Találatok a következő kifejezésre: Mi az taurin (9 db)

Energia italokba mi az a taurin? Miből van a taurin?

Azt hallottam, hogy a bika spermájából van?

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=taurin

a taurin az erõnövelõ az még táplálék kiegészitõkbe is van de nem hiszem hogy a bika spermájából lenne
Ha jól tudom, a taurin serkentõszer (kb jobban fog az agyad meg ilyenek).
2-aminoetán-szulfonsav - magyarul vazelin.
gyááá hogy ezt a kérdést nem találtam meg elöbb.. bennem is ez a kérdés merült fel nem rég amikor 1 osztálytársammal ittunk energiaitalt nagyban beszélgetünk mikor meglátjuk h taurint is tartalmaz én leszartam h mi az de az osztálytársam ijedten kiköpi és mondja hogy te tudod mi az?!?!?!?! az alkohol!!!! mondanom se kell erre naon beparáztam berohantunk az iskolába és a tanárokat kérdegettük xDD (mert h az iskola közelében voltunk) de legalább 1 életre megjegyeztem h mi az a taurin :P
A taurin (2-aminoetán-szulfonsav, H2N-CH2-CH2-SO2-OH) nem fehérjeépítõ aminosav (pontosabban aminoszulfonsav, ezeket meg szokás különböztetni a hagyományos aminosavaktól). Alkoholban nem, forró vízben viszont jól oldódik. Epesavak alkotórésze, ezek hidrolízistermékeinek vizsgálatakor fedezték fel 1824-ben. Kezdetben ökörepébõl állították elõ (innen származik a neve is), mára vegyipari szintézise megoldott. A világ összes taurintermelése 2010-ben az 50.000 tonna/év szint fölé került. Csecsemõk számára esszenciális aminosav. Az anyatejben is megtalálható. A szervezet kéntartalmú aminosavakból (cisztein, metionin) a szükségleteknek megfelelõen állítja elõ enzimatikus oxidálás útján, így hiánybetegség emberben nemigen tapasztalható. A szívizom egyfajta megbetegedéséért újabb kutatások szerint a taurinhiány lehet felelõs, de ezt még nem sikerült hitelt érdemlõen bizonyítani. Macskák számára nélkülözhetetlen, esetükben az elégtelen bevitel súlyos hiánybetegségekkel jár. Élettani hatása még csak részben ismert. Szerepet játszik a membránokon keresztüli kalcium-áramlás szabályozásában, egyes szövetek (mint a már említett szívizom) normális mûködésében, az inzulinhoz hasonlóan elõsegíti a glükóz sejtekbe áramlását ezáltal nõ a fizikai teljesítõképesség, csökken a vércukorszint. Állatkísérletekben nyugtató hatását figyelték meg. Emberen stabilizálja a különféle neurotranszmitterek szintjét, epilepsziásoknál csökkenti a rohamok számát. Az izmok tartós terhelése esetén taurin - és egyéb aminosavtartalmuk csökken, egy idõ után a glükóz és a kalcium izomsejtekbe jutása gátolt és az izmokban görcs alakulhat ki. A taurin antioxidáns hatással is rendelkezik. Elsõsorban állati eredetû ételek tartalmazzák: hal, húsok (fõleg bárány) és belsõségek. Nagy mennyiségben tartalmazzák a napjainkban népszerû energiaitalok is (általában kb. 400 mg/1000 ml). Néhány esetben hasfájást, rosszullétet, függõséget okoz. Hashajtó hatású.

Mi az a taurin?

Legjobb válasz: A taurinról ezeken az oldalakon olvashatsz: http://www.hazipatika.com/topics/vitaminabc/vitamin?vid=37 http://hu.wikipedia.org/wiki/Taurin

H a jól tudom a taurin az anyatejben is megtalálható, ez biztosítja az agyban a sejtek közötti gyorsabb informácioáramlást, de az energiaitalokban is megtalálható.
Az emberi szervezetben is elõforduló kéntartalmú aminosav. Pl. a macska szervezetében nem található meg, ezt úgy szerzi be, hogy egerészik. Az a házimacska, amelyik nem egerészik, idegbajos lesz, mert nincs a szervezetében taurin. Állítólag a taurint most már a macskaeledelekbe beleteszik.

