Találatok a következő kifejezésre: Mi az program (1129 db)

A Windows 7 programnál mi az program, ami elment mindent?

Már mint úgy értem,h minden egyes billenty?zet leütést ment,meg oldalakat(bárhol jártam)..egyszóval mindent ami létezik!!! Segítsetek légyszi,h mi a neve. Vmi billenty? kombinációval lehet megnyitni.

Legjobb válasz: Én ilyet nem ismerek alapból. Keyloggerek léteznek, de ezek ártalamas programok, lopásra használják, ha internetet szeretnéd visszakeresni, a böngészõd history gombjával meg tudod nézni.

Én ilyet nem ismerek alapból. Keyloggerek léteznek, de ezek ártalamas programok, lopásra használják, ha internetet szeretnéd visszakeresni, a böngészõd history gombjával meg tudod nézni.
A kérdező hozzászólása: Nah ez a baj nálam is, hogy én sem tudom, hogy mi ez. Ez vmi olyan program, amit egy betû kombinációval lehet megnyitni (ilyen WordPad jellemû dolog jön ki) és akkor az megmutat mindent, hogy milyen oldalakat néztem meg, miket néztem meg, msn-en kinek mit írtam vagy Õ mit írt nekem. Magyarul mindent ment, amit nem kéne... :/ Lehet nem a Windows 7-el együtt lett feltelepítve, de akkor is a gépemen van és törölni akarom.. :/

Egy projektben dolgozom, ami egy programot tervezünk és csinálunk. Az a kérsésem, hogy mi az a dolog ami miatt elmennél egy programra?

Legjobb válasz: ...végigolvasni is fájdalmas volt ezt a kérdést... Akkor mennék el egy programra, ha érdekel a program.

...végigolvasni is fájdalmas volt ezt a kérdést... Akkor mennék el egy programra, ha érdekel a program.
Osztom az elsõ válaszolóét. Akkor mennék, ha a program az érdeklõdési körömbe tartozik. Vagy ha van ingyen sör.

Laikusként: Mi az a Torrent, és mit jelent a torrent jellegü program letőltés?

Legjobb válasz: Fájlcserélés. Az internet segítségével az emberek egymás gépérõl töltögetnek le anyagokat. Tehát amit letöltesz azt nem az internetrõl (weboldalról) töltöd, hanem valaki más gépérõl. Miközben letöltöd, automatikusan te is tovább adod valakinek, aki szintén továbbadja, és így tovább. A letöltõ programban láthatod hogy hány embertõl töltöd az adott anyagot, és hogy közben hány emberenek adod tovább. Használata roppant egyszerû, le kell tölteni a letöltõ programot (kliens), és telepíteni. Jelenleg a legnépszerûbb az utorrent. Ezután felmész egy torrent oldalra, itt letöltöd a kívánt anyag (pl film) torrent fájlát. Ez még nem maga az anyag (mivel mint említettem azt nem az oldalról fogod letölteni), csak egy pár kilobájtos torrent kiterjesztésû file ami a többiekhez való csatlakozást segíti elõ. Tehát letöltötted a torrent fájlt, ezután kettõt rákattintasz, és az utorrent automatikusan elkezdi letölteni. Dióhéjban ennyi, itt részletesebben is olvashatsz róla: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Fájlcserélés. Az internet segítségével az emberek egymás gépérõl töltögetnek le anyagokat. Tehát amit letöltesz azt nem az internetrõl (weboldalról) töltöd, hanem valaki más gépérõl. Miközben letöltöd, automatikusan te is tovább adod valakinek, aki szintén továbbadja, és így tovább. A letöltõ programban láthatod hogy hány embertõl töltöd az adott anyagot, és hogy közben hány emberenek adod tovább. Használata roppant egyszerû, le kell tölteni a letöltõ programot (kliens), és telepíteni. Jelenleg a legnépszerûbb az utorrent. Ezután felmész egy torrent oldalra, itt letöltöd a kívánt anyag (pl film) torrent fájlát. Ez még nem maga az anyag (mivel mint említettem azt nem az oldalról fogod letölteni), csak egy pár kilobájtos torrent kiterjesztésû file ami a többiekhez való csatlakozást segíti elõ. Tehát letöltötted a torrent fájlt, ezután kettõt rákattintasz, és az utorrent automatikusan elkezdi letölteni. Dióhéjban ennyi, itt részletesebben is olvashatsz róla: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.


Mi az a keplopo program, mit lehet vele csinalni?

Legjobb válasz: A képernyõdet vagy a képernyõ egy részét (mondjuk egy program ablakot) elmenthetsz egy képfájlként. Én pl. arra szoktam használni, ha kell egy anyagot csinálni egy program mûködésérõl, akkor lépésenként elmentem képként a szükséges részeket, vagy ha van valami hibaüzenet bármi kapcsán, akkor azt is ki tudom menteni, utána fel tudom képként tölteni a netre, hogy más is lássa. Pl. most ezt itt fent: http://kepfeltolto.net/images/1243281139.jpg

