Találatok a következő kifejezésre: Mi az maszturbálás (42 db)

Mi az maszturbálás?

?????

Legjobb válasz: az a maszturbálás mikor farmeraman bejelöl valaki, szintet lép és gratulálsz neki, vagy amikor apa vagy anya tüsszent azt kell neki mondani (mint pl. egyészségedre), hogy maszturbálásodra!

az a maszturbálás mikor farmeraman bejelöl valaki, szintet lép és gratulálsz neki, vagy amikor apa vagy anya tüsszent azt kell neki mondani (mint pl. egyészségedre), hogy maszturbálásodra!
Ha elmész pisilni és a végén 3-nál többször húzol rá, már maszturbálás!
Önkielégítés. Amikor az ember magához nyúl és jó.... :D
Te hány éves vagy???
lol
Önkielégítés
A maszturbálás egy kicsi madár amit a biológiatankönyvben találsz meg ha több érdekel róla kérdezd meg apádat :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Mi aza maszturbálás?

szégyellek ilyen kérdést feltenni de most komolyan nem értem..

Legjobb válasz: Ne szégyellj ilyet kérdezni. A maszturbálás vagy önkielégítés a nemi szervek kézzel esetleg segédeszközzel történõ simogatása, vagy izgatása. Ettõl nem leszel se süket, se vak.

Ne szégyellj ilyet kérdezni. A maszturbálás vagy önkielégítés a nemi szervek kézzel esetleg segédeszközzel történõ simogatása, vagy izgatása. Ettõl nem leszel se süket, se vak.
A kérdező hozzászólása: fúúúúj ez undorítóó ://
De cuki vagy:D
2-3 év és nem lesz az :D
A kérdező hozzászólása: na én tuti nem fogom csinálni fúúúúúúj
Miért jó az ilyen kamu kérdés? Egyszer úgy szeretném megérteni, hogy valakit mi késztet rá. Szerintem már a tíz évesek is tisztában vannak vele. Mit érez az ilyen a válaszok olvasásakor? Mert nem hiszem el, hogy ezt 10 éves kölök tette fel. Ha szégyenli a kérdést, az csak azért van, mert tudja mit kérdez. De nem szégyenli, csak csöpögni akar a válaszokon és arra maszturbál.
A kérdező hozzászólása: hát ilyet te ne feltételezz rólam.. akkor elmondom az igazságot.. sejtésem volt róla de nem tudtam pontosan mert hallottam ilyet, olyat de nem tudtam mi az igaz.. érted?? :)

Mi az maszturbálás?

Legjobb válasz: A maszturbálás az önkielégítés. De ezt egy 13-15 éves egyed már tudja úgyhogy menny és feküdj le, vagy nézzél tévét és ne ezzel foglalkozz picúr!

A maszturbálás az önkielégítés. De ezt egy 13-15 éves egyed már tudja úgyhogy menny és feküdj le, vagy nézzél tévét és ne ezzel foglalkozz picúr!
Onanizálás, autoszexuális aktus.
önkielégítés
hány éves is vagy?
szerintem nem itt kéne okulnod
google a barátod
Önkielégítés..12f vagyok még én is tom...Hány éves vagy? 8?
jaj. most mit izéltok már. nem mindenkinek forog az élete a szex körül. egyébként a maszturbálás az, mikor saját magadnak szerzel orgazmust. tehát magadhoznyúlsz. fiúknak, amikor merevedésük(pénisz izgalmi állapotban, "áll") van, akkor "kiverik". lányoknál is hasonló szexuális izgalom. vagy "ujjazás", amikor a hüvelynél történik (hüvelyi orgazmus) vagy a csiklót izgatják (csikló orgazmus).

Mi az a maszturbálás?

Legjobb válasz: Maszturbálás - önkielégítés. Önkielégítés - ha valaki a saját testén alkalmaz "mûveleteket" annak érdekében, hogy nemi kielégüléshez jusson. :))))

Maszturbálás - önkielégítés. Önkielégítés - ha valaki a saját testén alkalmaz "mûveleteket" annak érdekében, hogy nemi kielégüléshez jusson. :) )))
Fiú vagy vagy lány, mindegy, a test kielégítése szexuálisan, saját kézzel. Segíthet a fantázia, segédeszköz, újság, videó..
ha egyedül vagy és kivánod a sexet és ezáltal a csiklodat izgatod
Most olvastam nem rég a maszturbáció és az önkielégítés nem ugyanaz. Maszturbációnak a kézzel történõ kielégítést nevezzük. Önkielégítés a kézzel és bármi mással történõ önkielégítést nevezzük.
Na ez az! Kedves kis okos kerdes...

Mi az a maszturbálás függõség? Egyáltalán van olyan?

