Találatok a következő kifejezésre: Mi az méret mit fogunk (277 db)

Levették a jobb mellem, kaptam 25 sugarat és naponta kell szednem a Femara 2, 5 mg gyógyszert. Azt megmondta az orvos, hogy hullani fog a hajam. Mit tudok csinálni? Mit tegyek? Merre induljak el? Fodrászhoz vagy orvoshoz?

Legjobb válasz: Ha a kérés komoly /ilyesmivel nem szokás viccelni/, az orvos nyilván ellátott tanácsokkal. Mi nem nagyon tudnánk okosabbat mondani.

Ha a kérés komoly /ilyesmivel nem szokás viccelni/, az orvos nyilván ellátott tanácsokkal. Mi nem nagyon tudnánk okosabbat mondani.
Parókakészítõhöz. A kezelés után meg vissza fog nõni. De addig nem lehet vele mit csinálni, ki fog hullani.
Sajnos nem tudsz mit tenni, a parókaviselésen kívül. Majd visszanõ, ha túl leszel a kezelésen.
Szia! A gyógyszer mellékhatása a hajhullás.Így méregtelenít a szervezet.Miután abbahagyod a szedését kinõ a hajad.Addig parókát, kendõt tudsz hordani.Esetleg közben fogyaszthatsz méregtelenítõ hatású gyógynövénykivonatokat, teát, amik nem gátolják a gyógyszer hatását.
Ilyenkor eleve javasolni szokták a paróka beszerzését. Barátkozz meg a gondolattal. Miután vége a kezelésnek, ki fog nõni a hajad.
Nem biztos, hogy a paróka a legjobb, mert általában azon nagyon látszik, hogy valami nem stimmel. Vágasd le rövidre a hajad, hordjál kendõt, ez a nagy melegben is kényelmes. Ne titkold el, hogy beteg vagy és ha elkezd nõni a hajad akkor mindenki látni fogja a gyógyulásod, még te magad is. ja egy fontos kérdés nagyon halkan: mennyi idõs vagy? amúgy 36F
Híbás a fõfékhenger.
Sok benne az olaj.
Ahogy az elsõ írta, A Fõfékhenger. A benne lévõ rúgó(k) nem tolják vissza eléggé a pici dugattyúkat-(karmantyút), így fékezés után nem engedi vissza a fékolajat a pici furatokon, azaz a nyomás nem szûnik meg, de az is lehetséges hogy nincs egyáltalán fékpedál holtjátékod és egy pici nyomás bent marad mindig a fékolaj rendszerbe.
berozsdált, berágódott a rendszer a hiba valószínûleg a fõfékhengerben lesz, szerintem a gumi elöregedett, és megragad, ezért marad néha nyomás alatt a fékfolyadék szerelõhöz kell vinned mindenképp :(
Fõfékhenger vagy a vákumos fékrásegitõ a hibás vagy a fékbetétek ill. pofák szorulnak.
A kérdező hozzászólása: Az milyen? goc?? Észrevenném???
Szerintem is jobban jársz ha elmész a fogorvoshoz, nyugi, nem fog fájni, ne félj, meg sem fogod érezni, 100x jobban fáj most a fogad, mint amit a fogorvos tesz veled. Ha nem kezeled idõben õket, csak rosszabb lesz, terhesség alatt pedig a baba sok kalciumot elvon, s csak tovább fognak romlani, s a végén ki kell õket húzni, s nem szép egy fogatlan nõ, a mûfogsor pedig nem olcsó, s nem is lehet kellemes viselet. Nem utolsó sorban megszûnne a szenvedésed, többet nem fájna, fájdalom csillapítót nem szedhetsz most.
Miért nem mész el fogorvoshoz? Nem kell tõle félni. Szépen rendbeteszi a fogaid, és erre sem lesz gondod. Egyébként igen is veszélyeztetheti a terhesség kimenetelét egy gyulladt, esetleg gócos fog.
nem hiszem, hogy nem lenne egészséges, bár biztosan nem tesz túl jót neki, ha te folyton szenvedsz. szánd rá magad és csináltasd meg a fogaidat. csak elkezdeni nehéz. késõbb még ennyi idõd sem lesz és megszabadulsz a fájdalomtól is. én már akkor megcsináltattam minden fogam mielõtt elkezdtünk próbálkozni, hogy a babavárás alatt ne kelljen. hajrá :-) boldog babavárást 16. hetes kismami
A babát ezzel nem veszélyezteted. Nagyon rossz állapotban kell legyenek a fogaid ahhoz, hogy mondjuk egy gyulladt góc bekavarjon a terhességedbe.


