Találatok a következő kifejezésre: Mi az pontosan (2121 db)

Assassin's creed 4-ben honnan tudom, hogy épp melyik kard van nálam? És mire jó a totem, vagy dísz? Nem tudom mi az pontosan.

Legjobb válasz: elmész a boltba, és amelyiknél egy kis > -jel van, az van nálad... és a totemet gyûjtöd/eladod... és mire jó a dísz ? remélem ez költõi kérdés volt... na vajon mire jó a dísz?...

elmész a boltba, és amelyiknél egy kis > -jel van, az van nálad... és a totemet gyûjtöd/eladod... és mire jó a dísz ? remélem ez költõi kérdés volt... na vajon mire jó a dísz?...

Valóban létezik szemmel verés? Én nem igazán hiszek benne, de olyan sokat hallottam, hogy talán van benne valami. Egyáltalán mi az pontosan?

Legjobb válasz: senki se bizonyította se azt,hogy létezik,se azt,hogy nem a hülyézésrõl annyit,hogy az egyik oldalt is le lehetne hülyézni,mondván hogy hihetnek el ilyesmiket,vagy a másik oldalról nézve a szkeptikusokat is lehülyézhetném,hogy mennyire nem látnak az orruknál tovább,és amit nem tudnak a két kezükkel megfogni,az szerintük baromság. én egyébként nem hiszek benne,de mi zárja ki a létezését?

