Találatok a következő kifejezésre: Mi az teszt lényege (6 db)

Mi az ovulációs teszt lényege?

Eddig nem mertem venni, mert nem tudom, hogy kell használni. Ahhoz meg egy kicsit drága, hogy elrontsam... azt is egyszer lehet használni, mint a terhestesztet? Vagy többször is? És hónapokig, vagy csak egy hónapig? Bocsánat, ha nagyon bénát kérdeztem... :)

Legjobb válasz: Szia! Én Intex-Ovu tesztet vettem ebben a hónapban 4200 ft-ért. Öt darab teszt kazetta van egy dobozban. Ugyanúgy néz ki mint a terhességi teszt, csak ez az Lh szintet méri, nem a Hcg hormont, mint a terhességnél. Ha mondjuk 28 napos a ciklusod, akkor a 11. napon kell az elsõ tesztet megcsinálni,-vizelet cseppentõs teszt-, utána a 12.en, 13.on és így addig amíg el nem fogy az 5 kazetta. Látni fogod, hogy a T-csík ha halványabb a C-nél, akkor még negatív a teszt, ami azt jelenti, hogy nincsen peteérés. Ha viszont erõsebb a T a C-nél, vagy egyforma erõsségû, akkor 24-36 órán belül bekövetkezik az ovuláció. És pozitív teszt esetén és utána napon nagyon érdemes együtt lenni, hogy baba legyen. Én is most ebben a helyzetben vagyok. Három napja történt meg az ovulációm, a teszt alapján tudtam meg. Hát...várom, hogy mi lesz.. :) Sok sikert Neked is!! Szerintem érdemes venni ovu-tesztet, próbáld ki. Aztán lesz ami lesz. Drukkolok.!

Szia! Én Intex-Ovu tesztet vettem ebben a hónapban 4200 ft-ért. Öt darab teszt kazetta van egy dobozban. Ugyanúgy néz ki mint a terhességi teszt, csak ez az Lh szintet méri, nem a Hcg hormont, mint a terhességnél. Ha mondjuk 28 napos a ciklusod, akkor a 11. napon kell az elsõ tesztet megcsinálni, -vizelet cseppentõs teszt-, utána a 12.en, 13.on és így addig amíg el nem fogy az 5 kazetta. Látni fogod, hogy a T-csík ha halványabb a C-nél, akkor még negatív a teszt, ami azt jelenti, hogy nincsen peteérés. Ha viszont erõsebb a T a C-nél, vagy egyforma erõsségû, akkor 24-36 órán belül bekövetkezik az ovuláció. És pozitív teszt esetén és utána napon nagyon érdemes együtt lenni, hogy baba legyen. Én is most ebben a helyzetben vagyok. Három napja történt meg az ovulációm, a teszt alapján tudtam meg. Hát...várom, hogy mi lesz.. :) Sok sikert Neked is!! Szerintem érdemes venni ovu-tesztet, próbáld ki. Aztán lesz ami lesz. Drukkolok.!
Szia! Én Rossmannban vettem, nem tudom, mi volt a neve sajna, de az csík volt, és félbe lehetett vágni. Így dupla annyi lett :o) és ugyanúgy mûködött. Van két eredménye: éppen alszanak. Sok sikert! :o)
annyiszor használod ahányszor akarod akár napontatöbbször is!el rontani nem tudod a papirt amit mellé adnak pedig minden le van irva!én is nem rég vettem egyet!ebböl csak azt tudod meg hogy mikor van peteérésed tehát melyik napokon állsz készen a baba gyártáshoz!!!!
4.válaszolo vagyok!nyállal vagy hüvely válladékkal kell be kenni várni6-8 percet és már tudod is hogy mi a helyzet!csak le ne pisild!:-)sok szerencsét!ja amugy a nyál is ugyan olyan hatásos mint a hüvely válladék!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeteket!
Mert nem mutat rosszul pl. az életrajzban
Nem olyan rossz azért egy v. két ny. vizsga
Életrajzhoz miért ne lenne jó? Esetleg külföldi lehetõségeket lehet, hogy ezáltal könnyebben megkapnak. Mármint én is inkább a tárgyi tudás, mint a papír híve vagyok, de szerintem sokaknak a nyelvvizsga egyfajta önellenõrzést jelent, hogy na, igen ezen a szinten vagyok, és ezt tudom.

