Találatok a következő kifejezésre: Mi az régebbi (125 db)

Mik az első jelei annak hogy bejössz egy pasinak ha már régebb óta ismered és ő is téged?

égebb óta ismerek egy srácot mellesleg itt lakik a szomszédban, és kb 8 éves imádom szeretem tiszta szívb?l.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de én felnõtt nõ vagyok és hosszú évek óta egyetlen felnõtt férfi tetszik, a mai nem tudom mit érez, hihetetlen egy pasas :) Nem akarlak azonban kiábrándítani, de ha nem figyelt fel a vallomásodra, az nyilvánvalóan szándékos volt. :(

Nem akarlak elkeseríteni, de én felnõtt nõ vagyok és hosszú évek óta egyetlen felnõtt férfi tetszik, a mai nem tudom mit érez, hihetetlen egy pasas :) Nem akarlak azonban kiábrándítani, de ha nem figyelt fel a vallomásodra, az nyilvánvalóan szándékos volt. :(
A kérdező hozzászólása: ez a "vallomás" több éve volt 1-2-3 éve lehetett internetes uton és nem az hogy nem figyelt fel hanem nem irt vissza lelépett nem irt vagy mondott rá semmit csak azt hogy most mennie kell.....:S:(
Hát akkor sem a legjobb jel :( Ha késõbb sem tért vissza rá az nem véletlen. Ha nekem ez a faszi szerelmet vallana és nekem sürgõs dolgom lenne, a meló végeztével ugranék a nyakába.
Gondolom az ott 18 akart lenni...de szerintem akkor ettõl ne várj semmit ha elment utána...persze oké most is beköszön meg minden de szerintem csak azért hogy senkinek ne legyen kellemetlen. Lehet hogy nincs iagazam de én így gondolom..bocsi :(
A kérdező hozzászólása: én ugy értem hogy 2-3 év elteltével lehet h már õ is érez valamicskét..:S:D lehet h akkor nem de reményked3m h most már igen..

A régebbi xbox 360-on ugyanolyan jó a grafika mint az újabb slimen? Ezt azért kérdezem, mert fontolgatok egy Xbox One-t és mivel az most jött ki lehet, hogy a következõ generációk jobbak lesznek mint mondjuk a 360-nál. Ez hogy van? :-)

Legjobb válasz: Ami X360, az mind ugyanolyan teljesítményû, hiába fehér, sárga, vagy hupikék a színe, hiába deszkavékony a design, tehát ugyanolyan a grafika. Xbox One pedig a "nextgen", bár lehet lassan már felesleges következõ generációnak hívni, hiszen már itt van, õ az irányadó. Természetesen a játékok jobban néznek ki XboxOne-on, mint 360-on, de nem minden játék van rá, mint amit kiadtak 360-ra. Nem tudom mennyire világos.

Ami X360, az mind ugyanolyan teljesítményû, hiába fehér, sárga, vagy hupikék a színe, hiába deszkavékony a design, tehát ugyanolyan a grafika. Xbox One pedig a "nextgen", bár lehet lassan már felesleges következõ generációnak hívni, hiszen már itt van, õ az irányadó. Természetesen a játékok jobban néznek ki XboxOne-on, mint 360-on, de nem minden játék van rá, mint amit kiadtak 360-ra. Nem tudom mennyire világos.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom persze, hogy a One-on sokkal szebb a grafika mint a 360-on ez alap dolog :) Csak azzal nem vagyok tisztában, hogy a késõbbi One-ok jobbak lesznek-e mint az az Xbox One ami most van kint pl, hogy szebb lesz-e rajta a grafika mint a mostani One-on stb.. :)

A google earth-ben, mikor az utcákon mászkálok 3D-ben, meg lehet tekinteni a régebbi felvételeket is? Hogyan?

A városomat elõször 2009-ben fényképezte le a guglis autó, és sokáig ezek a képek voltak elérhetõek, de nemrég helyettesítették õket 2012-s képekkel (közben sokminden megváltozott). El lehet-e érni még valahol a 2009-es képeket?

