Találatok a következő kifejezésre: Mi az méret mit fogunk látni (7 db)

Mi az ideális méret? mit fogunk látni? apa elérzékenyül?

csak szeretném majad tudni hogy mi az ideális méret kb 5 hetesen.nektek mekkora volt?és ettöl is elállt a lélegzetetek?szoval valamit már lehet látni.?jön velem apája és szeretném ha emlékezetes lenne számára.irjatok...és hogy örök emlék maradjon neki..meg hogy azt mondhassa hogy láttam:D

Legjobb válasz: Sajnos 5 hetesen még nem valószínû, hogy láttok valamit. BÁr mi annyira vágytunk rá (5+4nap), egy ici-pici pötty volt, persze az csak a petezsák! :) De két hét múlva már hallani is fogjátok a szivecskéjét! Gratula a babóhoz!

Sajnos 5 hetesen még nem valószínû, hogy láttok valamit. BÁr mi annyira vágytunk rá (5+4nap), egy ici-pici pötty volt, persze az csak a petezsák! :) De két hét múlva már hallani is fogjátok a szivecskéjét! Gratula a babóhoz!
Bocsi elõzõ vok: szóval annyira vártuk már õt, hogy az a pöttyöcske is oltári nagy boldogság volt! :)
Az en lelegzetem 5 hetesen bizony nem allt el, inkabb meresztettem a szemem a monitorra, a doki meg bizonygatta, h de ott a petezsak, latja? :D 7 hetesen szivhangot kerestunk, egy dobogo pacat lattunk. Aztan 12 hetesen vegre ki lehetett venni, h van feje, laba, keze :)
Szia! Én 7 hetesen voltam elõször dokinál. Hüvelyi uh-t csinált. Még csak egy kis pont látszódott, de szívhang már volt és az nagyon nagy élmény volt, amikor meghallottam! Aztán a 13. heti uh-n már szépen lehetett látni a fejét, testét, kezeit, lábait. Az szintén nagy élmény volt, az elõzõ kis pontocskához képest. A férjem sajnos csak a 19. hetin volt bent velem, elõtte csak a fotókat látta otthon. Gratulálok neked! 27 hetes kismami
10hetesen láttam, és szinte egy igazi baba volt :D kezek, lábak :D nagy élmény. sok boldogságot
Én 5 hetesen voltam elõszõr UH-n. Akkor még csak 2 petezsák volt, az egyikben pedig egy szikhólyag. Akkor apa lemaradt róla, elkésett. :) Majd 7. héten a következõn, akkor már volt 2 szívhangunk is!:) én sírtam, apán meg láttam, hogy neki is nehezére esik nem sírni...miután megtudta, hogy ikrek, kint bevallotta titkon reménykedett benne, hogy azok lesznek...Nagyon meghatódtam ettõl a kijelentésétõl! Azóta minden UHra elkisér és kigúvadt szemmel nézi a kicsiket a pocimban! Szóval ha teheted vid el az összes UH-ra amire csak menni fogsz, mert neki pont ugyanakkora élmény lesz, mint Neked! Boldogságos babavárást!!!!13 hetes ikerterhes kismami
Nálunk 5 hét 3 naposan volt az elsõ uh, 2 mm volt a pötty, amibõl majd a baba lesz. Már lüktetett, de még nem szívhang volt. Annyiban biztos megható, hogy bebizonyosodik, hogy van ott valami, és tudatosul, hogy baba lesz:-) A maga nevében ez is szép:-) Nekem a 18 hetes kép lett anynira jó, hogy apa azóta is azt nézegeti, akkor már nagyon szép arcocskája van:-) a 12 hetin meg meglepõ, hogy már mozog, és ezt látni is:-)
5 hét 6 naposan voltam UH-on, 16 mm-es petezsák volt látható, ami számomra egy fekete folt volt, szóval ne várd, hogy nagyon elérzékenyül a párod. A köv. UH a 10. héten volt, na ott már párom majdnem elsírta magát, mert teljesen kivehetõ volt a magzat. Az elsõnél õ amúgy is kint várt, mert nem tudtam, hogy hasi vagy hüvelyi UH lesz, csak az én magándokim nagyon jó berendezéssel dolgozik, ezért már hasi UH-on is látszódott minden.

Reménytelenül szerelmes lettem az egyik évfolyamtársamba. Teljesen felemészt a dolog, mert minden nap látnom kell, és ezáltal esélyem nincs elfelejteni. Még 2 évem van hátra a középsuliból, a poklok poklát fogom átélni? Mit csináljak?

