Találatok a következő kifejezésre: Mi az számnak a (3486 db)

5. osztályos matek házi: Mi az összefüggés a számok között és milyen számok illenek az üres helyekre?

1. sorozat: 80 64 32 72 _ 108 _ 136 2. sorozat: 19 15 7 _ 9 _ 13 _ Tesóm házija és nem jövünk rá mi lehet a megoldás. Segítsetek kérlek! :) Elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Jobban nézd meg, hogy mi a feladat: http://kepfeltoltes.hu/131123/5082431_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az ábrázolás nem igen tartozik a feladathoz.

Jobban nézd meg, hogy mi a feladat: http://kepfeltoltes.hu/131123/5082431_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az ábrázolás nem igen tartozik a feladathoz.

Mit jelent szamodra a luxus? Hogyan hataroznad meg, miért fontos az ember életében a luxus?

Szeretném a segitségeteket kérni: képzeljuk el, hogy anyagilag barmilyen ruhat, kiegésztitot megengedhetunk magunknak.. Miért dontenél ugy, hogy pl Valentinot veszel fel LV taskaval, mondjuk egy C&A-s szerelés helyett... Miért ad " tobbet", ( ha ad), ha luxustermékeket viselsz?

Legjobb válasz: Számomra a luxus, az amikor a legtöbbet adom meg magamnak. Egy elit divatmárka, pl. egy egyedi gucci táska képes önbizalommal feltölteni, és hiába csak egy táska, úgy érzem tõle, hogy különb vagyok a többi embernél. A luxusdivat elõnye, hogy a nõ istennõnek érezheti magát általa, egy egyedi tervezésû chanelban vagy chloéban végigvonulni az utcán a többi konfekciós ruha között. Olyan egyedivé teszi az embert egy egy ilyen darab. Még akkor is ha csak a címkébe van beírva és csak én tudom milyen márka. Az anyaguk is jól összeválogatott és finom. De ezt sajnos kevés nõ engedheti meg magának. De az biztos hogy mindenki vágyik rá, nem csak azok, akik figyelemmel kísérik a divatot, hanem a háziasszonyok is a konyhában. Akin luxusmárka van, az tudja is viselni. Képes megtízszerezni az ember kisugárzását.

Számomra a luxus, az amikor a legtöbbet adom meg magamnak. Egy elit divatmárka, pl. egy egyedi gucci táska képes önbizalommal feltölteni, és hiába csak egy táska, úgy érzem tõle, hogy különb vagyok a többi embernél. A luxusdivat elõnye, hogy a nõ istennõnek érezheti magát általa, egy egyedi tervezésû chanelban vagy chloéban végigvonulni az utcán a többi konfekciós ruha között. Olyan egyedivé teszi az embert egy egy ilyen darab. Még akkor is ha csak a címkébe van beírva és csak én tudom milyen márka. Az anyaguk is jól összeválogatott és finom. De ezt sajnos kevés nõ engedheti meg magának. De az biztos hogy mindenki vágyik rá, nem csak azok, akik figyelemmel kísérik a divatot, hanem a háziasszonyok is a konyhában. Akin luxusmárka van, az tudja is viselni. Képes megtízszerezni az ember kisugárzását.
A luxustermékektõl másnak, különbnek, egyedibbnek érezhetem magamat az átlagemberektõl. Egy luxustermék (akár egy LV táska is) egyértelmûen státusszimbólum is, sokat elárulhat a viselõjérõl. És ami a legfontosabb hatalmas önbizalmat ad. Jó érzés, hogy az emberek összesúgnak, hogy "nézd, milyen szép Gucci kabátja van". Ezáltal a középpontba kerülhetsz. Igaz nem mindig pozitív értelemben, mert sokszor irigykednek az emberek, de beszélni fognak rólad, nem leszel szürke kisegér. Ja és a luxus határozza meg az embert, nem fordítva. Persze sok embernek az is luxus, hogy megvehet egy Nike cipõt, a kínai helyett, de ezt mégis több ember érheti el, mint a nagy divatmárkákat. Azok csak a "kiváltságosoknak" járnak.
Nos, én jómódú családból származom és nálunk szinte mindenki márkás dolgokat hord. Viszont nem a márka az elsõ szempont, nem dicsekedni akarok, hanem a kényelem, a szabás, az anyag. A Chanelnak, a Guccinak, a Hugo Bossnak és a többinek is nagyon finom és kényelmes anyagaik vannak. Engem boldoggá tesz, hogy ilyen ruhákba járhatok. Egyrészt azért, mert érzem, hogy különb vagyok a többitõl egy szinten, másrészt meg azért, mert büszke vagyok magamra, hogy én ezt megengedhetem magamnak. Vannak nem nagy márkájú ruháim is persze, meg tényleg nem kötelezõ, hogy a legmárkásabb és a legdrágább legyen, de azért jó érzés. Stílusos és egyedi, különleges darabok. Önbizalmat ad. Nem szoktam mutogatni a vagyonomat, a nagy márkajelzésû pólók pl. egyáltalán nem vonzanak, de a klasszikus, elegáns darabok annál inkább. Az elegancia az, ami érdekel és ami szerintem egy luxust sugároz. 21/N.


