Találatok a következő kifejezésre: Mi az sikositó (26 db)

Mi az a sikosito es csiklo?

sikositot sexshopban lehet kapni? mert errefele nincs ojan... hogyan szerezhetnem be? esetleg patikaban?

Legjobb válasz: Síkosítót valóban minden hipermarketben vehetsz, ellenben csiklót inkább a sarki boltban kapni.

Síkosítót valóban minden hipermarketben vehetsz, ellenben csiklót inkább a sarki boltban kapni.
Tesco, auchan-ban, vagy bármelyik nagyobb hipermarketben, sima drogériában, gyógyszertárban.

Mi az intim sikositó?

Lehet h hülye kérdés, de tényleg nem tudom!

Legjobb válasz: Szexuális együttlét elõtt a nõk hüvelyének a fala váladékot termel (izgali állapot következtében), ez segíti a hímvesszõ akadálytalan siklásást a nõi nemi szervben. Ha a hüvely fala alig választ ki váladékot a szexuális együttlét kellemetlenné válhat, égõ érzés léphet fel, ezt igyekszik korrigálni a síkosító.

Szexuális együttlét elõtt a nõk hüvelyének a fala váladékot termel (izgali állapot következtében), ez segíti a hímvesszõ akadálytalan siklásást a nõi nemi szervben. Ha a hüvely fala alig választ ki váladékot a szexuális együttlét kellemetlenné válhat, égõ érzés léphet fel, ezt igyekszik korrigálni a síkosító.
lényegre törö leszek ezert elnézést:D: tehät sikosito....:D egy oldat, pontosabban csuszos anyag ami egy flakonban van, kicsit szilikonos ällagu, ez segiti a szexben az gyüttlétet, ugy hogy: ränyomsz a kezedr vagy a himvesszöre belöle és elkened, nagyon csuszni fog töle...és igy könnyebben becsusszan;D
Akkor "kell" használni ha akarjátok, ha nem vagy elég nedves. És több fajta síkosító van, nem mindegyiket lehet óvszerrel használni, mert az anyag ami a síkosítóban van, az a gumi anyagát roncsolhatja és ezáltal az kiszakadhat. Tehát olyat kell venni amire rá van írva hogy óvszerrel is használható (aszem a vizes alapúak). De elvileg az óvszerek is síkosítottak vagy legalábbis van olyan.
A kérdező hozzászólása: És ilyet minden eggyüttlétnél szoktak használni? vagy csak ajánlott? az igaz h a sikositóktól kiszakad a gumi? v gumival nem szoktak/nem szabad sikositót használni?
Megkönnyíti a szexuális együtlétet.

Gátmasszázs mivel? Olaj, síkosító, vazelin? Mivel masszíroztátok? Kikértétek az orvos véleményét előtte? 33hkm

Legjobb válasz: Nekem a Veleda-t javasolták orvosok, jógaoktatók, Müllerben lehet is kapni. Egyébként a www.katalizatorkiado.hu-n is lehet rendelni, állítólag az a legjobb.

Nekem a Veleda-t javasolták orvosok, jógaoktatók, Müllerben lehet is kapni. Egyébként a http://www.katalizatorkiado.hu-n is lehet rendelni, állítólag az a legjobb.
Én is a Veleda-t használtam, nekem is ezt javasolták. Nagyon jó volt! Szülésnél is lehet használni!
A kérdező hozzászólása: Mekkora mennyiségre van szükség? 5 ml elég, vagy 20 ml kell?
Sztem elég az 5 ml! Nagyon kevés kell belõle!

Mi az a sikosito?

Legjobb válasz: amit a kajába kell keverni hogy könnyebben lecsússzon a torkodon.

amit a kajába kell keverni hogy könnyebben lecsússzon a torkodon.
Amit pl. a jégpályán is használnak hokimeccsek meg jégkorcsolya versenyek elõtt, hogy jobban csússzon a mûjég.
ja hoki közben is használják
amit a nõ termel, ha jól bánsz vele.

Mi az ami helyettesi a síkosítót?

