Találatok a következő kifejezésre: Mi az régebbi játék, (9 db)

Miért van az, hogy mikor elindítok egy régebbi játékot (most pl. worms world party-t), akkor nincs kép? HELP!

az a szitu,hogy vettem egy új samsung monitor/tv-t és egyszer?en csak fekete képet ad ,ha belépek egy játékba a sz.gépen. mit csináljak??? HELP!

Legjobb válasz: Szia, lehet hogy a videókártyáddal van a baj mert nem bírja el a játékot. A másik pedig az operációs rendszer lehet mert a windows7 / Xp nem biztos hogy támogatja már ezeket sõtt a vista sem.

Szia, lehet hogy a videókártyáddal van a baj mert nem bírja el a játékot. A másik pedig az operációs rendszer lehet mert a windows7 / Xp nem biztos hogy támogatja már ezeket sõtt a vista sem.


Mi az a régebbi játék, amiben egy nyúllal voltam, aki lövöldözött pl. teknősökre, meg voltak gyémántok is?

Legjobb válasz: jazz jackrabbit http://www.ibiblio.org/GameBytes/issue21/greviews/jazz1.gif szerintem ez lehetett

jazz jackrabbit http://www.ibiblio.org/GameBytes/issue21/greviews/jazz1.gif szerintem ez lehetett
A kérdező hozzászólása: ez volt az, köszi

Ha veszek egy PS vitát és arra veszek egy régebbi PSP játékot akkor az menni fog rajta? Vagy ha nem akkor mit kell csinálni hogy menjen (nincs PSP-m)?

Legjobb válasz: Nem, max ha Store-ból veszed, mert ott van fent jó sok konvertált. De mivel a Vita-ba nincs UMD meghajtó, így nem tudod belerakni a játékot.

Nem, max ha Store-ból veszed, mert ott van fent jó sok konvertált. De mivel a Vita-ba nincs UMD meghajtó, így nem tudod belerakni a játékot.

Van egy régebbi xbox 360-om ami ki van chippelve. Beraktam egy eredeti játékot és mikor elindítom update-elni akar. Addig nem indul el a játék amíg meg nem történik az update. Tudom-e otthon update-elni a chippelt gépet vagy sem?

Ha igen akkor a chippelésnek annyi? Az nem gond, mert csak eredeti játékokkal játszom. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Ez azért fordul elõ, mert utoljára azt érzékelte a gép, hogy internetre volt csatlakoztatva a konzol. Én úgy oldottam meg, hogy csináltam egy teljesen új felhasználót a 360-on és azt használom azóta, nem is kérdez rá a frissítésre (a dashboard verziója is még 2010-es vagy 2011-es lehet). Persze a mentések ugranak, de így legalább nincs rizikó...

Ez azért fordul elõ, mert utoljára azt érzékelte a gép, hogy internetre volt csatlakoztatva a konzol. Én úgy oldottam meg, hogy csináltam egy teljesen új felhasználót a 360-on és azt használom azóta, nem is kérdez rá a frissítésre (a dashboard verziója is még 2010-es vagy 2011-es lehet). Persze a mentések ugranak, de így legalább nincs rizikó...

Ha régebbi flash van az xboxomban, és egy újabb védelemmel rendelkező írott játékot akarok játszani, és kiírja hogy tudja updatelni és elfogadom, akkor mi lesz?

Legjobb válasz: Elszáll a flashed és ugyanúgy nem nyitja meg a gamet, de még azokat sem amik idáig mentek, ha jól tudom.

Elszáll a flashed és ugyanúgy nem nyitja meg a gamet, de még azokat sem amik idáig mentek, ha jól tudom.
Ahogy az elõzõ válaszoló is írta elszáll a Flash.A múlt héten így járt egy haver az új FIFA-val nem tudta megszerezni másoltan így megvette az pedig úgy hazavágta a gépet hogy még az eredeti játékokat sem viszi neki pedig kipróbálta 5-6 játékkal semmit sem csinál velük még csak meg sem mozdul a meghajtó.
Koszos a fej, vagy koszos a lemez.
Nyugi nekem is így kezdte 2 év magasságában. Aztán rá félévre elkezdet elszinezõdni a képe a játékoknak és a menünek. Mondták hogy elõ fog jönni a híres 3 ledes hiba (RRoD). Szerencsére még volt rá egy hónap garancia. Erre a hibára 3 éva garancia van, függetlenül attóll hogy hol vetted, csak vissza rakatni rá a garancia matricát(ott ahol beszerezted). Így most új konzolom van új DVD olvasóval. :) De sajnos régi típusút kültek a szemetek. Bár ha ez is bírja 2, 5 éveg akkor semmi baj.
A kérdező hozzászólása: De a garancia lejárt azóta megjárta már Frankfurtot is..:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!