Találatok a következő kifejezésre: Mi az snüsz (1 db)

Mi az a snüsz?

Legjobb válasz: Jelent egyrészt sima rágódohányt is, de a gyakoribb a ránézésre a cipõkbe is rakott nedvszívó csomagra hasonlító, csak picit kisebb tasakos kiszerelés. Ezt kell egy laza mozdulattal a felsõ íny és ajak közé feldugni, és már kezdõdik is a füstmentes nikotinélvezet.

Jelent egyrészt sima rágódohányt is, de a gyakoribb a ránézésre a cipõkbe is rakott nedvszívó csomagra hasonlító, csak picit kisebb tasakos kiszerelés. Ezt kell egy laza mozdulattal a felsõ íny és ajak közé feldugni, és már kezdõdik is a füstmentes nikotinélvezet.
a svédek 2000-ben 6200 tonnát fogyasztottak belõle. Nem, nem egy északi halról van szó, hanem a dohányzás ottani alternatívájáról. A férfi lakosság egyharmada használja rendszeresen, plusz szinte az összes fiatal. Jelent egyrészt sima rágódohányt is, de a gyakoribb a ránézésre a cipõkbe is rakott nedvszívó csomagra hasonlító, csak picit kisebb tasakos kiszerelés. Ezt kell egy laza mozdulattal a felsõ íny és ajak közé feldugni, és már kezdõdik is a füstmentes nikotinélvezet - munkahelyen, iskolában, bárhol.Elég gusztustalan, pláne ha a kiköpött, nyálas csomagokat is látjuk, de egészségesebbnek tûnik, mint a cigaretta. De még ha ugyanolyan káros is lenne, passzív "snuss-szopogatók" nem léteznek, csak passzív dohányosok, õk viszont szívnak a cigi mellett.
A kérdező hozzászólása: De jópofa :) És ilyet hol lehet szerezni Magyarországon? Elég régóta dohányzom sajnos, és tudom, hogy ez sokakat zavar. Most, hogy írtátok, hogy ez mi, szívesen tennék vele egy próbát.
Én Budapesten a Mexikói utón lévö éjjel-nappali zöldségesnél.Olyan ezer ft körül szokott lenni.
Mikor kipróbáltam a snüszt nekem mint partypor lett bemutatva. Azt mondták a hatás olyan mintha ittál volna pár pohár töményet, kb 5 perc múlva meg is volt a hatás nem tudom, hogy ez mennyirre reális van létezhet , hogy van ilyen hatása, mármint enyhén ittas állapot elõidézése?
szeretnék snüszt venni! tud valaki segíteni?
a snüsz-t gyakran alkoholba mártják ez okozhatta az ittas álapotot bár én nem próbáltam(nem is akarom) de ismerek pár embert és van köztük olyan is aki alkoholosan fogyasztja ez a party verziója gondolom, extra hatás.
Nézzetek utána, van egy oldal ami ezzel, rendeléssel és szállítással is foglalkozik! snusshop/./hu
Nekem sok ismerõsöm snüszözik és szerintem nem éri meg. Lehet , hogy jó a nikotin miatt de annyira károsítja az inyt , hogy kirohasztja a fogakat és elszuvasodnak :S Hát kinek mi ^^


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hal pikkejt lehet tenni humusz közé?

2

5 nyelvet beszélő tolmácsok mennyire keresnek jól? Mennyi esélyük van elhelyezkedni?

1

Miért nincsenek, a magyar iskolákban egyenruhák, mint a japánoknál? Kinek mi a véleménye erről? :D

Kicsit ki fejtem, vagy megpróbálom :D

9

Mi a háttérzene címe? Https://www.facebook.com/photo. Php? V=1376954992536208&set=vb.296546980483758&type=2&theater

nagypn tetszik a szám, de nem taálom sehol

5

Fanfictionos segítség?

Az anime-fanfiction nevű oldalt szoktam olvasgatni és hát én nagyon szeretem azokat a romantikus fanfictionokat, ahol az elején a lány és a fiú között nagy a nézeteltérés, kötekednek egymással, veszekednek stb. (például: Segítség,beszerveztek! Egymásba gabalyodva). a kérésem hogy segítsetek hasonlókat találni, válaszként ide belinkelni vagy a címét leírni! puszi

0

Milyen punk szabályok, zene együtesek, tipusok és azok öltözködése milyen?

most kezdtem punkosodni és szeretnék minél többet megtudni

4

Ti mit választanátok? Mozi vagy egy hónap mobil net+ingyen beszélhetsz a barátoddal?

Most annyi pénzem van, hogy elmehetek moziba megnézni az Éhezők Viadalát az osztálytársaimmal vagy feltölthetem a telefonomat és akkor ingyen beszélhetek a barátaimmal és kapnék még 1Gb netet de nem tudok választani melyik legyen? a telefon feltöltés azért is fontos, mert december 6-án lejárnak a bónuszok és akkor elveszne az 1Gb internetem. A mozi meg azért fontos mert ez lesz az egyik barátom búcsúztatója.

2

Ha elindítom a ddmt2-őt, beáll a kékhalál. Mitől van ez?

Arra gyanakodtam, hogy vírus, de kérdeztem másokat is, és senkinek sincs problémája ezzel.

0

Fizikai háziban kéne segítség!?

házi feladatt: az éjjeliőr körbejárata a 120x80 m-es raktárépületet.

2

Valakinek ötlet, Szombathelyen, és környékén hol lehet lávalámpát venni!?

Zöld színű lenne a legjobb, olyan 40 centis, átlag formájú

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!