Találatok a következő kifejezésre: Mi az snüsz (1 db)

Mi az a snüsz?

Legjobb válasz: Jelent egyrészt sima rágódohányt is, de a gyakoribb a ránézésre a cipõkbe is rakott nedvszívó csomagra hasonlító, csak picit kisebb tasakos kiszerelés. Ezt kell egy laza mozdulattal a felsõ íny és ajak közé feldugni, és már kezdõdik is a füstmentes nikotinélvezet.

Jelent egyrészt sima rágódohányt is, de a gyakoribb a ránézésre a cipõkbe is rakott nedvszívó csomagra hasonlító, csak picit kisebb tasakos kiszerelés. Ezt kell egy laza mozdulattal a felsõ íny és ajak közé feldugni, és már kezdõdik is a füstmentes nikotinélvezet.
a svédek 2000-ben 6200 tonnát fogyasztottak belõle. Nem, nem egy északi halról van szó, hanem a dohányzás ottani alternatívájáról. A férfi lakosság egyharmada használja rendszeresen, plusz szinte az összes fiatal. Jelent egyrészt sima rágódohányt is, de a gyakoribb a ránézésre a cipõkbe is rakott nedvszívó csomagra hasonlító, csak picit kisebb tasakos kiszerelés. Ezt kell egy laza mozdulattal a felsõ íny és ajak közé feldugni, és már kezdõdik is a füstmentes nikotinélvezet - munkahelyen, iskolában, bárhol.Elég gusztustalan, pláne ha a kiköpött, nyálas csomagokat is látjuk, de egészségesebbnek tûnik, mint a cigaretta. De még ha ugyanolyan káros is lenne, passzív "snuss-szopogatók" nem léteznek, csak passzív dohányosok, õk viszont szívnak a cigi mellett.
A kérdező hozzászólása: De jópofa :) És ilyet hol lehet szerezni Magyarországon? Elég régóta dohányzom sajnos, és tudom, hogy ez sokakat zavar. Most, hogy írtátok, hogy ez mi, szívesen tennék vele egy próbát.
Én Budapesten a Mexikói utón lévö éjjel-nappali zöldségesnél.Olyan ezer ft körül szokott lenni.
Mikor kipróbáltam a snüszt nekem mint partypor lett bemutatva. Azt mondták a hatás olyan mintha ittál volna pár pohár töményet, kb 5 perc múlva meg is volt a hatás nem tudom, hogy ez mennyirre reális van létezhet , hogy van ilyen hatása, mármint enyhén ittas állapot elõidézése?
szeretnék snüszt venni! tud valaki segíteni?
a snüsz-t gyakran alkoholba mártják ez okozhatta az ittas álapotot bár én nem próbáltam(nem is akarom) de ismerek pár embert és van köztük olyan is aki alkoholosan fogyasztja ez a party verziója gondolom, extra hatás.
Nézzetek utána, van egy oldal ami ezzel, rendeléssel és szállítással is foglalkozik! snusshop/./hu
Nekem sok ismerõsöm snüszözik és szerintem nem éri meg. Lehet , hogy jó a nikotin miatt de annyira károsítja az inyt , hogy kirohasztja a fogakat és elszuvasodnak :S Hát kinek mi ^^


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Diszito/dekoracios festo allast keresek Angliaban. MIT javasoltok, hol talalnek?

2

Szeretnék valamit elkezdeni sportolni, de mit? Bármi szóba jöhet és Székesfehérváron legyenek az edzések.

Tapasztalat,màrmint hogy jàrtàl valahova sportolni és mennyiért?

1

Mi ennek a számnak a címe, ami a vidi alatt megy? ^^

a href='http://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=ji-_yIWgvuk' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=ji-..

0

Mikor játszanék az mta-val kis ideig tökéletesen megy aztán elkezd akadozni majd ki fagy a játék töbször előfordult de már nagyon idegesít. Pedig a gépem nagyon is jó. Mi lehet a probléma?

Version = 1.3.4-release-5941. 0. 000 Time = Fri Nov 29 20:22:20 2013 Module = C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\proxy_sa. Exe Code = 0xC0000005 Offset = 0x003C91CC EAX=1188D1E8 EBX=1188D1D8 ECX=0022FAA8 EDX=00061F80 ESI=000000 EDI=0000001 EBP=0022FC58 ESP=0022FA88 EIP=007C91CC FLG=00210202 CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000

0

Lehetek magántanuló?

11. osztályba járok és ha lehet második félévtől szeretnék magántanuló lenni. Mostanában nagyon összejöttek itthon a dolgok, emiatt sokszor sírok, az iskolában is kevés osztálytársam van akivel jól kijönnék. Mindig találnak valamit amivel tudnak piszkálni. Másrészt vannak olyan tantárgyak amiből még csak most kezdtük el a 10.-es könyvet.. Van hogy éjszaka nembirok aludni mert attól félek mi lesz holnap. Tanulni birok, sosem voltam rossz tanuló.

2

Valaki? Nagyon el vagyok keseredve, egy világ dőlt ma össze bennem.

A legjobb barátnőm azt mondta, vége.De aztán azt mondta, hogy majd hétfőn suliba megbeszéljük.

5

Mi a neve annak az embernek, aki magában beszél?

1

Mi lehet ennek a versnek a címe?

Egy versmondó verseny hallottam, vicces vers volt, a versmondó versenyről szólt, az eleje úgy kezdődött hogy nem jut eszébe a szöveg, zavarba jön és erről beszél... Ismeri valaki?

0

Milyen festéstechnikát használjunk?

Suliban faliújságot kell festenünk és a hátteret valamilyen különlegesebb festéssel szeretnénk megoldani..tudnátok valamilyen ötletet adni? Tempera vagy vízfestk jöhetne szóba..

0

Milyen fajtájú ez a körte? File:///C:/Users/Felhaszn%C3%A1l%C3%B3/Downloads/IMG_2013070 9_114334. jpg

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!