Ezen felül sem otthon,sem az iskolában nincs rendben semmi sem. Van így értelme az életnek?

Legjobb válasz: Na vajon mitõl... nyilván a vonzalom nem kölcsönös.

Na vajon mitõl... nyilván a vonzalom nem kölcsönös.
És mitõl reménytelen ez a szerelem??
Kedves kérdezõ!Biztos vagy benne, hogy nem kölcsönös a vonzalom?;)
A kérdező hozzászólása: Igen, 100 %-ig biztos.
Állj katonának ;) Én nekem egy csajom sem volt, pedig nem vagyok kicsit se csúnya, de ha nincs olyan akivel megoszthatnám az életemet minek élni? Én katonának fogok állni ezért, sztem te neked is jó lenne:) 16/F

Ha 4honapja nincs meg és az orvos semmi gyogyszert nem ir erre akkor mit csináljak? Magátol soha nem fog megjonni ugy érzem. (szüz vagyok) ja és az orvos meg elküld terheségi tesztre pedig megvizsgált ez mért van, neki látnia kellene nem?

Segitsetekkkkkk SOS

Legjobb válasz: Próbáld ki a Hormeel S nevû homeopátiás szert. 3x10 csepp, homeopátiás gyógyszertárban megveheted, kb. 2500 Ft. Én pcos- vagyok (ciszták vannak a petefészkemben, ettõl felborult a hormonháztartásom), 5 hónapnyi kimaradás után 10-12 nap alatt helyrehozta, azóta rendszeres a mensim.

Próbáld ki a Hormeel S nevû homeopátiás szert. 3x10 csepp, homeopátiás gyógyszertárban megveheted, kb. 2500 Ft. Én pcos- vagyok (ciszták vannak a petefészkemben, ettõl felborult a hormonháztartásom), 5 hónapnyi kimaradás után 10-12 nap alatt helyrehozta, azóta rendszeres a mensim.
Szerintem elõször is feltétlenül keress fel egy másik orvost. Másodszor, mint tudjuk, a szüzesség nem zárja ki a terhességet, tehát, meg kell csinálni a terhességi tesztet. Harmadszor, egy ultrahang vizsgálat már néhány hetes terhességet kimutat, érthetetlen, miért nem küldtek el. Egyébként egyik unokahúgom, évekig várta a gyermekáldást, majd elment a férjével a Káli Intézetbe, ahol is kiderült, hogy évek óta nem menstruált. Teljes kivizsgálás után gyógyszereket kapott és néhány hónap múlva már jött is a trónörökös.
Az a gyógyszer(?), amirõl az elsõ válaszoló írt, neki volt jó. Te egy másik személy vagy, más a szervezeted, valószínûleg más a bajod is. Mibõl gondolod, hogy neked is ez fog használni? Miért gondolod, hogy neked kell okosabbnak lenned az orvosoknál, akiknél már jártál. A dokik mind ugyanazt mondták - úgy veszem ki a leírásodból -, nyugi, nincs bajod. Egyébként pedig a vérzési rendellenességeket szokták egyszerû fogamzásgátló tablettával is gyógyítani - még ha szûz vagy is - mert a kis mennyiségû hormon néhány hónapos szedése után, annak abbahagyásakor magától, spontán is szokott rendezõdni a vérzés rendszertelensége. De az is lehet, hogy még nagyon fiatal vagy és egyszerûen az idõ megoldja a problémádat.
Okoska, 06.29-i válaszomban arra utaltam, hogy igen, szûzen is eshetsz teherbe. Biológia órán hol a fenében voltál? Hát osztályfõnöki órán, amikor a nemi felvilágosítás volt a téma? Tehát: petting során, amikor valóságos közösülés nem történik, az elõváladékos kezével a drága barátod bejuttathatja azt 1 db hímivarsejtet a hüvelyedbe, ami megtermékenyíthet. Kicsi ugyan a valószínûsége, de volt már ilyen a világtörténelemben. Második utalásom, Okoska, az volt, hogy ne boldog-boldogtalannak mutatsd meg magad, mert valóban nem torokgyulladásról van szó, hanem keresd meg a Káli Intézet hozzád legközelebbi ambulanciáját és ott célzottan foglalkoznak nagy kamaszok, fiatal felnõttek menstruációs problémáival. Tudod, a minõsíthetetlen modorod bemutatása helyett, olvashatnál figyelmesebben, és nem kellene minõsítened azokat, akik veszik a fáradságot és próbálnak NEKED segíteni, még ha azt a maguk módján teszik is.
A kérdező hozzászólása: ja igaz csak 5éve mi az.....
olyan régota nem menstruálhatsz, hiszen még szûz vagy ugyhogy nem tom mit tudhatsz te ezekrõl ehhhhehehehh
A kérdező hozzászólása: uristen te jol vagy????? Ennek te örülnél hogy lassan 5honapja nincs meg?????? ez BETEGSÉG nem pedig jo dolog anyám.... biztos valami idiota vagy akinek nem rég jöttt meg és most még ez a gondod te pár év mulva ha ez lesz veled is (nem kivánom senkinek) akor rájösz majd hogy mit is jelent ez a dolog.ez NEM jó:S Régen énis azért sirtam hogy bárcsak ne lenne... de az akkor volt Ja és szerintem te vagy 2önk közül az idiota és mi az hogy azt irod hogy milyen dolog gyogyszerért követelözni? nemtudom te mitcsiinálnál ha 3-4szeri vizsgálat után is(ahol nem a torkod mutatod meg...)Nem tudják hogy mi a bajod azt mondják nincs semmi... gyogyszert meg nem irnak Te figyelj ne idegesits igyis szar napom volt és ne irogas ide kösz csá
ugyvan okoskodj csak bele az orvos dolgába idióta! miért annyira fontos h megjöjjön??? örülj hogy még egy ideig nincs rá gondod. am késik nem mulik. egyébként gyógyszerért követelõzni nem tul pimasz húzás ha?
Olyan nincs h egy doki nem ir fel gyógyszert! addig mondjad nekik mig meg nem értik hogy de hát neked nem jön meg és nem irnának e fel gyógyszert! szerintem inkább gyógyszert szedj mint ilyen szert amit az elõs irt!
A kérdező hozzászólása: szüzen hogy lehet terhaes az ember? am voltam más orvosnál is és ö se irt gyogyszert Ezt a gyogyszert amit irt az elsö válaszolo mik a melékhatásai? és recept nélküli? és tuti jo?
A kérdező hozzászólása: 02:03 Nekem NINCS barátom, Nem is volt, és lehet hogy nem is lesz szoval akkor szüz lány hogy is lehet terhes?meséld el nekem

