Találatok a következő kifejezésre: Mi az moderátor, és mit (3 db)

Mit jelent az hogy moderátor, mit csinál? És mi az hogy banner annak mi a dolga?

Legjobb válasz: A moderátor moderál. Hihetetlen, mi?

A moderátor moderál. Hihetetlen, mi?
:D
anyám... a moderátor a rendfenntartó, a banner meg egy grafikus reklám... pl amit a válaszom alatt látsz
most má nem az én válaszom alatt, hanem az elsö válaszadó válasta alatt., vagy az oldalon jobboldalt, stb
A moderátor fórumokon vagy levlistákon van jelen, és felügyeli a rendet, tekintélyével és tudásával kordában tartja (=moderálja) a hozzászólásokat. Moderátoroknak hívják a nyilvános rendezvényeken (pl. közmeghallgatás) a közönségnek szót osztó személyt is. A banner magyarul lobogó egy olyan képes többnyire mozgó reklám, ami az internetes website-ok tetején és oldalán jelenik meg. Reklámhordozóként üzemel, általában megjelenésenként kell fizetni érte.

Mi az a moderátor, és mit csinál?

Legjobb válasz: Kijavítja a helyesírási hibákat a kérdésekben, számûzi a magyartalanságokat a rosszul feltett kérdésekbõl, kitörli az idióta kérdéseket, illetve az ismétlõdõket, kitiltja azokat a felhasználókat, akik csak reklámozni jönnek az oldalra a saját kis vállalkozásukat, és nem a tapasztalatukat írják le, illetve válaszaikban nem a segítõ szándék dominál náluk. Egy mondattal, karban tartja az oldalt.

Kijavítja a helyesírási hibákat a kérdésekben, számûzi a magyartalanságokat a rosszul feltett kérdésekbõl, kitörli az idióta kérdéseket, illetve az ismétlõdõket, kitiltja azokat a felhasználókat, akik csak reklámozni jönnek az oldalra a saját kis vállalkozásukat, és nem a tapasztalatukat írják le, illetve válaszaikban nem a segítõ szándék dominál náluk. Egy mondattal, karban tartja az oldalt.
De a moderátor lehet egy szakképesítés is .. A moderátor az elektronikus médiában (rádió, televízió) a legkülönbözõbb mûfajokat képviselõ produkciókban szerkesztõként, riporterként, mûsorvezetõként mûködik közre. Színházban, mûvelõdési házban vagy szabadtéri rendezvényeken szervezõje, szerkesztõje, közremûködõje a különféle mûfajú rendezvényeknek, irányítja a mûsor lebonyolítását, összeköti az egyes mûsorszámokat. A moderátor elkészíti a közönségnek szánt mûsorok koncepcióját, forgatókönyvét (szerkesztés), a tematikusan felépített programot, kiválasztja és felkészíti a közremûködõket (mûvészeket, szakembereket stb.), illetve saját szöveggel köti össze az egyes mûsorszámokat.
letilt

Honnan lehet bizonyosan tudni, hogy a moderátor válaszol (hiányzik az aláírás) és nem valamelyik imposztor, aki valamilyen okból moderátornak tüntetve fel magát át akar minket ejteni?

Legjobb válasz: miért az aláírást nem lehet utánozni??:D lehet hogy kéne valami megkülönböztetõ jelzés, mondjuk a modiknak piros alapon lenne a hozzászólásuk amúgy meg ki akarna átejteni? üdv: a Moderátor:DDD

miért az aláírást nem lehet utánozni??:D lehet hogy kéne valami megkülönböztetõ jelzés, mondjuk a modiknak piros alapon lenne a hozzászólásuk amúgy meg ki akarna átejteni? üdv: a Moderátor:DDD
miért kérdezel akkor ha ilyen bizalmatlan vagy? szeirintem tök jó ez az oldal:) egy nem moderátor:)
Hát a moderátorok általában nyelvtani szempontból, hibátlanul írnak, és a kérdésre pontosan válaszolnak. :) És eddig ahogy észre vettem, hangultjeleket sem használnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!