Találatok a következő kifejezésre: Mi az snüsz (1 db)

Mi az a snüsz?

Legjobb válasz: Jelent egyrészt sima rágódohányt is, de a gyakoribb a ránézésre a cipõkbe is rakott nedvszívó csomagra hasonlító, csak picit kisebb tasakos kiszerelés. Ezt kell egy laza mozdulattal a felsõ íny és ajak közé feldugni, és már kezdõdik is a füstmentes nikotinélvezet.

Jelent egyrészt sima rágódohányt is, de a gyakoribb a ránézésre a cipõkbe is rakott nedvszívó csomagra hasonlító, csak picit kisebb tasakos kiszerelés. Ezt kell egy laza mozdulattal a felsõ íny és ajak közé feldugni, és már kezdõdik is a füstmentes nikotinélvezet.
a svédek 2000-ben 6200 tonnát fogyasztottak belõle. Nem, nem egy északi halról van szó, hanem a dohányzás ottani alternatívájáról. A férfi lakosság egyharmada használja rendszeresen, plusz szinte az összes fiatal. Jelent egyrészt sima rágódohányt is, de a gyakoribb a ránézésre a cipõkbe is rakott nedvszívó csomagra hasonlító, csak picit kisebb tasakos kiszerelés. Ezt kell egy laza mozdulattal a felsõ íny és ajak közé feldugni, és már kezdõdik is a füstmentes nikotinélvezet - munkahelyen, iskolában, bárhol.Elég gusztustalan, pláne ha a kiköpött, nyálas csomagokat is látjuk, de egészségesebbnek tûnik, mint a cigaretta. De még ha ugyanolyan káros is lenne, passzív "snuss-szopogatók" nem léteznek, csak passzív dohányosok, õk viszont szívnak a cigi mellett.
A kérdező hozzászólása: De jópofa :) És ilyet hol lehet szerezni Magyarországon? Elég régóta dohányzom sajnos, és tudom, hogy ez sokakat zavar. Most, hogy írtátok, hogy ez mi, szívesen tennék vele egy próbát.
Én Budapesten a Mexikói utón lévö éjjel-nappali zöldségesnél.Olyan ezer ft körül szokott lenni.
Mikor kipróbáltam a snüszt nekem mint partypor lett bemutatva. Azt mondták a hatás olyan mintha ittál volna pár pohár töményet, kb 5 perc múlva meg is volt a hatás nem tudom, hogy ez mennyirre reális van létezhet , hogy van ilyen hatása, mármint enyhén ittas állapot elõidézése?
szeretnék snüszt venni! tud valaki segíteni?
a snüsz-t gyakran alkoholba mártják ez okozhatta az ittas álapotot bár én nem próbáltam(nem is akarom) de ismerek pár embert és van köztük olyan is aki alkoholosan fogyasztja ez a party verziója gondolom, extra hatás.
Nézzetek utána, van egy oldal ami ezzel, rendeléssel és szállítással is foglalkozik! snusshop/./hu
Nekem sok ismerõsöm snüszözik és szerintem nem éri meg. Lehet , hogy jó a nikotin miatt de annyira károsítja az inyt , hogy kirohasztja a fogakat és elszuvasodnak :S Hát kinek mi ^^


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti próbáltatok már banánhéjon elcsúszni?

4

Hol nézhetem meg ezt a filmet anélkül hogy letölteném?

(Orphan) az árvára lennék kíváncsi.Meg tudnám nézni valahol anélkül hogy letölteném?Vagy ez még csak most megy a mozikban?

2

A barátomat elvileg megfenyegettem és hétfőn már suli, de nem tudom mit tegyek?

Sztori: Írtam neki,nem válaszolt,pedig mondta hogy fent lesz....És láttam hogy látta amit írtam neki,ezért dühbe gurultam,és mondtam hogy kitörlöm a számát,pedig ezt nem direkt mondtam,mert én már hullafáradt voltam.Ja,és Tamás ezt elmondta az apujának és argh SEGÍTSÉG

1

Ha én Postázni szeretnék 2000ft-t valakinek arra hány + ft megy a szolgáltatásért (Posta)? Rózsaszin csekkel küldeném

3

8 hónap alatt el lehet érni a kockahasat, a feszes bőrt, és a kerek feneket? (lány vagyok)

11

Miért nem küld egy linket a WolfQuest, hogy mehessek Multiplayer-ezni? Pedig mindent megcsináltam!

0

Kaptam egy olyan házi feladatot hogy le kell irjam milyen egy tökéletes légiutas kísérő. Szerintetek milyen? Semmi ötletem nincs

1

4 nagyméretű (kb.1m) munkahengert akarok elektromos úton működtetni, hogyan lehet megoldani?

A munkahenger mérete nem kinyújtva értendő.

0

Nem értem az angolt?

Mi a külömbség a Past Simple és a Past Continous között?

1

Magyarországon az utcán köpködés büntethető? Van rá jogi fogalom, és büntetési tétel?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!