Találatok a következő kifejezésre: Mi az neve a Melissa (1 db)

Mi az eredeti neve a Melissa Moretti álnéven író irónak?

Könyvei például: Szomjas föld Afrikai szeret? T?zvarázs ......

Legjobb válasz: Nemere István sok-sok álneve közül ez az egyik.

Nemere István sok-sok álneve közül ez az egyik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miről szól és mikor lesz magyarul a Julie Kagawa: Iron’s Prophecy?

2

Mit olvassak? Ötleteket!

Eddig fantasy,romantikus könyveket olvastam.(pl.Margaret Mahy - Átváltozás,Alexandra Adornetto - Lázadó)Szjg-t ne ajánljatok,mert márki olvastam :)

12

Eddig milyen? (Kérdésem túl rövid blablabla. )

Tudom van benne helyeírás probléma.Még az is lehet hogy a nevek változni fognak.11/F

Egyszer, mikor az yaarik támadást indítottak Tsunama népe ellen több százezren meghaltak.A tsunamaiak bírták a csatát.Elfek és törpék hada mely végig söpörne a világon,de nem,nyugodtan békésen éltek.Katonáik is inkább vadászok.Az íjászok kiváló felderítők így míg a legkiláthatatlanabb helyzetben is megtalálták a zsákmányt.És ott volt köztük Swet.Õ csak egy elf volt a sok közül.Szemét vágás szegte.Még akkoriban szerezte amikor Gnark várának az erdejében vadászott.Elkapták az őrök és megkínozták.Ennek már 60 éve.Most 154 éves.A legkiválóbb felderítő.Barátja Nart egy törpe.Hatalmas bárdja van ami legalább 30kg nyom mégis úgy hadonászik vele mint egy kis mogyoró favesszővel.Õk ketten az Alfa osztagért voltak felelősek.Yaarik ezrét ölték meg együtt.A nittinek és orkok mind féltek tőlük.Még a Yaari fővárosba is betörtek, Bords Evébe.Bár nem jutottak tovább az első háztömbön de hazájukban mély tisztelet övezi őket.Majd mikor lement a háború és béke lett bronz szobrot álítottak tisztelükre.78 év múlva Nart meghalt tüőrákban.Swet szomorúan bolyongott éjszaka a hideg utcákon.Nem érdekelte semmi.Csak Nart.Emiatt elvesztette a családját,a tiszteletét és minden földi javát.Csak az maradt meg benne amit senki nem vehetett el.A dicsőség hogy egyszer nagy volt.Felment a Skjet-hegyre s térdre borulva könyörgött az istenek felé, hogy segítség meg.Hirtelen nagy vihar kerekedett és az eget villámcsapások ritkították.Ekkor megjelent a fény.Swet csodálkozva nézett miként Nart levágtat paripáján és amuletett tesz a nyakába majd visszamegy.A fény eltünt.Az eső még mindig esett de Swet meglátta azt amit kell.Felállt és elindult.Elindult oda ahol még tsunamai nem járt.Elhatározzta, hogy felfedezi a világot és új barátokra lel.Élete végéig csak vándorolt.947 éves volt amikor Wellmodsz földjén lehunyta a szemét és örök nyugalomra tért.

14

Az éjszala háza c. könyvsorozat részei külön-külön is érthetők?

3

Harry Potteres kérdés! Mit nyilatkozott J. K. Rowling?

J. K. Rowling elmondta egy interjú alkalmával, hogy mi lett egy-két HP-s szereplővel. Ginny Weasley a Holyheadi Hárpiák kviddicscsapat tagja lesz. Olvastam olyat, hogy a leghíresebb brit hajtóvá válik, hogy a csapat kapitánya lesz, illetve olyat is, hogy fogóként minden meccset megnyert. Akkor most mi az igazság?

6

Szerintetek érdemes megvennem az Így szerettek ők című könyvet?

Már nagyon rég terveztem, hogy beújitok egyet, csak nagyon drága. Ezért kérdezem, hogy érdemes-e megvennem, vagy könyvtárból vegyem ki? A 2. része talán mág jobban érdekelne, az mennyiben függ az elsőhöz? Jobb nála?

1

Romantikus/ Tiltott szerelmes könyvek?

Érdekelne egy 16-17 éves lánynak való könyv, ami hasonló a gossip girlön belüli Chuck és Blair szerelmes történetére, mert azt imádtam. Más is érdekel, de a legjobban ez vonzana. Köszi előre is!

0

A moly.hu-n a molybolt által hogyan tudok könyvet ajánlani az ismerőseimnek?

0

Olyan könyveket keresek, aminek főszereplője egy emo fiú/lány. Tudtok ilyeneket?

1

Melyik könyv változtatta meg az életed, a személyiségedet és miért? Miért ajánlod?

Nekem volt egy két könyv, amik ilyen hatást gyakoroltak rám: Állatfarm, Semmi, 13 okom volt..., Összekuszálva és talán még a Nővérem húga. De érdekelnének ennél jobb, mélyebb könyvek.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!