Találatok a következő kifejezésre: Mi az retro (14 db)

Mi az a retro? Milyenek a retros csajok? Es a retros cuccok milyenek?

Legjobb válasz: a retro-t, mint szót minden dologra használhatjuk ami régi... mondjuk 60,70,80-as évekbeli... de manapság már a kis discos plázaszukák mondják magukra, hogy retrosok , nyilván csak azért mert a retro jeansbe veszik a ruhájukat. szal magához a retrohoz semmi közük, és ez szerintem elég idegesítõ.

a retro-t, mint szót minden dologra használhatjuk ami régi... mondjuk 60, 70, 80-as évekbeli... de manapság már a kis discos plázaszukák mondják magukra, hogy retrosok , nyilván csak azért mert a retro jeansbe veszik a ruhájukat. szal magához a retrohoz semmi közük, és ez szerintem elég idegesítõ.
A kérdező hozzászólása: Koszi, varom valaszitok

WoW-ban mik azok a spellek amiket egy retri pala használhat party-ban vagy raid-ban? Lehet inkább az lenne a fontos, hogy miket nem kéne használni, hogy ne húzza be a bosst. Vagy mik termelnek agrot a spelljei közül?

Legjobb válasz: Minden varázslat, ami sebez, gyógyit, valamilyen buffot vagy debuffot ad az aggrot fog termelni. Ha adsz 3-4 másodpercet a tanknak, hogy gyúrja a bosst egy kicsit mielõtt elkezded ütni, akkor nem kéne tudnod lehúzni róla. Elvileg használhatsz mindent, de nem nagyon gyógyitgatnék egy retrivel, mert holy talentek nélkül sokat nem ér. Természetesen kivételek ez alól a taunt spellek, amik direkt arra vannak, hogy magadra vond az ellenséget.

Minden varázslat, ami sebez, gyógyit, valamilyen buffot vagy debuffot ad az aggrot fog termelni. Ha adsz 3-4 másodpercet a tanknak, hogy gyúrja a bosst egy kicsit mielõtt elkezded ütni, akkor nem kéne tudnod lehúzni róla. Elvileg használhatsz mindent, de nem nagyon gyógyitgatnék egy retrivel, mert holy talentek nélkül sokat nem ér. Természetesen kivételek ez alól a taunt spellek, amik direkt arra vannak, hogy magadra vond az ellenséget.

Retro Jeans női pólókról mi a véleményetek? Mi az anyag összetétele általában, 100%pamut vagy van benne elastan is?

Sokszor olvastam azt, hogy nem valami jó min?ség, hamar kinyúlik. Rajtam a 100% pamut pólók nyúlnak ki, eddig Heavy Tools pólókat vettem, de már csak tiszta pamutot gyártanak. Stílusban még a Retro tetszik.

Legjobb válasz: Nagyon hamar tönkre mennek, általában apró lyukak keletkeznek a pólókon:)

Nagyon hamar tönkre mennek, általában apró lyukak keletkeznek a pólókon:)
Én szeretem a Retro pólóimat, nekem nem mentek tönkre.
A kérdező hozzászólása: Nektek milyen összetételû pólóitok vannak?
Nekem van onnan egy pólóm, ami 7 éve megvan, és még mindig hordom, még csak ki sem fakult. Az 100% pamut volt. De ez kivételes eset, mert egyébként tényleg apró lyukak lesznek rajtuk idõvel, nem hiszem, hogy moly vagy hasonló.
Én S vagy M méretet hordok, és mindig csak 100% pamutot veszek.
Én imádom az összes RR pólóm jó minõségû valamelyik már 2 éves és ki sincs nyúlva meg semmi :)


Mikor és hány szám alatt nyílik meg a Retro Jeans Co. üzlete az Andrássy úton?

Legjobb válasz: nem fog ott Retro nyilni szerintem ,a Retro az nem luxus márka és az andrássyn azok vannak

nem fog ott Retro nyilni szerintem , a Retro az nem luxus márka és az andrássyn azok vannak

Mikor mondjuk azt egy zenére, hogy már retró, hány év elteltével?

Legjobb válasz: Igazából fogalmam sincs, de szerintem egy olyan 10-15 év után már lehet. Bár igazából nálam az igazi retró a rendszerváltástól visszafelé kezdõdik.

Igazából fogalmam sincs, de szerintem egy olyan 10-15 év után már lehet. Bár igazából nálam az igazi retró a rendszerváltástól visszafelé kezdõdik.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is pont így gondolom :)

Kell vinnem gólyatáborba retro ruhát! Mit és milyet vigyek? Milyen is pontosan az a retro?

Legjobb válasz: Elsõ, az inkább a hippi szerintem:) amúgy hosszú pörgõs, pöttyös szoknya, magas derekú szoknya, nézz bele a Made in Hungária címû filmbe, ott sok tipp van. Milyen gólyatábor?