A görögök hisznek benne. Ha megfájdul a fejed, azt mondják, hogy szemmel vertek. Velem itattak olyan szentelt vizet, ami felett imádkoztak szemmel verés ellen, én nem hittem benne, mégis 5 perc múlva elmúlt a nagyon durva fejfájásom. Van egy imájuk, amivel meg tudják mondani szemmel vertek-e vagy nem. Itt Görögországban nagyon hisznek ebben. És nagyon jellemzõ egyébként hogy bámulgatják egymást (nem azért hogy szemmel verjenek, csak simán érdeklõdésbõl), nálunk ez bunkóságnak számít.
senki se bizonyította se azt, hogy létezik, se azt, hogy nem a hülyézésrõl annyit, hogy az egyik oldalt is le lehetne hülyézni, mondván hogy hihetnek el ilyesmiket, vagy a másik oldalról nézve a szkeptikusokat is lehülyézhetném, hogy mennyire nem látnak az orruknál tovább, és amit nem tudnak a két kezükkel megfogni, az szerintük baromság. én egyébként nem hiszek benne, de mi zárja ki a létezését?
pontozzatok le gyorsan, de te nagyon hülye vagy
Igen létezik mert amikor apukám kicsi volt õt megverték szemmel!
Szegeny oreg nagyanyam meselte, hogy az elso gyereke(1930)ugy halt meg hogy jott a tejesasszony akinek nem lehetett gyereke, bement a szobaba es valoszinu szemmel verte a gyereket aki masnap reggel meghalt, addig kutya baja nem volt.Reggel csurom vizesen fekudt a kisagyban, stb.Valoszinu tudogyulladasban halhatott meg, csak akkor egyszerubb volt a szemmel veres cimu diagnozis.Persze sosem sertettuk meg azzal hogy ez nem igaz, mert annyira meg volt gyozodve arrol, hogy igy tortent.De hogy napjainkban valaki meg mindig higgyen ilyesmiben, az mar nagyon gaz...
Akire az elözö kommentembe hivatkoztam törölte a kommentjét ezért beirom még 1x : Nemtom miért kell lehülyézni valakit olyasmiért, amit a mágia igenis elismer! Szerintem õ sem ilyen válaszokra számított. Igen, van szemmelverés, a boszorkánytudományban a fogalom annyit jelent, hogy egy ember a másik embernek erõs koncentrációval negatív hullámokat küld, mindezt úgy, hogy folyamatosan nézi az illetõt, azaz a szemén keresztül bocsájtja ki a negatív energiafelhõket. A szkeptikus hülyézõknek meg azt üzenem, hogy:képzeljétek van ezenkívül ráolvasás, szerelmi oldás-kötés, átok, sõt létezik olyan is, hogy 3.dimenzió (szellemvilág) Roma származású vagyok, hiszek az õsi hiedelmekben, babonákban, õseink valamikor a vándorlások során ezzel keresték a kenyerüket.
A szemmel verésben szerintem vannak akik hisznek, bár nem mûködik, legjobb példa erre az öreg mamikák a buszon... XD
Utolso "romagyerek" kommentelönek mondanám : Semmilyen mágia vagy "boszorkányság" nem elismert és nem is létezik . Az egész csak placebo ugyan ugy ahogy a szemmel verés is [ekkora marhaságot] . A szem pedig k*rvára nem bocsát ki semmilyen gonosz "felhöket" :D:D Pontosan nem tudom milyen ösökröl beszélsz mert a cig*nyok 100-200 évvel ezelött valoszinüleg még csak majmok voltak .
Nemtom miért kell lehülyézni valakit olyasmiért, amit a mágia igenis elismer! Szerintem õ sem ilyen válaszokra számított. Igen, van szemmelverés, a boszorkánytudományban a fogalom annyit jelent, hogy egy ember a másik embernek erõs koncentrációval negatív hullámokat küld, mindezt úgy, hogy folyamatosan nézi az illetõt, azaz a szemén keresztül bocsájtja ki a negatív energiafelhõket. A szkeptikus hülyézõknek meg azt üzenem, hogy:képzeljétek van ezenkívül ráolvasás, szerelmi oldás-kötés, átok, sõt létezik olyan is, hogy 3.dimenzió (szellemvilág) Roma származású vagyok, hiszek az õsi hiedelmekben, babonákban, õseink valamikor a vándorlások során ezzel keresték a kenyerüket.
Ja es regen amikor a tudomany igen fejletlen volt meg, az embereknek konnyebb volt a szemmel veresre fogni bizonyos betegsegeket, hisz fogalmuk sem volt hogy az mi.
Aki hisz benne annak letezik.Altalaban oreg fausi nenikek uzik mai napig a szenesviz keszitest szemmel veres(babonazas)ellen.En lattam olyat akinek pl.nagyon fajt a feje, csinaltak neki szenes vizet, mormoltak valami imat es hamarabb elmult neki mint az algopyrintol.Onszuggesztio szerintem, en csak rohogok az ilyesmin.Vagy ahogy a gyufaszalat eloltjak a vizbe, talan a benne levo foszfor fajdalomcsillapito?
Én sem tudok biztosat, de szerintem simán elképzelhetõ.A paraszti, falusi kultúrában úgy tartották, hogy a nyugtalan, sírós csecsemõt szemmel verték. Illetve ez is lehetséges ok volt. Ki tudja.. Ja, és az a hülye aki mondja. Vagy hogy is mondta Forrest Gump?
neharagudjatok, de nem is biztos, hogy hulye a kérdezo!ha meggondoljuk , hogy van hipnózis /már pedig van!/, és van hipnotizálás akkor miért ne lehetne szemmel verés?hátha valaki ilyesmit is tud!? hajrá szemmel verést tudók jelentkezzetek!
Ez érdekes kérdés, tudom a választ de lenne két kérdésem: 1.) Valóban ennyire hülye vagy ? 2.) Miért pont ebbe a kategoriába soroltad ?
Te ennyire hülye hogy lehetsz? . Ki beszél neked a szemmel verésröl ? Uri Geller vagy a kib*szott David Copperfield ? Te szerencsétlen maximum telekinézis létezik .

Normális az, hogy a húgycsõnyílásnál vannak apró piros pöttyök? Mik azok pontosan, veszélyesek? Mit lehet velük csinálni?

