Találatok a következő kifejezésre: Mi az semlegesíti a (5 db)

zöld friss petrezselyem
az utolsonak: igen ez tenyleg hatasos, nem lesz eros de az ize megmarad! jah es mikroban is ugyanilyen jo! par masodperc eleg is a szeletelt hagymanak. ami nekem igazan hasznal, a csoki! egy kokcka keserucsoki fogmosassal sajnos nem lehet elmulasztani a hagymaszagot.
Borókabogyó, de a legfrankóbb a fogmosás! :)
Szerintem is petrezselyem(vagy valami klorofilltartalmú dolog)és fogmosás.Bár én már próbálom a kevésbé megmaradós ízû hagymákat választani:)
Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a fogmosás semmit sem ér, pedig nem 2 percig mosom... :S
Ha szereted a hagymát de nem akarod hogy utána a leheleteden érezni lehessen, akkor szeleteld fel vékonyan. Tegyél fel forrni vizet és ha felforrt tedd bele a hagymát pár pillanatra. Utána öblits le hidegvízzel, sózd vagy ahogy akarod. Jó étvágyat!
de jobb, mint a semmi
Ütvefúró
fokhagyma
Igyal tejet.
Ha másra nem is, erre jó a cigi meg a pia. (A pia még a büfögéskor visszaköszönõt is elnyomja, 1 fél korty bõven elég vmi töménybõl.)

Nemreg vettunk egy kocsit es vagy kiontottek valamit az ullesre vagy nemtudom minek lehet nagyon budos szaga! Valami praktika ami eltunteti vagy semlegesiti a rossz szagokat? A sikalason mar tul vagyok!

Legjobb válasz: Egyik haverom volt így, amikor megvette a gépet. Valami fura szag volt benne, hiába sikált át mindent. Napi több órára nyitva hagyta az ajtókat szellõzni, és így is csak hetek után szûnt meg a fura szag.

Egyik haverom volt így, amikor megvette a gépet. Valami fura szag volt benne, hiába sikált át mindent. Napi több órára nyitva hagyta az ajtókat szellõzni, és így is csak hetek után szûnt meg a fura szag.
Attól függ melyik ülés. Kárpitos megoldja.
A kérdező hozzászólása: Mi is arra gondoltunk hogy elmegyunk karpitoshoz( ha onnan jon a szag), valamit kiontottek az elso 2 ullesre!😞 Koszi😃

Mi az a technika amely semlegesíti az érzelmi megrázó hatású emlékeket?

Legjobb válasz: Megértés ,elfogadás és megbocsájtás. Elõször tisztáznod kell magadban õszintén hogy miért kerültél olyan élethelyzetbe ahol megtörténhetett veled az az esemény a második hogy mit tanultál belõle illetve hogy megtanultad-e a leckét mert ha nem akkor újból megismétlõdik majd.Aztán jön az elengedés az érzelmi elengedés a megbocsájtással mert a fejedbõl a gondolataidból nem tudod kitörölni de az nem is baj hiszen az mindig emlékeztet Téged h ne menj arra az útra megint ami oda elvezetett.A lényeg hogy a szívedbõl a megértés és a megbocsájtás által tudod semlegesíteni a megrázó emlékeidet.

Megértés , elfogadás és megbocsájtás. Elõször tisztáznod kell magadban õszintén hogy miért kerültél olyan élethelyzetbe ahol megtörténhetett veled az az esemény a második hogy mit tanultál belõle illetve hogy megtanultad-e a leckét mert ha nem akkor újból megismétlõdik majd.Aztán jön az elengedés az érzelmi elengedés a megbocsájtással mert a fejedbõl a gondolataidból nem tudod kitörölni de az nem is baj hiszen az mindig emlékeztet Téged h ne menj arra az útra megint ami oda elvezetett.A lényeg hogy a szívedbõl a megértés és a megbocsájtás által tudod semlegesíteni a megrázó emlékeidet.
Elfogadas! EGy emleket elfogadni lehet, aztan eltemetni azt, es tullepni rajta, de semlegesiteni nem tudod. Fogadd el, hogy nincsennek veletlenek, tehat minden ember eleteben vannak hullamhegyek, hullamvolgyek, amiket tudni kell kezelned. Legyen onbizalmad, es barmilyen rossz esemeny tortenik, mindig figyeld meg, hogy mit tanultal abbol az esemenybol, hiszen a sajat tapasztalataink azok, amik lelkileg fejlesztenek minden szemelyiseget.
A felejtés lehetetlen. Az érzelem semlegesítésben az idõ segít, de csak kicsit. Évek kellenek ahhoz, hogy közömbössé váljon egy rossz emlék, esetleg erõssé tehet maga az emléke. Lehet, hogy 10-20 év múlva te jársz utána, ( amennyiben lehetséges ) és megoldod, szemebe nézel vele, lezárod....
feldolgozás. sokat elmélkedj rajta, de ne vidd túlzásba. ha nem dolgozod fel, álmodni fogsz róla, és gátlásos leszel..
Egy még nagyobb negatív impulzus biztosan semlegesíti, bár szerintem azt te nem akarod.
Élj a jelenben, légy önmagad, ne gondolkozz! Nekem bevált a radikális változás. Igaz hónapokba tellett.
Auditalas.
Felejteni lehetetlen.. széttép a múltad vmi plusz nélkül. Nem rosszból mondom .. : füvezz
igyál sok páleszt...
Na azt nem szabad... felejteni akar nem meghalni -.-"


