Találatok a következő kifejezésre: Mi az szexepil (2 db)

Mi az a szexepil?

Legjobb válasz: szexualis vonzero. egy olyan dolog (jelzem ez barmi lehet benned!) ami megkapja a masik felt s ami szexualis vonzodast ebreszt feled :D ha van ilyened, az nagyon cool :)

szexualis vonzero. egy olyan dolog (jelzem ez barmi lehet benned!) ami megkapja a masik felt s ami szexualis vonzodast ebreszt feled :D ha van ilyened, az nagyon cool :)
A szexepil a szexualitás egyik megnyilvánulása, misztikus és megmagyarázhatatlan vonzódás két ember között. Ha a nõnek van szexepilje, a férfinak õ az igazi nõ. Ha a férfi rendelkezik azzal a "valamivel", párjának õ jelenti az igazi férfit. Különbözõ találgatások léteznek a szexepillel kapcsolatban. Egyesek szerint a szexepil mágneses, elektromos, "szenzuális" hullámok formájában sugárzik a külvilág fele. Mások egyenesen démoninak tartják, olyasminek, ami hipnotikus erõvel bír, és amit az elõre kiszemelt áldozat meghódítására használ a nõ vagy a férfi.
A kérdező hozzászólása: oké köszi
folyt.: A szexepillel "megáldott" nõ nem feltétlenül szép és nem feltétlenül jó alakú. Vannak azonban olyan vonásai, amelyek elvarázsolják a férfiakat: az arcmimika, a szenzuális arckifejezés, csillogó szem nagy pupillával, nedves ajkak és bársonyosan simogató hang. Nagyon gyakran elõfordul, hogy egy nem igazán vonzó lány, csupán tekintetével, hódolók hadát vonzza maga köré. Itt lép közbe a szexuális vonzerõ. Ha ugyanez a lány csendesen, lehajtott fejjel és közömbösen állna, a férfiak semmi különlegeset nem látnának benne, valószínûleg észre sem vennék. Ha azonban kecsesen félrehajtott fejjel pár kedves szót szól, biztosan elvarázsolja a férfiakat. Fennáll azonban a fordított eset is, az, amikor a nõ gyönyörû, a férfiak azonban közömbösen figyelik - vagy egyáltalán nem figyelik - bájait. Miért? Mert nincs meg benne az a "valami", a szexepil megmagyarázhatatlan, misztikus ereje. Mibõl áll a kokettálás? Például abból, hogy merészen az "áldozat" szemébe nézünk, úgy, hogy abban teljes valónkkal benne vagyunk. A test kecses meghajlása, egy ravasz kis mosoly, mind üzenet a külvilág felé. A kokettálás körmönfont taktikai játék. Tudvalévõ, hogy az intelligens nõk szexuálisan vonzóbbak. Mivel minden téren magabiztosak, sugározzák magukból az energiát, beleértve a szexuális energiát is.
pl. nekem van egy anyajegyem a szemem mellett, eddigi életem folyamán állandóan azt hallottam hogy ez a szexepilem.
kicsit tultargyalva ugyan, de errol van szo.
a nemiszervek epillálása
Nekem a mellemen lévõ anyajegyem az.:D
Az egyik lánynak a gimiben pont az a szexepile hogy nem akar szexi lenniXDMindig próbál elbújni, mindenét eltakarja, szégyenlõs és csöndes, pont ezért minden fiú rá akar ugraniXDDDSzegényXDÕ az egyik legjobb barátnõm, mindig nekem könyörög hogy segítsek neki elzavarni a fiúkat, mert õ senkit nem akar megbántani:)
Nem az S&M? Abban van ilyen, hogy sex in the air, ami hangozhat úgy, ha nem értesz nagyon angolul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!