot bekeresni, és ennek az eszköznek a videojelét megjeleníteni a számítógépen.
nézheted vele számítógépe monitorján is a hustler TV-t


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!