Találatok a következő kifejezésre: Mi az neve a (3307 db)

Mi az neve a kajának?

Azt szeretném megkérdezni,hogy mi az a menzás kajának a neve, amelyben van az a meggyszósz,a pirított gríz,meg marha/csirke hús?Fontos lenne!

Legjobb válasz: "Marika néni receptfüzetében összeragadt két lap" :)

"Marika néni receptfüzetében összeragadt két lap" :)
2. meg 3. is én voltam. szval gyümölcsmártás, de sztem tuti h sertéshus ami van hozzá (én legalábbis több helyen igy ettem, az ország több pontján) a gríz meg pirított dara, zsemlemorzsa gondolom, de rákeresel h menza gyümölcsmártás kiadja a receptet a google, tutira :)
Fõtt hús meggymártással, pirított darával
meggyszószos pirított gríz marha vagy csirke hússal.
elsõ :D:D
gyümölcsmártás
7/9 (asszem) 21:11! jólvanna, tudom-tudom, de nem ugrott be, de már elõttem van ízre is :D csak valami morzsás cuccra emlékeztem (képileg) közben utánanéztem, tényleg marhahúst adnak hozzá, levesben fõttet. én erre is teljesen sertésre emlékeztem. elnézést a morzsáért, no. de mivel belinkeltem, látszik (azaz le van írva) azért hogy mi is az :)
OFF Elõzõ, a zsemlemorzsa a zsemlemorzsa, a dara meg dara. A kettõ nem = egymással: http://www.kislexikon.hu/dara.html ON
fõtt krumpli+fõtt sertéshús+meggyszósz meggyszósz piritott grízzel, fõtt marhahússal
én ezt csináltam meg a családnak, csak marhahússal: http://lujza24.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=1090204 Nagyon finom :)

Mi az eredete a Mikola és Mikula neveknek?

Az etimológiája érdekel.

Legjobb válasz: Egy kis kiegészítés, nyomoztam még. A név eredete: A görög Nikolaosz ( tévedtem egy betût, bocs!!!, a Nikolaus forma latin, illetve lengyel) név szláv formájából származik. Jelentése: gyõzelem, nép - kb.: gyõztes nép . Rokon nevek: Mike , Mikes , Mikó , Miksa , Nikolasz.

Egy kis kiegészítés, nyomoztam még. A név eredete: A görög Nikolaosz ( tévedtem egy betût, bocs!!!, a Nikolaus forma latin, illetve lengyel) név szláv formájából származik. Jelentése: gyõzelem, nép - kb.: gyõztes nép . Rokon nevek: Mike , Mikes , Mikó , Miksa , Nikolasz.
Már elküldtem privátban, de most még egyszer. A név a görög Nicolausból ( ejtsd: Nikolausz)ered. Ebbõl lett az angol Nick, a francia Nicolas / Nicola, az olasz Niccola, az orosz Nyikolaj, a magyar Miklós, és a MIKULÁS - aminek közvetlen erdete a szlovák MIKOLA, illetve annak magyar-szlovák, vagyis "tót" változata, a Mikula.

Azt szeretném kér--dezni hogy. Volt olyan 6-7 éve a minimax után olyan adó hogy ilyen volt a logoja: /+ mindig 20:00 -kor kezdõdött esetleg mi az adónak a teljes neve?

ment rajta a pokémon meg amikor reklám volt ilyen bordó háttérben a /+ jel pörgött középen és zene ment rajta (kis koromba féltem a zenétõl xD ) és alatta voltak mik következnek mikor. remélem minél hamarabb válaszhoz jutok... addig keresgélem de a címe kéne v legalább a zenéje :)

Legjobb válasz: A csatorna neve A+ volt.

A csatorna neve A+ volt.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem és arra jutottam hogy: Köszi igazad volt :) )) és a figyelmeztetõ zenétõl féltem xd
Az nem Animax?
A kérdező hozzászólása: nem, az csak utána jött létre


Fotelre tehetõ masszírozót hol lehet venni és mi az ilyeneknek a neve?

Olyanra gondolok, amit ráteszel a fotelra, mint valami takarót, ráülsz és masszíroz. Köszönöm a választ.

Mi az oldalnak a neve?

Egy oldal,amin nagyon sokat lehet tanulni.Kell regisztrálni,aztán kilehet választani a nyelvet.Lehet választani egy témát,például számok,aztán több tesztfajta is van.van vagy négy fajta teszt.Ha tudtok róla,küldjétek el az URL cimet.

Legjobb válasz: ez egy nyelvoktató oldal?

ez egy nyelvoktató oldal?
A kérdező hozzászólása: Ja, kilehet vlasztani a nyelvet, meg a temat, ja meg tobbfajta teszt van, mondjuk olyan, hogy kiir egy roman szot, neked pedig lekellirnod azt a szot magyarul, vagy olyan is van peldaul, hogy vannak magyar es roman szavak es egymasmelle kell tenni a szavakat stb.

Mi az üzlet a Renaultnak abban, hogy Európában Dacia, dél-amerikában Renault néven futtatja a Logant?

akkor nem mindegy lenne már Európában is Renault néven futtatni? Meg pont a szegény országokban futnak csóribb néven, de ez meg fordítva van. Vagy a Fiat miért gyártja Szerbiában zastava néven a puntót? Ha ugyan olyan mint az olaszországban gyártott, akkor mire fel olcsóbb?

