Találatok a következő kifejezésre: Mi az teszt (1412 db)

Mi az ovulációs teszt lényege?

Eddig nem mertem venni, mert nem tudom, hogy kell használni. Ahhoz meg egy kicsit drága, hogy elrontsam... azt is egyszer lehet használni, mint a terhestesztet? Vagy többször is? És hónapokig, vagy csak egy hónapig? Bocsánat, ha nagyon bénát kérdeztem... :)

Legjobb válasz: Szia! Én Intex-Ovu tesztet vettem ebben a hónapban 4200 ft-ért. Öt darab teszt kazetta van egy dobozban. Ugyanúgy néz ki mint a terhességi teszt, csak ez az Lh szintet méri, nem a Hcg hormont, mint a terhességnél. Ha mondjuk 28 napos a ciklusod, akkor a 11. napon kell az elsõ tesztet megcsinálni,-vizelet cseppentõs teszt-, utána a 12.en, 13.on és így addig amíg el nem fogy az 5 kazetta. Látni fogod, hogy a T-csík ha halványabb a C-nél, akkor még negatív a teszt, ami azt jelenti, hogy nincsen peteérés. Ha viszont erõsebb a T a C-nél, vagy egyforma erõsségû, akkor 24-36 órán belül bekövetkezik az ovuláció. És pozitív teszt esetén és utána napon nagyon érdemes együtt lenni, hogy baba legyen. Én is most ebben a helyzetben vagyok. Három napja történt meg az ovulációm, a teszt alapján tudtam meg. Hát...várom, hogy mi lesz.. :) Sok sikert Neked is!! Szerintem érdemes venni ovu-tesztet, próbáld ki. Aztán lesz ami lesz. Drukkolok.!

Szia! Én Intex-Ovu tesztet vettem ebben a hónapban 4200 ft-ért. Öt darab teszt kazetta van egy dobozban. Ugyanúgy néz ki mint a terhességi teszt, csak ez az Lh szintet méri, nem a Hcg hormont, mint a terhességnél. Ha mondjuk 28 napos a ciklusod, akkor a 11. napon kell az elsõ tesztet megcsinálni, -vizelet cseppentõs teszt-, utána a 12.en, 13.on és így addig amíg el nem fogy az 5 kazetta. Látni fogod, hogy a T-csík ha halványabb a C-nél, akkor még negatív a teszt, ami azt jelenti, hogy nincsen peteérés. Ha viszont erõsebb a T a C-nél, vagy egyforma erõsségû, akkor 24-36 órán belül bekövetkezik az ovuláció. És pozitív teszt esetén és utána napon nagyon érdemes együtt lenni, hogy baba legyen. Én is most ebben a helyzetben vagyok. Három napja történt meg az ovulációm, a teszt alapján tudtam meg. Hát...várom, hogy mi lesz.. :) Sok sikert Neked is!! Szerintem érdemes venni ovu-tesztet, próbáld ki. Aztán lesz ami lesz. Drukkolok.!
Szia! Én Rossmannban vettem, nem tudom, mi volt a neve sajna, de az csík volt, és félbe lehetett vágni. Így dupla annyi lett :o) és ugyanúgy mûködött. Van két eredménye: éppen alszanak. Sok sikert! :o)
annyiszor használod ahányszor akarod akár napontatöbbször is!el rontani nem tudod a papirt amit mellé adnak pedig minden le van irva!én is nem rég vettem egyet!ebböl csak azt tudod meg hogy mikor van peteérésed tehát melyik napokon állsz készen a baba gyártáshoz!!!!
4.válaszolo vagyok!nyállal vagy hüvely válladékkal kell be kenni várni6-8 percet és már tudod is hogy mi a helyzet!csak le ne pisild!:-)sok szerencsét!ja amugy a nyál is ugyan olyan hatásos mint a hüvely válladék!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeteket!

Mi az ovu teszt és az xepil?