Feltelepítettem a wow-ot, patch-eltem is, (taurin szeretnék majd játszani) mégis azt írja ki bejelentkezés után, hogy frissítés után keres, és hogy új patch kell neki. Mi a megoldás?

Az a helyzet, hogy mikor elindítom a wow-ot (átírtam a realmlistet, a mappából indítom a wow.exe-t), bejelentkezek, és mindig azt rakja elém, hogy downloading update, felmegy kb. 87%-ig, és azt írja ki, egy kis kísér?szöveg mellett, hogy restart. mert nem elég jó neki a patch... pedig megnéztem a taurin, a fórumon, mindent úgy csináltam, ahogy kell, mégsem m?ködik... :/

Legjobb válasz: Esetleg probléma lehet, hogy a sima WoW-ot vagy a BC-t patchelted, nem pedig a WotLK-t. Bár ha tényleg a http://wiki.tauri.hu/patch/ szerint csináltad akkor ez nem hiba. Nem tudom jól értem-e. Tehát beírtad nevet jelszót amivel regisztráltál, és a jelszót elfogadja, AZUTÁN kapod az üzenetet, vagy a jelszó elfogadása elõtt?

Esetleg probléma lehet, hogy a sima WoW-ot vagy a BC-t patchelted, nem pedig a WotLK-t. Bár ha tényleg a http://wiki.tauri.hu/patch/ szerint csináltad akkor ez nem hiba. Nem tudom jól értem-e. Tehát beírtad nevet jelszót amivel regisztráltál, és a jelszót elfogadja, AZUTÁN kapod az üzenetet, vagy a jelszó elfogadása elõtt?
A kérdező hozzászólása: Igen, de közben megoldódott. De köszönöm szépen! :)


Miben különbözik az eredeti WoW a tört szerótól? Én a taurin vagyok azt mondják majdcsak ugyanaz?

Legjobb válasz: sok a 8 éves troll, a tauri tiszta bug, nincsenek eventek, support csak a fizetõ ügyfeleknek, míg eredetin készséggel állnak a problémád megoldásán, szórakoztató eventek, és ott tényleg beleélheted magad a karakteredbe, mert ott azért játszanak. nem a semmiért olyan drága a gamecard

sok a 8 éves troll, a tauri tiszta bug, nincsenek eventek, support csak a fizetõ ügyfeleknek, míg eredetin készséggel állnak a problémád megoldásán, szórakoztató eventek, és ott tényleg beleélheted magad a karakteredbe, mert ott azért játszanak. nem a semmiért olyan drága a gamecard
valamint 2 éves késésben vannak.
a késést leszámítva eredeti wow ugyanolyan bugos f.s mint a tört csak eredetiért még fizetni is kell
Azt azért nem mondanám, hogy az eredeti tiszta bug, mert ez baromság. És igen eredetin jól lehet az eventekkel szorakozni. Ám az is igaz, hogy eredetin más a hangulat. Kevesebb a guild, és sokkal erõszakosabbak egymással. Valamint az eredetin angolul van minden :)
Én is Taurin tolom két éve..semmi problémám nincs a bugokkal, illetve nem ezen fogok kikészülni az tuti...nekem inkább a sorozatos bugjavítások miatt elõforduló DC hegyekkel van problémám, pl. mikor a klántársam Naxxból megkapta a fõbosstól a staffot, erre dc és ugrott a lootja...szerinted? :) )) pffffúúúú volt anyázás. Egyébként hót ingyen van, ez viszont sokat nyom a latba. Nekem megvan az eredeti elsõ, második DVD-je, egy két hónapos kártya. Ez eddig benne van 15000Ft-ban. Még meg akarom venni az uccso két DVD-t is, ami még 15000Ft. Addig még nem is aktiválom, ott nézem a polcon, mert olyan drága, hogy apródonként veszem meg. Egyébként meg sajnálom a Tauris DK-mat és a Druidámat is, a klánbeli haverokról és felhõtlen röhögésekrõl nem is beszélve..
Szerintem eredetin nincsenek bugok, én legalábbis még nem vettem észre. törtön viszont annál inkább. És valóban megéri a játékélményért kiadni azt a havi 4 ezret szerintem. Amúgy én a bugok miatt mentem el eredetire, nem mûködött egy csomó spellem....
Az elõzõ vagyok, azt még kifelejtettem hogy ha írsz a taurinak egy levelet, olyan magasról rászarnak egy folyósat a fejedre, hogy olyat még nem láttál. kb egy éve írtam taurinak egy levelet hogy lesz e fajváltoztatási funkció. Erre írták hogy üdvözlettel tauri team meg minden mintha annyira érdekelné õket, azt írták hogy hamarosan lesz, rájuk írtam három hét múlva hogy nem szeretnék türelmetlen lenni, de még mindíg nem lehet e tudni hogy mikor lesz ilyen funkció, megint ugyanez tauri team meg stb, nem tudjuk! és egy éve nincs fajváltoztatási lehetõség... szóval ennyit a törtszerverekrõl, sok bug, mérhetetlen sok szar a fejedre, rossz játékélmény. egyszerûen élvezhetetlen.

