Találatok a következő kifejezésre: Mi az szám, amit az (1274 db)

Mi az számodra ami a szürke napokba színeket varázsol és szebbé teszi õket?

Legjobb válasz: Egy férfi (kolléga), akibe reménytelenül szerelmes vagyok. Reggelente együtt kávézunk, beszélgetünk. Nagyon pozitív az életszemlélete, de hurráoptimizmus nélkül, olyan bölcs, rengeteg mindent tanultam tõle, egész más szemmel nézem a világot, mióta ismerem, és sokkal jobb ember lettem általa. Tisztában van vele, hogy szeretem, de azt is tudja, hogy legalább annyira tisztelem is, és nagyon jól kezeli ezt a bonyolult helyzetet, törõdik velem, pedig sokkal egyszerûbb lenne kerülnie engem.

Egy férfi (kolléga), akibe reménytelenül szerelmes vagyok. Reggelente együtt kávézunk, beszélgetünk. Nagyon pozitív az életszemlélete, de hurráoptimizmus nélkül, olyan bölcs, rengeteg mindent tanultam tõle, egész más szemmel nézem a világot, mióta ismerem, és sokkal jobb ember lettem általa. Tisztában van vele, hogy szeretem, de azt is tudja, hogy legalább annyira tisztelem is, és nagyon jól kezeli ezt a bonyolult helyzetet, törõdik velem, pedig sokkal egyszerûbb lenne kerülnie engem.

Mi aza szám ami régebbi és oh oh van benne?

Legjobb válasz: 1000 ilyen van, de erre gondoltam Lumidee - Never Leave You

1000 ilyen van, de erre gondoltam Lumidee - Never Leave You
A kérdező hozzászólása: nem ez :(


Divatosan öltözköDő csajok! Mi a véleményetek amikor az utcán megláttok egy 15-18 év körüli lányt akin fekete bandás póló van ami egy számmal nagyobb a kelleténél, málhazsákkal és bakanccsal?

Legjobb válasz: Nem mondanám magam divatosnak, még mindig sok bandás pólóm van, a bakancs meg nem szakad le a lábamról, de mostanában egyre nõiesebben öltözködök, sok ruhám van. Õszintén szólva szerintem megnézném milyen bandáról van szó, és ha szeretem õket, akkor esetleg meg is dícsérném :) Lehet az egy számmal nagyobb pólóval nem értenék egyet, de mivel férfiben az S-es is nagyobb a kelleténél, nem nagyon gondolnék rosszat, max annyit, hogy nem feltétlenül az én stílusom.

Nem mondanám magam divatosnak, még mindig sok bandás pólóm van, a bakancs meg nem szakad le a lábamról, de mostanában egyre nõiesebben öltözködök, sok ruhám van. Õszintén szólva szerintem megnézném milyen bandáról van szó, és ha szeretem õket, akkor esetleg meg is dícsérném :) Lehet az egy számmal nagyobb pólóval nem értenék egyet, de mivel férfiben az S-es is nagyobb a kelleténél, nem nagyon gondolnék rosszat, max annyit, hogy nem feltétlenül az én stílusom.
Azért ez eléggé felháborító... Mármint a kérdés. Tényleg k*rvára senkinek semmi köze hozzá, ki miben van. Az miért jobb, ha 12-20 éves lányok miniszoknyában, tûsarkúban botorkálnak, kezükben okostelefonnal? Az meg a másik hogy a legtöbben már csak divatrockerek, nem is éri meg foglalkozni velük, tiszta szánalmasak.
azt hogy az õ dolga, és senkinek semmi joga hogy beleszóljon vagy esetleg elítélje emiatt
Az, hogy bakker én is így nézte ki pár éve?:D És hogy majd kinövi. Most lehet tiltakozni, de én nem gyakran látok 30 éves rockernek kinézõ nõket. A zene az más, az örök, de az öltözködést tényleg pár év alatt kinövi az ember.
én nem fikáznám le mert mindenki a saját stílusa szerint öltözködik, én is láttam már acélbetétes, bandapólós csajt nyáron a Balatonon!!!! és mindenki tök normálisan vette, lehet h nyáron nem éppen ez a legjobb szerkó de senkit sem izgatott, ha vki így érzi jól magát akkor ez van
Hát ha mindezt együtt hordja az nem tetszik , bandás póló farmer meg tornacipõ igen. Ha lenne pénzem ezekre a pólókra, kb én is így öltöznék.
Én divatosan öltözködõ, ám fiú vagyok. Mikor meglátok egy ilyen csajt... Nos sajnálom, hogy ilyen fos stílusa van. Én is hallgatok olyan zenék mint "ezek", de ettõl függetlenül nem öltözöm csövesnek. Pláne akkor érzek dühöt, sajnálatot, meg idegességet mikor egy amúgy gyönyörû, helyes, tökéletes alakú lányt látok ilyen szarokban. Fel nem fogom miért kell egy amúgy gyönyörû lánynak így elcsesznie magát. Felöltözne normálisan, mindenkinek bejönne és csinos, üde, gyönyörû lenne. Ehelyett meg.. Nem is tudom. Sohasem értettem ezeket. Nézd, jártam egy iskolába 2 hétig míg ki nem vágtak. Egyik fiatal csávó is ilyen "stílusu volt" A két héten keresztül végig full ugyanabba a cuccba jött állandóan. Mondjuk engem ez a része nem érdekel, csak mikor nem volt barátnõm, hát elég rossz volt látni ilyeneket mit ne mondjak. Már persze lányt..
nem zavarna, de egyáltalán nem a stilusom az ilyen. másokat elfogadok olyannak, amilyenek, ahogy szeretnek öltözködni.
6-os vagyok, nem értem mire van a lepontozás. Tényleg szeretem azokat a bandákat akiknek a pólóit hordanám , nem a H&m-bõl vett guns n roses pólós tinipics*k csoportjába tartozok. Ha felveszek egy ilyen pólót kapásból mondanám az albumokat, zenéket, nem úgy, hogy odamegyek megdicsérni, valakinek a ramones-os pólóját, amire az a válasz hogy, " azért vettem fel mert menõ".
Nem az én stílusom, nagyon nem, egyszerûen kezd felhúzni hogy már minden második csaj rocker, punk, emo, goth, ez is egy divat már, ck kicsit levannak maradva, ki akarnak tûnni de nagyon nemmegy.
Nem az én stílusom és szerintem borzalmasan ronda de nekem 8 hogy mit visel. Mindenki olyat hord amiben jól érzi magát.