Dühroham.
Számomra érdekérvényesítést csoport szinten.
A politika értelme a hatalom gyakorlása. A politika maga a hatalomgyakorlás. A demokráciákban ez a hatalom megosztását, a hatalmi ágak együttmûködését és küzdelmét jelenti; diktatúrákban pedig... ezt talán nem kell magyarázni. És hogy a hatalom mire jó? Hogy mi a célja a hatalomnak, hogy milyen céllal ragadja valaki magához a hatalmat? E kérdés megválaszolásához George Orwellt idézem: "Mi tudjuk, hogy soha senki sem ragadja magához a hatalmat azzal a szándékkal, hogy lemondjon róla. A hatalom nem eszköz, a hatalom cél. Nem azért csinál az ember diktatúrát, hogy megoltalmazzon egy forradalmat, hanem azért csinál forradalmat, hogy diktatúrát csinálhasson. Az üldözés célja az üldözés. A kínzás célja a kínzás. A hatalom célja a hatalom. Kezded érteni?"

Mi az szám címe ez alatt a videó alatt 2:18 nál?

http://www.youtube.com/watch?v=ciNH3tm7yiU

Legjobb válasz: Mass effect 3 Soundtrack

Mass effect 3 Soundtrack

Mesterképzésre hogy tudok bekerülni, mi az amiből a pontot számítják? Számít az addigi tanulmányi átlag, nyelvvizsga?

Legjobb válasz: Államvizsga + szakdolgozat eredménye + felvételi elbeszélgetés / szakmai elbeszélgetés.

Államvizsga + szakdolgozat eredménye + felvételi elbeszélgetés / szakmai elbeszélgetés.
Elsõ vagyok. Az addigi tanulmányi átlag, tehát a féléves átlagok nem számítanak, nyelvvizsga pedig kötelezõ, anélkül nem vesznek fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Minden mesterszaknak megvannak a saját pontszámítási szabályai. Utána kell nézni konkrétan, hogy ahova te akarsz menni, ott hogyan számolnak.
Mennyien seedelnek? Ebbõl mennyi csatlakozott hozzád?
A kérdező hozzászólása: 3463 49 2 D S L
A kérdező hozzászólása: Már újra telepítettem az egészet és továbbra sem csinál semmi de a többi torrentnél is ezt csinálja akár melyiket akarok letölteni ezt csinálja ncore letöltés katt a linkre elindul nagysága mellett peerek megtalálása ellenorzom a uTorrent kalauzt ahol meg minden megfelelõa teszt szerint és semmi
Portok rendben? Router nem nyeli el az adatokat? Vagy a szolgáltató? Esetleg tûzfal?
A kérdező hozzászólása: Jah már megvan hogy mi a baj Korlátozva lettem az ncore-on
A kérdező hozzászólása: De mindent megnéztem minden mûködik a tûzfalra meg jelezne
#5 Bravó! Velem ilyen csúfság 8 év alatt nem esett meg.
A kérdező hozzászólása: ÉS most mit csináljak ne egyek ?

Mi az eredetije a Tóth Vera Sorskerék c. számának?

Talán Cserháti...

Legjobb válasz: Nagy Tibor írta az egész album zene anyagát, beleértve ezt a dalt is.

Nagy Tibor írta az egész album zene anyagát, beleértve ezt a dalt is.

Mi az számodra ami a szürke napokba színeket varázsol és szebbé teszi õket?

Legjobb válasz: Egy férfi (kolléga), akibe reménytelenül szerelmes vagyok. Reggelente együtt kávézunk, beszélgetünk. Nagyon pozitív az életszemlélete, de hurráoptimizmus nélkül, olyan bölcs, rengeteg mindent tanultam tõle, egész más szemmel nézem a világot, mióta ismerem, és sokkal jobb ember lettem általa. Tisztában van vele, hogy szeretem, de azt is tudja, hogy legalább annyira tisztelem is, és nagyon jól kezeli ezt a bonyolult helyzetet, törõdik velem, pedig sokkal egyszerûbb lenne kerülnie engem.

