Találatok a következő kifejezésre: Mi az régebbi (117 db)

Mik az első jelei annak hogy bejössz egy pasinak ha már régebb óta ismered és ő is téged?

égebb óta ismerek egy srácot mellesleg itt lakik a szomszédban, és kb 8 éves imádom szeretem tiszta szívb?l.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de én felnõtt nõ vagyok és hosszú évek óta egyetlen felnõtt férfi tetszik, a mai nem tudom mit érez, hihetetlen egy pasas :) Nem akarlak azonban kiábrándítani, de ha nem figyelt fel a vallomásodra, az nyilvánvalóan szándékos volt. :(

Nem akarlak elkeseríteni, de én felnõtt nõ vagyok és hosszú évek óta egyetlen felnõtt férfi tetszik, a mai nem tudom mit érez, hihetetlen egy pasas :) Nem akarlak azonban kiábrándítani, de ha nem figyelt fel a vallomásodra, az nyilvánvalóan szándékos volt. :(
A kérdező hozzászólása: ez a "vallomás" több éve volt 1-2-3 éve lehetett internetes uton és nem az hogy nem figyelt fel hanem nem irt vissza lelépett nem irt vagy mondott rá semmit csak azt hogy most mennie kell.....:S:(
Hát akkor sem a legjobb jel :( Ha késõbb sem tért vissza rá az nem véletlen. Ha nekem ez a faszi szerelmet vallana és nekem sürgõs dolgom lenne, a meló végeztével ugranék a nyakába.
Gondolom az ott 18 akart lenni...de szerintem akkor ettõl ne várj semmit ha elment utána...persze oké most is beköszön meg minden de szerintem csak azért hogy senkinek ne legyen kellemetlen. Lehet hogy nincs iagazam de én így gondolom..bocsi :(
A kérdező hozzászólása: én ugy értem hogy 2-3 év elteltével lehet h már õ is érez valamicskét..:S:D lehet h akkor nem de reményked3m h most már igen..

A google earth-ben, mikor az utcákon mászkálok 3D-ben, meg lehet tekinteni a régebbi felvételeket is? Hogyan?

A városomat elõször 2009-ben fényképezte le a guglis autó, és sokáig ezek a képek voltak elérhetõek, de nemrég helyettesítették õket 2012-s képekkel (közben sokminden megváltozott). El lehet-e érni még valahol a 2009-es képeket?

Legjobb válasz: Mûhold nézetben, klikkelj felül az eszköztárban az "Óra"ikonra ! Megjelenik egy csúszka, amit húzz vissza addig a pontig, amíg a program lehetõvé tesz. Ezt követõen lépj be az utca nézetbe ! Pl. New York esetében mûködik a dolog. de magyar városoknál ahogy látom nem. Ez van.

Mûhold nézetben, klikkelj felül az eszköztárban az "Óra"ikonra ! Megjelenik egy csúszka, amit húzz vissza addig a pontig, amíg a program lehetõvé tesz. Ezt követõen lépj be az utca nézetbe ! Pl. New York esetében mûködik a dolog. de magyar városoknál ahogy látom nem. Ez van.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, sikerült! :D Eddig azt hittem, hogy az "óra" csak a felülnézeti szatellit képet változtatja, de most látom, hogy nemcsak.

Mi aza szám ami régebbi és oh oh van benne?

Legjobb válasz: 1000 ilyen van, de erre gondoltam Lumidee - Never Leave You

1000 ilyen van, de erre gondoltam Lumidee - Never Leave You
A kérdező hozzászólása: nem ez :(


A skype mikortól támogatja a videotelefonálást? Mivel egy régebbi "netezős" gépemet ez az 5.10-es verzió már nagyon megfogja

Legjobb válasz: A 4.0-ás az elsõ értelmes változat, a korábbiaknál nem volt teljes képernyõs mód és rosszabb volt a képminõség is.

A 4.0-ás az elsõ értelmes változat, a korábbiaknál nem volt teljes képernyõs mód és rosszabb volt a képminõség is.

A régebbi típusú Ikarus buszok jobb elején mi az, ami folyni szokott?

Már sokszor láttam BKV buszoknál, hogy az els? ajtó el?tt közvetlenül a busz jobb elején valami folyik. Van, hogy csak csöpög, de pl ma reggel sugárban folyt valami folyadék.

Legjobb válasz: Hûtõvíz és a motor hûtését szolgálja, persze nem úgy hogy kifolyik...

