Találatok a következő kifejezésre: Mi az norcolut (13 db)

A Norcolutnak vannak mellékhatásai és ha igen, mik azok? Norcolut után mikor kell megjönnie a menzinek?

Legjobb válasz: Én már szedtem egyszer Norcolutot, és nekem semmi bajom sem lett tõle. Az orvos azt mondta, hogy ha abbahagyod akkor 7-8 nap után kell megjönnie. Nekem rá 2 napra megjött... (most én is szedem újra... :( )

Én már szedtem egyszer Norcolutot, és nekem semmi bajom sem lett tõle. Az orvos azt mondta, hogy ha abbahagyod akkor 7-8 nap után kell megjönnie. Nekem rá 2 napra megjött... (most én is szedem újra... :( )
Szia! Mellékhatások, mint minden gyógyszernél a betegtájékoztatón. De én boldogabb voltam, amíg nem olvastam a hormonkészítmények mellékhatásait :) Konkrétan nem emlékszem, hogy a Norcolutnak mi, de általánosságban hízás, hajhullás, ciszták, daganatok, stroke, ingerlékenység, alvási zavarok meg ilyesmi :S Jobb, ha el sem olvasod!

Mi az? Norcolut

lehet e vele késlelltetni a menszeszt

Mi az a norcolut?

alább írta valaki, hogy azt szed peteérésre

Legjobb válasz: Nálunk az aanyukám zed ilyet,hogy rendesen beálljon a mensije. 31 hetes kismami

Nálunk az aanyukám zed ilyet, hogy rendesen beálljon a mensije. 31 hetes kismami

Elkezdtem Norcolutot szednimert a mensim sajnos teljesen rendszertelen.2x1-et kell szednem. Holnap elfogy az adag. Mikor várható menstruáció? Norcolut mellett van esély teherbe esni?

Sokat olvastam a Clostilbegytről. Következő hónapban lehet nekem is felírja az orvosom? Férjemmel nagyon szeretnénk babát.

Legjobb válasz: PCOS vagyok és a dokim folyton Norcoluttal tömött. Azon túl, hogy _mesterségesen_ vérzést idéz elõ, peteérést nem fog indukálni. Nekem nem segített semmit. Az okokat keresd! Nem tudom, mire kaptad, de ez nem megoldás semmire. Ez csak egy mesterséges megvonásos vérzést csinál.

PCOS vagyok és a dokim folyton Norcoluttal tömött. Azon túl, hogy _mesterségesen_ vérzést idéz elõ, peteérést nem fog indukálni. Nekem nem segített semmit. Az okokat keresd! Nem tudom, mire kaptad, de ez nem megoldás semmire. Ez csak egy mesterséges megvonásos vérzést csinál.

Norcolut gyógyszerrel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Mire adják ezt az orvosok? Mellékhatások jelentkeztek nálatok? Ha igen, akkor mi?

Legjobb válasz: A régi nõdokim írta fel folyton, mert nem volt mensim. Adta ész nélkül, ahelyett, hogy a szakirodalmat olvasta volna és kivizsgált volna rendesen. PCOS-t akart vele kezelni. Mellékhatást nem tapasztaltam, véreztem tõle adott napra. Aztán megint semmi, mivel az én bajomra ez nem megoldás.

A régi nõdokim írta fel folyton, mert nem volt mensim. Adta ész nélkül, ahelyett, hogy a szakirodalmat olvasta volna és kivizsgált volna rendesen. PCOS-t akart vele kezelni. Mellékhatást nem tapasztaltam, véreztem tõle adott napra. Aztán megint semmi, mivel az én bajomra ez nem megoldás.
akkor sokták adni ha ninmcs spontán menzesz, általában egyszer meghozza aztán a következõ megint nem jön meg. A kiváltó okot kellene kivizsgálni és kezelni és akkor lenne mezesz is. A norcolut csak egy mesterséges menzeszt csinál.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nekem van rendes mensim...12.naptól kell szednem 7napig, naponta egyet.
Barnázol menstruáció elõtt?
A kérdező hozzászólása: Csak akkor barnáztam amikor a clostilbegyt nevû gyógyszert szedtem, akkor is eleinte vér jött(nagyon kevés)és utána barnáztam végig. Míg Clostilbegytet nem szedtem, addig rendben volt a vérzésem.
Szerintem kérdezd meg a nõgyógyásztól, biztos eltudja magyarázni hogy mit jelent...
nem vagy terhes :) csak egy verrel telt gob van ott bent . . . de ez okozhat miomakat a kesobbiekben menny vissza az orvosodhoz

Járt valaki úgy, hogy Norcolut szedése ellenére se jött meg a menstruációja? Mi volt az oka?