Mi az ami helyettesi a síkosítót, általában háztartásban is megtalálható, és természetesen nem káros és nincs semmi rossz mellékhatása ?

Legjobb válasz: Nyál.

Nyál.
Teafaolaj és más sima fözõ olaj ( nem használt!! ), keveréke is jó lehet. Ha van kiürült olyan 1 dl flaska amin be is lehet önteni, kb fél dl, és 20 - 30 csepp teafaolaj. ( érdemes megnézni mire is jó a teafaolaj. kicsit vérbõséget okozhat, vagy csíp. de ez a kellemesebb fajtája. ha canesten krémet kell használni az is csinál valamit ott lent )
3-as ezen nem feltétlen spórolni akarnak egyesek. Most függetlenül attól, hogy leírta a kérdezõ, h a mai nap nem tud sehol sem venni...Van aki pl. allergiás a 1000-es síkosítóra, pl. én is és ezért keres úgymond más megoldást....
Kézkrém, testápoló, olaj(baba-, napraforgó-, oliva-), nyál, vazelin.
Tesco?
kézkrém, testápoló?
A kérdező hozzászólása: 3-as. nem spórolok hanem vasárnap van, nincs nyitva tudtommal az üzlet ahol tudnék venni ma.
Mindenképp saját testnedvek. Mint a nyál és a puncinedv. Análhoz is jó a puncinedv. Amúgy meg, kb 1 ezres egy jó minõségû, káros hatásoktól mentes sikosító. Vagy vazelin... Akkor miért is jó ezen spórolni?
Motorolaj.
Vazelint a patikába sokkal olcsóbban tudjátok megvenni. ( kb 300 Ft volt, mert sajna a krém, + a tégely, + még valami díjat felszémolnak de hát a digitális mérleg elemje se zabál ennyit, illetve ha villnnyal mûködõ digitális mérleg ) Sába vagy mi a neve a sikosítónak, az is jóval olcsóbb mint a boltba. Érdemes megnézni mi a kínálat. Kicsit feszéjezve éreztem magam, mert ismernek, de hát ez van...

Mi az a sikosító?

Legjobb válasz: Amit a mákosgubába tesznek ha kicsit darabos

Amit a mákosgubába tesznek ha kicsit darabos
Boci nyál.
almabefõtt.
egy aranyos kismadár amelyik jellegzetes sikító hangot ad
Amitõl síkosabb lesz.
Normál állapotban a nõi hüvely kellõen nedves ahhoz, hogy az ott élõ hasznos baktériumok jól érezzék magukat, és szexuális izgalom hatására a behatolásra is felkészül fokozott nedvesedéssel. Ám ha segíteni kell, nem mindegy, hogy mivel tesszük, erre való a sikosító...
Dr.Sikos Géza terméke, aminek segítségével az övéhez hasonló tudást szerezhetsz.
A sikosítót a kígyók termelik azzal a céllal, hogy jobban tudjanak menni, mert ha nem használnák akkor repedezne a pikkelyük. (sikosítják a talajt)
és most csak ezerõté' van csirke mellsõ csülök!!!
Vegyél rendes olajat a benzinkútnál. Ha a motornál jól ken (pedig ott simán megy 4-5000 fel-le mozgás percenként), akkor itt is megállja a helyét.
Ezt mintha már kérdezted volna.

Mért van az ha a lány nagyon nedves és utána belül pillanatok alatt vagy nagyon hamar kiszárad? Ja és a síkosítóra allergiás! Mit lehet ilyenkor tenni? Lehetőleg értelmes válaszokat várok, köszönöm.