legyél laza.. ne görcsölj.. a srácnak kell téged szóval tartania.. :) szóval no para... :)
Tiszteld meg azzal, hogy feltételezed róla, hogy neki is vannak saját gondolatai, ezért nem kell neked elõre kitalálnod, hogy mirõl beszélgessetek. Ez jusson eszedbe legközelebb, egy kapcsolatban ketten vagytok és a másik veled egyenrangú, semmi szükség rá, hogy te mindig mindent elõre kitalálj. Hagyd õt is kibontakozni, ha meg akarod ismerni.
Netrõl lehet a legtöbbet beszélni. Mindenki azon lóg, szinte nincs olyan fiatal aki ne ülne napokat a fészbúk elõtt.
aha jó, ennyi pánikbeteg vagy. Nah jó nem vagy. Egyébként amit a második mondott az igaz, ez a hülye megfelelési kényszer vagy minek hívjam, hogy jaaj mit dumálok, ez nem csak nálad van aláírhatom. És igen, ha eleve úgy mennél oda hogy nem ez járna a fejedben máris jobb lenne. Egyébként durva is lenne, ha más emberek nem beszélnének semmit, és mindig neked kéne mindent csinálnod. Szóval próbálj lenyugodni valahogy, igazából minél többet próbálsz lazább lenni szerintem annál jobban belejössz majd.
mikor ki mész vele a téma az jön magától a lényeg az h viselkedj úgy mintha egy barátnõddel lennel kinn ne azon agyalj h mirõl fogtok beszelni mert erõltetett lesz élvezétek egymás társaságát slusz :P
Ez így lehet, hogy elképzelhetetlennek hangzik, de képzeld azt, mintha csak egy haverral találkoznál. Ott is gondolom tudsz bármirõl beszélgetni, ami épp jön, most is tegyél így, és akkor nem lesz semmi gáz. De egyébként meg úgyis jön majd magától a beszélgetés, ha igazán egy hullámhosszon vagytok, nem kell ezen parázni.
Beszéljetek a dugásról! Úgy is az következik!
A 6-os válaszoló is tök jót írt. Milyen megnyugtató ha egy hullám hosszon vagytok megy magától, amúgy igen. Próbálj ne görcsölni, mert felesleges, ha épp nem tudsz mit mondani akkor nem ez van. Semmi extra:3

Fogzás miatt ébred éjjel félóránként? Mert eddig nem volt ilyen, csak mióta jön a foga. Nem állandósul nála ez az ébredés? Mi a tapasztalat?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is ez volt amikor jöttek a fogak. Mi szerencsések voltunk pedíg egy hónapon keresztül tartott míg kibújt sorba 6 foga de amint elmúltak a kisfájdalmai 1 héten belül rendezõdött az alvása.És hozzá teszem nálunk ebbõl 3 hét úgy telt hogy hajnalban bekuckózott közénk.De ennek ellenére Õ maga szokott vissza nem kellett megharcolnunk érte.Bár minden baba más.Kérdés hajlamos-e ilyesmire rászokni? Sok sikert és mihamarabbi nyugodt éjszakákat nektek :)

