Találatok a következő kifejezésre: Mi az tilinkó (9 db)

Mik azok a tilt-shift lencsék?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen azt jelenti, hogy az objektív tengelyét elforgatod a szenzor síkjához képest (tilt), vagy pedig eltolod párhuzamosan (shift) ezeket találtam hozzá: http://spottr.hu/2009/02/04/tilt-shift-objektiv-hazilag-irta.. http://en.wikipedia.org/wiki/Tilt-shift_photography és néhány kép: http://jalopnik.com/5226602/turning-cars-into-toys-tilt+shif.. http://www.smashingtips.com/tilt-shift-photography

Tulajdonképpen azt jelenti, hogy az objektív tengelyét elforgatod a szenzor síkjához képest (tilt), vagy pedig eltolod párhuzamosan (shift) ezeket találtam hozzá: http://spottr.hu/2009/02/04/tilt-shift-objektiv-hazilag-irta.. http://en.wikipedia.org/wiki/Tilt-shift_photography és néhány kép: http://jalopnik.com/5226602/turning-cars-into-toys-tilt+shif.. http://www.smashingtips.com/tilt-shift-photography
A kérdező hozzászólása: Lehet ilyent kapni valahol? Canon EOS-hoz?
A kérdező hozzászólása: Nem világos, hogy ez csak elrontja a képet, amit szoftwaresen is meg lehet csinálni, vagy olyan képet is lehet vele készíteni, amit egyébként minõségileg normál obival nem?

Mi az a "TILK A SOLVA"?

A suliban mindenhova ez van kifirkálva, és ötletem sincs, mit jelent...

Legjobb válasz: Nem ROIK-os vagy véletlenül?

Nem ROIK-os vagy véletlenül?
lool:D Ez a Csillagkapu címû sci-fi sorozat egyik szereplõjére vonatkozik. Tilk (ez az egyik szereplõ) az áruló. Ezt jelenti Goa'uld nyelven, ami a filmbeli idegenek nyelve. Úgy látszik a sulitokban valaki sokat nézte a Csillagkaput :D
Ráadásul még helyesen sem tudja leírni: nem Tilk hanem TEAL'C. de Sebaj Goaudul nem mindenki tud.
Én eszt a kérdést most találtam meg amielött egy csomó csillagkaput néztem aztán hatalmasat rögödtem rajta köszi

Mi az a tilinkó hangszer?

Legjobb válasz: :) vagyis egyszeru furulya ahogy már írták!!

:) vagyis egyszeru furulya ahogy már írták!!
vagyis NEM, ugyanis nincs rajta 6 lyuk (vagy több) mint a furulyán, ez azért elég számottevõ különbség
a tilinkó egyszeru furulya.
Tilinkó Furulyaféle, kb. 60-80 cm hosszúságú, hangváltó lyuk nélküli ajaksípos hangszer.

Mit jelent magyarul az, hogy CHOPPERS `TIL YOU DIE?

angol, fordítás

Legjobb válasz: Chopperek mindhalálig. (A chopper lehet motorkerékpár fajta, vagy helikopter is, ez csak a szövegkörnyezetbõl derülne ki.)

Chopperek mindhalálig. (A chopper lehet motorkerékpár fajta, vagy helikopter is, ez csak a szövegkörnyezetbõl derülne ki.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Helyzet, olyan, szabályoz. Székej Lyaroszláv
Valamit biztosan buheráltak az ECUban, így a normál szabályzási határ felett is adagol üzemanyagot.
Kedves kérdezõ aki tette a chip tuningot elfelejtett szólni , hogy a Rev Limiter ( tiltás ) kivan szedve az autóból. Vidd egy chip tuningos emberhez akinek van OBD-je, akármilyen jó csak rátudja kötni az ECU-ra és beállítja neked akár 4500-ra is :) U.I: ha nem megy az írás akkor használd a Google Translatet mert kijavítja .

Miket tilt az Evangélikus vallás?

Legjobb válasz: Még annyit, hogy ez talán nem volt teljesen világos: a keresztények betartják a Tízparancsolatot, a zsidóknál nem csak ezekre a parancsolatokra gondoltam, hanem arra, hogy 613 parancsolat szerepel csak a Tórában.

Még annyit, hogy ez talán nem volt teljesen világos: a keresztények betartják a Tízparancsolatot, a zsidóknál nem csak ezekre a parancsolatokra gondoltam, hanem arra, hogy 613 parancsolat szerepel csak a Tórában.
Rosszul tekintesz a vallásra. Mint ha egy rossz, tiltó törvény lenne!
Mint a legtöbb protestáns vallás: -Tagadja a római katolikus egyház tévedhetetlenségét -Tagadja a pápa és a püspökök hatalmát - Nem fogadja el Szûz Máriát és a szenteket és a hozzájuk való imádkozást - Nincsenek náluk szerzetesrendek - Elvetik a cölibátust - Elvetik a miseáldozatot - Tagadják a tisztítótûz létezését
Evangélikus vallás nincsen. A vallás a kereszténység, az evangélikus az egyház vagy felekezet. A kereszténység elvetette a korábbi zsidó gyakorlatot, hogy Istenhez bizonyos konkrét szabályok betartása révén lehet közelebb kerülni. A konkrét szabályok a Tízparancsolatban vannak megírva (azt a katolikusok meg a reformátusok meg az összes zsidó/keresztény közösség elfogadja), ezen kívül inkább egy hozzáállást jelent a kereszténység, illetve azt, hogy a követõi szerint Jézus Krisztus a megígért Messiás.
A kérdező hozzászólása: wtf?:D én evangélikus vagyok pedig :DD pesten kereszteltek meg.:D

A vodafonnal mikor elofizetesre veszunk telefont, majd nem fizetnek akkor utana hogy megy? Azt halottam hogy a vodafone nem tilt . Most hogy is van ez?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a kártyával a következõ számlafizetésig nem tudsz se hívást fogadni, se hívni, de ez így van az SMS-nél is. Nem biztos ezt én így tudom.

Én úgy tudom, hogy a kártyával a következõ számlafizetésig nem tudsz se hívást fogadni, se hívni, de ez így van az SMS-nél is. Nem biztos ezt én így tudom.
Chad-et bezárták egy ketrecbe, majdnem verekedés lett megint...:) Ennyit láttam csak, de ismétlik nemsokára...
A kérdező hozzászólása: Még mindig keménykedett? :) Videót esetleg ha talál, valaki linkelje be légyszi, én eddig nem találtam
Chad elhordta Bo anyját minden [email protected]ának, erre Bo nagyon mérges lett.A többiek bíztatták Bo-t hogy verje meg Chad-et....
A kérdező hozzászólása: Ez az újra találkozásnál volt?
A kérdező hozzászólása: És végül mi lett? Nem verte meg, hanem ott osztották egymást a ketrecen keresztül? :)
Igen, ez az újra talizásnál volt. Bo neki akart menni, de Chad egy ketrecben volt.És lefogták Bo-t. A többit nem tudom bocsy xD XP
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi az infót! :)
Kb azért kell mert vannak reklámok és azok általában flash alapúak. Használj valami mást, pl opera, seamonkey, firefox.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!