Találatok a következő kifejezésre: Mi az shader és (11 db)

Mi az a shader órajel és a játékok terén mivel jobb ha nagyobb?

Mi az a shader órajel és a játékok terén mivel jobb ha nagyobb?Miben rosszab ha kisseb és jobb ha nagyobb?

Legjobb válasz: A videokártyán van shader feldolgozó egység, ez azt hiszem, színrétegeket számít ki. Természetesen minél nagyobb ennek az egységnek az órajele, annál jobb.

A videokártyán van shader feldolgozó egység, ez azt hiszem, színrétegeket számít ki. Természetesen minél nagyobb ennek az egységnek az órajele, annál jobb.

Mi az a shader és mi a driver?

Legjobb válasz: Vannak vertex shaderek és pixel shederek. Ezek a grafikus processzorok részegységei, amelyek meghatározott matematikai mûveleteket végeznek a 3D képalkotás folyamatában. Ajánlom a prohardver következõ cikkét: http://prohardver.hu/teszt/geforce_8800_gtx_forradalmi_nagya..

Vannak vertex shaderek és pixel shederek. Ezek a grafikus processzorok részegységei, amelyek meghatározott matematikai mûveleteket végeznek a 3D képalkotás folyamatában. Ajánlom a prohardver következõ cikkét: http://prohardver.hu/teszt/geforce_8800_gtx_forradalmi_nagya..


Mi az a pixel shader verzió és ennek mennyi/milyen :Gigabyte ATi Radeon HD 6670 1GB DDR3?

Legjobb válasz: Röviden: kiszámítja a megjelenítendõ pixelek tulajdonságait(szín, árnyalat stb...). A HD6670-nek Pixel Sahder 5.0 van.

Röviden: kiszámítja a megjelenítendõ pixelek tulajdonságait(szín, árnyalat stb...). A HD6670-nek Pixel Sahder 5.0 van.
*Shader

Mi az a pixel shader verzió a vidi kártyánál? és ennek milyen/mennyi :ATI Radeon HD4530 512 MB DDR3?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok.Röviden kiszámítja a megjelenítendõ pixelek tulajdonságait( szín,árnyalat stb. ).

Elõzõ vagyok.Röviden kiszámítja a megjelenítendõ pixelek tulajdonságait( szín, árnyalat stb. ).
Gyenge a vidikártyád és a memóriád is. Játssz régebbi játékokkal
Koszi szepen a programot. Egy kerdesem lenne remelem jo helyen kopogtatok. van egy ASUS HD 5450 1GB DDR3 as videokartyam szeretnem megtudni hogy miert szaggatnak sokszor a jatekok valaszt elore is koszonom
ATi Radeon HD 6670 2GB DDR3, nekem mennyi?
nVidia GeForce 6150 256MB ennek mi a shader verziója?
real971118: Pixel Shader 3.0
Ez nem válasz, de lécci segítsetek.Ennek a vidikártyának mennyi/milyen a pixel shader verziója Gigabyte ATi Radeon HD 6670 1GB DDR3 köszi
Ez nem válasz képdeé nekem mien a pixel shaderam ATI Randeon 256 mb Nekem mien?.
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen mindenkinek
A pixel shader egy programtipus amit a grafikus processzor hajt vegre, komplex utasitasokat minden pixelen egyenkent. pl.: arnyekok, melyseg, fenyeffektek, atlatszosag, szinszamitas es egyeb tulajdonsagok. A te kartyad 4.1-es modellezest tamogat.
vagy vedd le minimumra az összes értékét a játéknak ha lehet vagy vegyél jobb hardvereket a gépedhez.

Miért van az, hogy a videókártyám shader model 2. 0-ás támogatású és pl a Drakensang online mikor betöltene kiírja, hogy nincs iylentámogatásom és nem indul el miért lehet ez?

Legjobb válasz: egyébként azt is észre vettem ,hogy néhány játékban ami amúgy fut nem olyan szépek a fényhatások,árnyékok stb...

A kérdező hozzászólása: egyébként azt is észre vettem , hogy néhány játékban ami amúgy fut nem olyan szépek a fényhatások, árnyékok stb...
APU-ban nem húznám a GPU-t.
Biosban. Mennyire? Mindig más, próbálgatni kell. Viszont önmagában az igp órajelének emelése kevés, érdemes a déli híd és a ram órajelét is felhúzni mellé.
A kérdező hozzászólása: az apunál mért nem jó húzni a gpu-t?
Nem megfelelõ a Videókártyád a játékhoz. Az Intel jó hozzá.
Bocsi elsõ vagyok nem az intel az nem videókártya.Bocsi hülyeséget mondtam.Azt írja a sims hogy NVIDIA kell hozzá vagy amd. Szóval tényleg nem jó hozzá a videókártyád


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!