Szia! Nálunk is ez volt amikor jöttek a fogak. Mi szerencsések voltunk pedíg egy hónapon keresztül tartott míg kibújt sorba 6 foga de amint elmúltak a kisfájdalmai 1 héten belül rendezõdött az alvása.És hozzá teszem nálunk ebbõl 3 hét úgy telt hogy hajnalban bekuckózott közénk.De ennek ellenére Õ maga szokott vissza nem kellett megharcolnunk érte.Bár minden baba más.Kérdés hajlamos-e ilyesmire rászokni? Sok sikert és mihamarabbi nyugodt éjszakákat nektek :)
Sajnos mi nagyon megküzdünk a fogakkal, 1-1 két-három hétig is kínozza, ilyenkor 2-4 alkalommal kelünk éjjel, de volt már olyan is, hogy óránként felsírt. Nemigen tudsz mit tenni, csak elviselni, meg csillapítani a fájdelmát ha szükséges. Ha már nagyon ki vagytok borulva, próbáld meg 3-4 napig adni neki a Viburcol kúpot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Pár nap múlva megyek nőgyógyászhoz és mivel ez az első érdekelne hogy mi vár rám. Mit hogy fognak velem csinálni. Illetve hogy fáj? Mert sok nő fél a nőgyógyásztól. És mibe érdemes menni? Szoknya vagy tunika vagy mindegy?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is leültet, bevisz/megnéz a rendszerben,megkérdezi mi a baj, ha van. Aztán ki kell menned egy átöltözõ szobába, ott deréktõl lefelé levetkõzöl, utána vissza, leülsz abba a bizonyos székbe. Elõször is berak egy ilyen tágító valamit, ami kicsit ijesztõen néz ki, de végülis nem látod, mert fekszel...na ez a rész egy kicsit kellemetlen, de fájni nem fáj. Közben mintát vesz, hogy rákszûrést végezhessenek, de ezt meg sem érzed. Aztán az ujjával is benyúl, és megtapogatja a méhet. És kész is. Legalábbis velem így történt, én is féltem elõtte...Elviekben ha pl foggátlóért mész, akkor el kell hogy küldjön vérvételre. Rákszûrésrõl 2 hét múlva kapsz értesítést, de csak ha baj van. Legalábbis nekem ezt mondta. Ja, és hogy mibe menj. Hát én hosszú pólóban mentem, meg térdzokniban (még én is csak egyszer voltam, de akkor még hideg volt). Szerintem hosszú pólóban menj, úgy legalább úgy érzed, mintha takarna valami.... És ne félj! Remélem tudtam segíteni!

Szia! Elõször is leültet, bevisz/megnéz a rendszerben, megkérdezi mi a baj, ha van. Aztán ki kell menned egy átöltözõ szobába, ott deréktõl lefelé levetkõzöl, utána vissza, leülsz abba a bizonyos székbe. Elõször is berak egy ilyen tágító valamit, ami kicsit ijesztõen néz ki, de végülis nem látod, mert fekszel...na ez a rész egy kicsit kellemetlen, de fájni nem fáj. Közben mintát vesz, hogy rákszûrést végezhessenek, de ezt meg sem érzed. Aztán az ujjával is benyúl, és megtapogatja a méhet. És kész is. Legalábbis velem így történt, én is féltem elõtte...Elviekben ha pl foggátlóért mész, akkor el kell hogy küldjön vérvételre. Rákszûrésrõl 2 hét múlva kapsz értesítést, de csak ha baj van. Legalábbis nekem ezt mondta. Ja, és hogy mibe menj. Hát én hosszú pólóban mentem, meg térdzokniban (még én is csak egyszer voltam, de akkor még hideg volt). Szerintem hosszú pólóban menj, úgy legalább úgy érzed, mintha takarna valami.... És ne félj! Remélem tudtam segíteni!
Tudni kéne, hogy miért mész?Kikérdezi az adataidat, majd megvizsgál, elõbb ujjal, majd egy kacsacsõr nevü eszköz felhelyezésével benéz a méhszájhoz.Ez egyik sem fáj, csak kellemetlen és hideg.Sokan megalázónak tartják ezt a széttárt helyzetet, szerintem szükséges rossz.Ha ultrahangot is csinál, akkor lehet hasi, amikor a hasadon egy hideg zselét szénkenve nézi monitoron a belsõ dolgokat, és lehet hüvelyi ultrahang, mikor egy fél banán vastagságú rudat dug fel, és a monitoron nézi.Az emlõt szokta még megvizsgálni, hogy rendben van-e az állománya. Egyik sem fáj, és butaság félni tõle, mert szükség van rá, legalább évente.Mivel alulról le kell vetkõzni, én egy hosszabb pólót, inget szoktam venni, ami eltakar, mikor a nadrágomat levetem. Nincs izguzli valód.Menj minden évben ellenõrzésre.
Én egyet nem értek, hogy a keresõt miért nem használjátok? Tényleg rohadt idegesítõ, hogy napi hatszáz tök egy forma kérdés van? Nem tudtok olvasni vagy mi van?
Akkor mért válaszolsz, ha idegesít? Na mind1, mikor elõször mentem, nagyon féltem a nõdokitõl, de végülis egy kicsit kellemetlen azt annyi:)

Mit lehet tenni, ha fáj a foga vagyis az ínye, mert nő foga és ezért éjjel óránként felébred és sír?

