Találatok a következő kifejezésre: Mi az trójai faló (1 db)

Mi az a trójai faló (trojan virus)?

Legjobb válasz: Olyan rosszindulatú program, ami hasznos programnak álcázza magát, de emellett olyan (káros) tevékenységet is folytat, amirõl a felhasználó nem tud. A trójai nem szaporodik magától.

Olyan rosszindulatú program, ami hasznos programnak álcázza magát, de emellett olyan (káros) tevékenységet is folytat, amirõl a felhasználó nem tud. A trójai nem szaporodik magától.
2 része van. van a client ami a feltörni kívánt gépre kell bejuttatni és van a server amivel tudod irányítani a feltört gépet. nem vírus!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Panda 2012-es vírusírtó megér 3000-ftot?

Új laptopot szeretnék venni,Win 8-as rendszerrel.A Dellshop-ba +3000 a vírusírtó hozzá.Megéri?
Vagy ha szoftverbázisról letöltök valamit,és lejár a 30 nap,törlöm,és újratelepítem?

2

Bitdefender internet security 2013 és comodo firewall nem akad össsze? Többi lent

szal kikapcsoltam a bitdefenderen a tüzfalat és felraktam mellé a comodot.. sztetek epic fail lesz belöle?

1

Csak az lenne, hogy a GMAIL levelező fiókomat felakarták törni két különböző napon, két különböző gépről egy városban. Lehet ezért feljelentést intézni úgy hogy megvan az ip címük és az idejük is?

5

Miért nem tudom törölni?

Egyedüli felhasználó vagyok a gépemen, rendszergazda, de van egy fájl, amit törölni szeretnék, de azt írja, nem nem férek hozzá, és kérjek engedélyt a ...-tól.

11

Backup fájlok törlése?

Hali! Olyan kérdésem volna,hogy lehet-e backup fájlt törölni?Úgy értem nem tesz kárt semmiben?
Köszi a választ!

1

Mappa védelme jelszóval Win7 alatt?

Hogyan lehetséges ez? Mindenféle ötletet meghallgatok. (Mappa elrejtést próbáltam, de azt inkább hagyjuk, nem igazán tetszik ez a módszer.)

1

WordPad vissza lehet nézni?

a wordpad ban iram valamit de nem mentettem el. ezt valahogy vissza lehet hozni vagy már nem?

2

Nem tudok belépni a felhasználói fiókomba. Miért?

Üdvözletem!
Lenne egy problémám. A Notebookomon (Asus R11CX) most Win7 Home Basic van. Van rajta két fiókom, egy otthoni, egy iskolai. Most egy ideig nem léptem be az iskolaiba, mert szünet volt. De holnap már iskola és nem enged belépni. Jelszó nincs rajta, egy általános fiók. Ez történik: Rákattintok, 1-2 másodperc múlva bejön a háttérkép, de rá másodpercre ki is dob. Az otthoniba beenged. Az iskolai fiókból lementettem a cuccokat, szerencsére nem sérültek. Eddig teljesen működött. Megpróbáltam csinálni egy új fiókot, de ugyan az. Mi lehet a baj?

1

ESET 6-ban fontos vagy ajánlatos bekapcsolni a dokumentum védelmet?

Mert láttom alapból nincs engedélyezve.

6

Tálcára teszi a programokat ez milyen vírus?

Nem bezárja a programokat hanem leteszi folyamatosan a tálcára olyan mintha folyamatosan akarna valami az előtérbe jönni mintha 55 másodpercenkén valami előjönne és hátérbe szorítja az össze többi programot és leteszi a tálcára.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!