Találatok a következő kifejezésre: Mi az retro Milyenek a (2 db)

Mi az a retro? Milyenek a retros csajok? Es a retros cuccok milyenek?

Legjobb válasz: a retro-t, mint szót minden dologra használhatjuk ami régi... mondjuk 60,70,80-as évekbeli... de manapság már a kis discos plázaszukák mondják magukra, hogy retrosok , nyilván csak azért mert a retro jeansbe veszik a ruhájukat. szal magához a retrohoz semmi közük, és ez szerintem elég idegesítõ.

a retro-t, mint szót minden dologra használhatjuk ami régi... mondjuk 60, 70, 80-as évekbeli... de manapság már a kis discos plázaszukák mondják magukra, hogy retrosok , nyilván csak azért mert a retro jeansbe veszik a ruhájukat. szal magához a retrohoz semmi közük, és ez szerintem elég idegesítõ.
A kérdező hozzászólása: Koszi, varom valaszitok

Kell vinnem gólyatáborba retro ruhát! Mit és milyet vigyek? Milyen is pontosan az a retro?

Legjobb válasz: Elsõ, az inkább a hippi szerintem:) amúgy hosszú pörgõs, pöttyös szoknya, magas derekú szoknya, nézz bele a Made in Hungária címû filmbe, ott sok tipp van. Milyen gólyatábor?

Elsõ, az inkább a hippi szerintem:) amúgy hosszú pörgõs, pöttyös szoknya, magas derekú szoknya, nézz bele a Made in Hungária címû filmbe, ott sok tipp van. Milyen gólyatábor?
hú fejpánt, batikolt póló és széles, trapézszárú famer peaces kiegészítõkkel
a második írta jól, magas derekú pörgõs szoknyák, színes dolgok, pöttyös dolgok, színes mûanyag kiegészítõk hajhoz meg sok hajlakk :) ja és lehet egy ilyen pici színes kendõ a nyakba
Általában csapatok vannak, és mindenki más korszaknak öltözik. 50es: pöttyös, magasderekú "pörõgõs" térdig érõ szoknya, balerina, fehér zokni. 60as:nagyvirágos minták, karton kötényruha, deréköv. 70es:peace jeles cuccok, trapézfarmer, batikolt ruha, fejpánt, gladiátor szandál. 80as:cicanadrág, bõ denevérujjú felsõ, balerina.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!