Találatok a következő kifejezésre: Mi az melegollós hajvágás (3 db)

Járt már valaki Tatabányán a Nagyváradi szalonban? Meleg ollós hajvágást szeretnék! Mi a véleményetek az ott dolgozó fodrászról? Jól tud hajat vágni? A melegollós hajvágást valaki már próbálta?

Legjobb válasz: Én voltam 3 éve nála 2x. Valamikor akkor nyílhatott. Jó a kiszolgálás, annyit vágott amennyit kértem, viszont 5000 Ft körül fizettem, amit én sokalltam az akkori vállig érõ hajamhoz, hiába mesterfodrász. A szalagavatós hajamat és a sminkemet is ott csinálták hozzá, az 7500 volt együtt. Szépen megcsinálták végül is. Muszáj volt leváltanom, mert középiskolásként nem tehettem meg azt, hogy ennyit kiadjak többször a fodrászra, ezért elmentem gálra és ott már csak 2500-ért, majd 2000-rekért vágták a hajam meleg ollóval és ugyanolyan szépen. :)

Én voltam 3 éve nála 2x. Valamikor akkor nyílhatott. Jó a kiszolgálás, annyit vágott amennyit kértem, viszont 5000 Ft körül fizettem, amit én sokalltam az akkori vállig érõ hajamhoz, hiába mesterfodrász. A szalagavatós hajamat és a sminkemet is ott csinálták hozzá, az 7500 volt együtt. Szépen megcsinálták végül is. Muszáj volt leváltanom, mert középiskolásként nem tehettem meg azt, hogy ennyit kiadjak többször a fodrászra, ezért elmentem gálra és ott már csak 2500-ért, majd 2000-rekért vágták a hajam meleg ollóval és ugyanolyan szépen. :)
A kérdező hozzászólása: A gálon melyik fodrásznál voltál? Ott meg voltál elégedve a vágással? :) A melegolló tényleg jó volt?
Húú.. elég régen voltam ott is már (a párom fodrász lett közben, így hozzá járok egy ideje :D). A szalon nevére már nem emlékszem, viszont a csajszi telefonszámát elküldhetem privátban, ha gondolod. Nagyon meg voltam elégedve a vágással, ott is annyit vágott mindig, amennyit kértem. Volt, hogy képet vittem és pont ugyanazt kaptam vissza, szóval nagyon jó. A hangulat is és a szalon is tetszik. A meleg ollós hajvágás nagyon jó. Nekem régen nagyon töredezett a hajam, ezért kezdtem el én is azzal vágatni és lenyûgözõ volt az eredmény. Sima olló után mindig 2-3 héttel már töredezett volt a hajam, viszont ezzel 3-4 hónapig bírta. 4 havonta mentem hozzá mindig :) A tapintása is teljesen más volt. Szóval én nagyon ajánlom.
A meleg hajvágás a Kék-Osztriga bárban.
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszönöm szépen a tippet, majd küldök neked árkedvezményes kupont + extrákkal ... Valaki más, akiben van némi segítõkészség? :)
Más még ennyit sem segít mint én, láthatod:)

Mi az a melegollós hajvágás?

nemrég hallottam róla, hogy jó a töredezett hajvégek ellen, de ez pontosan mi is? vagy csupán csak annyit takar, mint amit a neve sugall?

Legjobb válasz: ez egy speciális olló.felmelegszik az éle,és amikor levágja a hajat,elzárja a hajvéget (csúnyán mondva elégeti) és nem fog töredezni.ez annak jó aki növeszteni akarja a haját.

ez egy speciális olló.felmelegszik az éle, és amikor levágja a hajat, elzárja a hajvéget (csúnyán mondva elégeti) és nem fog töredezni.ez annak jó aki növeszteni akarja a haját.
A kérdező hozzászólása: köszi :) szerintem én is ki fogom próbálni, mert elég csúnyán törik sajnos a hajam...
én úgy 2 hónapja voltam melegollós hajvágáson és szerintem tök jó. tényleg csak annyi hogy felmelegszik az olló vége 100°C-ra és azzal vágják le a haj végét...ettõl jobban nõ a haj (de akkor nem szabad vasalni) és nem töredezik. én úgy mentem be a fodrászhoz, hogy egyenes szõke hajat szeretnék és melegollós hajvágást. a szõke és az egyenes is sikerült, mellesleg nem is töredezik a hajam *.*


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!