Nem viszketnek, nem fájnak, nem zsírosak, csak idegesít, hogy ott vannak. Pár hete vettem észre õket csak, és nem terjednek se merre. Lehetséges, hogy azért jöttek elõ, mert valami megdörzsölte a makkot? Mivel pár hete kipróbáltam milyen úgy hordani, hogy nincs rajta fityma. Ami nem igazán müködött.
a a szinész úrfi hatalmss izletes pénisze imádom az olyan hatalmas péniszt 18L
Nagyméretû, hálózatról ( 220 V ) üzemelõ, nagy teljesítményû vibrátor.
Hitachi magic wand (vagy hitachiként vagy magic wand-ként referálnak rá általában), egy nagy teljesítményû masszírozó. Olyan, mintha egy elektromos fogkefét tartanál oda, csak erõsebben rezeg.
dildó (vibrátor) több féle van, az elemes az pl rezeg
csikló simulátor (csak rezeg).
*stimulátor

CURVES? Folyt lent. Mi az pontosan?

.es hogy kell hasznalni? Azt olvastam hogy a hasra szoktak tenni hogy lefogyjon a has vagy nem tudom, tudja valaki mirol van szo? Szules utan hasznalta a szemely.10hos a babam es meg mindig olyan a hasam mint egy haz egyebkent nem vagyok kover 160 cm es 60 kilo.de a hasam hatalmas es hajas.mitol menne lejjebb vegre olyan gusztustalan es hajas.gondoltam megkerdem hatha tud valaki valamit errol.koszike a segitseget.

Legjobb válasz: szia, megpróbáltam utánanézni, de ezen a néven csak valami 30 perces nõi tornát dob ki a gugli...bocsi az offért...fogalmam sincs, mi lehet az.

szia, megpróbáltam utánanézni, de ezen a néven csak valami 30 perces nõi tornát dob ki a gugli...bocsi az offért...fogalmam sincs, mi lehet az.
A kérdező hozzászólása: Koszike szepen hogy idot szakitottal ram .minden jot kivanok.!!!!!!
Szia! Én járok és szuper. Elsõ hónapban 31 cm-t fogytam és 4 kg-ot. Azonban a legkevésbé a hasra hatásos. Egyébként ez egy 30 perces köredzés, speckó, hidraulikus gépekkel nõknek. Bármikor mehetsz és tényleg csak fél óra. K.b. 500kcal-t égethetsz el vele. Heti min. 3 alkalommal muszáj menni, akkor szépen és hamar látszik is! Én nagyon szeretem! Csak ajánlani tudom..

Hol tudnám megnézni hogy mi az pontosan amit a kórházba nekem ill. a kicsinek is kell vinni?

Nem akarok sok mindent azért érdekel.Felsorolásra gondolok,mib?l mennyi stb.

Legjobb válasz: http://www.google.hu/search?q=mama++csomag+k%C3%B3rh%C3%A1z&.. Ez alatt a link alatt találsz rád vonatkozó csomagokat. Arról, hogy a babának mi kell, kell-e egyáltalán a védõnõnél vagy helyben kellene érdeklõdni, mert ez a semmitõl a komplett ruhatárig széles skálán mozoghat.

http://www.google.hu/search?q=mama++csomag+k%C3%B3rh%C3%A1z&.. Ez alatt a link alatt találsz rád vonatkozó csomagokat. Arról, hogy a babának mi kell, kell-e egyáltalán a védõnõnél vagy helyben kellene érdeklõdni, mert ez a semmitõl a komplett ruhatárig széles skálán mozoghat.
szia! Elméletileg (!) a net mellett a védõnõd tanácsait is kikérheted. Össze is állíthattok egy listát, vagy adhat ilyen kis összefoglalót neked. 37 hetes kismami
Én a védõnõmtõl kaptam egy felicitász kiskönyvet, abban levan írva minden a te és a kicsi részérõl, felsorolás színten.

Mire jó a probiotikum? Mi az pontosan?