15 hónapos babám állandóan fel kell éjszaka és nagyon sír. Már teljesen kétségébe vagyok esve, hogy mi lehet az oka mert nagyon sajnálom. A foga nem lehet, mert nm látnám, hogy jönne. Akkor mi lehet az oka? Köszönöm

Legjobb válasz: Lehet, hogy éhes, vagy fáj a hasa, szorulása van, lehet melege vagy éppen fázhat. Jöhet a foga is, attól még hogy nem bújt ki. Kitartás, ne ess kétségbe!

Lehet, hogy éhes, vagy fáj a hasa, szorulása van, lehet melege vagy éppen fázhat. Jöhet a foga is, attól még hogy nem bújt ki. Kitartás, ne ess kétségbe!
Hátul az örlõfogak jöhetnek ilyenkor, ami nagyon fájhat:( szegényke! Ilyenkor adsz neki tápit/tejet? Ha jelentõs mennyiséget megiszik és ugyanúgy reggelizik, akkor viszont éhes. Emelni kell a napi bevitt kalóriát.
Szia az én picim sikitva ébred éjjelente van hogy 3-4 alkalommal már kb 3 hete.(a frászt hozza rám) Tegnap elött vettem észre hogy jön a szemfoga mind a kettõ, tiszta fehér az inye szerintem attól van.Eddig én sem láttam semmit.(16hós)Szerintem egy darabig még igy szenvedünk.
Nálam is volt, hogy 2 éjszaka üvöltött, nem láttam a szájában semmit aztán pár nap múlva éreztem a hegyét.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy éhes lenne napköbzen legalább5-ször eszik, és este 240ml babatejet megiszik elalvás elõtt.
Attól még lehet éhes. Mi kislányunk is megiszik 240ml-t este, és van, hogy éjszaka még 100-150-et. :) Na jó, ez azért ritka. Õ egyébként 9 hónapos, már kint van 6 foga, és mikor kibújtak, csak néha-néha ébredt fel.
A kérdező hozzászólása: De õ reggel is és este is ennyit szokot inni, és már este a felét ott szokta hagyni
Hát én megpróbálnék ilyenkor , ha felriad 2 dl babatejet, ha megissza, akkor éhen kel fel, ha nem kéri, akkor legalább tudod és megnyugszol, hogy nem éhezik éjjel.

