Találatok a következő kifejezésre: Mi az soreleszto (3 db)

Mi az a sörélesztő?

Legjobb válasz: A sörélesztõ egy tabletta. A pattanásos rugalmatlan bõr, a törékeny haj és körmök, a hajhullás sok esetben a B-vitaminok hiányára vezethetõ vissza. A Natúr sörélesztõ tabletta természetes komplex B-vitamin tartalma elõsegíti ezen problémák megszüntetését. A B-vitaminokon kívül nagyértékû fehérjékben, ásványi anyagokban és nyomelemekben meglévõ gazdagsága különösen alkalmassá teszi fejlõdésben lévõ gyermekek, sportolók, nehéz fizikai munkát végzõk tápanyag ellátásának teljesebbé tételére, idõsödõ szervezet esetén az öregedés lassítására. Általános roboráló hatása révén lerövidíti a betegségeket, mûtéteket követõ lábadozási idõt, stb.

A sörélesztõ egy tabletta. A pattanásos rugalmatlan bõr, a törékeny haj és körmök, a hajhullás sok esetben a B-vitaminok hiányára vezethetõ vissza. A Natúr sörélesztõ tabletta természetes komplex B-vitamin tartalma elõsegíti ezen problémák megszüntetését. A B-vitaminokon kívül nagyértékû fehérjékben, ásványi anyagokban és nyomelemekben meglévõ gazdagsága különösen alkalmassá teszi fejlõdésben lévõ gyermekek, sportolók, nehéz fizikai munkát végzõk tápanyag ellátásának teljesebbé tételére, idõsödõ szervezet esetén az öregedés lassítására. Általános roboráló hatása révén lerövidíti a betegségeket, mûtéteket követõ lábadozási idõt, stb.

Mi az a soreleszto?

Legjobb válasz: úgyérted sörélesztõ?

úgyérted sörélesztõ?
Eyg iylen vitamin szerûség, szép lesz tõle a hajad és a körmöd.(így tudom)Pusz Bea

Mi lesz a hatása ha valaki beveszi az összes sörélesztő tablettákat?

Legjobb válasz: Megdagad a beleiben,és belehalhat.

Megdagad a beleiben, és belehalhat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!