Elsõ, az inkább a hippi szerintem:) amúgy hosszú pörgõs, pöttyös szoknya, magas derekú szoknya, nézz bele a Made in Hungária címû filmbe, ott sok tipp van. Milyen gólyatábor?
hú fejpánt, batikolt póló és széles, trapézszárú famer peaces kiegészítõkkel
a második írta jól, magas derekú pörgõs szoknyák, színes dolgok, pöttyös dolgok, színes mûanyag kiegészítõk hajhoz meg sok hajlakk :) ja és lehet egy ilyen pici színes kendõ a nyakba
Általában csapatok vannak, és mindenki más korszaknak öltözik. 50es: pöttyös, magasderekú "pörõgõs" térdig érõ szoknya, balerina, fehér zokni. 60as:nagyvirágos minták, karton kötényruha, deréköv. 70es:peace jeles cuccok, trapézfarmer, batikolt ruha, fejpánt, gladiátor szandál. 80as:cicanadrág, bõ denevérujjú felsõ, balerina.

Az 1 érdeklődésem lenne azokhoz akik wow-oznak, hogy retri paladinnal, mik kellenek? Stamina streghnt? Vagy mi?

Legjobb válasz: Retry dps spec és plates , ergó stength. Itt egy kis segédlet retribution paladinhoz ,rotát , talentet, reforgét, mindent tudsz nézni. http://maxdps.com/paladin/retribution.php

Retry dps spec és plates , ergó stength. Itt egy kis segédlet retribution paladinhoz , rotát , talentet, reforgét, mindent tudsz nézni. http://maxdps.com/paladin/retribution.php
strenght(attack power)->crit->stamina->minden másXD

Mi lenne a véleménye az itt levő csajoknak egy olyan srácról, aki nagyon drága öltözetben van (RETRO stb) és van egy BMWje?

Ez már sok lehet és az átlag beijedne mert nem tudna megfelelni neki stb ?

Legjobb válasz: Az hogy rá kéne hajtani az apjára.

Az hogy rá kéne hajtani az apjára.
Te vagy az, aki szinte minden kérdéshez odaírja válaszként, hogy van BMWje? Mert már nagyon unalmas-.-"
Retro Outletben 20ezerbõl felöltözöm. A BMW meg nem az enyém, apááámé. Ezt mindenki tudja..nem fogok gizdázni vele.
Geri állítsd már le magad :D
Semmi, ez nem minõsíti magàt az embert, ha emelett tetszik, és jófej, akkor jókat gondolnék róla.
kicsi a pötse.
De most ebbõl miért legyen véleményem? Ismerni kellene a személyiségét!
Cigányszagot érzek...Ti is érzitek?
1: Nem szeretem a RETRO-t. 2: Magamon kívül nem kell senkinek megfelelnem, fõleg nem egy férfinek, szóval nem, nem ijednék be. A pasik már nagyon rég óta nem tudnak olyat mutatni, amitõl zavarba hoznának.
inkább hogy szánalmas, és semmi belsõ értéke nincsen, tehát ezt palástolja a márkás cuccokkal, fuxal, kocsival. nem kell ilyen férfi nekem.
Attól még lehetsz pocsék, önzõ társ, akit nem kívánnak maguknak a lányok. nagyon nem ettõl függ, hogy kivel illesz össze.
Szerintem [email protected] el az összelopott pénzed, és keress egy olyan hülye pin.át, aki segít neked [email protected] a pénzed. Max az olyan libák lennének oda érted, akiket kiszolgálhatnál piával, cigivel, szoláriummal stb.
Azt, hogy hazudik.
Na, az egyik válaszoló írta, hogy önmagán kívül senkinek nem kell megfelelnie. Ez így van nálam is. Az, hogy miben vagy és milyen kocsid van még nem feltétlenül annyira mérvadó. Attól még lehetsz szemét vagy rendes ember. Viszont ha ezzel felvágsz, máris elástad magad. Én szeretem a kocsikat, sõt, köztük is dolgozok, és van, hogy kocsiról megmondom, ki a gazdája, nem beszélve arról, hogyan vezet. A BMW meg nem nagy cucc. Jó, nem olcsó, meg nem mindenki engedheti meg magának, de ha kimész az utcára annyit látsz, hozzánk is rengeteget behoznak.. Szóval errõl nem lehet megmondani. Én nem blokkolnék le, mert nekem is vannak drágább ruháim, aztán nem vagyok gazdag. Vannak barátaim, akik nagyon drága kocsikkal járnak, tõlük sem ijedek meg, és a látszat ellenére nagyszerû emberek. Szóval én nem akarnék megfelelni, nem a kocsit vagy a ruhát nézném hanem az embert kívül-belül:)

Az a bicikli, amivel mostanság mindenki jár, a retro szerű bicikli, rózsaszin, nagykormányos, mi a pontos neve, és kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szerintem te a Cruiser-re gondolsz. Irreálisan drága (nem azt mondom hogy nagyon, de annyiért azért lehet találni sokkal jobb bicikliket). Pl.: Gepida Mundo Bár igaz hogy kényelmesek.

Szerintem te a Cruiser-re gondolsz. Irreálisan drága (nem azt mondom hogy nagyon, de annyiért azért lehet találni sokkal jobb bicikliket). Pl.: Gepida Mundo Bár igaz hogy kényelmesek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!