Találatok a következő kifejezésre: Mi az skype (150 db)

A skype használatához kell vonalas telefon? Mi az ami feltétlenül szükséges? Ha tudok zenét hallgatni a gépen akkor az azt jelenti hogy van hang kártyám?

Legjobb válasz: A Skype használatához valóban nem kell vonalas telefon, csak internet, mikrofon és hangszóró ami hangkártya nélkül nem is mûködhetne, valamint a Skype program ami ingyenesen letölthetõ: http://www.skype.com/intl/hu/download/skype/windows/?cm_mmc=.. A hangkártyára visszatérve van PCI csatlakozású hangkártya, ami ki és berakható, valamint az alaplapra integrált (ami ugyanúgy hangkártya csak nem kivehetõ formátumú, azaz csak a Bios-ban lehet az alkalmazását ki és bekapcsolni).

A Skype használatához valóban nem kell vonalas telefon, csak internet, mikrofon és hangszóró ami hangkártya nélkül nem is mûködhetne, valamint a Skype program ami ingyenesen letölthetõ: http://www.skype.com/intl/hu/download/skype/windows/?cm_mmc=.. A hangkártyára visszatérve van PCI csatlakozású hangkártya, ami ki és berakható, valamint az alaplapra integrált (ami ugyanúgy hangkártya csak nem kivehetõ formátumú, azaz csak a Bios-ban lehet az alkalmazását ki és bekapcsolni).
Skype használatához nem kell vonalas telefon, csak internet, mikrofon és egy Skype account Attól hogy tudsz zenét hallgatni a gépen nem feltétlen van benne hangkártya, lehet integrált is

Mi az a Skype Click to Call plug in nem válaszol hiba üzenet?

Nincs is bekapcsolva a skype-om, mégis állandóan felugrik ez a szöveg egy ablakban. Megkérdezi, hogy leállítsam, vagy ne. Melyiket válasszam? Kipróbáltam mind a kett?t, nem vettem észre semmi különbséget.

Legjobb válasz: Ez csak egy fölösleges böngészõbe beépülõ program (plug in) . Arra találták ki, hogy az interneten olvasható telefonszámokat automatikusan felismerje, hogy gombnyomással hívható legyen skype-ról. Valamitõl meghibásodhatott, ha Chrome-ot használsz írd be: chrome://plugins/ és kapcsold ki a skype-ra vonatkozót és akkor majd abbahagyja.

Ez csak egy fölösleges böngészõbe beépülõ program (plug in) . Arra találták ki, hogy az interneten olvasható telefonszámokat automatikusan felismerje, hogy gombnyomással hívható legyen skype-ról. Valamitõl meghibásodhatott, ha Chrome-ot használsz írd be: chrome://plugins/ és kapcsold ki a skype-ra vonatkozót és akkor majd abbahagyja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, épp az elõbb találtam a bõvítmények között egy ilyet, letiltottam. Remélem ezzel megszûnt a gondom. Egyszer talán a Shockwawe Flash plug in-re is találok valami gyógyírt...

Mi az oka annak, hogy a skype-híváskor az első pár másodpercben ( max. Fél percig ) tisztán hallom a hívott felet, aztán egyszercsak úgy "elszáll" a vonal, hogy szinte semmit nem értek a partnerem beszédéből, visszhangzik és recseg a vonal?

A "Beállítások"-ban minden engedélyezve van ( azaz: mikrofon + hangszóró m?ködése ).

Legjobb válasz: Van ennek vmi köze a "virtuális memória" telítettségéhez? Ezt a hibát gyakran kidobja a gépem. Nem Skype-nál, hanem más programoknál. 1 hónapja még tökéletesen mûködött a skype-hívás, mióta kiírogatja a fenti szöveget, azóta nem mûxik ez se. Van talán valami összefüggés?

A kérdező hozzászólása: Van ennek vmi köze a "virtuális memória" telítettségéhez? Ezt a hibát gyakran kidobja a gépem. Nem Skype-nál, hanem más programoknál. 1 hónapja még tökéletesen mûködött a skype-hívás, mióta kiírogatja a fenti szöveget, azóta nem mûxik ez se. Van talán valami összefüggés?
Valószínûleg a te internet feltöltési sebességed kevés, vagy valamitõl lelassul.


Mi az a ICQ cím? Olyan mint az MSN? Vagy mint a skype? Mi az?

Csak mert sok helyen láttam már és nem tudom mi az ki tudna válaszolni rá?? el?re is köszönöm

Legjobb válasz: AZ ICQ még az MSN elõtt volt nagy divat, hasonló csevegõprogram, csak volt egy csomó hasznos funkciója, amit elkezdtek beépíteni az MSNbe is, (pl rejtett mód, csak ICQ-ban be lehetett állítani, ki lát), illetve a Skypehoz hasonlóan lehetett benne embereket keresni. Az ICQ cím az egy hosszú, talán 8 karakterbõl álló számsor (nem mernék megesküdni, hogy annyi), ez az azonosítód, mint MSN-nél az e-mail címed. Ezzel tudsz bejelentkezni, és ha tudod az ismerõseid számát, úgy tudsz velük beszélni. Mondjuk nem volt túl praktikus, mert nem egyszer vett fel "véletlenül" valami arab negyvenéves, aki épp feleséget keresett... :)

AZ ICQ még az MSN elõtt volt nagy divat, hasonló csevegõprogram, csak volt egy csomó hasznos funkciója, amit elkezdtek beépíteni az MSNbe is, (pl rejtett mód, csak ICQ-ban be lehetett állítani, ki lát), illetve a Skypehoz hasonlóan lehetett benne embereket keresni. Az ICQ cím az egy hosszú, talán 8 karakterbõl álló számsor (nem mernék megesküdni, hogy annyi), ez az azonosítód, mint MSN-nél az e-mail címed. Ezzel tudsz bejelentkezni, és ha tudod az ismerõseid számát, úgy tudsz velük beszélni. Mondjuk nem volt túl praktikus, mert nem egyszer vett fel "véletlenül" valami arab negyvenéves, aki épp feleséget keresett... :)
Az ICQ egy azonnali üzenetküldõ alkalmazás. A neve egy szójáték, az angol „I seek you” (’kereslek’) kifejezésbõl származik, amit ugyanúgy kell kiejteni
A kérdező hozzászólása: hát ign megesik az ilyen néha

Mitől van az, hogy ismerősömnek küldenék filmet skype-on és csak akkor megy a küldés, mikor a skype-ra ír?

