Találatok a következő kifejezésre: Mi az tüszőrepesztő (7 db)

A Clostilbegyt szedése után feltétlenül szükség van tüszőrepesztő injekcióra? Mi az a tüszőrepesztés és miért van erre szükség? Akik már szedték itt közületek, és bevált, tényleg sokaknak lettek ikrei?

Legjobb válasz: Hétfõn szedtem be az utolsót,napi két szemet,5 napon keresztül,a menzesz 3.napjától. 11. napon mentem ultrahangra,és 3 szép nagy majdnem teljesen érett tüszõm van,viszont a dokim azt mondta,hogy a peteérés napján,azaz a 14.napon adjam be az injekciót.Mondta,hogy 3x szokták megismételni a clostilbegyt "kúrát", de általában másodszorra szokott beválni,elsõre nem...Neked nem kellett injekció ezek szerint? Nekem is azt mondta,hogy maguktól is megrepednek a tüszõk,csak rásegít,na igen,csak kérdem én,hogy akkor fontos e ez a "pénzkidobás"-ugyanis 10ezer Forintba került az injekció.Oké persze egy bébi mindent megér,de az elsõ kislányom két éve mindenféle segítség nélkül sikerült,és nem is értem,hogy a kistesó/k miért nem sikerül/nek. Szívem mélyén vágynék egy ikerpárra a kislányom mellé.+ a családomban is vannak ikrek,így talán még nagyobb lesz az esélyem. Gratulálok a picúrokhoz és minden jót kívánok!

A kérdező hozzászólása: Hétfõn szedtem be az utolsót, napi két szemet, 5 napon keresztül, a menzesz 3.napjától. 11. napon mentem ultrahangra, és 3 szép nagy majdnem teljesen érett tüszõm van, viszont a dokim azt mondta, hogy a peteérés napján, azaz a 14.napon adjam be az injekciót.Mondta, hogy 3x szokták megismételni a clostilbegyt "kúrát", de általában másodszorra szokott beválni, elsõre nem...Neked nem kellett injekció ezek szerint? Nekem is azt mondta, hogy maguktól is megrepednek a tüszõk, csak rásegít, na igen, csak kérdem én, hogy akkor fontos e ez a "pénzkidobás"-ugyanis 10ezer Forintba került az injekció.Oké persze egy bébi mindent megér, de az elsõ kislányom két éve mindenféle segítség nélkül sikerült, és nem is értem, hogy a kistesó/k miért nem sikerül/nek. Szívem mélyén vágynék egy ikerpárra a kislányom mellé.+ a családomban is vannak ikrek, így talán még nagyobb lesz az esélyem. Gratulálok a picúrokhoz és minden jót kívánok!

Mi az a tüszőrepesztő szuri?

Mi pontosan a gyógyszertári neve?

Mikor írja fel az orvos a clostit és mikor kell a tüszőrepesztő injekció?

Elég sokan írjátok, hogy szeditek a clostit és injekciót is kaptatok. De miért? ennyire nehezen jön össze a baba?

Legjobb válasz: Akinek nincs peteérése,szabálytalan ciklus, vagy akinek fel kell kicsit tuningolni a peteérését, illetve akik különbözõ eljárásokban vesznek részt(Inszem,lombik) kell ilyeneket szedni! Kell a szervezetednek is kis idõ hogy visszaálljon a ciklusod, kiürüljön a szervezetedbõl a gyógyszer. Vannak dokik akik szerint rögtön lehet próbálkozni, mások pedig fél évet is kiváratnak a leendõ kismamával. Egy év várakozás után ha spontán nem esel teherbe kezdenek el jobban vizsgálódni rajtad! Elõbb nem indokolt, mivel egy év alatt a teherbeesési esély azt hiszem 60-70% körül van! Miért kell neked petevezeték átjárhatóság? Én nem merném megcsináltatni, csak akkor ha már más út nincs a babához.(nem bírom a fájdalmat) Szerintem spontán is sikerülni fog!!

Akinek nincs peteérése, szabálytalan ciklus, vagy akinek fel kell kicsit tuningolni a peteérését, illetve akik különbözõ eljárásokban vesznek részt(Inszem, lombik) kell ilyeneket szedni! Kell a szervezetednek is kis idõ hogy visszaálljon a ciklusod, kiürüljön a szervezetedbõl a gyógyszer. Vannak dokik akik szerint rögtön lehet próbálkozni, mások pedig fél évet is kiváratnak a leendõ kismamával. Egy év várakozás után ha spontán nem esel teherbe kezdenek el jobban vizsgálódni rajtad! Elõbb nem indokolt, mivel egy év alatt a teherbeesési esély azt hiszem 60-70% körül van! Miért kell neked petevezeték átjárhatóság? Én nem merném megcsináltatni, csak akkor ha már más út nincs a babához.(nem bírom a fájdalmat) Szerintem spontán is sikerülni fog!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ. Nekem nem kell petevezeték átjárhatóság vizsgálat, csak a doki felsorolta, hogy milyen sorrendben történnek a vizsgálatok, ha õszig nem sikerülne a baba project.
teljesen jó így... ahogy a dokid mondta, mert nekem csak két év után írtak clostit és a harmadik hónapban sikerült a baba. tüszõrepesztõ injekciót akkor adnak, ha a tüszö idõben nem tud megrepedni, hogy kilökõdjön belõle a petesejt, , ilyenkor visszamaradhat ciszta is, de az csak a closty után jön.. ,

Akik tüszőrepesztő injekciót kaptak, azok írnának, milyen tüneteik voltak és mi lett a végeredmény?

