Találatok a következő kifejezésre: Mi az release, (16 db)

Mi az a release, és mire való?

Legjobb válasz: http://www.demoscene.hu/news/as.php?q=274

Mivel az RGH-sok körében még új vagyok, ha letöltök eredeti release xbox360 játékot, azt ugyanúgy feltudom másolni?

Feltudom-e másolni, illetve az sikeresen el is indul?

Legjobb válasz: Hát ha rendesen felrakod akkor lehet de érdemesebb mindíg a GOD os vertiór letölteni mert ott csak másolni kell ha ISO sat töltesz akkor pedig még ISO2GOD al ki kell csomagolnod. Remélem segítettem -Sajti

Hát ha rendesen felrakod akkor lehet de érdemesebb mindíg a GOD os vertiór letölteni mert ott csak másolni kell ha ISO sat töltesz akkor pedig még ISO2GOD al ki kell csomagolnod. Remélem segítettem -Sajti
*verziót
* releaser :)
az MWT egy realeser csapat neve. Általában jó minõségû videókat szoktak feltölteni, a csapat egy bizonyos szintû garancia a videó minõségére.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! És mit jelent a release ebben az esetben?
nyilvánosságra hozó-t
A kérdező hozzászólása: köszi


Mit jelent az hogy "Eredeti release"?

Szeretnék feltölteni, de fogalmam sincs ez mi és hogy igent vagy nemet kéne bejelölnöm. Még új vagyok a feltöltésben és tényleg nem tudom. A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Eredeti release-t a releaserek adnak ki, betartva a mindenkori nemzetközi vagy magyar release/scene szabályokat. Ha te nem vagy releaser, nem tudsz feltöltést releaserként kiadni. Az oldal feltöltési szabályzata vagy a FAQ erre általában részletesen is kitér, hogy mi az eredeti release, és milyen a nem eredeti. Például nem kell nfo-t mellékelned, vagy más szabályok vonatkoznak rád.

Eredeti release-t a releaserek adnak ki, betartva a mindenkori nemzetközi vagy magyar release/scene szabályokat. Ha te nem vagy releaser, nem tudsz feltöltést releaserként kiadni. Az oldal feltöltési szabályzata vagy a FAQ erre általában részletesen is kitér, hogy mi az eredeti release, és milyen a nem eredeti. Például nem kell nfo-t mellékelned, vagy más szabályok vonatkoznak rád.
A kérdező hozzászólása: Köszi és a nukolásról esetleg tudsz valamit? Nekem az is nagyon kínai. Küldtem a like-ot.
A kérdező hozzászólása: Már láttam olyan letöltött filmet, amiben a gyilkos leszúrja az áldozatát és egy nagy képkocka lesz az áldozat fejénél, meg a felirat 15 perccel eltolódott, zöld volt az emberek körvonala. Gondolom az ilyenfélék is annak számítanak. Köszi a infót, megy like.

Ha egy film letöltése mellé ezt írják: "EREDETI Release! NFO + Sample! " akkor az mit jelent? Azt, hogy ez az eredeti film, és nem csak valami kamerás hülyeség?

Legjobb válasz: A sample ezért van.Az egy rövid részlet a filmbõl.Ha az megfelelõ minõség akkor töltsd le csak az egészet. Az eredeti release nem tudom mit takar.

A sample ezért van.Az egy rövid részlet a filmbõl.Ha az megfelelõ minõség akkor töltsd le csak az egészet. Az eredeti release nem tudom mit takar.
Eredeti release gondolom azt jelenti, hogy nem csak valami házi szar, hanem scene csapatok csinálták. NFO az egy leírás a filmrõl, technikai adatok, stb. Sample az pedig egy minta a filmbõl.
Aha.No de akkor mi a "scene csapat"??? :)
Az a csapat, akik a filmet/játékot/stb-t "kiadják" a netre, õk rip-elik (tehát mentik le), töltik fel, stb. Tehát õk azok akiktõl származik a film. Vagy hogy mondjam érthetõbben.

