Találatok a következő kifejezésre: Mi az moderátor, (15 db)

Mit jelent az hogy moderátor, mit csinál? És mi az hogy banner annak mi a dolga?

Legjobb válasz: A moderátor moderál. Hihetetlen, mi?

A moderátor moderál. Hihetetlen, mi?
:D
anyám... a moderátor a rendfenntartó, a banner meg egy grafikus reklám... pl amit a válaszom alatt látsz
most má nem az én válaszom alatt, hanem az elsö válaszadó válasta alatt., vagy az oldalon jobboldalt, stb
A moderátor fórumokon vagy levlistákon van jelen, és felügyeli a rendet, tekintélyével és tudásával kordában tartja (=moderálja) a hozzászólásokat. Moderátoroknak hívják a nyilvános rendezvényeken (pl. közmeghallgatás) a közönségnek szót osztó személyt is. A banner magyarul lobogó egy olyan képes többnyire mozgó reklám, ami az internetes website-ok tetején és oldalán jelenik meg. Reklámhordozóként üzemel, általában megjelenésenként kell fizetni érte.

Mi az a szexchat moderátor?

Mit csinál egy ilyen? Mi a véleményetek arról aki ilyesmivel foglalkozik?

Legjobb válasz: mi az a szexchat?

mi az a szexchat?
Mi az a szex?
Mi az a chat?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Rendkívül tanulságos volt!
:D
Moderál.. Nem használtam még szexchatet, de gondolom õ is azzal foglalkozik, hogy a nyomdafestéket nem tûrõ szavakat törli és kirúgja a xhatbõl a degeneráltakat.
A kérdező hozzászólása: Én azt hallottam hogy a nõk helyett válaszol neked. Többnyire pasi! :) Hogy minél több pénzt tudjanak keresni egy nõn.

Mi az a moderátor, és mit csinál?

Legjobb válasz: Kijavítja a helyesírási hibákat a kérdésekben, számûzi a magyartalanságokat a rosszul feltett kérdésekbõl, kitörli az idióta kérdéseket, illetve az ismétlõdõket, kitiltja azokat a felhasználókat, akik csak reklámozni jönnek az oldalra a saját kis vállalkozásukat, és nem a tapasztalatukat írják le, illetve válaszaikban nem a segítõ szándék dominál náluk. Egy mondattal, karban tartja az oldalt.

Kijavítja a helyesírási hibákat a kérdésekben, számûzi a magyartalanságokat a rosszul feltett kérdésekbõl, kitörli az idióta kérdéseket, illetve az ismétlõdõket, kitiltja azokat a felhasználókat, akik csak reklámozni jönnek az oldalra a saját kis vállalkozásukat, és nem a tapasztalatukat írják le, illetve válaszaikban nem a segítõ szándék dominál náluk. Egy mondattal, karban tartja az oldalt.
De a moderátor lehet egy szakképesítés is .. A moderátor az elektronikus médiában (rádió, televízió) a legkülönbözõbb mûfajokat képviselõ produkciókban szerkesztõként, riporterként, mûsorvezetõként mûködik közre. Színházban, mûvelõdési házban vagy szabadtéri rendezvényeken szervezõje, szerkesztõje, közremûködõje a különféle mûfajú rendezvényeknek, irányítja a mûsor lebonyolítását, összeköti az egyes mûsorszámokat. A moderátor elkészíti a közönségnek szánt mûsorok koncepcióját, forgatókönyvét (szerkesztés), a tematikusan felépített programot, kiválasztja és felkészíti a közremûködõket (mûvészeket, szakembereket stb.), illetve saját szöveggel köti össze az egyes mûsorszámokat.
letilt


Mi az a moderátor?

Legjobb válasz: A szó a latin eredetû moderál (mérsékel, fékez) szóból fakad. Olyan személy honlapokon, fórumokon, akik figyelnek a szabályok betartására, a szabályokat be nem tartó felhasználók ellen fellépnek. (Törlik az ominózus megnyilvánulást, esetleg kitiltják õt az oldalról.)