Könnyű testi sértés végett tettem feljelentést, és az a lényeg, hogy 10. 000Ft-ot kell fizetnem, ha nem teszem, adó hivatal hajtja be. Mit lehet tenni, hová kell ezzel fordulnom ha nem akarom kifizetni?

Err?l engem senki nem tájékoztatott hogy ilyen költséges lesz. Soha sem volt ilyen ügyem.

Legjobb válasz: Már ki van tûzve a tárgyalás?

Már ki van tûzve a tárgyalás?
Én nem értem ezt a 10.000, - Ft-ot. Mire kell fizetni?


Mit jelent: "fordítsd oda a másik orcádat is"? Mi ennek a tanításnak a lényege? Miért jó az, hogy ha valaki rosszat tesz nekünk, akkor "segítjük", hogy még többet tegye?

Legjobb válasz: Nem vagyok vallásos, ezért úgy érzem hogy objektíve a következõ a lényeg: Ha más neked rosszat tesz, és te arra rosszal válaszolsz, akkor az adok-kapoknak sohasem lesz vége. Ellenben ha te jót teszel a másikkal ilyenkor, talán õ is elgondolkodik, és kevesebb gyûlölet lenne. Persze ez csak vélemény, a vallásosak biztosan jobban megtudják ezt értetni velünk.

Nem vagyok vallásos, ezért úgy érzem hogy objektíve a következõ a lényeg: Ha más neked rosszat tesz, és te arra rosszal válaszolsz, akkor az adok-kapoknak sohasem lesz vége. Ellenben ha te jót teszel a másikkal ilyenkor, talán õ is elgondolkodik, és kevesebb gyûlölet lenne. Persze ez csak vélemény, a vallásosak biztosan jobban megtudják ezt értetni velünk.
Egyetértek az elsõvel. Ez egyike azon dolgoknak, amit a legtöbb keresztény nem ért, és ezért nem is tart be (tisztelet a kivételnek!), pedig ez az egyik legfontosabb elve az egésznek. Sajnos azonban van ezzel egy gond is, nevezetesen az, hogy a rossztevõk egy igen jelentõs hányada soha nem gondolkodik el (épp ezért rossztevõ), és egyszerûen csak még lelkesebben és még nagyobb élvezettel használja ki mindazokat, akik hagyják kihasználni magukat. Ez leginkább csak akkor mûködik, ha az egész nagy nyilvánosságot kap, és a széles nyilvánosság is annyira felháborodik már az egészen, hogy valamiképp közbeavatkozik - lásd pl. Gandhi és India függetlenségének kivívása. De nagy általánosságban sajnos ritkán éri el az eredeti célt. Mindent egybevetve jóval célravezetõbb szerintem az, ha az ember határozott, kiáll magáért és megvédi magát, viszont ha valami mód adódik rá, akkor próbálja valamiképp ráébreszteni a rossztevõt, hogy rossz úton jár. Csak sajna még ez sem lehetséges mindig.
szia, én is az elsõ hozzászólóval értek egyet. Gandhi mondta: a szemet szemért törvény betartása végül az egész világot vakká teszi. Igaza volt. Ez a törvény nem tesz gyengévé téged, erre Gandhi volt a legjobb példa, aki a bibilia elvek megvalósításával (amúgy hindu volt) a briteket fegyver nélkül kiebrudatla Indiából, egyszerû, békés, passzív ellenállással. Azt pedig ne felejtsük el, hogy egy kereszténynek nem az a fontos, hogy egy gonosz világban mennyire életképes, hiszen tudjuk, milyen embernek kell lenni ahhoz....
Ennek az a lényege, hogy régen az egyszerû ember ne lázadjon fel az urai ellen, hiszen Jézus is azt tanítja, hogy úgy fogadj el mindent, ahogy van, és törõdj bele, mert az neked jó.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor ezt a szemléletet nem teszem magamévá, köszi :) )
Ez esetben életképesebb leszel ugyan, viszont "igazi keresztény" már nem. De ha ez amúgy sem volt célod, akkor persze semmi gond. :)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok igaz keresztény, sajnos (vagy nem sajnos) nem úgy neveltek, viszont a Bibliát mint irodalmi mûvet igen nagyra tartom, és ebbõl kifolyólag sokszor olvasom. Sok tanításával egyet is értek, és igyekszem alkalmazni is, ez nem lesz olyan.
Azt jelenti, hogy te minden körülmények között maradj meg jónak, tisztának.. stb.. vagyis azokba na helyzetekben is, mikor sérelem és- hiszen ha ugyanúgy visszavágnál, te sem vagy különb. :)