Miről szól az "1408" c. horror? Ma fog menni a Film+-on és kíváncsi lennék, hogy mi fog benne történni, mert nem szeretnék valami drasztikusat látni :D

Legjobb válasz: Ez egy Stephen King novellából készült film, és zseniális. Szellemekkel kapcsolatos a film, nem olyan durva, de azért lehet rajta izgulni.

Ez egy Stephen King novellából készült film, és zseniális. Szellemekkel kapcsolatos a film, nem olyan durva, de azért lehet rajta izgulni.
Egyik legfosatósabb film, amit valaha láttam.:D
stephen king irta.. nem ijesztõ és nem olyan parás film megéri megnézni
A kérdező hozzászólása: ha beírom google képekbe, ijesztõt fog kidobni? :D
nem
Képzeljétek el, hogy Magyarországon létezik egy ilyen szoba, lakás.Rengeteg ember meghalt ott, csakúgy mint a filmben.Nem tudtak kiszabadulni, és érthetetlen módon haltak meg.Volt aki az erkélyrõl ugrott ki.Az öngyilkosságok, halálesetek után találtak papírokat amire feljegyezték az ott lakok a történteket, NAGYON durvák! kb mint a filmben. Ez a lakás egy Váci lakótelepen található, azért tudok róla mert én magam is Váci vagyok, és azon a lakótelepen élek.Akit érdekel a lakás pontos címe az írjon privát üzit!
#zolikk Errõl lehet valahol olvasni bõvebben?
Hágd meg a padon kutyapózban.
Oda mész, és azt mondod hogy "Szia! Nem jössz el velem egy randira?". FONTOS: Ne féjszbúkon kérdezd meg, ott nem veszik komolyan a lányok (szerintem). 14/f
A kérdező hozzászólása: Ja és nagyon sok barátnõje van és mindig vele vannak szóval nem tudom megkérdezni.
ne foglalkozz a barátnõivel, menj oda egy próbát megér lehet hogy te is tetszel neki...
ne azt kérdezd meg hogy tetszel e neki hanem hívd el valahova csak ne a barátnõi elõtt hívd félre vagy esetleg haverodat megkéred tartsa fel valami kamu kérdéssel aztán hirtelen megjelensz :D
A kérdező hozzászólása: Attól tartok hogy kérdezgetnek majd engem meg õt is ha félre hívnám és a haverjaim nem tudják fel tartani azt a csapat lányt mivel nagyon sokan vannak.
ne a csapat lányt tartsák fel a haverjaid hanem azt aki tetszik így elszakad a csapattól aztán jössz te :D vagy reggel jön suliba akkor biztos nem csapattal van
A kérdező hozzászólása: Ja úgy nagyon kösz :)
szerintem meg, menjél recskázz spongyabobra fiam! :)

Mi van akkor ha szüléskor nem érvényes a tb? Mennyit kell fizetni? Mert sajna már nem tudom elintézni, 1hét alatt, és visszamenőleg is fizetni kéne, de azt nem tudom! El fognak rendesen látni?

Legjobb válasz: ha bemesz az egeszsegpenztartol akkor abban a percben mar ervenyes lesz a tb-d es a csekkeket csak kesobb kuldik. nalam legalabbis igy volt 2 eve. csak annyi hogy menj be es mondd hogy visszamenoleg is be akarod fizetni. en masnap mar fogorvoshoz mentem es volt tb-m.

