Találatok a következő kifejezésre: Mi az trójai faló trojan (1 db)

Mi az a trójai faló (trojan virus)?

Legjobb válasz: Olyan rosszindulatú program, ami hasznos programnak álcázza magát, de emellett olyan (káros) tevékenységet is folytat, amirõl a felhasználó nem tud. A trójai nem szaporodik magától.

Olyan rosszindulatú program, ami hasznos programnak álcázza magát, de emellett olyan (káros) tevékenységet is folytat, amirõl a felhasználó nem tud. A trójai nem szaporodik magától.
2 része van. van a client ami a feltörni kívánt gépre kell bejuttatni és van a server amivel tudod irányítani a feltört gépet. nem vírus!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan, hogyan lehet vírusirtót letölteni, egyáltalán hogy működik ez?

Tavaly télen kaptam egy új laptopot(Win8 van rajta,ha ez számít),amelyen akkor Norton vírusirtó volt,gondolom csak ilyenpróbaverzió,mert lejárt.Néha figyelmeztet is,hogy a számítógép x napja nem védett.Ilyenkor mi a teendő?Meg kell venni a további védelmet?Ha igen,hogyan?Kérlek,segítsetek,mert nagyon tudatlan vagyok ezen a téren.Illetve plusz egy kérdés:ha már van valamilyen vírus a gépemen és telepítek egy vírusirtót,az el tudja pusztítani,vagy csak,,tiszta"gépre tudom telepíteni?

7

SOS;kevés hely a D meghajtón, ez vírus lehet? !

Egyre csökken, már tömörítettem az összes nem használt fájlt, nincs több törölhető program..

3

Mennyire normális a Lenovo B560m laptopnál a 85 CPU hőmérséklet?

Lenovo B560M laptopom van, és leszedtem a left 4 dead-et. Simán kell vigye, viszont amikor egy 10 percet játszok a CPU hőmérséklet felmegy 90 fokra, és szerintem azért lépik ki a játékból. Szétszedtem a és a ventilátorban nem volt olyan sok por, igaz, hogy néha furcsa hangokat hallat. Érdemes hűtőpadot vennem neki? Kösz.

2

Hogy lehet facebookon letiltani a biztonsági figyelmeztetéseket? Nagyon idegesítő

Amikor facebookon böngészek, bármire rákattintok kiírja a gép, akár 2 másodpercenként is, hogy Biztonsági figylemeztetés, a tevékenységeimet egy harmadik fél is láthatja, majd rákattintok a folytatás gombra, de 3-4 másodperc múlva újra kiírja. Régen nem csinálta ezt, de ez mostmár nagyon idegesítő kezd lenni...Egyáltalán mért írja ki? És hogy lehet megszüntetni?? :/ segitesetek!! :(

1

Eset Smart Security 6 vagy F-Secure Internet Security 2013? Tanácstalan vagyok. Jelenlegi felhasználók segítségét kérném.

5

A kérdésem az hogy valahonnan sikerült leszednem olyat hogy "MixiDJ Sreach", namánmost ez nekem nem kell;hogyan tudnék tőle megszabadulni? Hiába töröltem a Friefox kiegészítői közül, ez még is bennmaradt

1

Hogyan tudhatom meg a WIFI-m kódját?

A házban minden ami WIFIről működik automatikusan megjegyezte a kódot. Már rég volt beállítva.

3

Valaki más is használja az IP címem. Mit tegyek? Bővebben lent.

Szóval kaptam egy értesítést,miszerint valaki ugyanezt az IP címet használj. A wifim 100% biztonságos. A szomszédoknak van saját Wifijük így azt használják. Nagyon nem értek ehhez de megkérdem: Valaki aki például több km 10,100 vagy talán külföldön lakik, az esetleg nem használhatja ugyanazt az IP címet valami kémrendszer vagy hasonló segítségével??? Kritikát elfogadok mivel említettem NEM ÉRTEK HOZZÁ!
Előre is köszönöm:
K.M

6

A wifi hálózaton keresztül, ha valaki akar, hozzá tud férni a laptopom tartalmához?

Csak kíváncsi vagyok, semmi titkot nem rejtegetek :) A wifi le van kódolva, de egyszer még így is sikerült a szomszéd tini gyerekének rácsatlakoznia. Csak letöltött a netünkön keresztül. Az anyukája jött elnézést kérni. Ez azt jelenti, hogy az ilyesmi nem túl bonyolult dolog?

10

Hogyan tudnám vissza változtatni a kódomat?

Van egy kis gyerekem 4 éves és játszottaz ipadommal és a játék közben rá ment a beállítások alkalmazásra és tett rá egy kódott amire egyáltalán nem emlékszik. Tehát tudtok segíteni hogy hogyan tudnám meg vissza csinálni?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!