Találatok a következő kifejezésre: Mi az safe (6 db)

Mi az a safe mod? Mire jó?

Egyes játékokban megkérdezi a gép hogy futtatom e a safe modot igazából fogalmam nincs mit jelent? miben különbözik a sima mód meg a safe mód?

Legjobb válasz: Védett módban fut a program. Úgy tudom akkor a gép minden erõforrása az adott programhoz van rendelve.

Védett módban fut a program. Úgy tudom akkor a gép minden erõforrása az adott programhoz van rendelve.
A legtöbb játéknál azt jelenti, hogy kikapcsolja az olyan dolgokat, amelyek instabillá tehetik a programot. Például a netrõl letöltött pluginokat, kiegészítõket, modokat. Van olyan is, amelyik leszedi a shadereket is, hátha a VGA kártyád/drivered nem vágja eléggé.
ha ez kiszakad, kb ugyanannyi kell akármelyiknek
A kérdező hozzászólása: ÿóvszer

Miért van az hogy mikor kapcsolom ki a gépet akkor nem kapcsol ki hanem kijön egy kép és kiírja hogy "Now to safe turn of your computer" (XP 2003-asnál). Mit tegyek hogy normálisan kikapcsoljon a gépem?

Legjobb válasz: :D Valamiért azt hiszi a Windows, hogy a géped csak AT és nem ATX szabványú. Ugye nem valami taknyolt Windows +t használsz?

:D Valamiért azt hiszi a Windows, hogy a géped csak AT és nem ATX szabványú. Ugye nem valami taknyolt Windows +t használsz?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom..nemrég formatáltam, netrõl szedtem le ugyhogy lehet h valami selejtes xp.
A kérdező hozzászólása: de az egyik ismerõsömnek is elvittem és nála normálisan kikapcsol..

Mit jelent az Alkonyatban az, hogy Be Safe?

Most hirtelen eléggé képzavarban vagyok, hogy melyik részben is volt ez. Azt jelenti, vigyázz magadra, ha jól tudom. Esetleg az Újholdban volt, amikor elhagyta Bellát? Mit jelképez?

Legjobb válasz: Ha valakinek azt mondod, hogy vigyázz magadra, akkor az azt jelenti, hogy... vigyázzon magára. O.o Ez nem jelképez semmit.

Ha valakinek azt mondod, hogy vigyázz magadra, akkor az azt jelenti, hogy... vigyázzon magára. O.o Ez nem jelképez semmit.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem én is! :) De ezt a Be Safe-t olyan szállóigeként emlegetik Twilight témában, ezért kérdeztem.
(Elsõ vagyok.) Szerintem semmi különös, csak meghatónak gondolják, meg olyan Edward, aztán a kiscsajok olvadnak minden szavától. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!