Be van kapcsolva folyamatosan, látom is, hogy be van jelentkezve, de ha más oldalt néz, akkor kapcsolódik, ezzel szemben, ha én nem vagyok gép előtt, megy minden rendesen, tudja fogadni. Nem találtunk rá magyarázatot, de ahogy elmegy a gép elől, egyből kapcsolódik, hátha valaki meg tudja magyarázni.

A fiamat akarom meglepni valamivel. Napok óta beszél a skype-ról. Mi az a skype? Hol lehet beszerezni?

Legjobb válasz: Az egy program, amivel lehet telefonálni meg chatelni.

Az egy program, amivel lehet telefonálni meg chatelni.
Számítógép szaküzletben kell venned egy Web-kamerát, és a Skype programot rá kell telepíteni a gépedre.Akkor ingyen lehet beszélni azzal, akinek szintén van ilyen programja a gépen.Beszélgetés közben a partnert nemcsak hallod, hanem látod is.Ha jó kamerát vesezl, akkor a világ másik végén lévõkkel is nagyon jó a kapcsolat.
A Skype egy MSN-hez hasonló internetes telefon. Egy mikrofon, és webkamera segítségével ingyenes videótelefonálást tesz lehetövé. A program (ingyenes) letölthetö itt http://www.skype.hu/ Lehetöség van benne számlaegyenleg vásárlására, feltöltésére, ez esetben normál telefonokat is kedvezö tarifával hívhatsz.
Még webkamera sem kell feltétlenül hozzá, akkor beszélgetés közben nem látod a másik felet, olyan, mintha telefonon beszélnétek. Az a lényeg, hogy ingyen lehet beszélni és azonnali üzenetet küldeni és csak pár percig tart a program letöltése.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeteket!
Sõt mikrofon nélkül is megy, de akkor csak gépelni lehet élõszóban me tudsz társalogni. Ha csak az egyik oldalt van kamera vagy mikrofon akkor értelemeszerûen õ beszélhet.

Mi az a Skype Pro?

Legjobb válasz: Ez a progi az internetes telefonálásra is alkalmas, persze csak azzal, akinek szintén a Skype be van kapcsolva (mint az msn), illetve kisebb file-k küldésére.

Ez a progi az internetes telefonálásra is alkalmas, persze csak azzal, akinek szintén a Skype be van kapcsolva (mint az msn), illetve kisebb file-k küldésére.
Nagyon nem. A Skype Pro egy kedvezmény volt tavaly ilyenkor, amely úgy szólt, hogy 2 euróért havonta korlátlanul indíthattál hívásokat vezetékes irányba 0, 04€ kapcsolási díjért. Emellett kaptál Voicemailt, azaz hangpostát is.

Mi a One Direction bármely tagjának mi a Skype címe, vagy az Msn címe?

Már kerestem rákerestem interneten,de nem találtam semmit..Hátha tudja valaki :)

Legjobb válasz: hát nem akarlak elkeseríteni de szerintem senki nem fogja elmondani mert :1 nem tudja 2 ha tudná nem mondaná el,megtartaná magának és szerintem nem is kell zaklatni õket :/

hát nem akarlak elkeseríteni de szerintem senki nem fogja elmondani mert :1 nem tudja 2 ha tudná nem mondaná el, megtartaná magának és szerintem nem is kell zaklatni õket :/

Nagymamámnak szeretnék skypehoz valamilyen eszközt. Mi az ami egyszerűen kezelhető, teljesen kezdő felhasználónak is megtanulható? Tablet? Netbook? Milyen márkát érdemes venni?

Legjobb válasz: minden bonyolult nekik,tudom,az enyémet sem már megtanítani a gépezésre, -másképp jár az õ agyuk, azt szereti,ha lecsukhatja a laptop tetejét,és ráteheti a kis piros terítõt,

minden bonyolult nekik, tudom, az enyémet sem már megtanítani a gépezésre, -másképp jár az õ agyuk, azt szereti, ha lecsukhatja a laptop tetejét, és ráteheti a kis piros terítõt,
*nemtudom
Ha van wifi-je otthon akkor veszel egy skype phone-t neki és megoldva. Vagy ami még jobb egy régebbi Symbian operációs rendszert futtató Nokia tökéletes erre a feladatra!
Tabletek és okostelefonok túl bonyolultak nekik, az nem jó. Egyszerû mobiltelefon (jó nagy betûkkel) már jobb, de netre aktivált SIM kártya kell hozzá és legyen benne egyszerû Google böngészõ. Kezdõlap legyen a Skype. A kezdet kezdetén 2001-ben dédi megtanulta kezeli a mobilt és fel is hívott rendszeresen! Pedig akkor már 90 éves volt.
A kérdező hozzászólása: Nem egy idõs (70-80 év közötti ) embert ismerek akik elboldogulnak a laptoppal. Külföldre költözök és szeretném vele akár videónhivason is tartani a kapcsolatot. Nyitott arra, h megtanulja kezelni. Megbeszéltem vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!