Találatok a következő kifejezésre: Mi az ovulációs mikroszkóp, és (5 db)

Mi az az ovulációs mikroszkóp, és hogyan működik?

Legjobb válasz: Szia! Én is ennek segitségével estem teherbe. Két fajta van 10000ft-körüli meg kb 2800ft körüli. Nekem az olcsóbb volt. Hüvelyváladékot vagy nyálváladékot kell venni (a hüvelyváladék jobban látszik szerintem) és ossze kell hasonlitani a látott képet. Kell egy pár hónap amig kiveszed hogy mikor pozitiv, de nekem 4 hónap alatt sikerült. Sok sikert!

Szia! Én is ennek segitségével estem teherbe. Két fajta van 10000ft-körüli meg kb 2800ft körüli. Nekem az olcsóbb volt. Hüvelyváladékot vagy nyálváladékot kell venni (a hüvelyváladék jobban látszik szerintem) és ossze kell hasonlitani a látott képet. Kell egy pár hónap amig kiveszed hogy mikor pozitiv, de nekem 4 hónap alatt sikerült. Sok sikert!

Mi a különbség az ovulációs teszt és a mikroszkóp között?

A mikroszkóp örök életre szól a teszt pedig eldobható és drágább.Akkor ezek alapján a mikroszkópot érdemes megvenni, de akkor mi értelme a tesztnek, ha olcsóbban van jobb is ( a mikroszkóp).

Legjobb válasz: én is a mikroszkópot fogom használni, most megyek érte. Szerintem a teszt nem ér sokat.

én is a mikroszkópot fogom használni, most megyek érte. Szerintem a teszt nem ér sokat.
Hát, azt mondják picit bonyolultabb használni a mikroszkóposos változatot. Nekem a barátnõim a tesztet használták, és szinte mind babáznak már:) A teszt drágább, de lényegesebben egyszerûbb, egyértelmûbb a használata.

Az ovulációs mikroszkóp félig páfrányos félig buborékos a nemvárt menstruáció napjához közeledve. Ez mit jelenthet? Terhesség lehet, ha csak félig páfrányos? Vagy lehetséges, hogy valamilyen gyulladás van a szervezetemben és azt mutatja ki?

Legjobb válasz: Szia! Nálam egész addig a napig mutatott páfrányt és gömböt is,míg meg nem jött. tehát nálam az ovu után,hogy páfrányos maradt,sajnos nem babát jelentett. de vannak olyanok,akiknél szintén ilyen volt,és a végén babások voltak. Én amondó vagyok,hogy a terhességet a terhesteszt mutatja ki,muszáj legalább addig türelemmel lenni,míg a nem várt mensi tényleg késik és akkor tesztelni. ha beütöd a keresõbe,hogy ovumikroszkóp,akkor sok tapasztalatot olvashatsz róla. szió

Szia! Nálam egész addig a napig mutatott páfrányt és gömböt is, míg meg nem jött. tehát nálam az ovu után, hogy páfrányos maradt, sajnos nem babát jelentett. de vannak olyanok, akiknél szintén ilyen volt, és a végén babások voltak. Én amondó vagyok, hogy a terhességet a terhesteszt mutatja ki, muszáj legalább addig türelemmel lenni, míg a nem várt mensi tényleg késik és akkor tesztelni. ha beütöd a keresõbe, hogy ovumikroszkóp, akkor sok tapasztalatot olvashatsz róla. szió
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Az elsõ válaszolótól szeretném kérdezni, hogy amikor terhességet jelzett a mikroszkópod, félig vagy erõsen volt páfrányos?
Elsõ válaszoló vagyok!Erõsen páfrányos volt, de csak félig.Úgy értve h erõsen, h jól, élesen kirajzolódtak a páfrányok, nagy területen, de nem az egészen.Sajna most ugyanígy van, de két tesztem negatív..szóval én már nem tudom.
Szia!Megint elsõ válaszoló vagyok..Megjött, szóval én elsüllyesztettem jó mélyre a mikroszkópot.Mit kezdjek vele ha peteérésnél is, babánál is, mensinél is páfrányos, sõt a férjem nyála is az volt?!De azért remélem te több hasznát tudod venni:) Sok szerencsét!
Szia, én ugyanígy vagyok, és remélem h terhesség!Nekem az elõzõnél is az volt.Nemrég írtam a gyártónak h baba esetén is páfrányos e a mikroszkóp, és visszaírtak h igen, hiszen az ösztrogénszint akkor is megemelkedik..Mondjuk vkinek sima mensikor is az, de azért én reménykedek.Nem hinném h gyulladás lenne.
Szia! nekem tegnap is, ma is erõsen páfrányos, pedig már a pé-n rég túl vagyok. Szombatra nem várom. remélem babát mutat.:) Bár volt már mikor átvert, végig páfrányos volt szinte a ciklus második felében, ezért nem tudok rá mit adni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnálom, remélem azért nem keseredtél el. Igazad van, hogy elsüllyeszted! Én is kezdem unni a játszadozást vele. Kb. egy hete felváltva mutat buborékot és páfrányt, van hogy fél óra különbséggel is más az eredmény(nem eszem, iszom közben). Nekem késik pár napja, de van 3 negatív tesztem!
Szurkolok neked!Néha több idõ kell h kimutassa a teszt!Nekem is elõzõ terhességnél úgy volt, h jópár nappal a mensi után még javában nega volt, aztán egyik napról a másikra pozitív lett(az már más kérdés h elment a baba).Úgyhogy reménykedj még!Ja, elsõ voltam:) Szia!

Mit jelent ha az ovulációs mikroszkóp a menstruáció első napjához közeledve fele-fele arányban mutat "páfrányt" és "buborékot"?

Legjobb válasz: Nekem a sima páfrány után mikor terhes lettem,még egy hónapig ezt mutatta amit leírtál, tehát akár sikerülhetett is a baba, de az is lehet, hogy a ciklusaidban elõfordul több peteérés, lehetpróbálkozni!

Nekem a sima páfrány után mikor terhes lettem, még egy hónapig ezt mutatta amit leírtál, tehát akár sikerülhetett is a baba, de az is lehet, hogy a ciklusaidban elõfordul több peteérés, lehetpróbálkozni!
Én itt az interneten olvastam, hogy a pé elõtt fele-fele arányban kell lennie páfránynak és buboréknak, aztán a pé napján erõsen csak páfrányosnak, majd utána 3 napig ismét fele-fele. Nekem tegnap kellett volna megjönnie és én már 9 napja páfrányos vagyok.
Nekem egyetlen egy nap volt páfrány, a tabletta abbahagyása utáni 2. hónapban. Elõtte mindig csak buborék, és utána is. De utána már csak két hétig kellett nézegetnem, lett egy pozitív tesztem, ami eredményeként 32 hetes kismama vagyok. A menstruáció várt idõpontjának napján ha csinálsz egy tesztet az már elvileg kimutatja. Én a nem megjövés 3. napján csináltam. Szerintem tesztelj és kiderül!
Terhességre utalhat. Nálam legalábbis így volt.
A kérdező hozzászólása: Remélem nálam is így lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Egy ideje már próbálkozunk és nagyon várjuk már, hogy sikerüljön a baba! :)
ha akartok babát, akkor mindent bele!!!én a mensim 5-6-ik napján estem teherbe!sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!