Legjobb válasz: tudod mit jelent az a szò, h "maszturbàlàs"? tudod mit jelent az, h "fuggosèg"? na akkor màr csak ossze kell rakni. es igen, van ilyen. szomorù hìrem van, nem kapsz nobelt a felfedezèsedèrt :(

tudod mit jelent az a szò, h "maszturbàlàs"? tudod mit jelent az, h "fuggosèg"? na akkor màr csak ossze kell rakni. es igen, van ilyen. szomorù hìrem van, nem kapsz nobelt a felfedezèsedèrt :(
Van hát.
Ha más szempontból figyeljük meg a dolgokat akkor arra juthatunk hogy nem is éppen az létezik hogy 'maszturbálás függõség'. Hisz nem a maszturbálás a függõségünk hanem az öröm szerzés. És ez nem feltétlen csak maszturbálás során érhetõ el. Hanem a másik nem tagjával is. Természetesen ha nincs társ a dologban akkor hívhatjuk maszturbálás függõségnek.
Nem derült ki, hogy fiú, vagy lány vagy. Ha fiú vagy, akkor nem baj, ha korlátozod a maszturbációt, mert két dolog alakulhat ki, ami nem túl jó. Mivel az elélvezés egy tanult idegi reakció, ezért 1: kialakulhat egy szorítási reflex amitõl csak úgy fogsz tudni elélvezni, ha az megvan. Ezért nem fogod élvezni annyira a társas szexet. 2: maszturbációval nagyon gyorsan el lehet menni. A világ rekord 20 másodpercen belül van. Ha ez rögzõdik be, a csajok nem fogják élvezni a 2 perces szexeket. Nagyban függ, az, hogy hány éves vagy, hogy miket érzel majd a maszturbáció abbahagyásakor. Ha még nem vagy 17 éves, akkor azért vannak erõsen erotikus álmai az gyerekeknek és éjjel is el tud álmába élvezni. Az is elvégzi a néhai (egészséges) ürítést, bár ragadni fog a pizsid, vagy foltos lesz az ágybetét. És ez természetes. 17éves kor után nem jó, ha csak úgy abba hagyod, de ha korlátozni akarod, akkor korlátozd. Legalább 2 heti kihagyást azért jó betartani. Fõleg, ha már kialakult már a szorítási reflex; és akár 2 havi kihagyás sem fog gondot okozni. Onnantól viszont hazudik, vagy nem átlagos, aki kibírja :) Havi, 1 szerintem még erkölcsös iskolákban is belefér, csak nem kell más elõtt csinálni, és ne kapkodd el. 25 éves kor után kifejezetten káros is lehet ha valaki nem él nemi életet. (Prosztata rák) Ha lány vagy, akkor a ilyen reflexek kialakulása nem jelent problémát, ha nem játékszerekkel csinálod, mert a szerencsés lányok képesek a többszörös egymás utáni orgazmusra. Ellenben, ha rezgõs játékokkal játszol, itt is ki tud alakulni egy függõség. Egy férfi sem képes 1500as fordulatszámmal rezegni, ezért közösülést nem fogod úgy élvezni.
upsz, bennmaradt egy felesleges bekezdés - bocsi
Ha mást nem tudsz csinálni, csak verni.

Fiúk! Maszturbáláson használtok valamilyen extra tárgyat? Mi az? Vagy mi az amibe bele v**tek?

Persze nem a gumi nõre gondoltam, vagy ilyenre, hanem hétköznapi tárgyra...

Legjobb válasz: Barátnõmet

Barátnõmet
Papírzsebkendõ.
Néha zokniba szoktam (bele)verni, de volt már, hogy a munkahelyen kesztyûbe.
A legújabb találmányom az volt(tegnap)hogy egy kedves ismerõsöm arcképét kinagyítottam, kiraktam teljes képernyõre.Majd lehajtottam a laptop monitorját és lefóliáztam.Jól nézett ki a lány, utána csak lehúztam a fóliát.
Hogy várhatsz komolytalan kérdésre komoly választ?
Én se kézzel verem, hanem az ötcombú asszonyt hívom segítségül. Vagy az amerikai barátnõmnek, Cazy-nek szólok. De van magyar is: Marok Marcsának hívják.
A kérdező hozzászólása: Hát hasra fekszem. És elképzelem vagy képet nézek. Most elegedettek vagytok?
Ha nem kézzel akkor, hogy maszturbálsz? Mûpuncival?
Engem is , 6 os .
Érdekelne a technikád... :) Légyszi írd le!
Vannak még trükkös masztik .Nem baj ez .
#2 ott a pont
Akkor mit csinálsz? :D
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem baj ha én nem fogom? Uhh nagy kõ esett le a szívemrõl! Köszi 2. válaszoló!
Recska is ugyanaz. Nem baj, van aki szemmel veri.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudsz normális választ írni, akkor húzz el a francba errõl az oldalról!

Fiúk! Nektek mik az erogén zónátok? Mire izgultok fel pl maszturbálás közben?

akár szex akár maszturbálás közben mire izgultok fel? melyik testrészeteket simogatjátok. nállam a melbimbó simogatás vált be. nálatok?