Legjobb válasz: Azért nem futtatják Európában Renault néven, hogy a vevõk ne azzal a márkával azonosítsák. A Logan ugyanis egy roppant olcsó autó, ennek megfelelõ megoldásokkal: jókora, egybeöntött mûanyag mûszerfal, mûanyag ajtókárpitok, stb. Viszont Európában a Renault - igazodva az aktuális divathoz - prémiummárka szeretne lenni, ahol kényelmes, szép, elegáns autókat lehet kapni. Ha pedig a sok agyonextrázott, bõrkárpitos Renault közé befurakodna a Logan a maga szegényes megoldásaival, az rombolná az összképet. Persze ettõl igen jó autó a Logan, a céljának megfelel, csak Daciaként nem azonnal a Renault-val azonosítják.

Azért nem futtatják Európában Renault néven, hogy a vevõk ne azzal a márkával azonosítsák. A Logan ugyanis egy roppant olcsó autó, ennek megfelelõ megoldásokkal: jókora, egybeöntött mûanyag mûszerfal, mûanyag ajtókárpitok, stb. Viszont Európában a Renault - igazodva az aktuális divathoz - prémiummárka szeretne lenni, ahol kényelmes, szép, elegáns autókat lehet kapni. Ha pedig a sok agyonextrázott, bõrkárpitos Renault közé befurakodna a Logan a maga szegényes megoldásaival, az rombolná az összképet. Persze ettõl igen jó autó a Logan, a céljának megfelel, csak Daciaként nem azonnal a Renault-val azonosítják.
Ujabb szokásos vitaponthoz értünk francia vs. japán. Mindent ár érték arányban kell nézni: olcsóbb autó, picivel rosszabb minõség. Ennyi. A japán drágább ezért jobb is. Egyébként ha az ár érték arány hányadosát nézed a franciák talán még jobbak is. Majdnem fél áron vannak, de azért nem fele olyan rosszak. Kicsit rosszabbak, de a felével nem. Röviden az a lényeg, hogy a daciba azokat a technikákat pakolják amik már a renault-nál pár éve kifutottak. Fejleszteni így semmit nem kell, egy csomó régi alkatrészt újra el lehet adni. A szervíz, elosztó központok már megvannak, ezekre sem kell költeni. Azért nem renault (mint már írták is) mert a renault szeretne jobb pozícióban szerepelni. Dél amerikában nagyon szegények az emberek, így ott egy logan már maga az isten, és még ha renualt-ként van hirdetve, akkor meg pláne. Ott a renault az európai renault kocsijaival labdába sem tudna rúgni, mert az ottani viszonyokhoz képest nagyon drága.
"Viszont hulladéknak nem nagyon mondanám a Renault-t, tény hogy a német autók jobb minõségûek, na de a Renault-t se kéne lesajnálni, szerintem a legjobb francia autó." és a japánok hol maradnak?! érdekes értékrended van... am tudtom szerint a HDI peugeot a legjobb francia autó. A renault-nal a megane-t mondják a legjobbnak. Amugy tény hogy ha annyira [email protected] lenne már megszünt volna a márka monjuk az igaz hogy egy toyota-hoz vagy egy mazda-hoz közelébe se ér de olcsok ez álltal könnyebben eladhatóak.
Ezek szerint nem én vagyok a célközönség:D Nekem a 2 márka egyet jelent a hulladék szóval mind egy, hogy milyen jel van az elején.
jó a renault. de a thalia nagyongyenge. semmi úttartás.. csúnya is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat, így már érthetõ :) Viszont hulladéknak nem nagyon mondanám a Renault-t, tény hogy a német autók jobb minõségûek, na de a Renault-t se kéne lesajnálni, szerintem a legjobb francia autó.
" hogy még a pedálok is kárpitozottak legyenek " ez nagyon jó !
nemmindegy? ugyanaz a hulladék mindkettõ. renault emblémával se jobb.
Azért, mert ott egészen más a Renault típuspalettája. Ott más a piac, egy autónál csak annyi a feltétel, hogy használni lehessen, az nem, hogy még a pedálok is kárpitozottak legyenek. Ezért ott más, olcsóbb típusokat árulnak, így a Logan és a Sandero sem lóg ki közülük.
A kérdező hozzászólása: ezt értem, de akkor dél-amerikában miért Renault Logan néven fut?
Délamerikában a dacia nevet senki nem ismeri, azt se tudnák mi fán terem, de itt kelet európában azért mindenki hallott róla vagy volt is sokaknak régi daciajuk.Viszont renaultként ciki lenne itt eladni mert rontaná a márkanév presztízsét.

Mi az icarlyból a Shelby marx igazi neve?

Legjobb válasz: Victoria Justice õ a V,mint Viktória fõszereplõje kedvencem :)

Victoria Justice õ a V, mint Viktória fõszereplõje kedvencem :)
A kérdező hozzászólása: Azt ismerem, a színészt is.
Akkor ha ismered minekj kérdezed?? xD ._-
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam hogy ki játsza, de victoriát ismerem

Valaki angy Gitár fanatikus megmondaná hogy mi az ezen a gitáron látható koptató neve vagy linket hol és mennyiért tudnám megvenni? :DD kép lent!

http://kepfeltoltes.hu/view/121030/1318408940_263078746_2-Su..

Legjobb válasz: Musicman Stingray pickguard http://www.ebay.com/itm/Black-4String-Electric-Bass-Pickguar..

Győrben milyen katonai képzések vannak és mi az intézménynek a neve? Megköszönném ha linket is kapnék erre vonatkozóan. Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: gyõrben semmi. központilag MH KPTSZI-n és ZMNE-n van katonai képzés. link nem kell, írd be google-be ezeket a betûket!

gyõrben semmi. központilag MH KPTSZI-n és ZMNE-n van katonai képzés. link nem kell, írd be google-be ezeket a betûket!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)
S.E.M.M.I.
A kérdező hozzászólása: Ez elég határozott volt:) ;) Kösziii:)
A kérdező hozzászólása: Még 1 kérdés...úgy értitek abszolút nincs semmi, tehát pl egy olyan tanfolyam vagy valami?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!