Találatok a következő kifejezésre: Mi az régebbi játék, amiben (4 db)

Mi az a régebbi játék, amiben egy nyúllal voltam, aki lövöldözött pl. teknősökre, meg voltak gyémántok is?

Legjobb válasz: jazz jackrabbit http://www.ibiblio.org/GameBytes/issue21/greviews/jazz1.gif szerintem ez lehetett

jazz jackrabbit http://www.ibiblio.org/GameBytes/issue21/greviews/jazz1.gif szerintem ez lehetett
A kérdező hozzászólása: ez volt az, köszi

Van egy régebbi xbox 360-om ami ki van chippelve. Beraktam egy eredeti játékot és mikor elindítom update-elni akar. Addig nem indul el a játék amíg meg nem történik az update. Tudom-e otthon update-elni a chippelt gépet vagy sem?

Ha igen akkor a chippelésnek annyi? Az nem gond, mert csak eredeti játékokkal játszom. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Ez azért fordul elõ, mert utoljára azt érzékelte a gép, hogy internetre volt csatlakoztatva a konzol. Én úgy oldottam meg, hogy csináltam egy teljesen új felhasználót a 360-on és azt használom azóta, nem is kérdez rá a frissítésre (a dashboard verziója is még 2010-es vagy 2011-es lehet). Persze a mentések ugranak, de így legalább nincs rizikó...

Ez azért fordul elõ, mert utoljára azt érzékelte a gép, hogy internetre volt csatlakoztatva a konzol. Én úgy oldottam meg, hogy csináltam egy teljesen új felhasználót a 360-on és azt használom azóta, nem is kérdez rá a frissítésre (a dashboard verziója is még 2010-es vagy 2011-es lehet). Persze a mentések ugranak, de így legalább nincs rizikó...
Koszos a fej, vagy koszos a lemez.
Nyugi nekem is így kezdte 2 év magasságában. Aztán rá félévre elkezdet elszinezõdni a képe a játékoknak és a menünek. Mondták hogy elõ fog jönni a híres 3 ledes hiba (RRoD). Szerencsére még volt rá egy hónap garancia. Erre a hibára 3 éva garancia van, függetlenül attóll hogy hol vetted, csak vissza rakatni rá a garancia matricát(ott ahol beszerezted). Így most új konzolom van új DVD olvasóval. :) De sajnos régi típusút kültek a szemetek. Bár ha ez is bírja 2, 5 éveg akkor semmi baj.
A kérdező hozzászólása: De a garancia lejárt azóta megjárta már Frankfurtot is..:S
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!