Szedtem 10 napig 3x1-et, az orvosom azt mondta, 3-4 nappal a gyógyszer abbahagyása után meg kell jönnie. Szombaton hagytam abba, ez a 3. nap, de eddig semmi, és jelét se érzem. Tudom, hogy még megjöhet, csak kicsit már parázok, nagyon szerencsétlen vagyok mostanában :/

Legjobb válasz: terhesség?

terhesség?
A kérdező hozzászólása: Norcolut mellett az elvileg nem túl valószínû. Azért kaptam a bogyót, mert április 11-én jött meg utoljára, mint kiderült, az volt az oka, hogy érett ugyan petém, de nem volt tüszõrepedésem, nem jött ki a pete. Mikor már több mint 2 hete késett, akkor voltam dokinál, õ írta fel a Norcolutot, hogy majd attól megjön.
En voltam igy, de nem tudtak az okat, mondjuk en evente egyszer menstrualtam. Ennek ellenere egyszer nem vedekeztunk, es terhes lettem, azota se tudjak mi a bajom.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ez elég érdekes, de tök jó, hogy sikerült ennek ellenére. Nekem volt mensim mindig, 6 évig szedtem fogigátlót, de tavaly márciusban abbahagytam, azóta nem éppen mintaszerûek ugyan a ciklusaim, de mindig volt peteérésem és mindig meg is jött 30-35 napra. Csak január óta nem ilyen egyszerû, mert akkor elkezdtünk próbálkozni, terhes lettem egybõl, de sajnos missed ab lett belõle februárban, ami után megjött áprilisban és kész, a következõ ciklus már ez volt, ami ugye még mindig tart. De remélem csak vaklármázok és megjön mégis, mert már nagyon elegem van, hogy ennyire nem akarja az élet :(
O szegeny, szurkolok, hogy összejöjjön a baba. Nekem is elöször Norcoslutot irt a nögyogyasz, miutan 4 ev szedes utan abbahagytam a fogamzasgatlot. Egy masik orvosnal honapokkal kesöbb - ekkor meg mindig nem menstrualtam, csak a Norcolut meghozta egyszer, de az ugyanaz, mint korabban, amikor a fogamzasgatlo hozta meg, tehat nem magatol jött meg - kiderült, hogy szenhidratcsökkentett etrend, es cukrosoknak adott gyogyszer kell, mert tele volt cisztakkal a petefeszkem, nem müködtek rendesen a hormonjaim, a mehnyalkahartyam vastagsagan meg csak rontott a Norcolut. 3 honap alatt rendbejöttem az etrendvaltoztatassal, azota meg hormontornat is szoktam csinalni, azota sincs gond.
*Norcolutot
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy rendbejöttél, remélem nálam sem lesz már gond. Az éjjel megjött szerencsére, ettõl kicsit megnyugodtam, végre valami úgy megy, ahogy mennie kell. Holnapután kezdem a clostilbegytet, hogy tuti legyen peteérésem, aztán remélem, legközelebb már azért nem jön meg, mert baba lesz :)
Tisztelt Hölgyem! Ismételt konzultációt javaslok nőgyógyászával. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Menzeszem rendszertelen, 7 napig tart és szakaszos. 2 hónapja fogamzásgátlót írtak fel, nem segített. Norcolut-ot is szedtem. Vizsgálatokon voltam, az eredmények jók voltak. 20 éves vagyok ön mit javasol? Válaszát előre is köszönöm. Er

Tisztelt Doktor úr! Menzeszem rendszertelen, 7 napig tart és szakaszos. 2 hónapja fogamzásgátlót írtak fel, nem segített. Norcolut-ot is szedtem. Vizsgálatokon voltam, az eredmények jók voltak. 20 éves vagyok ön mit javasol? Válaszát előre is köszönöm. Erzsébet

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Tekintettel arra, hogy a vérzészavar az alkalmazott hormonkezelések hatására sem rendeződött, javaslok egy újabb konzultációt nőgyógyászával. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Tekintettel arra, hogy a vérzészavar az alkalmazott hormonkezelések hatására sem rendeződött, javaslok egy újabb konzultációt nőgyógyászával. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Ismételt konzultációt javaslok nőgyógyászával. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!