A szó a latin eredetû moderál (mérsékel, fékez) szóból fakad. Olyan személy honlapokon, fórumokon, akik figyelnek a szabályok betartására, a szabályokat be nem tartó felhasználók ellen fellépnek. (Törlik az ominózus megnyilvánulást, esetleg kitiltják õt az oldalról.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!

Hogy írjak a moderátornak? Mi az e-mail címe?

Szeretném ha kitörölné az egyik kérdésemet örökre. mi legyen a levél tartalma, és mi az e-mailje? Hol lehet megnézni?

Legjobb válasz: köszi!:)

A kérdező hozzászólása: köszi!:)

Mit jelent az, hogy a válasz a moderátor figyelmében van?

Legjobb válasz: Gondolom a moderátor figyel téged. Mint mikor fociban a bíró sárga lapot mutat :) Bíró=moderátor focista=felhasználó. Remélem segítettem :)

Gondolom a moderátor figyel téged. Mint mikor fociban a bíró sárga lapot mutat :) Bíró=moderátor focista=felhasználó. Remélem segítettem :)
Minden kérdés és válasz alatt van egy kis piros stoptábla ikon. Ha valamelyik másik felhasználó rákattint azzal kérvényezheti hogy egy moderátor nézzen rá, mondjuk mert rossz kategóriában van, vagy trágárságot tartalmaz, vagy valami más módon ütközik a felhasználói szabályzattal, amit aztán a moderátor ha indokoltnak lát korrigál. Nem tudom "belülrõl" hogy néz ki egy moderátor felület de gondolom van egy kis lista a jelentett kérdésekrõl/kommentekrõl, és a "moderátor figyelmébe" állapot akkor tûnik el, ha a mod ezeket a figyelmeztetõket megnyitotta/jóváhagyta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat , értem most már :)

Honnan lehet bizonyosan tudni, hogy a moderátor válaszol (hiányzik az aláírás) és nem valamelyik imposztor, aki valamilyen okból moderátornak tüntetve fel magát át akar minket ejteni?

Legjobb válasz: miért az aláírást nem lehet utánozni??:D lehet hogy kéne valami megkülönböztetõ jelzés, mondjuk a modiknak piros alapon lenne a hozzászólásuk amúgy meg ki akarna átejteni? üdv: a Moderátor:DDD

miért az aláírást nem lehet utánozni??:D lehet hogy kéne valami megkülönböztetõ jelzés, mondjuk a modiknak piros alapon lenne a hozzászólásuk amúgy meg ki akarna átejteni? üdv: a Moderátor:DDD
miért kérdezel akkor ha ilyen bizalmatlan vagy? szeirintem tök jó ez az oldal:) egy nem moderátor:)
Hát a moderátorok általában nyelvtani szempontból, hibátlanul írnak, és a kérdésre pontosan válaszolnak. :) És eddig ahogy észre vettem, hangultjeleket sem használnak.

Figyelem! Ez a kérdés a moderátoroknak szól. Mit szólnak ezekhez az ötletekhez? Meg tudnák valósítani?

Ha valakit letiltanak azt max. 2 hónapra tiltják le, és nem félóránként egy kérdést lehet föltenni, hanem naponta maximum 10 kérdést, de azt bármikor. Tetszik az ötlet?