A képernyõdet vagy a képernyõ egy részét (mondjuk egy program ablakot) elmenthetsz egy képfájlként. Én pl. arra szoktam használni, ha kell egy anyagot csinálni egy program mûködésérõl, akkor lépésenként elmentem képként a szükséges részeket, vagy ha van valami hibaüzenet bármi kapcsán, akkor azt is ki tudom menteni, utána fel tudom képként tölteni a netre, hogy más is lássa. Pl. most ezt itt fent: http://kepfeltolto.net/images/1243281139.jpg
Vagy az egész oldalt, vagy csak kiemelt részét lefényképezi, azt utána szerkesztheted, írhatsz rá stb... Végül is mûködik oldalakon, meg szoftver használat közben is. Én is használom a HyperSnap nevût. Ez képes filmek (avi, dvd) képkockáit is lelopni. Ami különösen jó benne, hogy egymásután csinálhatsz képeket, majd xdb lefotózása után, ezeket szerkesztheted egymás után. Nagyon hasznos, barátoknak szoktam csinálni néha magyarázatokat vele. A cam-mal videó készíthetõ. http://www.hypersnap.hu/
A kérdező hozzászólása: Kosznom a valaszokat!
Mer a ctrl-alt-Prt Sys az egyenlõ jobb klikk? mert ezt írtad :) Meg a SnagIt vagy az MWSnap vagy a HyperSnapDX az = ctrl-alt-Prt Sys ???? Próbálj meg egy program ablakból vagy egy darab képernyõnyi területet kilopni a ctrl-alt-Prt Sys kombinációval és utána dumálj.
A képlopó program teljesen más. Amit az elõzõ írt, azt ctrl-alt-Prt Sys bill.kombinációval szoktuk. A képlopó progi lényege az, hogy olyan oldalakról lopod le a képet, ahol nem lehet jobb klikkel lementeni.
Khömm.. Valahol elvesztél szerintem.:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszt!

Mi annak a programnak a neve vagy mi az hogy amikor kikapcsolom a gépet akkor automatikussan kilépjen minden programot most lett ujratelepitve a windowsom és mst nemtom h mivel zárja be a programokat?

köszi elpre

Legjobb válasz: Csak én nem értem? Amikor kikapcsolod a gépet alapból bezárja a programokat, ennek a neve Windows.

Csak én nem értem? Amikor kikapcsolod a gépet alapból bezárja a programokat, ennek a neve Windows.
Nyílván ha kikapcsolod a porszívót, akkor nem fog tovább port szívni. Ezen mi olyan nagyon nehéz?
A kérdező hozzászólása: -.-" igen de amikor kikapcsolom akkor kijön egy kis ablak és az bezárja és megkérdezi h befejez most vagy mégsem eddig nem volt ienem
elõször tudni kéne milyen telefonod van...

Fel lehet törni olyan msn-t, amivel az én gépemen léptek be? Mi a program neve?

Legjobb válasz: Mindenek elõtt szükséged lesz egy WGA-kártyára, ha mindenáron hackelni akarsz. Hozzá kapsz megfelelõ programot. De mivel ez a dolog többnyire illegális, még azt is letagadják az üzletben, hogy hallottak róla. Legjobb, ha olyan pc-boltba mész WGA-t venni, ahol már megfordultál, ismerõsök vannak. Érthetõ, hogy idegennek azt mondják, nem tartanak ilyesmit. Pedig van. Csak ismerõstõl kell beszerezni.

Mindenek elõtt szükséged lesz egy WGA-kártyára, ha mindenáron hackelni akarsz. Hozzá kapsz megfelelõ programot. De mivel ez a dolog többnyire illegális, még azt is letagadják az üzletben, hogy hallottak róla. Legjobb, ha olyan pc-boltba mész WGA-t venni, ahol már megfordultál, ismerõsök vannak. Érthetõ, hogy idegennek azt mondják, nem tartanak ilyesmit. Pedig van. Csak ismerõstõl kell beszerezni.
persze csak saját magad írd a programot amivel csinálod a netesek vírusosak, férgesek stb...

Mi az a Timeviewer nevű program? Egyik weboldalon képre kattintottam, és letöltötte.

:S kutyasz*r.hu-n kattintottam a képre. Most ez micsoda? Elvileg kitöröltem amúgy. - Remélem, mert 3X mentem rá, hogy megnézzek valamit, de csak kétszer töröltem ki, de most nincs a letöltések között, lomtárból is töröltem. Mi lehet ez a progi?O.o Előre is köszi.

Legjobb válasz: Az nem "time", hanem "team". Azaz teamviewer. Egy segítõ program. Ha tudjátok egymás IP címét, és van egy közös kód, akkor látni lehet vele a másik képernyõképét (természetesen ha elfogadja a felkérést) sõt ha olyan funkciót használtok akkor irányítani is lehet a gépét.

Az nem "time", hanem "team". Azaz teamviewer. Egy segítõ program. Ha tudjátok egymás IP címét, és van egy közös kód, akkor látni lehet vele a másik képernyõképét (természetesen ha elfogadja a felkérést) sõt ha olyan funkciót használtok akkor irányítani is lehet a gépét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Ment a zöld mancs:) És tényleg elírtam:S:$
Annyival még kiegészíteném, hogy remekül alkalmas arra is, hogy egy laptopról irányítsd az otthoni asztali géped.
A kérdező hozzászólása: Köszi, zöld!:)

Egyszer HErBY mondott egy programot ami olyan mint a 3Ds MAX és az After Effect kombinációja. Nem emlékeztek rá, hogy mi a program neve?

Az elmúlt 2 hétben lehetett az a videó amiben megemlítette, és úgy emlékszem hogy kép is volt hozzá, tehát nem FM meg Just Hang, és nem is Gameplay. Legvalószínűbb, hogy a lakásban volt valahol amikor megemlítette.

Legjobb válasz: NukeX

NukeX
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!