Találatok a következő kifejezésre: Mi az számítógépes féreg (1 db)

Mi az a számítógépes féreg?

Legjobb válasz: Olyan káros program, ami az operációs rendszer vagy egy program valamely sebezhetõségét kihasználva hatol be a számítógépbe, majd a felhasználó beavatkozása nélkül telepszik, és igyekszik megfertõzni más támadható gépeket. Gyakran egyéb káros programokat is hoz magával, mint pl. a gép távoli elérését lehetõvé tevõ hátsó ajtók (backdoor), vagy a billentyûzeten beírt jelszavakat figyelõ és azokat továbbító programokat (keylogger).

Olyan káros program, ami az operációs rendszer vagy egy program valamely sebezhetõségét kihasználva hatol be a számítógépbe, majd a felhasználó beavatkozása nélkül telepszik, és igyekszik megfertõzni más támadható gépeket. Gyakran egyéb káros programokat is hoz magával, mint pl. a gép távoli elérését lehetõvé tevõ hátsó ajtók (backdoor), vagy a billentyûzeten beírt jelszavakat figyelõ és azokat továbbító programokat (keylogger).
...és abban különbözik a vírustól, hogy az csak akkor terjed, ha valaki viszi (pl. levélben - és le kell futtatni) - míg a féreg önállóan mászkál.
rgy mondat ba tönkre veri a pc -ét xd

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A hozzáférés megtagadva mit tegyek?

van egy jéték és oda az egyetlen pénz kód a dokumentum átírása át is irom de amikor mentenésm akkor kiírja h hozzáférés megtagadva win 7 gépem van és a dokumentum a program filesben van!

3

A facebook letilt alapfunkciókról, ha nem fizettem 62 Ft-ot?

Arról van szó, hogy olyannak kellett volna írnom, aki nem az ismerősöm, de amint az üzenetet megírtam, írta, hogy 62 Ft-ért továbbítja a Bejövő üzenetek mappába. Itt a fizetés most helyett a Mégse gombra kattintottam de lehet már visszavonhatatlan.

7

Üdv: Szerintetek ehez a pc-hez jó egy codegen 300w táp? Alaplap:msi g31tm-p21 1, 5gb ram. Nvidia geforce gt 220 1gb. Intel celeron dual core e 3400.5 gb winchester.

9

Mit tudok tenni?

Mit tudok tenni, ha netezés közben leállt a gép és valami lapot dobott ki, hogy fizessek 25000 ft-ot, mert pornográf tartalmat vagy (és még rengeteg felsorolás van)csináltam. Tudom, hogy átvágás mert múltkor is ez volt, és akkor megcsinálták nekem, de most egyedül vagyok.

4

Miért írja ki ezt a facebookom?

amikor bejelentkezek akkor rögtön ezt a szöveget adja ki:

Elnézést,a kérésedet nem sikerült feldolgozni.
Kérjük,próbáld meg újra.

1

Honnan tudok szerezni friss, új felhasználónevet és jelszót az eset smart security 6-hoz? Milyen oldalon találok újakat?

9

Segítség! Hogyan kell a Combat arms-ban jelszót módosítani? !

Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy a Combat arms-ban hogyan tudok jelszót módosítani?
A nexonon nem tudok bejelentkezni, de nem tudom miért...
Mindenképpen megszeretném változtatni, a sok lopásért...
Kérem segítsen valaki!

0

Elfelejtettem a Freemail jelszavam, mert régen hasnálam. A sztógép jegyezte nekem. Az meg újra lett teleptve. Jszó emékeztető meg nem álítotam be. IWIWem az a pfiók van használva. Esetleg ezzel tudnám alátámasztani, hogy én vok a jogos felhasználója?

1

Eltűnnek?

HA újrarakom a gépet eltűnnek az esetlegesen rajta lévő vírusok?

2

AVG a crackat vírusnak nézi? Mit kell átálítani?

Az AVG a Crackakat folyton vírusnak nézi,hol lehet lazábbra venni a védelmet???

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!