Legjobb válasz: Nem vagyok moderátor, de mi ebben a jó? XD

Nem vagyok moderátor, de mi ebben a jó? XD
miért ne? igazából tényleg nem jó ez a fél órás idõkorlát. mivel én sokszor több kérdésemmel jöök fel, amik nem feltétlenül vágnak egy témába. a tiltást nem tudom, hogy mûködik. az viszont jó lenne, ha a szabályszegés mértékétõl függõen tiltának, a visszaesõket meg minél hosszabb idõre.
Az ötleteid nem nyerték el a tetszésemet. Én moderátor vagyok. Csak nem itt......
Jelentették már a kérdésedet? Mi volt az? Vagy miért vagy így felháborodva?
Nekem is töröltek egy kérdésemet, pedig csak annyit kérdeztem, hogy más is szerelmes Sp-be..., nem értem, hogy ebben mi volt olyan zavaró!!!
Fú engem az nagyon idegesít, ha kiírok egy - néha sürgõs - kérdést, kapok rá 1 választ, mert lusták írni. Erre kiírom 2 órával késõbb megint a kérdést, és akkor meg jönnek az olyan értelmes válaszok mint "ezt már kiírtad egyszer" és az ilyen: -.-" lealázó szmájlik. B.sszus, és attól mi baja lesz, hogy még egyszer kiírom a kérdést?? Nem ötször, csak egyszer! Belehal? Felrobban a hörcsöge? Vagy mi, UGYAN MI baja lesz? Ezt még képtelen voltam felfogni... -.-"
A kérdező hozzászólása: engem nagyon idegesítenek ://
Tetszik ez a jelentgetés. Mint a dedóban. Óvó néni, Pistike meghúzta a hajamat.....Szégyen.
Én a kérdéseimre érkezett bunkó válaszokat, vagy inkább kritizálásokat, oltásokat szoktam jelenteni, és ha törlik akkor olyan boldog vagyok, hogy csak na.
Én akkor szoktam jelenteni, ha a szexualitás kategórián kívül pl. szexuális tartalmú képre mutató link van benne, vagy ilyesmi. Azért jelentem, mert gyerekek is lehetnek (vannak) az oldalon. (Persze valószínûleg a legtöbb gyerek simán nézegeti a korhatáros kategóriákat is, de legalább aki nem akarja, annak adjuk meg a lehetõséget, hogy ne is akadjon bele.)
emberek attól hogy jelentik a kérdésedet, még nem biztos, hogy törlik.
A kérdező hozzászólása: Azért örülök, h egyet értenek itt velem valakik. Amúgy hány jelentés után törölnek innen??
engem is idegesít! ha nem kérdezhetek azt amit akarok akkor kap*** be.
Kérdezõ, ebbõl nekem is nagyon elegem van.Csak nekem nem törlik a kérdést, hanem átrakják a humor kategóriában.Persze a többi, a kérdésemhez hasonló kérdést nem rakják át...
Milyen kérdések voltak? Lehet, hogy jogosan jelentették.
A kérdező hozzászólása: Igen jelentettek már 2-õt, azért nem vagyok felháborodva, csak nem tom h ebbe másnak mi öröme van. Amúgy hány jelentés után törölnek engem innen??
A kérdező hozzászólása: :)

Vajon hova képzelik el a döntéshozók az öt új múzeum építésével kialakítandó "Múzeumi Negyed"-et? Minek a kárára? * Tisztelt moderátorok, ez nem kulturális, ez (bel) politikai kérdés!

- Az éppen hogy leveg?s, korábbi felvonulási teret akarják beépíteni? (Hogy a Dózsa György útnak ez a része is mindkét oldalon beépített legyen?

Legjobb válasz: Azt olvastam, hogy valahol a Városligetnél akarnák megcsinálni. Pont arra van szükségünk és pénzünk, hogy múzeumokat költöztessünk. Ez egy igen gyengén bújtatott módszer a megszüntetésükre amúgy, elvégre egy diktatúrában nincs helye a kultúrának. A mostani épületeknek már kitaláltak valami új funkciót, gondolom...

Azt olvastam, hogy valahol a Városligetnél akarnák megcsinálni. Pont arra van szükségünk és pénzünk, hogy múzeumokat költöztessünk. Ez egy igen gyengén bújtatott módszer a megszüntetésükre amúgy, elvégre egy diktatúrában nincs helye a kultúrának. A mostani épületeknek már kitaláltak valami új funkciót, gondolom...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!