Találatok a következő kifejezésre: Mi az mióma és a ciszta (2 db)

Mi az a mióma és a ciszta pontosan? Milyen vizsgalatok kellenek hozzájuk és mennyi ideig halaszthatom az orvost?

2 hónapja nem jott meg.Nemi életet most nem élek,viszont nem tudom mitol van.Fogyózok,nem sokat adtam le de gyanakszom erre is.Felfázásom nincsen.Idegesség az csak hétkoznapi de nem gyomorideg.Nem irhatnám hogy stresszes vagyok.Ha julliusig nem tudok komolyabb vizsgálatokra menni nagy baj?

Legjobb válasz: Szerintem a fogyókúra is okozhatja, nem kell mindig a legrosszabra gondolni. A ciszta olyan ki gennyel telt csomó szerû dolog ami növekedhet is, és nem mindegy hol van. Elõször szerintem menj el gyorsan nõdokihoz és õ alaposan kikérdez, csinál rákszûrést gondolom, meg lehet vért és vizeletet is vesz és ezekbõl már sokminden kitalálható. Nem komoly vizsgálatok, egy délután csak ráérsz a saját egészségedre. Ha csak júliusba mész és addig nem jön meg az már fél év, és az nem egészséges egyáltalán. Gondolom akarsz majd gyereket? Szóval irány a doki! Egy nap szabit csak ki tudsz venni ha máshogy nem megy, meg a suliból is lehet egyett hiányozni.

Szerintem a fogyókúra is okozhatja, nem kell mindig a legrosszabra gondolni. A ciszta olyan ki gennyel telt csomó szerû dolog ami növekedhet is, és nem mindegy hol van. Elõször szerintem menj el gyorsan nõdokihoz és õ alaposan kikérdez, csinál rákszûrést gondolom, meg lehet vért és vizeletet is vesz és ezekbõl már sokminden kitalálható. Nem komoly vizsgálatok, egy délután csak ráérsz a saját egészségedre. Ha csak júliusba mész és addig nem jön meg az már fél év, és az nem egészséges egyáltalán. Gondolom akarsz majd gyereket? Szóval irány a doki! Egy nap szabit csak ki tudsz venni ha máshogy nem megy, meg a suliból is lehet egyett hiányozni.
Én csak annyit tudok hogy anyukámnak miómája vagyis jóindulatú daganat volt a méhében amikor terhes volt velem, és miután abbahagyta a szoptatásomat, akkor mûtéttel el kellett távolítani az egész méhét...akkor már 40 éves volt (2 évig szoptatott:D) Most pedig, 52 évesen petefészekcisztája van...De ezzel nem csinálnak semmit, nyilván ez is jóindulatú. A vizsgálatokról sajnos nem tudok semmit. De a tüneteidbõl én nem vonnék le ilyen következtetéseket...

Miómának és a cisztának mi az elõjelei?

Legjobb válasz: Nem tudom, talán vérzés menstruáción kívül is. Vagy pont a mensi nem jön meg.

Nem tudom, talán vérzés menstruáción kívül is. Vagy pont a mensi nem jön meg.
Erõsebb vérzés vagy erõsebb görcs menzi alatt
Erõs vérzés és lehet darabos is (alvadt vér), alhasi fájdalom, elhúzódó menstruáció, két menstruáció közt pecsételõ vérzés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!