Legjobb válasz: A probiotikumok olyan készítmények, melyek élõ, speciálisan kiválasztott, a bél szempontjából fontos és meghatározó mikroorganizmusokat (leginkább Lactobacillusok és Bifidobacteriumok) megfelelõ számban tartalmaznak és ezek fiziológiásan kedvezõ hatást fejtenek ki az emberi szervezetben szájon át történõ alkalmazásukat követõen. A különbözõ készítmények összetételüknek megfelelõen befolyásolják a bélflóra egyensúlyát. Speciális összetételüket a tudományos eredmények felhasználásával alakítják ki.

A probiotikumok olyan készítmények, melyek élõ, speciálisan kiválasztott, a bél szempontjából fontos és meghatározó mikroorganizmusokat (leginkább Lactobacillusok és Bifidobacteriumok) megfelelõ számban tartalmaznak és ezek fiziológiásan kedvezõ hatást fejtenek ki az emberi szervezetben szájon át történõ alkalmazásukat követõen. A különbözõ készítmények összetételüknek megfelelõen befolyásolják a bélflóra egyensúlyát. Speciális összetételüket a tudományos eredmények felhasználásával alakítják ki.
itt olvashatsz róla bõvebben :) http://hu.wikipedia.org/wiki/Probiotikum

Sok rajzfilmben van, hogy a szereplõ két vállán ül egy angyal meg egy ördög, akik mindenféle tanácsokkal szolgálnak neki. Ennek a kis párosnak van egy szakszerû kifejezése. Valaki meg tudja mondani hogy mi az pontosan?

Legjobb válasz: az a karakter lelkiismerete, a jó és a rossz oldala, az ördög általában rosszra buzdítja, míg az angyal a jóra, aféle belsõ harc megszemélyesítve

az a karakter lelkiismerete, a jó és a rossz oldala, az ördög általában rosszra buzdítja, míg az angyal a jóra, aféle belsõ harc megszemélyesítve

Xbox 360-nál mi az pontosan ez a "Kernel"?

Dashboardot tudom,de ezt a Kernel-t valaki elmagyarázni, hogy mi és hogy mire kell az Xbox360-ban?

Legjobb válasz: Minden operációs rendszer áll egy kernelbõl, ami a mag, és egy shellbõl, ami mondhatni a dashboard. Kernelnek millió feladata van, google válaszol.

Minden operációs rendszer áll egy kernelbõl, ami a mag, és egy shellbõl, ami mondhatni a dashboard. Kernelnek millió feladata van, google válaszol.

Mi az pontosan az egészségpénztár?

Elég kuka vagyok ebben mert ilyenről még nem hallottam (pályakezdő vagyok), érdeklődtem egy munkahelyen és kérnek ezt is. De ez pontosan mi is? Azt mondták az előző munkahelyemen ki tudom kérni.

Legjobb válasz: Az egészségpénztár olyan, mint egy bankszámla. Cafeteria keretein belül szoktak erre utalgatni összegeket, amit aztán bármilyen egészségügyi dologra igénybe lehet venni, pl. fogszabályozó, gyógyszerek.. Google biztos megmondja a hivatalos frankót.

Az egészségpénztár olyan, mint egy bankszámla. Cafeteria keretein belül szoktak erre utalgatni összegeket, amit aztán bármilyen egészségügyi dologra igénybe lehet venni, pl. fogszabályozó, gyógyszerek.. Google biztos megmondja a hivatalos frankót.
Egyáltalán tagja vagy ilyennek? Ha nem, akkor be kell lépned valamelyikbe! A munkáltató cafeteria elemként választhatja az egészségpénztári támogatásodat. Ezt fel tudod használni gyógyszerekre, orvosi kezelésekre stb. Nézz utána és derítsd ki kötöttél-e már ilyet! :)
A kérdező hozzászólása: Igen, közben utána néztem ennek, de nem emlékszem hogy bármikor is léptem volna be ilyenbe! Érdekes, nem tudtam hogy van ilyen, de jónak hangzik :) K Köszönöm az információkat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!