Legjobb válasz: ó, egy kezdõ?:) nem szégyen az:) az ovu teszt ovulációs teszt, amivel nézheted, mikor van peteérésed az X-Epil egy terhességi teszt márkája

ó, egy kezdõ?:) nem szégyen az:) az ovu teszt ovulációs teszt, amivel nézheted, mikor van peteérésed az X-Epil egy terhességi teszt márkája
Ovulációs tesztel azt nézheted meg, hogy van-e peteérésed, hogy mikor kell együtt lenned a pároddal hogy nagyobb eséllyel jöjjön a babó. Ugyan úgy néz ki mint a terhességi teszt. Az xepil egy terhességi teszt. Viszont azt nem tudom, hogy az xepilnek van-e ovulációs tesztje.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm :)

Mi az integrált teszt és a kombinált teszt között a különbség és melyik fizetős 2011-ben?

Legjobb válasz: elvileg mindkettõ fizetõs, de vannak kórházak akik szerzõdve vannak a sejtbankkal, így a kombinált teszt ingyenes. ez egy uh-ot (12. hét) és egy vérvételt jelent, ami nyolcvan valahány %-ra szûri a genetikai betegségek pár fajtáját, az integrált teszt még egy vérvételbõl áll, az pedig kilencven valahány százalékos pontosságot ad. én legalábbis így tudom.

elvileg mindkettõ fizetõs, de vannak kórházak akik szerzõdve vannak a sejtbankkal, így a kombinált teszt ingyenes. ez egy uh-ot (12. hét) és egy vérvételt jelent, ami nyolcvan valahány %-ra szûri a genetikai betegségek pár fajtáját, az integrált teszt még egy vérvételbõl áll, az pedig kilencven valahány százalékos pontosságot ad. én legalábbis így tudom.
A kombinált teszt ingyenes, valóban kiszûri a betegségeket. Az integrált tesztet a 16. héten csinálják, és fizetõs. Erre akkor kerül sor , ha a kombinált teszted eredménye nem jó. Nagyobb pontossággal mondja meg milyen esélye van a babának valamilyen betegségre.

Mi az a jós teszt? Mit használtok erre? Hogyan és mikor használjátok?

Legjobb válasz: tul.képpen ez egy sima ovulációs teszt,amivel a koraterhességet elõbb ki lehet miutatni esetenként mint a terhességi teszttel,de nem 100%-os. Reggeli 1.pisibõl kell csinálni

tul.képpen ez egy sima ovulációs teszt, amivel a koraterhességet elõbb ki lehet miutatni esetenként mint a terhességi teszttel, de nem 100%-os. Reggeli 1.pisibõl kell csinálni
SZia!Általában az lh tesztet szokták jós tesztnek használni de nem 100%.Én mindig azt mondom hogy ha nem jön meg a mensi idõben akkor hcg tesztel kell tesztelni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! :) És mikortól lehet jóstesztként használni az ovutesztet?
Mensi elõtt kb 3-4 nappal kell elkezdeni és folyamatosan reggelenként tesztelni. A teszten lévõ csíknak napról- napra erõsödnie kell!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És ki fogom próbálni, ha lesz hozzá elég bátorságom. Már egy ideje próbálkozunk a férjemmel, de nem akar sikerülni. :( Aztán kiderült, hogy pcos vagyok, de azzal nyugtatott a doki, hogy nincs gáz, és írt fel clostylbegitet. Már túl vagyok az elsõ adagon és nagyon bízok benne, hogy sikerülni fog. :) Pár napja elég furcsa tüneteim vannak, de a mai volt a legdurvább eddig. Nagyon erõs szúrásokat, nyilallásokat éreztem alhas tájékon. Nem tudom, hogy mitõl lehet. A gyógyszer mellékhatása, vagy már babásodom?

Mi az az LH-teszt? És hol lehet venni?

Sok helyen olvastam, de én nem ismerem.

Legjobb válasz: Az LH-teszt az ovulációt mutatja ki, vagyis azt, hogy mikor kell együtt lenni a pároddal, ha babát szeretnétek. Ugyanúgy kapható a gyógyszertárban, mint a terhességi teszt. Más néven az LH-tesztet ovulációs tesztnek is hívják.

Az LH-teszt az ovulációt mutatja ki, vagyis azt, hogy mikor kell együtt lenni a pároddal, ha babát szeretnétek. Ugyanúgy kapható a gyógyszertárban, mint a terhességi teszt. Más néven az LH-tesztet ovulációs tesztnek is hívják.