Mi a címe a számnak ami az éjjel nappal budapestben volt?

Éjjel nappal Bp-ben van egy szám de nem tudom a címét vmi olyasmi van benne h OMG..

Legjobb válasz: elég sok szám mehet benne. keresd ki neten azt a részt, linkeld be és írd oda hogy mettõl megy, vagy keresd ki google-ban hogy pl éjjel nappal bp számok listája vagy ilyesmi.

elég sok szám mehet benne. keresd ki neten azt a részt, linkeld be és írd oda hogy mettõl megy, vagy keresd ki google-ban hogy pl éjjel nappal bp számok listája vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: jééééé jó h mondod én hülye erre nem is gondoltam:DDD meg súgok egy titkot..de css! a legjobb kávét..a starbucksban kapod ;)
Hát jó, akkor nem értem minek kérdezed.. vagymivan. És én is elárulok neked egy titkot, a saját kávénk sokkal jobb mint amit boltban kaphatnál ;D
A kérdező hozzászólása: nyilván azért kérdezem, mert a google nem hozott ki eredményt ( nem találtam meg amit keresek) de lehet h itt valaki tudja. Ha te elolvasod a kérdést, és nem tudod, akkor tovább lehet kattintani. Szivesen.

Mi a címe ennek a számnak, ami az Addamz - Nélküled címü szám alatt megy? (Az eredeti zene)

http://www.youtube.com/watch?v=ZcvxLuRmD7Y --> Addamz - Nélküled

Legjobb válasz: Az eredeti szám címe: Blue Featuring Elton John - Sorry Seems To Be The Hardest World Link: http://www.youtube.com/watch?v=_OWSJ08KY3g Rem segítetem üdv: Ice;)

Az eredeti szám címe: Blue Featuring Elton John - Sorry Seems To Be The Hardest World Link: http://www.youtube.com/watch?v=_OWSJ08KY3g Rem segítetem üdv: Ice;)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm:)

Mi a címe annak a számnak ami az Animal Planet egyik reklámjának a zenéje?

A reklámban egy orvos van aki egy szegény faluból jön és ott nagy a szegénység és segíteni szeretne az állatokon.

Legjobb válasz: nem biztos hogy jót írok de van két zene is, ami most megy az AP-en. Lehet nem is ezek azok a számok, de az egyik mindenképp tuti. Szóval az 1. tippem: Cary Brothers: Ride a 2. zene pedig biztosan a : Thirteen Senses: Into the Fire Amúgy ezek mind a Grey's Anatomy címû sorozat zenéi közt is ott vannak. Remélem segítettem!

nem biztos hogy jót írok de van két zene is, ami most megy az AP-en. Lehet nem is ezek azok a számok, de az egyik mindenképp tuti. Szóval az 1. tippem: Cary Brothers: Ride a 2. zene pedig biztosan a : Thirteen Senses: Into the Fire Amúgy ezek mind a Grey's Anatomy címû sorozat zenéi közt is ott vannak. Remélem segítettem!
ja nem bocsi, te valszeg erre gondolsz: http://www.youtube.com/watch?v=hSH7fblcGWM elõzõ voltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!