Hûtõvíz és a motor hûtését szolgálja, persze nem úgy hogy kifolyik...
Amikor Pesten voltam, akkor meglepõdtem, hogy néhány busz milyen jó állapotú. Lehet, hogy pont a jobbakat láttam. Mondjuk pécsi buszok is elég rendesen össze vannak rongálva, a Mercik ülési kiszaggatva.
A kérdező hozzászólása: Szerintem azért Pécsen még mindig jobb talán a helyzet. Pesten utaztam olyan Ikarusokkal, aminek a motorja pörgött ezerrel, csörgött-zörgött, olyan zaj volt benne hogy csak na, és így sem tudott 30-nál gyorsabban menni. Biciklivel simán leelõztem volna. Meg koszosak, mocskosak, összefirkáltak a BKV-buszok. Mikor Pestrõl jövök haza Pécsre, nagyon szembeötlõ a különbség. Meg emlékszem, jó 7-8 éve, mikor Pécsen eladták a legrégebbi Ikarusokat, a BKV vette meg õket. Emlékszem hogy meglepõdtem, mikor Budán a Bocskai úton láttam õket a forgalomban.
Én is. Szóval itt sem igazán tartják karban a buszokat, mint azt látni is. Sajnos több megy zsebre, mint kéne, és így nem marad a buszokra pénz.
A kérdező hozzászólása: Pont pécsi vagyok. :)
Más választásuk pedig nincs. Csóró a BKV. Pécsen se egyszer láttam olyat, hogy berobogott Csontváryra a busz, ömlött a víz, szóltak a sofõrnek, hogy folyik. Az meg mondta, hogy a végállomásig kibírja. Felment, rátöltöttek, és ment a következõ körre.
A kérdező hozzászólása: És akkor a végállomásokon mindig utánatöltenek slagból csapvizet, aztán menet közben meg had folyjon?! Én nem mernék így járni vele, félnék hogy besül a motor.
Nem igazán, csak mivel nincs pénz a buszok karbantartására, így nincs más lehetõség.
A kérdező hozzászólása: És ez nem baj, hogy kifolyik? Csak mert nagyon sokszor láttam már ilyet. Ezért gondoltam, hogy normál üzemi jelenség. De akkor ezek szerint mégsem.
A kérdező hozzászólása: Lehet.
Milyen skandináv???

Tanácsokat szeretnénk. Kaptunk egy boxer kutyát ajándékba. Hogyan etessem rendesen és mi az amire mindenképp vigyázni kell nála? Olyanokat várok akiknek már régebb óta van bokszer kutyájuk és saját tapasztalat érdekelne.

Olyanokat várok akik már régebb óta van bokszer kutyájuk és saját tapasztalat érdekelne. Olvastam egy két kérdést és választ itt és ledöbbentem mennyi ember válaszol nagykép?en, okoskodóan ahelyett, hogy normálisan elmondaná a véleményét és tanácsot adna. Légyszíves csak az írjon aki erre képes. Köszönöm. Nekünk most ? a harmadik gyerekünk és már 10 hónapos, nem olyan pici. 2 hete van nálunk és az étkezéssel kicsit gondba vagyok, mert nem nagyon akar enni. Lehet ott rontottam el, hogy minden nap szinte mást adok neki "hátha megeszi címszóval" és talán egy fajta tápra kéne ráállnom, hogy azt megszokja? Nekem soványnak t?nt, mikor kaptuk és azóta persze nem hízott.

Legjobb válasz: Már bocs, de ezért (többek között) nem szokás élõ állatot ajándékozni senkinek.

Már bocs, de ezért (többek között) nem szokás élõ állatot ajándékozni senkinek.
Akitõl kaptad nem mondta mit evett? Nem lennék nálatok kutya.
Ha rossz evõ akkor nem tudunk segíteni.Ki kell kísérletezni mit eszik meg.Nekem egy rossz evõ kutyám a Dog chowra bukott rá, amúgy szerették a joserát és a Royal Canint is.mindegyiknek van boxer méretben tápja.A royal drága, de a többi megfizethetõ.Kérdezz rá a boltban.De elsõ körben, féregtelenítsd.
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek : Már bocs de kaptunk ajándékba egy igazi élõ kutyát. Mi van ezen hihetetlen? Másodiknak. Miért nem lennél nálunk kutya? Mert a családtagunknak számítanál, mert külön fotelod lenne a nappaliban, vagy mert akármelyik drága tápod megvenném neked, vagy mert úgy szeretnének mint más a saját gyerekét? Nem tudsz rólunk semmit!!! Miért kell mindjárt ítélkezni és utálatoskodni Kb. mint a z oviban Én kérdeztem és ha te nem tudsz normálisan válaszolni, mért írsz? Ez a legjobb szórakozásod, hogy idegeneket sértegetsz? Hát õszintén sajnállak. Én szeretném a kutyámnak a lehetõ legjobban megadni és nem azt írtam, hogy éhezik vagy hasonló, egyszerûen azt látom rajta, hogy kialakult rossz szokásai vannak amivel az elõzõ gazdája "akit én nem ismerek" nem foglalkozott.
A kérdező hozzászólása: A harmadiknak: köszönöm a válaszát.
van olyan hogy josera festivál az válogatós kutyáknak van. igen, sztem állja rá egy tápra, ne váltogass mert egy idõ után majd nem gyõzöd kitalálgatni, hogy mit enne. ha van pénzed drága tápra, mert azért sztem õ megeszik egy hónapban 20kg-ot, akkor acana, orjen vagy taste of wild. de hetente fõtt hússal, zöldségekkel kiegészített középkategórisá tápok is jók. persze pedigree, chappy és társai felejtõsek.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm szépen
Nekem már 8 éve boxereim vannak imádni valóak a boxerek:) )) Kérdezd meg akitõl kaptad mit evett eddig a kutyus és a kajájába keverj bele joghurtot vagy kefirt nyamnyogni fogja:) ) Rendkívül mozgékonyak úgyhogy mozgasd rendesen, de a kis szívére vigyázni kell mert a boxerek könnyen kaphatnak szívbetegséget, nagyon hajlamosak rá.. Másik a füle a fülét tísztitanod kell mert bepálhat , fülgyulladás is gyakori lehet a boxernél.. Sok boldogságot nektek:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsokat. Szerencsére azóta sokat változott a helyzet. Jókat eszik. Nem adok neki csak naponta kétszer rendes adagot, napközben semmit és így jó is az étvágya.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!