Nem vágom a német dogát hogy is van a lényeg lent, tudom mit jelentenek, a kérdés az annyit tesz, hogy mi a neve a szövegnek és ebből nem jön ki mit kell csinálni pontonként vannak megadva a lenti szövegek :- is van és oda kéne irni valamit?

Wie heißtes im text?<-feladat ... etwas ist super etwas kostet zu viel etwasist nicht wichtig Kleidungsstücke ohne marke Keidung Kleidungsstück,das man gerne trägt

Legjobb válasz: Wie heißt es im Text? = Hogy nevezik ezt a szövegben? vagyis hogy írja le a szöveg azt, hogy "etwas ist super" =valami szuper... és így tovább

Wie heißt es im Text? = Hogy nevezik ezt a szövegben? vagyis hogy írja le a szöveg azt, hogy "etwas ist super" =valami szuper... és így tovább
A kérdező hozzászólása: Eddig eljutottam...Gondoltam erre én is de ez kb = a 0 val:S ilyen könnyü sose lenne
hány éve tanulsz németet?
A kérdező hozzászólása: hát....2 eddig angolt tanultam de mivel Anyám angol származású ezért sokszor jártunk olyan országokban ahol a hivatalos nyelv az angol volt és 1 évig éltünk Angliában ezért perfectül beszélek már angolul és a nyelv vizsgám megvan angolból. Ezért a németre áttértem...Amugy a feladat 1 szöveg alapján volt ilyen szinonima feladat.

Mit tesz az ember, ha nem tud örülni a másik boldogságának? A lényeg lent.

Az exemmel több mint 3 és fél évig voltunk együtt...kb egy hónapja szakítottunk...csúnya veszekedés volt, ? sokszor bántott engem, volt hogy fizikailag is volt jele a veszekedéseknek. Hát ez volt a szakíttáskor is, berúgott és ott elszakadt minden kett?nk közt. Azután jött, randalírozott is nálunk, már a rend?röket akartam kihívni...és most új barátn?je van...és ez fáj! LENNE ÉRTELME MEGÍRNOM NEKI, HOGY MOSTMÁR LEGALÁBB TUDOM, MELYIKÜNK SZERETTE JOBBAN A MÁSIKAT? Az eszemmel tudom, hogy el kell felejtenem, de annyira nem megy. Egyedül vagyok nélküle, nagyon szerettem. És most szakíttás után én szenvedek (pedig már a kapcsolatban sem bírtam mellette a pia meg a fú miatt) ? pedig boldog:( önz? vagyok, mert nem örülök a boldogságának. Ekkora rakás [email protected] vagyok....:'(((

Legjobb válasz: Nem vagy önzõ, ilyen viselkedés után én se "drukkolnék" neki. De alapvetõen egy szakítás után így érez az ember. Az érzés normális, de azzal ne alázd meg magad, hogy a tudtára adod, hogy téged még felzaklat a dolog.