Mi a teendő ha Taurin ellopják az accom?

Taurin WoWon ellopták pár hete az accom:s sajnos nem tudom mi tév? legyek hisz ezel?tt nem történt velem ilyen:s

Legjobb válasz: Elméletileg ha a te e-mailodon van és az e-mailt nem törték fel akkor meg tudod nézni, hogy mire változtatták meg a jelszót, vagy esetleg vissza tudod vonni a megváltoztatást.De nembiztos. XD

Elméletileg ha a te e-mailodon van és az e-mailt nem törték fel akkor meg tudod nézni, hogy mire változtatták meg a jelszót, vagy esetleg vissza tudod vonni a megváltoztatást.De nembiztos. XD
ha az email jelszót is megadtad akkor ennyi volt
Ha nem mondtad volna el senkinek sem a jelszót akkor nem törtek volna van. Vagy egyszerûen szar volt a jelszavad, nem tudsz semmit se csinálni..
Végre leszokhatsz a játékról és kezdhetnél valami értelmes dolgot csinálni.
A kérdező hozzászólása: nem mondtam el senkinek.
18:37 Fogyatékos vagy.
Tauri forumon KELLET VOLNA jelenteni, mert a pár hete egy picit sok idõ de proábld meg.

Mit tegyek? Ezt irja ki a wow mikor elinditom a 2. patchet és kitöröltem az unistall. xml-t. (Tauri nGB-röl töltöm).

The file "C:\Program Files\World of Warcraft\Battle.net.dll.temp" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)

Legjobb válasz: Ha windows 7-ed van akkor indítsd rendszergazdai jogosultsággal. Ha xp-d van akkor nem tudom :D

Ha windows 7-ed van akkor indítsd rendszergazdai jogosultsággal. Ha xp-d van akkor nem tudom :D
A kérdező hozzászólása: nagyon kösz

WoWosok. Miert van az, hogy ujra raktam az egessz wow-ot es nem tudok postba irni? Taurin jatszom, azaz /2-vel nem tudok irni. Sem /1-el. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Most, hogy jobban megfigyeltem meg azt sem latom amit masok irnak. Sot meg guildban sem tudok irni.

A kérdező hozzászólása: Most, hogy jobban megfigyeltem meg azt sem latom amit masok irnak. Sot meg guildban sem tudok irni.
A kérdező hozzászólása: Sikerult azt megkapnom, hogy hogy kell bealittani, hogy lassam amit irok, irnak. Na de a baj most az, hogy amikor /2-be irok vagy masik irnak ennyit latok : esda5234234df42. Mi lehet ennek az oka ? Legyszi segittsetek. Komolyan fizetek annak aki tudja mi lehet a gond :)
Elsõ körben próbáld meg törölni a cache és a WTF mappát hátha..(illetve ha vannak addonok akkor azokat is: inteface/addons..lehet valami addon kavar be)
Delete WoW! Nem /2 meg ilyen hülyeségek vannak, hanem channelek. Postba írni? Azmiaz?

Wow Tauri szerverére szeretnék felmenni. A patchelésnél tartok fel tettem az elsőt és most jönne a második de ezt írja ki: Lent. Mit tegyek? Már újra tettem.

The update could not be applied. The file "C:\Program Files (x86)\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft (2)\Uninstall.xml.temp" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)

Legjobb válasz: Rendszer gazda ként kellet futtatni xD Sorry

A kérdező hozzászólása: Rendszer gazda ként kellet futtatni xD Sorry


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!