Legjobb válasz: a köldök

a köldök
Nálam bárhová ér, de legjobban a péniszem, aztán fül, aztán nyak, aztán combom felsõ fele és legvégül a bimbóm is picit. Mire izgulok? Ez jó kérdés. Már egy nõi nyaktól is feltudok, láb, mell, jó popsi :P De természetesen 1 punci látványától a legjobban. remélem tudtam segíteni =)
nos:D sztem ez minden fiúnál más:D a sorrend is:D én pl naon szeretem ha a lány a kezével csinálja és közben nyalogatja a hasam vagy a farkam mellett és fölött(gyengébbek kedvéért köldök irányábaXD):D de am ha megkérdezed a barátod az nem baj:D nem hiszem hogy leharapná a fejed:D én is rem tudtam segíteni:D
Nekem az ánuszom, pedig 100% heteró vagyok.
a has és a köldök

Mi az a tantrikus maszturbálás?

És hogy kell csinálni? (pasiknak)

Legjobb válasz: Úgy maszturbálsz, hogy amikor érzed hogy jön az orgazmus akkor leálsz és a PC izmokkal az odalent felgyülemlett szexuális energiát felfelé áramoltatod. Aki a tudatával is tudja az energiákat áramoltatni, az természetesen azzal is megteheti. Röviden ennyi

Úgy maszturbálsz, hogy amikor érzed hogy jön az orgazmus akkor leálsz és a PC izmokkal az odalent felgyülemlett szexuális energiát felfelé áramoltatod. Aki a tudatával is tudja az energiákat áramoltatni, az természetesen azzal is megteheti. Röviden ennyi
nem tudom milyen az de az elsõnek nagyon reggel volt xÐ félre olvasta
szerintem romantikus maszturbálás nincs csak sex 17/F
Azért van néhány értelmes válasz is.
Haha én így maszturbálok, akkor vagány vagyok
A kérdező hozzászólása: Kössz! Végre leírta valaki.
A tantraszex (szex alatt 50-szer vagytok orgazmus közelben a pároddal) alapja a tantrikus maszturbálás. Olyan maszturbálás, amiben úgy csinálják, ahogyan egy nõvel együtt szeretnének lenni: 1., hosszan (1-1, 5 óra minimum), mert a nõnek sokkal több idõ kell, hogy orgazmus közelbe kerüljön 2., normál tempóban, mert egyébként elélvezel hamar 3., fantázia nélkül, mert a szexben nem gondolkozol, hanem az izgalmakat érzed, pláne nem nézel pornót (amitõl impotenssé válsz) 4., síkosan, mert a hüvely is csúszik 5., az orgazmus közelében szakaszosan megállsz, visszapihensz egy alacsonyabb szintre és megint simized 20-30-at és ezt ismétled 50-szer lagalább Nem egyszerû, de a potencia megõrzése és a hosszú szeretkezés alapja az élvezetek halmozása és nem azonnal elélvezése. Csak akkor élvezz, ha se több, se kevesebb az orgazmus közeli állapotod, mint 50, így az energia veszteségedet kiegyenlíted az élvezkedés energia betöltõ folyamataival. Nem fogja mindenki megérteni, ezért a szöveg szelektíven hat rátok. Lesz aki fikázza és járja az eddigi utakat (nézzétek meg válnak az emberek tömegesen). Lesz aki megérti és megpróbálja kivitelezni, gyakorolni, esetleg korrigálni magát és esélye lesz nem csak a boldog kapcsolatra, hanem olyanra, ami egy életre szóló.
mennyi tudatlan ember van.. a srácnak igaza van nincs ejakuláció. de hosszú távon transzmutálni és szublimálni kell az energiát különben az a régi utat választja.
becsukott szemmel csinalod yogapozban, mosolyogsz mint egy hülye es nem sülsz el, de nem is akarsz. Majd megosztod velünk, hogy te mostantol mindig igy fogod csinalni, aztan 1 het mulva nem birod, es kicsapod rendesen pornora.
A google-be beütve biztos találsz hasznos tippeket.
Mi a gyíkot rázoool??? Üdv, Steve Stifler.
Esetleg az elnyújtott orgazmussal állhat összefüggésbe?
Ez érdekelne engem is:D
hát ha neked 1, 5 óra kell, hogy egy nõt eljutass a csúcsra... Nálam 20 perc általában elég. (néha sok elõjáték és akkor kb 40 perc, de olyan hosszan már csak 2-3 menetesek vannak)
ez velem is megtörtént:|
Hihi! szerintem tessék óvatosabbnak lenni :) Képzeld el hogy ugyanannyi ideig dörzsölöd mondjuk a combod. ugyanuyg kivörösödik, de ez sokkal érzékenyebb rész ...pesze hoyg csipi ha nagyon vad vagy :)
vagy gomba, de sokkal valószínûbb, hogy kisebesíted a pisi meg csípi...
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm az infókat ^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!