Legjobb válasz: Mûhold nézetben, klikkelj felül az eszköztárban az "Óra"ikonra ! Megjelenik egy csúszka, amit húzz vissza addig a pontig, amíg a program lehetõvé tesz. Ezt követõen lépj be az utca nézetbe ! Pl. New York esetében mûködik a dolog. de magyar városoknál ahogy látom nem. Ez van.

Mûhold nézetben, klikkelj felül az eszköztárban az "Óra"ikonra ! Megjelenik egy csúszka, amit húzz vissza addig a pontig, amíg a program lehetõvé tesz. Ezt követõen lépj be az utca nézetbe ! Pl. New York esetében mûködik a dolog. de magyar városoknál ahogy látom nem. Ez van.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, sikerült! :D Eddig azt hittem, hogy az "óra" csak a felülnézeti szatellit képet változtatja, de most látom, hogy nemcsak.


Mi aza szám ami régebbi és oh oh van benne?

Legjobb válasz: 1000 ilyen van, de erre gondoltam Lumidee - Never Leave You

1000 ilyen van, de erre gondoltam Lumidee - Never Leave You
A kérdező hozzászólása: nem ez :(

A skype mikortól támogatja a videotelefonálást? Mivel egy régebbi "netezős" gépemet ez az 5.10-es verzió már nagyon megfogja

Legjobb válasz: A 4.0-ás az elsõ értelmes változat, a korábbiaknál nem volt teljes képernyõs mód és rosszabb volt a képminõség is.

A 4.0-ás az elsõ értelmes változat, a korábbiaknál nem volt teljes képernyõs mód és rosszabb volt a képminõség is.

A régebbi típusú Ikarus buszok jobb elején mi az, ami folyni szokott?

Már sokszor láttam BKV buszoknál, hogy az els? ajtó el?tt közvetlenül a busz jobb elején valami folyik. Van, hogy csak csöpög, de pl ma reggel sugárban folyt valami folyadék.

Legjobb válasz: Hûtõvíz és a motor hûtését szolgálja, persze nem úgy hogy kifolyik...

Hûtõvíz és a motor hûtését szolgálja, persze nem úgy hogy kifolyik...
Amikor Pesten voltam, akkor meglepõdtem, hogy néhány busz milyen jó állapotú. Lehet, hogy pont a jobbakat láttam. Mondjuk pécsi buszok is elég rendesen össze vannak rongálva, a Mercik ülési kiszaggatva.
A kérdező hozzászólása: Szerintem azért Pécsen még mindig jobb talán a helyzet. Pesten utaztam olyan Ikarusokkal, aminek a motorja pörgött ezerrel, csörgött-zörgött, olyan zaj volt benne hogy csak na, és így sem tudott 30-nál gyorsabban menni. Biciklivel simán leelõztem volna. Meg koszosak, mocskosak, összefirkáltak a BKV-buszok. Mikor Pestrõl jövök haza Pécsre, nagyon szembeötlõ a különbség. Meg emlékszem, jó 7-8 éve, mikor Pécsen eladták a legrégebbi Ikarusokat, a BKV vette meg õket. Emlékszem hogy meglepõdtem, mikor Budán a Bocskai úton láttam õket a forgalomban.
Én is. Szóval itt sem igazán tartják karban a buszokat, mint azt látni is. Sajnos több megy zsebre, mint kéne, és így nem marad a buszokra pénz.
A kérdező hozzászólása: Pont pécsi vagyok. :)
Más választásuk pedig nincs. Csóró a BKV. Pécsen se egyszer láttam olyat, hogy berobogott Csontváryra a busz, ömlött a víz, szóltak a sofõrnek, hogy folyik. Az meg mondta, hogy a végállomásig kibírja. Felment, rátöltöttek, és ment a következõ körre.
A kérdező hozzászólása: És akkor a végállomásokon mindig utánatöltenek slagból csapvizet, aztán menet közben meg had folyjon?! Én nem mernék így járni vele, félnék hogy besül a motor.
Nem igazán, csak mivel nincs pénz a buszok karbantartására, így nincs más lehetõség.
A kérdező hozzászólása: És ez nem baj, hogy kifolyik? Csak mert nagyon sokszor láttam már ilyet. Ezért gondoltam, hogy normál üzemi jelenség. De akkor ezek szerint mégsem.
A kérdező hozzászólása: Lehet.
Milyen skandináv???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!