Mit jelent az, hogy lateralis release?

Legjobb válasz: Azért jó lenne tudni, hogy mivel kapcsolatosan írták?..

Azért jó lenne tudni, hogy mivel kapcsolatosan írták?..
Térmûtéti eljárás.
A kérdező hozzászólása: Térdmütét valóban. Csak érdekelne hogy mit takar? Mikor állhatok majd rá stb...
A laterális retinaculum egy szövet ami a helyén tartja a térdkalácsot. Ha a térdkalács rossz irányban áll, átvágják ezt a szövetet/húrt és a térdkalács visszacsúszik a helyére. Ilyen mûtétem volt, úgyhogy tudok róla mesélni. A mûtét utáni nap már ráálhattam (volna), de mivel egy csõ volt a térdemben 5 centire, inkább megvártam míg kivette. Egyébként nekem artroszkóppal csinálták és 1 hónap múlva már terhelhetem is.

Mit kell csinálni a fájjal ha az ismertetőben lépésenként azt írja: 1. Unpack release 2. Mount image or burn it Mit kell ilyenkor csinálni?

Segítség! Már kicsomagoltam csak jön egy fájl és azt nem tudom mivel kell megnyitni légyszi segítsetek kösszi!

Legjobb válasz: Valószínûleg Daemon Tools-ba kell bomountolni, miután feltelepítetted, a tálca jobb szélén van a villám ikonja, kattints rá bal egérgombbal, azután ott a meghajtóra, keresd ki a fájlt, ezután valószínûleg automatikusan elindul a telepítés, ha nem, akkor a sajátgépben találod, mint egy DVD-t. Ha nem sikerül, áruld el a kiterjesztését.

Valószínûleg Daemon Tools-ba kell bomountolni, miután feltelepítetted, a tálca jobb szélén van a villám ikonja, kattints rá bal egérgombbal, azután ott a meghajtóra, keresd ki a fájlt, ezután valószínûleg automatikusan elindul a telepítés, ha nem, akkor a sajátgépben találod, mint egy DVD-t. Ha nem sikerül, áruld el a kiterjesztését.
A kérdező hozzászólása: köszi már sikerült

Mit jelent az hogy "release the cure"?

Legjobb válasz: Engedd szabadjára a gyógyszert.Vagy lehet háttértartalma is. Szövegtõl is függ.

Engedd szabadjára a gyógyszert.Vagy lehet háttértartalma is. Szövegtõl is függ.
Gyógymódot.

Mi értelme van az "eredeti release"-nek?

Rengetegszer mikor torrenten letöltök egy filmet 20 millió 15Mb-s winrar fájlokban van amit mindig kikell csomagolni.. mi értelme van ennek, hogy darabokra tördelik a filmet? Nem lenne egyszer?bb csak simán a sample-t az NFO-t meg magát a film fájlt feltölteni?

Legjobb válasz: Hát ezt én sem értem, de ez engem is idegesít :)

Hát ezt én sem értem, de ez engem is idegesít :)
Az eredeti forrás FTP, aminél ajánlott darabolni. Nem mindegy hogy egy hálózati hiba esetén 1 db 15 MB-os darabot kell újrakezdeni és folytatni a többivel, vagy egy X GB-os fájlt. Seedszerver esetén szintén nincs sokszor lehetõség kibontásra, mert az eredeti fájlokat viszik tovább és állnak be vele seedbe. Lassan kezd elterjedni az a nézet, hogy kibontják õket, egyre több oldal kötelezõvé teszi ezeket és tiltja a darabolást.
A kérdező hozzászólása: értem :) köszönöm a választ, igazad van egyetértek abban, hogy hiba esetén könnyebb egy 15Mb-s fájlt cserélni mint egy x gb-sat, de akkor is torrentre hülyeségnek tartom a darabolt feltöltést :) én mindig kibontom és úgy töltöm fel az oldalakra, mert tudom milyen idegesítõ mikor várok egy jó filmet lejön, és már nézni akarom de még kell várni x percet a kicsomagolásra :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!