Találatok a következő kifejezésre: Mi az terhességi toxikózis, és (2 db)

Mi az a terhességi toxikózis, és mennyire veszélyes?

Legjobb válasz: Mérgezésnek is hívják. elhal a méhlepény és végül is elkezd lebomlódni. innentöl a gyerek nem növekszik, akár vissza is fejlödhet. tesóm 30 éve úgy született hogy már egy hónapja elhalt a méhlepény és anyukám magas vérnyomással bent feküdt már 2 hónapja (magas vérnyomás egyik jellemzö tünete) és a tesóm 1 kilo pár dekával született és zöld trutyis volt. szóval veszélyes mert téged is mérgez, a gyerek meg nem fejlödik.

Mérgezésnek is hívják. elhal a méhlepény és végül is elkezd lebomlódni. innentöl a gyerek nem növekszik, akár vissza is fejlödhet. tesóm 30 éve úgy született hogy már egy hónapja elhalt a méhlepény és anyukám magas vérnyomással bent feküdt már 2 hónapja (magas vérnyomás egyik jellemzö tünete) és a tesóm 1 kilo pár dekával született és zöld trutyis volt. szóval veszélyes mert téged is mérgez, a gyerek meg nem fejlödik.

Akinek terhességi toxikózisa volt 2 hónappal szülés elött és a szüléskor is fent állt és a babájára is átment az mit jelent a gyerekre nézve?

Barátn?m nem rég szült 3 hónapja és még mindig vérvételre hordja a gyereket mert folyamatosan vizsgálják

Legjobb válasz: ja picit 2 hete infúziózták mert annyira besûrûsödött a vére.

A kérdező hozzászólása: ja picit 2 hete infúziózták mert annyira besûrûsödött a vére.
Nekem is toxémiám volt, teljesen fel voltam vízesedve, de a kislányomnak semmi baj nem lett....
A kérdező hozzászólása: szia! Itt a picit 2 hetente hordják vérvételre, hetente dokihoz ellenörzésre! Neked is így volt? Mondták ha a kisfiú belázasodik rögtön kórház be is lázasodott délutánra vitték és kapta az gyógyszereket vénásan... Szerintem barátnõm ezer hogy debil mert azt mondja õ el is felejtette megkérdezni, hogy mi lehet ebbõl! Meg hát ha a doki nem mondja akkor biztos nincs baj! Azt se kérdezte meg hogy miért kell 2 hetente vért vetetni meg heti szinten dokihoz vinni... Hogy egyáltalán mitõl tartanak az orvosok vagy miért ellenõrizgetik ennyire???...
a barátnõd kisfia úgymond mérgezést kapott a méhben és emiatt kell sûrûn vérvételre járnia. az én lányom és kapott a méhben fertõzést, koraszülött lett 32 hétre toxémia miatt. de a lányom 3 antibiotikumot kapott a fertõzésre. igaz mi "csak" 6 hetente hordjuk vérvételre, de azért mert vérszegény. úgyhogy valamilyen fertõzést, mérgezést kapott el a barátnõd picije és ez állhat még mindig fent.az orvosoknak el kellett volna mondaniuk hogy mi a gond, és hogy mi várható.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!