Egy drogos, alkesz, szerencsejátékos jellem gyenge lúzer. Neki akkarsz gyereket szülni, vele akkarod leélni az életed, ezt te se gondolod komolyan. Ne hidd hogy egy ilyen ember valaha is boldog lesz, hiába van barátnõje vele se fogja sokáig húzzni. Felesleges porig aláznod magad azzal hogy irogatsz neki.
Nem vagy önzõ, ilyen viselkedés után én se "drukkolnék" neki. De alapvetõen egy szakítás után így érez az ember. Az érzés normális, de azzal ne alázd meg magad, hogy a tudtára adod, hogy téged még felzaklat a dolog.
Jaj de jó hogy megszabadultál tõlle! Örülj inkább, ne szomorkodj, mert te is a mélybe kerültél volna általa. Sok boldogságot kívánok neked.
ha a jelenlegi barátnõjével is azt csinálja mint veled, akkor nem sokáig lesz boldog.bár szerintem amúgy sem az, csak egy hézagpótló kellett neki, meghogy bizonyítsa "én megszerzem egybõl amit akarok"->naja, de olyan hamar el is veszted!Szóval fel a fejjel, egy ilyen pasi után én nem keseregnék, hanem szépen újrakezdenék mindent!
Töröld ki a számát a mobilodból és felejsd el a csávot! És nem a te hisztid miatt ivott! Az csak kifogás!
Örülj, hogy megszabadultál tõle. Már elõbb kellett volna. Egy ilyen pasiért nem kár. Hány éves vagy?
Biztos nem lenne értelme megírnod neki, és igazából az, hogy neki van barátnõje, neked meg nincs még új kapcsolatod nem mutat meg semmit abból, hogy ki szerette jobban a másikat. AZ csak annyit mutat, hogy õ már túllépett a sikertelen kapcsolaton, és keresi a boldogságot. Neked is ezt kellene tenned. Zárd le magadban, örülj, hogy megszabadultál tõle. Ne magadat okold, bármit is csináltál, az nem adhat okot egy embernek az alkoholizmushoz és a drogokhoz. Ez mindig egyéni döntés. HA olyan rossz volt veled, ki is léphetett volna a kapcsolatból, nem kellett volna drogoznia. De neki ez tetszett és azt választotta helyetted. Innentõl kezdve kár is szomorkodnod utána. A boldogságát ne irigyeld, mert ilyen hozzáállással az se lesz túl hosszú életû neki, neked meg csak az önsajnálatodat erõsíti, ha irigykedsz rá. Addig, amíg nem alakítod ki magadban a helyes önértékelést, és nem zárod le a múltat, nem is adsz magadnak esélyt az újabb boldogságra.
Próbálj meg túllépni, idõ kell, de te is boldog leszel, hidd el... Én szurkolok neked! :) Fel a fejjel!!!
A kérdező hozzászólása: *a pia és a fû miatt
A kérdező hozzászólása: Ez igaz...csak az a baj, hogy vele terveztem a jövõm. Õ nem volt mindig ilyen. Egyre csak jöttek elõ a régi haverok és akkor kezdett visszaesni. És tudom, hogy õ az én hisztijeim miatt méginkább ivott, és méginkább elkezdett a lejtõn lefelé haladni. Hisztiztem, mert nembírtam, hogy a haverok fontosabbak, hisztiztem mert nem tudta a bulikon megtartani a határt a jókedv és a részegség közt, és azért is, mert hanyagolt. És a végén csak én lettem a hibás, amikor kiderültek a dolgai, amiket nekem nem mondott el...a tesója avval vádolt, hogy csakis azért csinált titokban dolgokat, mert félt h megharagszok ha elmondja. De kérdem én, ki örülne ha párja kaszinóba verné el a pénzét, és ha csak olyan haverjai lennének akik drogoznak, drogot árulnak, akikkel csak beszívni lehet.... Neharagudjatok, hogy Titeket traktállak a hülyeségeimmel, de annyira bosszant, és fáj, és zavar ez az egész helyzet....
A kérdező hozzászólása: csak borzasztó nehéz...hihetetlen elhinni, hogy pár hete nekem mondta h szeretlek, engem csókolt, most meg...másnak írja a képéhez, h milyen szép, és h csók..bár nekem nem igen szokott írni a képeimhez sem. És fáj, h egy hónap alatt el lehet felejteni engem. Én nem tudtam még túllépni rajta, mert baromira szerettem vagy szeretem. Letiltottam és kitöröltem az ismerõseim közül, így mostmár megnézni sem tudom a profilját csak ha feloldom a tiltást...de nem fogom. Basszus tegnap óta csak sírok...annyira nem tudom elhinni, h teljesen elvesztettem. 23 vagyok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!