Találatok a következő kifejezésre: Mi az szárnyas (3 db)

Mi az a szárnyas betét? Mire jó?

Legjobb válasz: Olyan mint egy betét csak van a két oldalán szárny.Ez arra szolgál hogy a szárnyakkal rögzísd a bugyidhoz és így 100°% hogy nem fog csúszkálni a betéted.Erre jó a szárnyas betét.

Olyan mint egy betét csak van a két oldalán szárny.Ez arra szolgál hogy a szárnyakkal rögzísd a bugyidhoz és így 100°% hogy nem fog csúszkálni a betéted.Erre jó a szárnyas betét.
Ennyi az egész mást nem tudok én se írni!
A kérdező hozzászólása: Kösz!

Mi volt régen az a rajzfilm amiben szárnyas macik voltak?

Körülbelül a 90-es években ment ez a mese a minimaxon. Repül? macik voltak benne. Emlékszem néztem én is és fordal a kíváncsiság mi is volt a címe.. Valaki nézte még? és ha nézte, tudja a címét?

Legjobb válasz: Repülõ bocsok - ha ugyanarra gondolunk: http://www.youtube.com/watch?v=vWALP5MIVjY

Repülõ bocsok - ha ugyanarra gondolunk: http://www.youtube.com/watch?v=vWALP5MIVjY
A kérdező hozzászólása: Igen ez azz!! :D Jujj köszönöm. Már mióta keresem:)

Szinte az összes szobanövényem földjén apró szárnyas bogarak vannak! Mitől lehetnek és mit tehetnék ellenük?

Lassan az egész házat ellepik. F?leg akkor szálldosnak, mikor öntözöm ?ket. Ezek valamilyen tetvek?

Legjobb válasz: Gyásszúnyog Ártalmatlan amúgy. Ültesd át a növényeket friss földbe, a gyökerét is mosd le, súrold ki a cserepeket. A régi földet semmisítsd meg., távolítsd el! Ügyelj rá, hogy szellõsen álljanak a növények aztán. Ha újet hozol, tedd karanténba!

Gyásszúnyog Ártalmatlan amúgy. Ültesd át a növényeket friss földbe, a gyökerét is mosd le, súrold ki a cserepeket. A régi földet semmisítsd meg., távolítsd el! Ügyelj rá, hogy szellõsen álljanak a növények aztán. Ha újet hozol, tedd karanténba!
A csrepek földjéte szórj kvarchomokot és tartsd a növényeket kissé szárazabban. A gyászszunyog a nedves talajfelszinre rakja a peréit és a kikelö lárvák a gyökereket rágcsálják. Ha homokot szórsz rá, akkor az gyorsan ki tud száradni és nem tudnak többé szaporodni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az átültetés egy kicsit körülményes lenne, mivel kb. 30 növényrõl van szó, köztük egy pár hatalmasról is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!