ha bemesz az egeszsegpenztartol akkor abban a percben mar ervenyes lesz a tb-d es a csekkeket csak kesobb kuldik. nalam legalabbis igy volt 2 eve. csak annyi hogy menj be es mondd hogy visszamenoleg is be akarod fizetni. en masnap mar fogorvoshoz mentem es volt tb-m.
Szia! Szerintem is próbáld meg, hogy csak mostantól fizeted be. Nekem olyan volt, hogy azt mondták, hogy visszamenõleg is be kell fizetnem, aztán egy másik helyen leb.sztak, hogy miért fizettem be, így most van náluk 35000 ft-m feleslegesen. Utána hónapokig a 35000-bõl vonták a tb-met. De, ha mindenáron ki akarják fizettetni veled, akkor is kevesebb lenne, mintha a szülést kellene kifizetned. Gratulálok a babához! Könnyû szülést!
Ha bemész és szólsz utána már azonnal érvényes lesz!!
A kérdező hozzászólása: Rendben megpróbálom hátha így sikerül. Köszönöm.
A szülés ingyenes a magzatvédelmi törvény értelmében, így azt nem fogják behajtani rajtad, viszont az elmaradt tb-t mindenképpen. A zárón lévõ ár tájékoztató jellegû, maga a terhesgondozás és a szülés sürgõsségi ellátásnak minõsül, és a magzat érdeke, nem a tiéd, így nem fizeted.
Szia! Nekem is volt TB elmaradásom, és azt mondták, hogy amikor befizetek egy csekket, azzal tudom igazolni, hogy én elkezdtem rendezni az adósságom az APEH felé, és így ingyenesen ellátnak, bármilyen problémám van. Egy éve mondták ezt nekem a Ceglédi Apeh-nál. Nem tudom azóta mennyit változott a rendszer.
A kérdező hozzászólása: Holnap személyesen utánna járok, ma telefonon érdeklödtem és így elég bunkók voltak! De remélem sikerül elintéznem. Köszönöm a válaszokat!:)
ez érdekes hogy semmit nem tudnak adni.Anyósom amikor nem volt tb-je csekken fizette be.Kérj csekket, ne köcsögöljenek!
A kérdező hozzászólása: Sikerült elintézni, kaptam csekket amit be kellett fizetnem. Meg az igénylés másolatát, amit el kell hogy fogadjanak a kórházban. :-)köszönöm mindenkinek.
el fognak látni de, elég borsos az ára.!éve még feltüntették zárón , hogy mennyi lenne.Az a 3 nap amit bent töltöttem+ a szülés 80-90 ezer ft volt.
Szia! Én 3 hete voltam az OEP-ban mert én se voltam biztosított különbözõ okok miatt. Mondtam, hogy szeretnék magam után fizetni. Kaptam ott rögtön egy papírt azt mondták azt vigyem ha orvosi ellátásra van szükségem, és késõbb kapom a csekkeket. Attõl a naptól biztosítva vagy, hogy voltál az OEP-ba, et 100%!
Magánorvoshoz jártál? Az sztk-ban adnak egy papírt, hogy nem vagy biztosított. Próbáld ki, én is voltam ilyen helyzetben. Ha nem kapsz, akkor nincs még benne a rendszerben, hogy fizetned kell. Inzézd a tb-t, de úgy menj oda, hogy ettõl a hónaptól akarod, ne kérdezz a korábbiakról. Nekem nem kellett visszamenõleg, pedig volt 2 évem fizetetlen.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem és azt mondták hogy semmit nem tudnak adni!:(
2 éve az volt a zárómon hogy 95 ezer.Amikor befizeted egy nyugtát csak adnak nem?
Kereken 3 éve nekem 85000ft lett volna a szülés.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt én sem értem. Csak annyit mondtak h 30nap amugy is az átfutási idõ.
Értem.Azt viszont nem, hogy miért nem adnak igazolást. :(
A kérdező hozzászólása: Mert volt aki azt mondta h a kismamáknak nem kell fizetni, mert jár. 11hónapot kell visszamenõleg kifizetnem, ezzel nem is lenne baj. csak ha ki is fizetem nem tudják megsürgetni hogy szülésre meglegyen a tb-m és még igazolást sem adnak róla hogy legalább azt megtudnám mutatni a kórházban!
Szóval 4 évvel ez elõtt.De konkrétan nem tudom, mert most nem tudok elõvenni a papírt.Szerencsére volt tb-m.Nem bántásból kérdezem.De miért nem tudod elintézni 1 hét alatt?Vagy miért nem intézted el korábban?Nem tudsz kérni valakitõl kölcsön?
Ha lejelented magad az apehnál, hogy te ettõl a naptól fizetni akarod, ott helyben nem is fognak adni csekket, hanem postán küldik a határozattal együtt, asszem egy évre elõre csekkekel. Viszont általában 1-2-3 nap aig az apeh lejelenti az oep fele, hogy biztositott vagy, ez független attól, hogy rendezted e a csekket már vagy sem. A hátralékot meg vagy észreveszik, és akkor arról is küldenek papírt, de semmiképp nem akkor mikor a mostanit intézed, vagy pl mint ahogy én jártam idén, járt volna vissza adóvisszatérités, de tb tartozás miatt nem kaptam egy fillért sem, levonták a tb tartozásomból. Azt tudom, hogy amint lejelentettem az apehnál, hogy fizetni akarom mostantól, onnantól fogva a 3.nap már élt a biztositottság, ezt a magyarorszaghu-n ellenõriztem a jogviszony érvényessége menüpont alatt. Viszont hogy ezt használni tudd, be kell menni az okmányirodába és véglegesiteni a regisztrációdat, és akkor sok mindent fogsz tudni elektronikusan is intézni, többek között pl az apeh felé lejelenteni hogy fizetni akarod a tb-d, vagy pl adóbevallást. Szólj ha segithetek, én idén intéztem ezeket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!