Találatok a következő kifejezésre: Mi az személyiségsebészet (1 db)

Mi az a személyiségsebészet nevű módszer, hogyan lehet rá szert tenni?

Legjobb válasz: Életemben se hallottam ilyet,már megbocsáss,de szerintem nem is létezik!!!

Életemben se hallottam ilyet, már megbocsáss, de szerintem nem is létezik!!!
Én ár hallotta róla itt a neten, azt írták ujkeletû a dolog, és a pánikbetegek gyógyításában segít.Többet én sem tudok.Ha sikerül többet megtudnod jelezd mert engem is érdekelne.
Ha tudsz angolul a wikipédián keress rá psychosurgery címen. Kb. annyit jelent, hogy úgy végeznek agymûtétet, hogy az agy bizonyos központjait megbolygatják és ezzel a személyiséget is befolyásolják. Pl. lehet hogy így a pánikbetegség valóban gyógyítható, ha az agy pánikközpontjához nyúlnak, nem tudom.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A sorozatgyilkosok miért fehér bőrű, középkorú férfiak?

Kis túlzással kijelenthető, hogy a sorozatgyilkosok mind férfiak, középkorúak és fehér bőrűek. (nyilván van kivétel, ezért ezt a kommentet megspórolhatjátok :))
Van ennek valami pszichológiai, szociológiai vagy más oka?

7

Önbizalom hiány? Vagy szimplán ez a csúf igazság?

Mikor nyolcadikosok voltunk, a volt osztályomból sok olyan lány volt, aki hát nem volt csúnya, de nem is volt egy szépség. Õk azóta mind megszépültek. Én is megváltoztam, mikor gimibe bekerültem, szép hosszú hajam volt, és szépnek éreztem magam, megvoltam elégedve magammal. Aztán tavalyi évben elmentem fodrászhoz, hogy rendbe tegyem a törött végeket, de ő a hátam közepéig érő hajamat levágta addig, hogy a kulcscsontomig érjen. Azóta nincs önbizalmam, és úgy érzem, hogy a hajam sem akar sehova nőni. Egy lánynak legyen hosszú haja. Egy lány pont ettől lány. Viszont úgy érzem, amióta ez megtörtént, hogy egyre csúnyulok el, a volt osztálytársak pedig egyre ragyogóbbak. A szemeim egyre karikásabbak. Mindig azok voltak, de nem tudom, hogy eddig nem figyeltem-e fel rájuk, vagy most tényleg nagyon olyanok lettek. (Nem kialvatlanság, állandóan ilyen, genetika.) Ez is olyan csúnyává tesz, és semmilyen alapozóval, korrektorral nem tudom eltüntetni. Létezik, hogy mások egyre szebbek lesznek? Létezik, hogy valaki megcsúnyul? Ez csak a hajvágás miatti önbizalomhiány miatt látom így, vagy tényleg megcsúnyulhattam...? ://
17/L

5

Tényleg depressziós lennék? Vagy valami más mentális gondom van, csak én nem látom be? (lent)

Rosszul érzem magam emberek között, utálom ha valakivel ketten vagyunk, és kérdezget. Mindenen kiborulok, kiabálok, visítozok és összeveszek mindenkivel. Senkit nem tudok elviselni magam körül. Mindenkinek szándékosan rosszat teszek, de csak miután megtettem jövök rá, hogy nem kellett volna. Ha hívnak, hogy menjek el szórakozni vagy sétálni, kifogásokat keresek( nincs pénzem, nem engednek, fáradt vagyok stb...) Semmi nem érdekel, folyamatosan csal alszok és netezek. Képes vagyok napi 15 órát is aludni. Barátaim szerint nem vagyok normális, szerintem túlsokat aggódnak.

Nekik lehet igazuk?

3

Közel 30 éve leponexet szedek többször próbáltam leszokni róla rövid ideig ment csak. Mindig elvonási tüneteim voltak amik legyőztek. Ezek után már soha nem tehetem félre? Drogosnak számítok? Rajtam senki sem segíthet?

7

Használna a nyugtató? Vagy ennyire még nem kell?

Nagy változások álltak be az életemen. Mindenki türelmetlen és lenéző velem. Folyamatosan nyugtalan és feszült vagyok, nagyon hamar elfogy a türelmem. Apró dolgok is kiborítanak és sírás rohamok is rendzeresen (hetente 2-3 alkalommal) elkapnak. Van egy 1 éves kisfiam és az Õ viselkedésében is változások álltak be az utóbbi hetekben, sikítozik éles hangon ha valami nem sikerül Neki elsőre, ha nem az történik amit akar. Arra gondolok, hogy észrevehette rajtam hogy ki vagyok bukva. Nem akarom bántani (természetesen nem testileg!).

1

Hogy lehetek mentálisan egészégesebb?

Mit kell tennem,hogy leszokjak a cigiről?
Mit kell tennem hogy legyen kedvem futni?

1

Aki 5 éves korában tanul meg beszélni az autista?

3

Van köztetek olyan, aki kigyógyult a bulímiából?

Ha igen,hogyan?Mennyi idő alatt?Esetleg orvosajánlás?
Nem fizetős orvos,fizetősre nincs pénzem.

2

Hogy tudnám lemérni hogy naponta hány órát tudok dolgozni?

Jelenleg nincs munkám és félek hogy nem birnám ki ha 9-10 órát kéne dolgozni egy nap.Lehet hogy 8 órát se birnám ki?

4

Gyógyszerbeállításhoz melyik kórházat javasoljátok Budapesten?

Anyukám egy éve depressziós. Legalább 4-5 féle gyógyszert próbált de egyik sem használt igazán. Minden pszichiáter azt tanácsolja, hogy feküdjön be. Kerületileg a János kórházhoz tartozunk, de azt hallottam, hogy jobb a Nyírő. Hogy folyik egy ilyen beállítás? Nem olyan komoly mint a zárt?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!