Mi az a ASVAB teszt, amit az amerikai haderőnemnél kell kitölteni?

Legjobb válasz: A szokásos amerikai stilusu választható válaszos teszt. Amennyire tudom több modulból áll pld történelem, gépészet ilyesmi. Ha jól tudom a teszt célja inkább az hogy a képességeid alapján mi a legjobb "munka kör" számodra. Mondjuk az ilyen tesztekrõl nekem azóta megvan a véleményem amikor egy barátom NÕVÉRÉRÕL hozták ki hogy bányagép technikus lenne az ideális szakma számára. :)

A szokásos amerikai stilusu választható válaszos teszt. Amennyire tudom több modulból áll pld történelem, gépészet ilyesmi. Ha jól tudom a teszt célja inkább az hogy a képességeid alapján mi a legjobb "munka kör" számodra. Mondjuk az ilyen tesztekrõl nekem azóta megvan a véleményem amikor egy barátom NÕVÉRÉRÕL hozták ki hogy bányagép technikus lenne az ideális szakma számára. :)

Mikor vagyunk boldogok? Mi az ami igazàn boldoggà teszi az embereket?

Nekem nagyon fontos, hogy egészségesek legyünk és gyerekeim boldogsàga,sikerei, a cél megvalósitàsa, ami elsõsorban boldoggà tesz.

Legjobb válasz: mindig, amikor endorfin szabadul fel :) nade komolyra fordítva: engem boldoggá tesz, ha elérem a célom, ha sikerem van, mindegy, hogy munkában, sportban, vagy bármiben. ha a családban nincs semmi probléma, és látom a családtagjaim, barátaim boldogságát. engem ezek tesznek boldoggá.

mindig, amikor endorfin szabadul fel :) nade komolyra fordítva: engem boldoggá tesz, ha elérem a célom, ha sikerem van, mindegy, hogy munkában, sportban, vagy bármiben. ha a családban nincs semmi probléma, és látom a családtagjaim, barátaim boldogságát. engem ezek tesznek boldoggá.
változó engem mi tesz boldoggá:ha igazán önmagam lehetek az életemben. ha amit teszek és mondok az õszinte. akkor vgayok boldog, mikor a legjobb barátnõmnek kegyetlenül a szemébe mondom az igazságot és azt mondja, hogy köszönöm. akkor vagyok boldog, mikor olyan emberrel találkozom, aki mellett ki tudok teljesedni. boldog vagyok ha nem érzem magam egyedül. boldog vagyok, ha gyûlölnek emberek olyanért, amire õk nem képesek(pl ha én mondok õszintét azt elfogadjk, ha más próbálja sértõdés van és ezt nem mindneki viseli el).
Valahol egyszer azt olvastam, hogy a boldogság olyan, mint a egy gyöngysor. Sok apró boldog pillanatból áll össze. Nem arra kell törekedni, hogy az élet minden területén 100%-osak legyünk, mert olyan soha nem lesz, és akkor ezt inkább kudarcnak éljük meg, hanem arra, hogy észrevegyük azokat a boldog pillanatokat, amiket gyöngyként felfûzhetünk a többi mellé. Én akkor vagyok boldog, amikor azt kívánom, hogy ez a pillanat örökké tartson. :)
Siker! Fél éve voltam agykontroll tanfolyamon, és ott tanácsolták, hogy vezessek célfüzetet. Tehát ha van valami célom, azt írjam le oda. Nem hittem az egészben, elkezdtem egy füzetet, és beleírtam, hogy "Történelembõl ötös év végén." Ez féléve volt. El is felejtkeztem róla. Elõzõ hét szerdán közölte velem a történelem tanár, hogy mivel 4.4 az átlagom, nem adhatja meg az ötöst. Oké. Erre órán kérdezett valamit, és csak én tudtam a választ, és szépen elmeséltem az egészet. Erre teljesen kiakadt az osztályra, hogy milyen már, hogy csak én tudtam ezt a fontos dolgot, és hogy csak azért is megfogja nekem adni az ötöst év végén. Nem hittem el, elborult az agya, túlzott. Csütörtök osztályozó értekezlet. Pénteken megkérdeztem az ofõmet, hogy mi lett a történelem jegyemmel. Kinyitja a naplót. Év végi jegy: 5!! Na, én ETTÕL vagy igazán boldog, cél megvalósítása. Áhh:D
De még mindig nem fogtam fel xP Ez olyan durva áh:DD
Boldoggá tesznek: siker, élmények / utazás, stb/, barátokkal levés vannak olyan emberek akire számíthatsz és akik Rád is számítanak tudnak, a család / bár sajnos ez nem mindenkinél jelent boldogságot, nem mindenkinek adatatik meg/, boldogság még ha nincsenek gondjaid, különösebben nagy gondjaid, nyugodt tudsz lenni:) , boldogság ha egészséges vagy, tudsz mit enni, van házad van hol élned... , van vized, villanyod rengeteg apró dolog járul hozzá a boldogsághoz, az utobbiakat már nme is értékeljük mert megszoktuk teljesen természetesnek tûnik, illetve még sok sok jó dolog természetesnek tûnik ami alapjában véve nagyon nagy kincs, nem árt megfeledkezni róla:) Még rengeteget lehetne ide írni..
Engem a szerelem tesz boldoggá és a csókolózás(:

Mi az az ovulációs teszt, és hogyan működik?

Legjobb válasz: az ovulácios teszt ugyan olyan mint egy terhességi teszt csak az azt mutatja meg mikor van peteérésed

az ovulácios teszt ugyan olyan mint egy terhességi teszt csak az azt mutatja meg mikor van peteérésed
Valóban olyan mint a terhességi teszt. Viszont az ovu tesztet délután vagy este kell használni. Elõtte kb 1, 5-2 órával már nem szabad sok folyadékot fogyasztani. A tájékoztatóban benne van, hogy hány napos ciklus esetén hányadik napon kell elkezdeni a tesztelést.

Mi az az ovu teszt? Ugyan az minta sima terhességi teszt?

Legjobb válasz: Nem, az ovu teszt az ovulációt tudja kijelezni, vagyis az ovuláció elõtti napokat, amikor érdemes együtt lenni a babagyártás érdekében. A szervezetben lévõ LH szintjét mutatja.

Nem, az ovu teszt az ovulációt tudja kijelezni, vagyis az ovuláció elõtti napokat, amikor érdemes együtt lenni a babagyártás érdekében. A szervezetben lévõ LH szintjét mutatja.
Bocs a kérdésbõl, az is vizeletbõl mûködik?
van olyan ami vizelettel mûködik, és van olyan amit nyállal-ehhez lehet venni mini mikroszkópot és abban le van írva, hogy mikor mit kell rajta nézni. bár ez nekem nem vált be. sokkal egyértelmûbb ami vizelettel mûködik
köszi

Mi az az LH teszt? Előbb kimutatja, mint a HCg-s?

Legjobb válasz: Az LH teszt az ovulációdat mutatja, tehát segítségedre lehet abban, hogy meghatározd a peteérésedet. Amikor a teszten 2 nagyjából egyforma erõsségû csík jelenik meg 24-48 órán belül a tüszõ megreped és a petesejt kiszabadul. A teszt segítségével nagyjából meg lehet határozni, hogy melyek a termékeny napok. Nem terhesség kimutatására szolgál!!

Az LH teszt az ovulációdat mutatja, tehát segítségedre lehet abban, hogy meghatározd a peteérésedet. Amikor a teszten 2 nagyjából egyforma erõsségû csík jelenik meg 24-48 órán belül a tüszõ megreped és a petesejt kiszabadul. A teszt segítségével nagyjából meg lehet határozni, hogy melyek a termékeny napok. Nem terhesség kimutatására szolgál!!
Még nem írtam van több féle, a tescoban is van , nálunk az óvszerek környékén, a rossmannban-CORAX a neve...5db teszt 2000ft. 2. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Van valamilyen márkaneve? Hol lehet kapni?
A kérdező hozzászólása: Még a kérdésemhez: A terhességet elõbb kimutatja?
A kérdező hozzászólása: Köszönom a választ! ". válaszoló! Pont erre voltam kíváncsi, amit írtál! Akkor várok addig, amíg egyszercsak elmarad a mensi, és Clearblueval tesztelek. Ez kedden, szerdán lenne esedékes.... Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!