Egy férfi (kolléga), akibe reménytelenül szerelmes vagyok. Reggelente együtt kávézunk, beszélgetünk. Nagyon pozitív az életszemlélete, de hurráoptimizmus nélkül, olyan bölcs, rengeteg mindent tanultam tõle, egész más szemmel nézem a világot, mióta ismerem, és sokkal jobb ember lettem általa. Tisztában van vele, hogy szeretem, de azt is tudja, hogy legalább annyira tisztelem is, és nagyon jól kezeli ezt a bonyolult helyzetet, törõdik velem, pedig sokkal egyszerûbb lenne kerülnie engem.

A törvény értelmében ha egy gyalogos, aki előtte szabálytalanul járt el, belerúg az autómba és én rendőrt hívok, akkor kap büntetést, ha igen, akkor mi lesz számára a következménye?

Először is nem valószínű hogy a helyszínen fog maradni, másodszor az autóban nem keletkezett kár. Úgy történt a dolog, hogy álltam a piros lámpánál az autóval, előttem még legalább 5-6-an szóval nem gyalogátkelő volt előttem. És ismertem a lámpát, tudtam, hogy ah egy másik átvált pirosra, akkor nekünk 3mp és zöld lesz. Egy gyalogos át akart menni előttem ahol semmilyen joga nem lett volna és én kicsit közelebb mentem az előttem álló autóhoz, de ő mégis át szeretett volna menni és én hogy ezt megakadályozzam még előrébb mentem (akkor már piros-sárga volt a lámpa). És ő úgy reagálta le a helyzetet hogy az autómba belerúgott. Tudom, hogy ritka primitív emberek vannak, de ez már mindenen túltesz. Ha lehetőségem van kiszállni és rendőrt hívok, akkor mi történik?

Legjobb válasz: Vagy talán nem kellett volna még elõrébb hajtanod, hanem hagyhattad volna átmenni. Elég paraszt voltál.

Vagy talán nem kellett volna még elõrébb hajtanod, hanem hagyhattad volna átmenni. Elég paraszt voltál.
Semmi. Kárt nem okozott.
nyugodtan hívhatsz rendõrt, állampolgári jogod. az már más kérdés, h ha semmi kár nem keletkezett a kocsiban a kiérkezõ rendõr erre majd mit mond. ha esetleg kár is esik a kocsidban, testi erõvel vissza lehet tartani az illetõt, a rendõrség kiérkezéséig, akár lehet szólni ilyenkor másnak is aki ott van, mint tanú, vagy nézelõdõ, elvileg állampolgári jogod visszatartani, mert õ ott akkor vétséget, vagy bûncselekményt követ el, a jelenlévõknek(tanú, nézelõdõ), pedig állampolgári kötelessége segíteni. ez a jog szerint van. nos a való életben ez h néz ki?? belerúg a kocsidba, jobb esetben megállsz, és vagy lesz vmi vagy nem, vagy meg sem állsz mert visz a forgalom magával...
A kérdező hozzászólása: Mellékesen 3 sávos út volt, ha én kedves vagyok (miért lennék, a mikor ott nem mehetne át) akkor a másik két sávban induló autók közül esetleg még el is üthették volna vagy legalább is kerülgetniük kellett volna mert a forgalomban ragadt volna 2 sáv között. Az rendben van hogy nem okozott kárt, DE: 1. õ volt szabálytalan --bezzeg ha én mennék az autóval nem megengedett helyen rögtön megbüntetnének -jogosan!!! 2. õ volt felháborodva. lásd 1. pont
Elõtted , úgy írtad, 5-6 autó volt. Ha átengeded és utána zárkózol fel, akkor sem maradtál volna le piros-sárgánál az indulásról.
Te MINDENT szabályosan csinálsz? Soha, semmiben nem lazulsz? Nem haladó forgalomban ment át az a gyalogos. Olyan gyerekes az egész, amit tettél.-- Rosszalkodott Pistike, hát majd én rendre tanítom.-- Mindezektõl függetlenül az autóba rúgás bunkó dolog volt a gyalogostól. De, sajnos, van bunkóság bõven körülöttünk.
Ez olyan mintha pl. a pénztárnál a boltban valaki elém tolakszik és én rendõrt hívok.
Egy rosszindulatú gyökér vagy. Semmi elõnyöd nem származott belõle, hogy elõrébb gurultál, és semmi hátrányod nem lett volna, ha ottmaradsz. Az ilyen parasztokat csak jól el kéne verni! És még neked áll feljebb, meg te hívnál rendõrt. Igazi csíra. Remélem, ha egy ilyennél rendõrt hívsz, szétszedik az egész autódat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!