Nektek is fájdogált a petefészketek? Krémes méhnyák mindjárt a 4 naptól tüsz?repedés után? Bármi egyéb infókat szívesen várok. :)

Legjobb válasz: Szia! Én inszemes voltam, így stimuláltak, és mikor eljött a megfelelõ pillanat, megkaptam a tüszõrepit! Azon kívül, hogy majd leszakadt a méhem (természetesen is megérzem a peteérést), semmi bajom nem volt, mármint a nyákom is normális volt már másnap, a normálist úgy értem, hogy tojásfehérjés állagú, ahogy az a pete kilökõdésekor szokott!

Szia! Én inszemes voltam, így stimuláltak, és mikor eljött a megfelelõ pillanat, megkaptam a tüszõrepit! Azon kívül, hogy majd leszakadt a méhem (természetesen is megérzem a peteérést), semmi bajom nem volt, mármint a nyákom is normális volt már másnap, a normálist úgy értem, hogy tojásfehérjés állagú, ahogy az a pete kilökõdésekor szokott!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Remélem sikerült. Én clostit is szedtem, de eddig nem volt bajom, most viszont már 4 napja fáj a méhem jobb oldala körül ezért egy kicsit meg vagyok ijedve. Még csak egy hete kaptam az injekciót.
Elõzõ vagyok! Igen, sikerült, most 3 heteske vagyok! Ja még annyi különbség volt, hogy máskor már a nem várt elõtt 4 nappal görcsöltem, most meg semmi nem volt! Még semmi különöset nem kell érezned! Én a beágyazódást vártam, hogy mondták, hogy meg lehet érezni, én azt sem éreztem! Ne aggódj sokat! Sok sikert!
Jah, és még annyit, hogy tüszõrepi utáni napon már csinálták is az inszemet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, majd igyekszek nem aggódni annyit. Hétfõn megyek UH-ra. Neked gratulálok! Sok örömet kívánok!
Ne aggódj, ez normális! Nekem is fájt a petefészkem a clositól, a tüszõrepesztõ után még jobban. Többször le kellett dõlnöm, hogy elmúljon. Én is inszemes voltam:) 29 hetes kismami Csak nyugi, kitartás, lassan tesztelhetsz!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Hát akkor tényleg csak kitartás kell :) Gratula neked is a babucihoz!
Szia!Sikerült a baba?

Tüszőrepesztő után mikor kell együtt lenni? Reggel vagy este? Mindkettő? De az se jó ha gyakran, mert a kiskatonáknak fejlődniük kell.

Clostylbegitet szedtem, rendszeresen ellenőrzött az orvosom, ma lett egy tüszőm 18mm, megadta a Pregnyl tüszőrepesztőt.De csak annyit mondott a doki, hogy másnap legyünk együtt. Esetleg további tanács aki már sikerrel járt, szivesen veszem.

Legjobb válasz: Gondolom már késõ a válasz. Szerintem este érdemes együtt lenni mert utána fekszel és könnyebb a katonáknak célba érni, mint ha utána egész nap talpon vagy.

Gondolom már késõ a válasz. Szerintem este érdemes együtt lenni mert utána fekszel és könnyebb a katonáknak célba érni, mint ha utána egész nap talpon vagy.

Ugye szerintetek is nagyon csúnya ez a görbe? Mi a véleményetek az Ovitrelle tüszőrepesztő injekcióról?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1e876e1de508fac064b82a..

Legjobb válasz: Tényleg nagyon cikk-cakkos. Hormonvizsgálatod volt már? Ha nem, érdemes lenne azt is csináltatni, lehetõség szerint a closty elõtt.

Tényleg nagyon cikk-cakkos. Hormonvizsgálatod volt már? Ha nem, érdemes lenne azt is csináltatni, lehetõség szerint a closty elõtt.
A kérdező hozzászólása: Szia! Volt Hormonvizsgálatom, ahol a dokim azt mondta, hogy minden rendben van a hormonokkal. Eddig minden hónapban a 22-23. napon jött meg kivéve a múlt havi, amikor is a ciklusom 34. napján a doki azt mondta az uh-on, hogy bármi lehet akkor volt az endometrium 10. mm-es, de sajnos utánna rá 1, 5-2 hétre megjött, úgy ahogy a görbémen is látszik.Legutobb nov. 23-án voltunk, de nem csinált uh-ot se, csak annyit mondott, hogy várjuk meg a köv. vérzést és felírta azokat a gyógyszereket, amit a kérdésemben leírtam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!