Mi az ami semlegesíti a kutyapisi szagát?

Illetve érdekelne hogy hogyan lehetne bizonyos helyekt?l távol tartani ?ket mindenféle elektromos dolog nélkül. Szóval minden reggel folyik a pisi a teraszomon és már nagyon idegesít.

Legjobb válasz: Szagtalanító spray csodákra képes. Amugy ha panelházban laksz gyakrabban vidd ki a kutyádat sétálni és tudni fogja hogy nem a lakásban kell elvégeznie a dolgát,ha kertes házban laksz akkor hagyd az udvaron.

Szagtalanító spray csodákra képes. Amugy ha panelházban laksz gyakrabban vidd ki a kutyádat sétálni és tudni fogja hogy nem a lakásban kell elvégeznie a dolgát, ha kertes házban laksz akkor hagyd az udvaron.
Ne engedd a kutyát a teraszra, igen nehéz leszoktatni rola ha már régota oda pisil. Hipós vízzel mosd fel, aztán fújd be valamivel aminek jó erõs szaga van.
A kutyaszar mindenbizonnyal
Gondolok itt eb-fekáliára

Anyósom nagyon sokat iszik fiatalasszonyként (40 éves) főleg tabis bort. Mit lehet tenni ezellen? Esetleg hogy ne annyira rugjon be nem lehet valamit rakni a borba ami semlegesíti az alkoholt? Gondolok itt pl. :cukor vagy valakinek valami ötlet?

40 éves a férje még fiatalon meghalt egyedül nevelte fel a két gyereket. De nem állapot hogy ennyire tönkre teszi magát és senkire nem hallgat és fel sem vállalja hane letagadja!!És anyagilag se állunk jól de ő magának megveszi napi szinten a 2l bort.Valami tanács?? Mindent szívesen fogadok mert ez nem állapot!!! előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Az anyósod alkoholista. Ennek megfelelõen iszik, tagadja, nem fogadja el a segítséget, a szokásos forgatókönyv. Orvosi segítség kellene neki, de ha õ maga nem akar változtatni, akkor nem lehet rákényszeríteni.

Az anyósod alkoholista. Ennek megfelelõen iszik, tagadja, nem fogadja el a segítséget, a szokásos forgatókönyv. Orvosi segítség kellene neki, de ha õ maga nem akar változtatni, akkor nem lehet rákényszeríteni.
1. mondatot olvastad?
Idõvel egyre kevesebb pia kell a berúgáshoz. Jó alkoholisták már egy pohár bortól is berugnak. Ha még cigizik is, akkor kb 60 éves koráig húzza, de az utolsó idõben már eléggé nyûgös lesz.
Higíccsa fel kólával, így csak napi 200ft-ot vesz el az életetekbõl. 40 éves, mégis mit akartok tenni? Azért iszik, hogy berúgjon.
Após?
Anyósod 40 éves? És te mennyi vagy? :) Nagyon unod magad a nyári szünetben? :) Nem tehetsz semmit, max. annyit, hogy kirúgod a lakásból és igyon hajléktalanként, amíg él. Ha ezt nem mered megtenni, akkor sajnos végig kell asszisztálni a meccset egészen a májzsugorig és a többi végstádiumbeli borzalomig. Beleérteve azt is, hogy ezt a gyerekeid szeme láttára teszi, és elõlük veszi el a borra-piára valót. A te dolgod.
A kérdező hozzászólása: Anyósod 40 éves? És te mennyi vagy? :) Nagyon unod magad a nyári szünetben? :) 20 vagyok a barátom 19 és nem unom magam ha csak egy hétig lennél a helyemben nem tudom te hogy reagálnál... én már 2 éve ezt nézem...
A kérdező hozzászólása: És sajnos tehetetlenül!!!
A kérdező hozzászólása: Nem fogja felhígítani épp ez a baj és be se ismeri így lehetetlen rajta segíteni.annyiszor beszéltem már vele de mintha csak a falnak beszélnék.
Nagyon kemény dolog az alkoholizmus. Ha saját maga nem akarja abba hagyni vagy leszokni, akkor a többiek nem tehetnek semmit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!