Találatok a következő kifejezésre: Mi az szocpol és mire adják (2 db)

1 gyerekre lehet igényelni szocpolt? Mik az elvárások és mire adják meg? Pl ház felujitásra?

Legjobb válasz: A mostani szocpolra gondolsz, vagy ami régen volt? Mi 2006-ban vettük az új építésû házunkat, de nem kértünk megelõlegezõ szocpolt. 2009 szeptemberében született meg a kisfiunk, és most visszamenõleg megkaptuk utána a szocpolt, amit a hitelünk tõketartozásából vonnak le (otp-s hitelünk van).

A mostani szocpolra gondolsz, vagy ami régen volt? Mi 2006-ban vettük az új építésû házunkat, de nem kértünk megelõlegezõ szocpolt. 2009 szeptemberében született meg a kisfiunk, és most visszamenõleg megkaptuk utána a szocpolt, amit a hitelünk tõketartozásából vonnak le (otp-s hitelünk van).
Szia! Mi január közepén voltunk egy bankál ott azt a felvilágosítát kaptunk hogy csak 2 gyerekre jár és csak építésre vagy kivitelezõtõl vásárolt új lakásra vagy házra és négyzetméterhez is van kötve tehát akkor kapod meg a teljes összeget ami 2 gyerek esetén mindössze 1, 3 m ha 90 négyzetmternél nagyobb. Ja és a néyzetméter ár 350 e ft alatt legyen Nem eyszerû :)
A kérdező hozzászólása: azért köszi :)

Mi az a szocpol és mire adják?

Legjobb válasz: http://www.cegexpo.hu/index.php?page=71-ez az oldal talán segít..

államigazgatási családsegítõ program amely gyerekenként 1 100 000ft kb.3 gyerekig.és ezt az összeget új ház építésére vagy uj lakás építésére adja az állam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!