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babád? Ugyanis 3 hónapos kor után már lehet használni a dentinox gélt (nekünk bevált), amit az ínyére masszírozol. Én adtam a kislányomnak éjszakára nurofent, mikor naggyon szenvedett és nem tudott elaludni a foga miatt. Kb két hétig tartott nálunk és hirtelenjében két fogacska is elõbújt egymás után :) Sok sikert és kitartás :)))

Mennyi idõs a babád? Ugyanis 3 hónapos kor után már lehet használni a dentinox gélt (nekünk bevált), amit az ínyére masszírozol. Én adtam a kislányomnak éjszakára nurofent, mikor naggyon szenvedett és nem tudott elaludni a foga miatt. Kb két hétig tartott nálunk és hirtelenjében két fogacska is elõbújt egymás után :) Sok sikert és kitartás :) ))
A kérdező hozzászólása: 3, 5 hós. Köszönöm! Akkor, ha ezeket, amiket ajánlottál rá kenem a kis ínyére, akkor tud aludni tõle remélhetõleg?
A dentinox gélt kenheted az ínyére, de ahogy a tájékoztatóban is le van írva max naponta 3x, mert hasmenést okozhatnak a benne lévõ hatóanyagok nagyobb dózisban. Ez a gél kicsit elzsibbasztja az ínyét. A nurofen pedig láz- és fájdalom csillapító szirup csecsemõknek 3 hós kortól és 5 kg felett. Van belõle narancsos és epres ízesítésû, a babák az epreset általában jobban kedvelik. Ebbõl én lefekvés elõtt adtam a babámnak 2, 5 ml-t. Általában már 10 perc után elkezd hatni és sokáig tart a hatása (legalábbis nekünk). Mindkettõt megveheted a patikában recept nélkül. Jó babázást :)
Viburcol homeopátiás kúp. Az én kisfiamnak tuti! És nem gyógyszer, nekem ez is fontos. Próbát megér

Rengeteget fogytam kb 15 kg-ot. Hetente 3 szor van thai box edzésem, mindenki mondja körülöttem, hogy egyek mert nem fogom bírni az edzéseket de én valamiért nem akarok enni mert félek, hogy megint kövér leszek. Mit tudnátok javasolni?

Ha lehet akkor nem cikizést kérnék :( köszi :)

Legjobb válasz: Hülyék a téged körülvevõk. Edzés elött 1,5 órával egyél normálisan, és bírni fogod.

Hülyék a téged körülvevõk. Edzés elött 1, 5 órával egyél normálisan, és bírni fogod.
"nem akarok enni mert félek, hogy megint kövér leszek" Éhezned nem szabad. Akkor nem zsírt, hanem izmot fogysz nagyrészt... A lényeg azon van, hogy mit eszel. Sován húsoktól pl nem hízol el, mégis degeszre eheted magad. Edzés elõtt meg 1, 5 órával legyen egy étkezésed, tartalmazzon kicsit nagyobb mennyiségû összetett szénhidrátot.
nálam nem volt muszály, mai napig nincs megadva.
Nem kötelezõ megadni.Ha most vetted meg ahhoz jár 30 nap játék idõ és nem kötelezõ elõfizetni, bank kártya, gamecard adatokat meg adni az aktiváláshoz. Van olyan MMO amiben kötelezõ, például Star Trek Online, de a WoW-ban nem kötelezõ..Gamecarddal rá érsz elõfizetni további játék idõre, ha lassan le jár a 30 nap amit a játékkal kapsz.
Am, ha viszont arra gondolsz hogy most Raktad Fel a "Starter Edition-t" szóval az ingyenes verziót amiben csak lvl20-ig lehet fejlõdni, akkor sajnos meg kell adni az upgrad-hez. Ha nincs bank kártyád vagy nem akarod bank kártyával fizetni akkor boltban is megveheted a játékot kp-ért és amit kapsz hozzá aktiváló kulcsot, azzal tudod upgrade-elni full verzióra az account-odat és ehhez is jár a 30 nap.
hát én még kb fél éve kezdtem, trialon voltam, lejárt a játékidõm, és amikor upgradeltem nem kellet megadnom semmit. de azóta sem játszottam :D nem érdemes, csak idõpazarló
nem a kistigris suliba jársz estire? mer azt tudom hogy a kistigris gimnázium tart ott órákat meg ilyenek estin
A kérdező hozzászólása: pécsi tási ba járok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!