Legjobb válasz: én is ilyen vagyok. mármint nagyon benedvesedek utána gyorsan kiszáradok. nem vagyok allergiás a síkosítóra, de a barátom nem szereti. mi nyállal oldjuk meg. amúgy nálam a probléma a fogamzásgátló miatt van :/ 21L

én is ilyen vagyok. mármint nagyon benedvesedek utána gyorsan kiszáradok. nem vagyok allergiás a síkosítóra, de a barátom nem szereti. mi nyállal oldjuk meg. amúgy nálam a probléma a fogamzásgátló miatt van :/ 21L
Lehetséges, hogy az elõjáték során rendesen felizgul, de magát az aktust nem élvezi, ezért szárad ki... vagy ha még kezdõ, akkor stresszel, és amiatt van ez. Amúgy nem értek a síkosítókhoz, de tudtommal rengetegféle van... mindegyikre allergiás? Kipróbálhatnátok másmilyet esetleg...
Csomó féle síkosító van, víz alapú, olaj alapú és szilikonos. Plusz valószínûleg valamilyen adalékanyagra allergiás, tartósítószerre vagy illatosítóra. Vegyetek egy normálisat, ami drágább.
kapcsold ki a hõsugárzót.

Az óvszeren mit jelent az hogy "ne használj olajalapú ill. zsíros sikosítót"?

Legjobb válasz: Ezen mit nem értesz? Tagoljam? Ne... Használj... Olaj... Alapú... Síkosítót.

Ezen mit nem értesz? Tagoljam? Ne... Használj... Olaj... Alapú... Síkosítót.
Azt, hogy ne használj olajalapú ill. zsíros sikosítót.
Az a lényeg, hogy ne hágja meg az óvszerrel a zsírosbödönt a párod, mielõtt beteszi neked.
:D
:D:D:D mennyi tuskó:D itt verik magukat a gumi témában de még egy nõvel nem voltak:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. És elnézést h ennyire nyomorék vagyok h kérdést merek feltenni egy kérdések feltevésére létrehozott oldalon.
Akkor nyilván nem.
Sok a paraszt itt. A lényeg h ne használj csak kifejezetten sikosítót. Mert mástól kiszakad. Pl: babaolaj, testápoló, stb. Azoktól ki szokott szakadni.
A kérdező hozzászólása: Értem, nem vagyok hülye. egyszerûen csak szeretném tudni h mennyire komoly ez... Mert multkor volt egy kisebb problémám és ezért kenõcsöt kellett használnom (canesten), és késõbb a barátommal voltam mert akk már elmúlt...csak szerettem volna tudni h emiatt történhetett e valami, ha mechanikai sérülést nem vettem észre az óvszer anyagán...
azt jelenti, hogy a gumit károsítják, ezért nem szabad használni, mert nem lesz biztonságos a gumi.
utolsón sírok :'DD

Lehet hülye kérdés de ha sikositot használunk az befolyásolja a teherbe esést? Lehet e miatt nem jön a baba? Mert nekem már minden variácio megfordult a fejemben mi lehet az oka.

Legjobb válasz: Igen lehet! Pl: a durex síkosítóra rá van írva hogy ha gyereket szeretnél és ezt használod beszélj elõtte az orvosoddal. Azt hiszem lassítja a spermák mozgását!

Igen lehet! Pl: a durex síkosítóra rá van írva hogy ha gyereket szeretnél és ezt használod beszélj elõtte az orvosoddal. Azt hiszem lassítja a spermák mozgását!
hacsak nincs benne spermaölõ anyag, akkor nem befolyásolja, mert a sperma ugyanúgy eljut a petesejthez. Hallottam olyat, hogy ha szex után a nõ fekve, fenekét felemelve marad pár percig, akkor könnyebb a megtermékenyülés (ugye a fizika törvényei :P) próbáljátok ki ha eddig még nem próbáltátok.
Durexet használunk évek óta. 3 tervezett gyerekünk van, mindegyik elsõre összejött. Nem hiszem, hogy ezen múlna...
De, ha a Kérdezõ párjának egy fokkal kevésbé mozgékonyak a spermái, lehet, hogy pont a Durex adja fel nekik az utolsó kenetet. Persze az is lehet, hogy enélkül sem menne, és az is, hogy nem is a spermiumokkal van a baj. De abból nem érdemes kiindulni, hogy egy olyan síkosító, amin ezzel kapcsolatos figyelmeztetés van, tuti biztos, hogy nem akadályozza a teherbeesést. De érdemes lenne kivizsgáltatnotok magatokat orvossal is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!